Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:34 Η Luna έγραψε: #3.941 26-01-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Not yet Click για ανάπτυξη... ααααα!!!ειπα κι εγω!!!αν ηταν σιγουρα θα ειχε βουηξει το συμπαν!!! παιζει ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.942 26-01-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!ειπα κι εγω!!!αν ηταν σιγουρα θα ειχε βουηξει το συμπαν!!! παιζει ομως?? Click για ανάπτυξη... θα παιξει.... Ανακοινωσεις στους Birmans εν καιρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:57 Η Luna έγραψε: #3.943 26-01-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα παιξει.... Ανακοινωσεις στους Birmans εν καιρω Click για ανάπτυξη... καταπληκτικα!!θα γεμισουμε μωρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #3.944 26-01-09 17:58 Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.945 26-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... καλα ειναι τελειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Luna έγραψε: #3.946 26-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εμ μανδαμ....μόνο στα αγγλικά τρέχατε μικρή.... λοιπόν, το ένα είναι γάτες στον κήπο, το άλλο γάτες που χουζουρεύουν , το άλλο είναι τετράγωνες φωτό και το άλλο με μωρά.... Click για ανάπτυξη... οχι κυρια μου...ξερουμε και γαλικα... πολυ ωραια αλμπουμ δεν ειναι αυτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #3.947 26-01-09 20:16 Τα αλμπουμ ειναι τελεια Ιωαννα,κι εγω τα ζαχαρωνα...εξαιρετικες φωτογραφιες,και τα ζωακια γενικα ειναι και δυσκολο θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #3.948 26-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα αλμπουμ ειναι τελεια Ιωαννα,κι εγω τα ζαχαρωνα...εξαιρετικες φωτογραφιες,και τα ζωακια γενικα ειναι και δυσκολο θεμα. Click για ανάπτυξη... παρα πολυ δυσκολο θεμα!!!γι'αυτο κι εγω ειχα κολλησει με αυτο το εκτροφειο!!εκτος βεβαια απο το γεγονος οτι εχει υπεροχα γατακια!! ασχετο αλλα ειδα πιο πανω οτι τα γαλλικα τα εγραψα με ενα λ.... αισχος μου!! τις εχεις δει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η moukelis έγραψε: #3.949 26-01-09 20:45 Ποιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η Raisa έγραψε: #3.950 26-01-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην το κοροϊδευετε το κοριτσι,ειδικα στην τριτη φωτο ειναι ΘΕΑ.Πανεμορφη η ατιμη...Ειπαμε Νικολετα θα ερθω το καλοκαιρι,αμα θες πια τοσο πολυ φωτο βουτα τον Φιντελ και στειλε τον μου στην Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Χμμμ...να σου πω...φεύγοντας από Κρήτη να έκανε μια στάση στην Κάλυμνο για φωτογράφιση δεν θα ήταν άσχημο Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... και προ πάντων στρουμπουλό στρουμπουλό Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι κυρια μου...ξερουμε και γαλικα... πολυ ωραια αλμπουμ δεν ειναι αυτα?? Click για ανάπτυξη... ναι είναι τέλεια....και γενικότερα οι φωτογραφίσεις της είναι τέλειες...και σε άλλα εκτροφεία που έχει κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η elvenstar: #3.951 26-01-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Ο Billygh έγραψε: #3.952 26-01-09 21:06 Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #3.953 26-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Click για ανάπτυξη... Για σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να σου ζήσει ο Μορφέας....τι χρώμα είναι? Βάλε μας φωτό να τον καμαρώσουμε κι εμείς! Σε κρεμ χρώμα δεν υπάρχει στην Ελλάδα απ΄όσο ξέρω...θα πρέπει να ψάξεις στο εξωτερικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η moukelis έγραψε: #3.954 26-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Click για ανάπτυξη... Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η elvenstar: #3.955 26-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ξέρω ότι ειναι Βρετανάκι ειναι φανερό εξάλλου από την στρογγυλοφατσουλα. Τέλειο Μωρό θυμίζει Σεβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Billygh έγραψε: #3.956 26-01-09 21:18 καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #3.957 26-01-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Τι ομορφος γατουλης...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Ο Billygh έγραψε: #3.958 26-01-09 21:20 ευχαριστω πολυ ,ειναι τελειος, πανεξυπνος ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.959 26-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ...καλέ τι ζουζούνι είναι αυτό να σου ζήσει!!! Τον έφερες από εξωτερικό ή είναι από γέννα στην Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο Billygh έγραψε: #3.960 26-01-09 21:23 Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Not yet Click για ανάπτυξη... ααααα!!!ειπα κι εγω!!!αν ηταν σιγουρα θα ειχε βουηξει το συμπαν!!! παιζει ομως?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #3.942 26-01-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!ειπα κι εγω!!!αν ηταν σιγουρα θα ειχε βουηξει το συμπαν!!! παιζει ομως?? Click για ανάπτυξη... θα παιξει.... Ανακοινωσεις στους Birmans εν καιρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:57 Η Luna έγραψε: #3.943 26-01-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα παιξει.... Ανακοινωσεις στους Birmans εν καιρω Click για ανάπτυξη... καταπληκτικα!!θα γεμισουμε μωρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #3.944 26-01-09 17:58 Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.945 26-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... καλα ειναι τελειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Luna έγραψε: #3.946 26-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εμ μανδαμ....μόνο στα αγγλικά τρέχατε μικρή.... λοιπόν, το ένα είναι γάτες στον κήπο, το άλλο γάτες που χουζουρεύουν , το άλλο είναι τετράγωνες φωτό και το άλλο με μωρά.... Click για ανάπτυξη... οχι κυρια μου...ξερουμε και γαλικα... πολυ ωραια αλμπουμ δεν ειναι αυτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #3.947 26-01-09 20:16 Τα αλμπουμ ειναι τελεια Ιωαννα,κι εγω τα ζαχαρωνα...εξαιρετικες φωτογραφιες,και τα ζωακια γενικα ειναι και δυσκολο θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #3.948 26-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα αλμπουμ ειναι τελεια Ιωαννα,κι εγω τα ζαχαρωνα...εξαιρετικες φωτογραφιες,και τα ζωακια γενικα ειναι και δυσκολο θεμα. Click για ανάπτυξη... παρα πολυ δυσκολο θεμα!!!γι'αυτο κι εγω ειχα κολλησει με αυτο το εκτροφειο!!εκτος βεβαια απο το γεγονος οτι εχει υπεροχα γατακια!! ασχετο αλλα ειδα πιο πανω οτι τα γαλλικα τα εγραψα με ενα λ.... αισχος μου!! τις εχεις δει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η moukelis έγραψε: #3.949 26-01-09 20:45 Ποιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η Raisa έγραψε: #3.950 26-01-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην το κοροϊδευετε το κοριτσι,ειδικα στην τριτη φωτο ειναι ΘΕΑ.Πανεμορφη η ατιμη...Ειπαμε Νικολετα θα ερθω το καλοκαιρι,αμα θες πια τοσο πολυ φωτο βουτα τον Φιντελ και στειλε τον μου στην Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Χμμμ...να σου πω...φεύγοντας από Κρήτη να έκανε μια στάση στην Κάλυμνο για φωτογράφιση δεν θα ήταν άσχημο Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... και προ πάντων στρουμπουλό στρουμπουλό Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι κυρια μου...ξερουμε και γαλικα... πολυ ωραια αλμπουμ δεν ειναι αυτα?? Click για ανάπτυξη... ναι είναι τέλεια....και γενικότερα οι φωτογραφίσεις της είναι τέλειες...και σε άλλα εκτροφεία που έχει κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η elvenstar: #3.951 26-01-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Ο Billygh έγραψε: #3.952 26-01-09 21:06 Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #3.953 26-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Click για ανάπτυξη... Για σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να σου ζήσει ο Μορφέας....τι χρώμα είναι? Βάλε μας φωτό να τον καμαρώσουμε κι εμείς! Σε κρεμ χρώμα δεν υπάρχει στην Ελλάδα απ΄όσο ξέρω...θα πρέπει να ψάξεις στο εξωτερικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η moukelis έγραψε: #3.954 26-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Click για ανάπτυξη... Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η elvenstar: #3.955 26-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ξέρω ότι ειναι Βρετανάκι ειναι φανερό εξάλλου από την στρογγυλοφατσουλα. Τέλειο Μωρό θυμίζει Σεβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Billygh έγραψε: #3.956 26-01-09 21:18 καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #3.957 26-01-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Τι ομορφος γατουλης...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Ο Billygh έγραψε: #3.958 26-01-09 21:20 ευχαριστω πολυ ,ειναι τελειος, πανεξυπνος ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.959 26-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ...καλέ τι ζουζούνι είναι αυτό να σου ζήσει!!! Τον έφερες από εξωτερικό ή είναι από γέννα στην Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο Billygh έγραψε: #3.960 26-01-09 21:23 Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ααααα!!!ειπα κι εγω!!!αν ηταν σιγουρα θα ειχε βουηξει το συμπαν!!! παιζει ομως?? Click για ανάπτυξη... θα παιξει.... Ανακοινωσεις στους Birmans εν καιρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 16:57 Η Luna έγραψε: #3.943 26-01-09 16:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα παιξει.... Ανακοινωσεις στους Birmans εν καιρω Click για ανάπτυξη... καταπληκτικα!!θα γεμισουμε μωρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #3.944 26-01-09 17:58 Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.945 26-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... καλα ειναι τελειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Luna έγραψε: #3.946 26-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εμ μανδαμ....μόνο στα αγγλικά τρέχατε μικρή.... λοιπόν, το ένα είναι γάτες στον κήπο, το άλλο γάτες που χουζουρεύουν , το άλλο είναι τετράγωνες φωτό και το άλλο με μωρά.... Click για ανάπτυξη... οχι κυρια μου...ξερουμε και γαλικα... πολυ ωραια αλμπουμ δεν ειναι αυτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #3.947 26-01-09 20:16 Τα αλμπουμ ειναι τελεια Ιωαννα,κι εγω τα ζαχαρωνα...εξαιρετικες φωτογραφιες,και τα ζωακια γενικα ειναι και δυσκολο θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #3.948 26-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα αλμπουμ ειναι τελεια Ιωαννα,κι εγω τα ζαχαρωνα...εξαιρετικες φωτογραφιες,και τα ζωακια γενικα ειναι και δυσκολο θεμα. Click για ανάπτυξη... παρα πολυ δυσκολο θεμα!!!γι'αυτο κι εγω ειχα κολλησει με αυτο το εκτροφειο!!εκτος βεβαια απο το γεγονος οτι εχει υπεροχα γατακια!! ασχετο αλλα ειδα πιο πανω οτι τα γαλλικα τα εγραψα με ενα λ.... αισχος μου!! τις εχεις δει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η moukelis έγραψε: #3.949 26-01-09 20:45 Ποιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η Raisa έγραψε: #3.950 26-01-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην το κοροϊδευετε το κοριτσι,ειδικα στην τριτη φωτο ειναι ΘΕΑ.Πανεμορφη η ατιμη...Ειπαμε Νικολετα θα ερθω το καλοκαιρι,αμα θες πια τοσο πολυ φωτο βουτα τον Φιντελ και στειλε τον μου στην Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Χμμμ...να σου πω...φεύγοντας από Κρήτη να έκανε μια στάση στην Κάλυμνο για φωτογράφιση δεν θα ήταν άσχημο Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... και προ πάντων στρουμπουλό στρουμπουλό Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι κυρια μου...ξερουμε και γαλικα... πολυ ωραια αλμπουμ δεν ειναι αυτα?? Click για ανάπτυξη... ναι είναι τέλεια....και γενικότερα οι φωτογραφίσεις της είναι τέλειες...και σε άλλα εκτροφεία που έχει κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η elvenstar: #3.951 26-01-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Ο Billygh έγραψε: #3.952 26-01-09 21:06 Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #3.953 26-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Click για ανάπτυξη... Για σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να σου ζήσει ο Μορφέας....τι χρώμα είναι? Βάλε μας φωτό να τον καμαρώσουμε κι εμείς! Σε κρεμ χρώμα δεν υπάρχει στην Ελλάδα απ΄όσο ξέρω...θα πρέπει να ψάξεις στο εξωτερικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η moukelis έγραψε: #3.954 26-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Click για ανάπτυξη... Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η elvenstar: #3.955 26-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ξέρω ότι ειναι Βρετανάκι ειναι φανερό εξάλλου από την στρογγυλοφατσουλα. Τέλειο Μωρό θυμίζει Σεβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Billygh έγραψε: #3.956 26-01-09 21:18 καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #3.957 26-01-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Τι ομορφος γατουλης...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Ο Billygh έγραψε: #3.958 26-01-09 21:20 ευχαριστω πολυ ,ειναι τελειος, πανεξυπνος ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.959 26-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ...καλέ τι ζουζούνι είναι αυτό να σου ζήσει!!! Τον έφερες από εξωτερικό ή είναι από γέννα στην Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο Billygh έγραψε: #3.960 26-01-09 21:23 Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα παιξει.... Ανακοινωσεις στους Birmans εν καιρω Click για ανάπτυξη... καταπληκτικα!!θα γεμισουμε μωρα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 17:58 Η moukelis έγραψε: #3.944 26-01-09 17:58 Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.945 26-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... καλα ειναι τελειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Luna έγραψε: #3.946 26-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εμ μανδαμ....μόνο στα αγγλικά τρέχατε μικρή.... λοιπόν, το ένα είναι γάτες στον κήπο, το άλλο γάτες που χουζουρεύουν , το άλλο είναι τετράγωνες φωτό και το άλλο με μωρά.... Click για ανάπτυξη... οχι κυρια μου...ξερουμε και γαλικα... πολυ ωραια αλμπουμ δεν ειναι αυτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #3.947 26-01-09 20:16 Τα αλμπουμ ειναι τελεια Ιωαννα,κι εγω τα ζαχαρωνα...εξαιρετικες φωτογραφιες,και τα ζωακια γενικα ειναι και δυσκολο θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #3.948 26-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα αλμπουμ ειναι τελεια Ιωαννα,κι εγω τα ζαχαρωνα...εξαιρετικες φωτογραφιες,και τα ζωακια γενικα ειναι και δυσκολο θεμα. Click για ανάπτυξη... παρα πολυ δυσκολο θεμα!!!γι'αυτο κι εγω ειχα κολλησει με αυτο το εκτροφειο!!εκτος βεβαια απο το γεγονος οτι εχει υπεροχα γατακια!! ασχετο αλλα ειδα πιο πανω οτι τα γαλλικα τα εγραψα με ενα λ.... αισχος μου!! τις εχεις δει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η moukelis έγραψε: #3.949 26-01-09 20:45 Ποιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η Raisa έγραψε: #3.950 26-01-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην το κοροϊδευετε το κοριτσι,ειδικα στην τριτη φωτο ειναι ΘΕΑ.Πανεμορφη η ατιμη...Ειπαμε Νικολετα θα ερθω το καλοκαιρι,αμα θες πια τοσο πολυ φωτο βουτα τον Φιντελ και στειλε τον μου στην Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Χμμμ...να σου πω...φεύγοντας από Κρήτη να έκανε μια στάση στην Κάλυμνο για φωτογράφιση δεν θα ήταν άσχημο Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... και προ πάντων στρουμπουλό στρουμπουλό Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι κυρια μου...ξερουμε και γαλικα... πολυ ωραια αλμπουμ δεν ειναι αυτα?? Click για ανάπτυξη... ναι είναι τέλεια....και γενικότερα οι φωτογραφίσεις της είναι τέλειες...και σε άλλα εκτροφεία που έχει κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η elvenstar: #3.951 26-01-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Ο Billygh έγραψε: #3.952 26-01-09 21:06 Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #3.953 26-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Click για ανάπτυξη... Για σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να σου ζήσει ο Μορφέας....τι χρώμα είναι? Βάλε μας φωτό να τον καμαρώσουμε κι εμείς! Σε κρεμ χρώμα δεν υπάρχει στην Ελλάδα απ΄όσο ξέρω...θα πρέπει να ψάξεις στο εξωτερικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η moukelis έγραψε: #3.954 26-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Click για ανάπτυξη... Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η elvenstar: #3.955 26-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ξέρω ότι ειναι Βρετανάκι ειναι φανερό εξάλλου από την στρογγυλοφατσουλα. Τέλειο Μωρό θυμίζει Σεβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Billygh έγραψε: #3.956 26-01-09 21:18 καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #3.957 26-01-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Τι ομορφος γατουλης...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Ο Billygh έγραψε: #3.958 26-01-09 21:20 ευχαριστω πολυ ,ειναι τελειος, πανεξυπνος ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.959 26-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ...καλέ τι ζουζούνι είναι αυτό να σου ζήσει!!! Τον έφερες από εξωτερικό ή είναι από γέννα στην Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο Billygh έγραψε: #3.960 26-01-09 21:23 Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:08 Η Luna έγραψε: #3.945 26-01-09 20:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... καλα ειναι τελειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Luna έγραψε: #3.946 26-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εμ μανδαμ....μόνο στα αγγλικά τρέχατε μικρή.... λοιπόν, το ένα είναι γάτες στον κήπο, το άλλο γάτες που χουζουρεύουν , το άλλο είναι τετράγωνες φωτό και το άλλο με μωρά.... Click για ανάπτυξη... οχι κυρια μου...ξερουμε και γαλικα... πολυ ωραια αλμπουμ δεν ειναι αυτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #3.947 26-01-09 20:16 Τα αλμπουμ ειναι τελεια Ιωαννα,κι εγω τα ζαχαρωνα...εξαιρετικες φωτογραφιες,και τα ζωακια γενικα ειναι και δυσκολο θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #3.948 26-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα αλμπουμ ειναι τελεια Ιωαννα,κι εγω τα ζαχαρωνα...εξαιρετικες φωτογραφιες,και τα ζωακια γενικα ειναι και δυσκολο θεμα. Click για ανάπτυξη... παρα πολυ δυσκολο θεμα!!!γι'αυτο κι εγω ειχα κολλησει με αυτο το εκτροφειο!!εκτος βεβαια απο το γεγονος οτι εχει υπεροχα γατακια!! ασχετο αλλα ειδα πιο πανω οτι τα γαλλικα τα εγραψα με ενα λ.... αισχος μου!! τις εχεις δει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η moukelis έγραψε: #3.949 26-01-09 20:45 Ποιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η Raisa έγραψε: #3.950 26-01-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην το κοροϊδευετε το κοριτσι,ειδικα στην τριτη φωτο ειναι ΘΕΑ.Πανεμορφη η ατιμη...Ειπαμε Νικολετα θα ερθω το καλοκαιρι,αμα θες πια τοσο πολυ φωτο βουτα τον Φιντελ και στειλε τον μου στην Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Χμμμ...να σου πω...φεύγοντας από Κρήτη να έκανε μια στάση στην Κάλυμνο για φωτογράφιση δεν θα ήταν άσχημο Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... και προ πάντων στρουμπουλό στρουμπουλό Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι κυρια μου...ξερουμε και γαλικα... πολυ ωραια αλμπουμ δεν ειναι αυτα?? Click για ανάπτυξη... ναι είναι τέλεια....και γενικότερα οι φωτογραφίσεις της είναι τέλειες...και σε άλλα εκτροφεία που έχει κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η elvenstar: #3.951 26-01-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Ο Billygh έγραψε: #3.952 26-01-09 21:06 Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #3.953 26-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Click για ανάπτυξη... Για σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να σου ζήσει ο Μορφέας....τι χρώμα είναι? Βάλε μας φωτό να τον καμαρώσουμε κι εμείς! Σε κρεμ χρώμα δεν υπάρχει στην Ελλάδα απ΄όσο ξέρω...θα πρέπει να ψάξεις στο εξωτερικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η moukelis έγραψε: #3.954 26-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Click για ανάπτυξη... Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η elvenstar: #3.955 26-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ξέρω ότι ειναι Βρετανάκι ειναι φανερό εξάλλου από την στρογγυλοφατσουλα. Τέλειο Μωρό θυμίζει Σεβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Billygh έγραψε: #3.956 26-01-09 21:18 καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #3.957 26-01-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Τι ομορφος γατουλης...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Ο Billygh έγραψε: #3.958 26-01-09 21:20 ευχαριστω πολυ ,ειναι τελειος, πανεξυπνος ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.959 26-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ...καλέ τι ζουζούνι είναι αυτό να σου ζήσει!!! Τον έφερες από εξωτερικό ή είναι από γέννα στην Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο Billygh έγραψε: #3.960 26-01-09 21:23 Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... καλα ειναι τελειο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:11 Η Luna έγραψε: #3.946 26-01-09 20:11 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εμ μανδαμ....μόνο στα αγγλικά τρέχατε μικρή.... λοιπόν, το ένα είναι γάτες στον κήπο, το άλλο γάτες που χουζουρεύουν , το άλλο είναι τετράγωνες φωτό και το άλλο με μωρά.... Click για ανάπτυξη... οχι κυρια μου...ξερουμε και γαλικα... πολυ ωραια αλμπουμ δεν ειναι αυτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #3.947 26-01-09 20:16 Τα αλμπουμ ειναι τελεια Ιωαννα,κι εγω τα ζαχαρωνα...εξαιρετικες φωτογραφιες,και τα ζωακια γενικα ειναι και δυσκολο θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #3.948 26-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα αλμπουμ ειναι τελεια Ιωαννα,κι εγω τα ζαχαρωνα...εξαιρετικες φωτογραφιες,και τα ζωακια γενικα ειναι και δυσκολο θεμα. Click για ανάπτυξη... παρα πολυ δυσκολο θεμα!!!γι'αυτο κι εγω ειχα κολλησει με αυτο το εκτροφειο!!εκτος βεβαια απο το γεγονος οτι εχει υπεροχα γατακια!! ασχετο αλλα ειδα πιο πανω οτι τα γαλλικα τα εγραψα με ενα λ.... αισχος μου!! τις εχεις δει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η moukelis έγραψε: #3.949 26-01-09 20:45 Ποιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η Raisa έγραψε: #3.950 26-01-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην το κοροϊδευετε το κοριτσι,ειδικα στην τριτη φωτο ειναι ΘΕΑ.Πανεμορφη η ατιμη...Ειπαμε Νικολετα θα ερθω το καλοκαιρι,αμα θες πια τοσο πολυ φωτο βουτα τον Φιντελ και στειλε τον μου στην Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Χμμμ...να σου πω...φεύγοντας από Κρήτη να έκανε μια στάση στην Κάλυμνο για φωτογράφιση δεν θα ήταν άσχημο Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... και προ πάντων στρουμπουλό στρουμπουλό Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι κυρια μου...ξερουμε και γαλικα... πολυ ωραια αλμπουμ δεν ειναι αυτα?? Click για ανάπτυξη... ναι είναι τέλεια....και γενικότερα οι φωτογραφίσεις της είναι τέλειες...και σε άλλα εκτροφεία που έχει κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η elvenstar: #3.951 26-01-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Ο Billygh έγραψε: #3.952 26-01-09 21:06 Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #3.953 26-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Click για ανάπτυξη... Για σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να σου ζήσει ο Μορφέας....τι χρώμα είναι? Βάλε μας φωτό να τον καμαρώσουμε κι εμείς! Σε κρεμ χρώμα δεν υπάρχει στην Ελλάδα απ΄όσο ξέρω...θα πρέπει να ψάξεις στο εξωτερικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η moukelis έγραψε: #3.954 26-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Click για ανάπτυξη... Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η elvenstar: #3.955 26-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ξέρω ότι ειναι Βρετανάκι ειναι φανερό εξάλλου από την στρογγυλοφατσουλα. Τέλειο Μωρό θυμίζει Σεβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Billygh έγραψε: #3.956 26-01-09 21:18 καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #3.957 26-01-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Τι ομορφος γατουλης...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Ο Billygh έγραψε: #3.958 26-01-09 21:20 ευχαριστω πολυ ,ειναι τελειος, πανεξυπνος ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.959 26-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ...καλέ τι ζουζούνι είναι αυτό να σου ζήσει!!! Τον έφερες από εξωτερικό ή είναι από γέννα στην Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο Billygh έγραψε: #3.960 26-01-09 21:23 Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: εμ μανδαμ....μόνο στα αγγλικά τρέχατε μικρή.... λοιπόν, το ένα είναι γάτες στον κήπο, το άλλο γάτες που χουζουρεύουν , το άλλο είναι τετράγωνες φωτό και το άλλο με μωρά.... Click για ανάπτυξη... οχι κυρια μου...ξερουμε και γαλικα... πολυ ωραια αλμπουμ δεν ειναι αυτα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:16 Η moukelis έγραψε: #3.947 26-01-09 20:16 Τα αλμπουμ ειναι τελεια Ιωαννα,κι εγω τα ζαχαρωνα...εξαιρετικες φωτογραφιες,και τα ζωακια γενικα ειναι και δυσκολο θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #3.948 26-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα αλμπουμ ειναι τελεια Ιωαννα,κι εγω τα ζαχαρωνα...εξαιρετικες φωτογραφιες,και τα ζωακια γενικα ειναι και δυσκολο θεμα. Click για ανάπτυξη... παρα πολυ δυσκολο θεμα!!!γι'αυτο κι εγω ειχα κολλησει με αυτο το εκτροφειο!!εκτος βεβαια απο το γεγονος οτι εχει υπεροχα γατακια!! ασχετο αλλα ειδα πιο πανω οτι τα γαλλικα τα εγραψα με ενα λ.... αισχος μου!! τις εχεις δει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η moukelis έγραψε: #3.949 26-01-09 20:45 Ποιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η Raisa έγραψε: #3.950 26-01-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην το κοροϊδευετε το κοριτσι,ειδικα στην τριτη φωτο ειναι ΘΕΑ.Πανεμορφη η ατιμη...Ειπαμε Νικολετα θα ερθω το καλοκαιρι,αμα θες πια τοσο πολυ φωτο βουτα τον Φιντελ και στειλε τον μου στην Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Χμμμ...να σου πω...φεύγοντας από Κρήτη να έκανε μια στάση στην Κάλυμνο για φωτογράφιση δεν θα ήταν άσχημο Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... και προ πάντων στρουμπουλό στρουμπουλό Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι κυρια μου...ξερουμε και γαλικα... πολυ ωραια αλμπουμ δεν ειναι αυτα?? Click για ανάπτυξη... ναι είναι τέλεια....και γενικότερα οι φωτογραφίσεις της είναι τέλειες...και σε άλλα εκτροφεία που έχει κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η elvenstar: #3.951 26-01-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Ο Billygh έγραψε: #3.952 26-01-09 21:06 Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #3.953 26-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Click για ανάπτυξη... Για σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να σου ζήσει ο Μορφέας....τι χρώμα είναι? Βάλε μας φωτό να τον καμαρώσουμε κι εμείς! Σε κρεμ χρώμα δεν υπάρχει στην Ελλάδα απ΄όσο ξέρω...θα πρέπει να ψάξεις στο εξωτερικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η moukelis έγραψε: #3.954 26-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Click για ανάπτυξη... Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η elvenstar: #3.955 26-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ξέρω ότι ειναι Βρετανάκι ειναι φανερό εξάλλου από την στρογγυλοφατσουλα. Τέλειο Μωρό θυμίζει Σεβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Billygh έγραψε: #3.956 26-01-09 21:18 καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #3.957 26-01-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Τι ομορφος γατουλης...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Ο Billygh έγραψε: #3.958 26-01-09 21:20 ευχαριστω πολυ ,ειναι τελειος, πανεξυπνος ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.959 26-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ...καλέ τι ζουζούνι είναι αυτό να σου ζήσει!!! Τον έφερες από εξωτερικό ή είναι από γέννα στην Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο Billygh έγραψε: #3.960 26-01-09 21:23 Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα αλμπουμ ειναι τελεια Ιωαννα,κι εγω τα ζαχαρωνα...εξαιρετικες φωτογραφιες,και τα ζωακια γενικα ειναι και δυσκολο θεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:42 Η Luna έγραψε: #3.948 26-01-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα αλμπουμ ειναι τελεια Ιωαννα,κι εγω τα ζαχαρωνα...εξαιρετικες φωτογραφιες,και τα ζωακια γενικα ειναι και δυσκολο θεμα. Click για ανάπτυξη... παρα πολυ δυσκολο θεμα!!!γι'αυτο κι εγω ειχα κολλησει με αυτο το εκτροφειο!!εκτος βεβαια απο το γεγονος οτι εχει υπεροχα γατακια!! ασχετο αλλα ειδα πιο πανω οτι τα γαλλικα τα εγραψα με ενα λ.... αισχος μου!! τις εχεις δει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η moukelis έγραψε: #3.949 26-01-09 20:45 Ποιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η Raisa έγραψε: #3.950 26-01-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην το κοροϊδευετε το κοριτσι,ειδικα στην τριτη φωτο ειναι ΘΕΑ.Πανεμορφη η ατιμη...Ειπαμε Νικολετα θα ερθω το καλοκαιρι,αμα θες πια τοσο πολυ φωτο βουτα τον Φιντελ και στειλε τον μου στην Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Χμμμ...να σου πω...φεύγοντας από Κρήτη να έκανε μια στάση στην Κάλυμνο για φωτογράφιση δεν θα ήταν άσχημο Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... και προ πάντων στρουμπουλό στρουμπουλό Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι κυρια μου...ξερουμε και γαλικα... πολυ ωραια αλμπουμ δεν ειναι αυτα?? Click για ανάπτυξη... ναι είναι τέλεια....και γενικότερα οι φωτογραφίσεις της είναι τέλειες...και σε άλλα εκτροφεία που έχει κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η elvenstar: #3.951 26-01-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Ο Billygh έγραψε: #3.952 26-01-09 21:06 Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #3.953 26-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Click για ανάπτυξη... Για σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να σου ζήσει ο Μορφέας....τι χρώμα είναι? Βάλε μας φωτό να τον καμαρώσουμε κι εμείς! Σε κρεμ χρώμα δεν υπάρχει στην Ελλάδα απ΄όσο ξέρω...θα πρέπει να ψάξεις στο εξωτερικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η moukelis έγραψε: #3.954 26-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Click για ανάπτυξη... Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η elvenstar: #3.955 26-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ξέρω ότι ειναι Βρετανάκι ειναι φανερό εξάλλου από την στρογγυλοφατσουλα. Τέλειο Μωρό θυμίζει Σεβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Billygh έγραψε: #3.956 26-01-09 21:18 καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #3.957 26-01-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Τι ομορφος γατουλης...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Ο Billygh έγραψε: #3.958 26-01-09 21:20 ευχαριστω πολυ ,ειναι τελειος, πανεξυπνος ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.959 26-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ...καλέ τι ζουζούνι είναι αυτό να σου ζήσει!!! Τον έφερες από εξωτερικό ή είναι από γέννα στην Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο Billygh έγραψε: #3.960 26-01-09 21:23 Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τα αλμπουμ ειναι τελεια Ιωαννα,κι εγω τα ζαχαρωνα...εξαιρετικες φωτογραφιες,και τα ζωακια γενικα ειναι και δυσκολο θεμα. Click για ανάπτυξη... παρα πολυ δυσκολο θεμα!!!γι'αυτο κι εγω ειχα κολλησει με αυτο το εκτροφειο!!εκτος βεβαια απο το γεγονος οτι εχει υπεροχα γατακια!! ασχετο αλλα ειδα πιο πανω οτι τα γαλλικα τα εγραψα με ενα λ.... αισχος μου!! τις εχεις δει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 20:45 Η moukelis έγραψε: #3.949 26-01-09 20:45 Ποιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η Raisa έγραψε: #3.950 26-01-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην το κοροϊδευετε το κοριτσι,ειδικα στην τριτη φωτο ειναι ΘΕΑ.Πανεμορφη η ατιμη...Ειπαμε Νικολετα θα ερθω το καλοκαιρι,αμα θες πια τοσο πολυ φωτο βουτα τον Φιντελ και στειλε τον μου στην Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Χμμμ...να σου πω...φεύγοντας από Κρήτη να έκανε μια στάση στην Κάλυμνο για φωτογράφιση δεν θα ήταν άσχημο Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... και προ πάντων στρουμπουλό στρουμπουλό Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι κυρια μου...ξερουμε και γαλικα... πολυ ωραια αλμπουμ δεν ειναι αυτα?? Click για ανάπτυξη... ναι είναι τέλεια....και γενικότερα οι φωτογραφίσεις της είναι τέλειες...και σε άλλα εκτροφεία που έχει κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η elvenstar: #3.951 26-01-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Ο Billygh έγραψε: #3.952 26-01-09 21:06 Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #3.953 26-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Click για ανάπτυξη... Για σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να σου ζήσει ο Μορφέας....τι χρώμα είναι? Βάλε μας φωτό να τον καμαρώσουμε κι εμείς! Σε κρεμ χρώμα δεν υπάρχει στην Ελλάδα απ΄όσο ξέρω...θα πρέπει να ψάξεις στο εξωτερικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η moukelis έγραψε: #3.954 26-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Click για ανάπτυξη... Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η elvenstar: #3.955 26-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ξέρω ότι ειναι Βρετανάκι ειναι φανερό εξάλλου από την στρογγυλοφατσουλα. Τέλειο Μωρό θυμίζει Σεβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Billygh έγραψε: #3.956 26-01-09 21:18 καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #3.957 26-01-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Τι ομορφος γατουλης...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Ο Billygh έγραψε: #3.958 26-01-09 21:20 ευχαριστω πολυ ,ειναι τελειος, πανεξυπνος ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.959 26-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ...καλέ τι ζουζούνι είναι αυτό να σου ζήσει!!! Τον έφερες από εξωτερικό ή είναι από γέννα στην Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο Billygh έγραψε: #3.960 26-01-09 21:23 Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:02 Η Raisa έγραψε: #3.950 26-01-09 21:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην το κοροϊδευετε το κοριτσι,ειδικα στην τριτη φωτο ειναι ΘΕΑ.Πανεμορφη η ατιμη...Ειπαμε Νικολετα θα ερθω το καλοκαιρι,αμα θες πια τοσο πολυ φωτο βουτα τον Φιντελ και στειλε τον μου στην Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Χμμμ...να σου πω...φεύγοντας από Κρήτη να έκανε μια στάση στην Κάλυμνο για φωτογράφιση δεν θα ήταν άσχημο Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... και προ πάντων στρουμπουλό στρουμπουλό Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι κυρια μου...ξερουμε και γαλικα... πολυ ωραια αλμπουμ δεν ειναι αυτα?? Click για ανάπτυξη... ναι είναι τέλεια....και γενικότερα οι φωτογραφίσεις της είναι τέλειες...και σε άλλα εκτροφεία που έχει κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η elvenstar: #3.951 26-01-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Ο Billygh έγραψε: #3.952 26-01-09 21:06 Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #3.953 26-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Click για ανάπτυξη... Για σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να σου ζήσει ο Μορφέας....τι χρώμα είναι? Βάλε μας φωτό να τον καμαρώσουμε κι εμείς! Σε κρεμ χρώμα δεν υπάρχει στην Ελλάδα απ΄όσο ξέρω...θα πρέπει να ψάξεις στο εξωτερικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η moukelis έγραψε: #3.954 26-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Click για ανάπτυξη... Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η elvenstar: #3.955 26-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ξέρω ότι ειναι Βρετανάκι ειναι φανερό εξάλλου από την στρογγυλοφατσουλα. Τέλειο Μωρό θυμίζει Σεβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Billygh έγραψε: #3.956 26-01-09 21:18 καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #3.957 26-01-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Τι ομορφος γατουλης...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Ο Billygh έγραψε: #3.958 26-01-09 21:20 ευχαριστω πολυ ,ειναι τελειος, πανεξυπνος ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.959 26-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ...καλέ τι ζουζούνι είναι αυτό να σου ζήσει!!! Τον έφερες από εξωτερικό ή είναι από γέννα στην Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο Billygh έγραψε: #3.960 26-01-09 21:23 Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε μην το κοροϊδευετε το κοριτσι,ειδικα στην τριτη φωτο ειναι ΘΕΑ.Πανεμορφη η ατιμη...Ειπαμε Νικολετα θα ερθω το καλοκαιρι,αμα θες πια τοσο πολυ φωτο βουτα τον Φιντελ και στειλε τον μου στην Καλυμνο! Click για ανάπτυξη... Χμμμ...να σου πω...φεύγοντας από Κρήτη να έκανε μια στάση στην Κάλυμνο για φωτογράφιση δεν θα ήταν άσχημο Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... και προ πάντων στρουμπουλό στρουμπουλό Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι κυρια μου...ξερουμε και γαλικα... πολυ ωραια αλμπουμ δεν ειναι αυτα?? Click για ανάπτυξη... ναι είναι τέλεια....και γενικότερα οι φωτογραφίσεις της είναι τέλειες...και σε άλλα εκτροφεία που έχει κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:04 Η elvenstar: #3.951 26-01-09 21:04 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Ο Billygh έγραψε: #3.952 26-01-09 21:06 Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #3.953 26-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Click για ανάπτυξη... Για σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να σου ζήσει ο Μορφέας....τι χρώμα είναι? Βάλε μας φωτό να τον καμαρώσουμε κι εμείς! Σε κρεμ χρώμα δεν υπάρχει στην Ελλάδα απ΄όσο ξέρω...θα πρέπει να ψάξεις στο εξωτερικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η moukelis έγραψε: #3.954 26-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Click για ανάπτυξη... Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η elvenstar: #3.955 26-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ξέρω ότι ειναι Βρετανάκι ειναι φανερό εξάλλου από την στρογγυλοφατσουλα. Τέλειο Μωρό θυμίζει Σεβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Billygh έγραψε: #3.956 26-01-09 21:18 καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #3.957 26-01-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Τι ομορφος γατουλης...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Ο Billygh έγραψε: #3.958 26-01-09 21:20 ευχαριστω πολυ ,ειναι τελειος, πανεξυπνος ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.959 26-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ...καλέ τι ζουζούνι είναι αυτό να σου ζήσει!!! Τον έφερες από εξωτερικό ή είναι από γέννα στην Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο Billygh έγραψε: #3.960 26-01-09 21:23 Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν ειναι αστειο και ταυτοχρονα μια γλυκα; Click για ανάπτυξη... Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:06 Ο Billygh έγραψε: #3.952 26-01-09 21:06 Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #3.953 26-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Click για ανάπτυξη... Για σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να σου ζήσει ο Μορφέας....τι χρώμα είναι? Βάλε μας φωτό να τον καμαρώσουμε κι εμείς! Σε κρεμ χρώμα δεν υπάρχει στην Ελλάδα απ΄όσο ξέρω...θα πρέπει να ψάξεις στο εξωτερικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η moukelis έγραψε: #3.954 26-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Click για ανάπτυξη... Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η elvenstar: #3.955 26-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ξέρω ότι ειναι Βρετανάκι ειναι φανερό εξάλλου από την στρογγυλοφατσουλα. Τέλειο Μωρό θυμίζει Σεβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Billygh έγραψε: #3.956 26-01-09 21:18 καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #3.957 26-01-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Τι ομορφος γατουλης...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Ο Billygh έγραψε: #3.958 26-01-09 21:20 ευχαριστω πολυ ,ειναι τελειος, πανεξυπνος ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.959 26-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ...καλέ τι ζουζούνι είναι αυτό να σου ζήσει!!! Τον έφερες από εξωτερικό ή είναι από γέννα στην Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο Billygh έγραψε: #3.960 26-01-09 21:23 Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:12 Η Raisa έγραψε: #3.953 26-01-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Click για ανάπτυξη... Για σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να σου ζήσει ο Μορφέας....τι χρώμα είναι? Βάλε μας φωτό να τον καμαρώσουμε κι εμείς! Σε κρεμ χρώμα δεν υπάρχει στην Ελλάδα απ΄όσο ξέρω...θα πρέπει να ψάξεις στο εξωτερικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η moukelis έγραψε: #3.954 26-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Click για ανάπτυξη... Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η elvenstar: #3.955 26-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ξέρω ότι ειναι Βρετανάκι ειναι φανερό εξάλλου από την στρογγυλοφατσουλα. Τέλειο Μωρό θυμίζει Σεβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Billygh έγραψε: #3.956 26-01-09 21:18 καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #3.957 26-01-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Τι ομορφος γατουλης...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Ο Billygh έγραψε: #3.958 26-01-09 21:20 ευχαριστω πολυ ,ειναι τελειος, πανεξυπνος ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.959 26-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ...καλέ τι ζουζούνι είναι αυτό να σου ζήσει!!! Τον έφερες από εξωτερικό ή είναι από γέννα στην Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο Billygh έγραψε: #3.960 26-01-09 21:23 Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Billygh: Εχω τον Μορφεα μου,british shorthair,4 μηνων,και σκεφτομαι να του βρω παρεουλα! αν εχετε κατι υπ'οψην σας απαντηστε μου!Σκεφτομαι για θηλυκο ιδιας ρατσας κατι σε κρεμ χρωματακι! Click για ανάπτυξη... Για σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Να σου ζήσει ο Μορφέας....τι χρώμα είναι? Βάλε μας φωτό να τον καμαρώσουμε κι εμείς! Σε κρεμ χρώμα δεν υπάρχει στην Ελλάδα απ΄όσο ξέρω...θα πρέπει να ψάξεις στο εξωτερικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:14 Η moukelis έγραψε: #3.954 26-01-09 21:14 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Click για ανάπτυξη... Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η elvenstar: #3.955 26-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ξέρω ότι ειναι Βρετανάκι ειναι φανερό εξάλλου από την στρογγυλοφατσουλα. Τέλειο Μωρό θυμίζει Σεβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Billygh έγραψε: #3.956 26-01-09 21:18 καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #3.957 26-01-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Τι ομορφος γατουλης...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Ο Billygh έγραψε: #3.958 26-01-09 21:20 ευχαριστω πολυ ,ειναι τελειος, πανεξυπνος ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.959 26-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ...καλέ τι ζουζούνι είναι αυτό να σου ζήσει!!! Τον έφερες από εξωτερικό ή είναι από γέννα στην Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο Billygh έγραψε: #3.960 26-01-09 21:23 Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τι πανέμορφο γατουλάκι ειναι αυτο βρε Δώρα. Έτσι ήταν το γκριζουλάκι μικρό. Που το βρήκες αυτό το γατίδι; Click για ανάπτυξη... Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Η elvenstar: #3.955 26-01-09 21:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ξέρω ότι ειναι Βρετανάκι ειναι φανερό εξάλλου από την στρογγυλοφατσουλα. Τέλειο Μωρό θυμίζει Σεβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Billygh έγραψε: #3.956 26-01-09 21:18 καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #3.957 26-01-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Τι ομορφος γατουλης...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Ο Billygh έγραψε: #3.958 26-01-09 21:20 ευχαριστω πολυ ,ειναι τελειος, πανεξυπνος ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.959 26-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ...καλέ τι ζουζούνι είναι αυτό να σου ζήσει!!! Τον έφερες από εξωτερικό ή είναι από γέννα στην Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο Billygh έγραψε: #3.960 26-01-09 21:23 Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σε ενα σαιτ με αστειες γατουλες,βρετανακι ειναι. Click για ανάπτυξη... Ναι ναι το ξέρω ότι ειναι Βρετανάκι ειναι φανερό εξάλλου από την στρογγυλοφατσουλα. Τέλειο Μωρό θυμίζει Σεβα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:18 Ο Billygh έγραψε: #3.956 26-01-09 21:18 καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #3.957 26-01-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Τι ομορφος γατουλης...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Ο Billygh έγραψε: #3.958 26-01-09 21:20 ευχαριστω πολυ ,ειναι τελειος, πανεξυπνος ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.959 26-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ...καλέ τι ζουζούνι είναι αυτό να σου ζήσει!!! Τον έφερες από εξωτερικό ή είναι από γέννα στην Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο Billygh έγραψε: #3.960 26-01-09 21:23 Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:19 Η moukelis έγραψε: #3.957 26-01-09 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Τι ομορφος γατουλης...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Ο Billygh έγραψε: #3.958 26-01-09 21:20 ευχαριστω πολυ ,ειναι τελειος, πανεξυπνος ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.959 26-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ...καλέ τι ζουζούνι είναι αυτό να σου ζήσει!!! Τον έφερες από εξωτερικό ή είναι από γέννα στην Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο Billygh έγραψε: #3.960 26-01-09 21:23 Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Τι ομορφος γατουλης...Να τον χαιρεσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Ο Billygh έγραψε: #3.958 26-01-09 21:20 ευχαριστω πολυ ,ειναι τελειος, πανεξυπνος ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.959 26-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ...καλέ τι ζουζούνι είναι αυτό να σου ζήσει!!! Τον έφερες από εξωτερικό ή είναι από γέννα στην Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο Billygh έγραψε: #3.960 26-01-09 21:23 Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστω πολυ ,ειναι τελειος, πανεξυπνος ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #3.959 26-01-09 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ...καλέ τι ζουζούνι είναι αυτό να σου ζήσει!!! Τον έφερες από εξωτερικό ή είναι από γέννα στην Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο Billygh έγραψε: #3.960 26-01-09 21:23 Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 196 197 198 199 200 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 198 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Billygh: καλως σας βρηκα. ειμαι λιγο καιρο μελος αλλα δεν καταφερα να επικοινωμησω με καποιον/α! Φωτο εχω βαλει εδω! https://www.mypetz.gr/gallery/showimage.php?i=8524&catid=member&imageuser=6236 εδω ειναι 2 μηνων,μολις τον εφερα σπιτι! Για το χρωμα....Μπλε φυσικα Click για ανάπτυξη... Αχουυυυ...καλέ τι ζουζούνι είναι αυτό να σου ζήσει!!! Τον έφερες από εξωτερικό ή είναι από γέννα στην Ελλάδα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Billygh Νεοφερμένο μέλος Ο Billygh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 45 μηνύματα. 26 Ιανουαρίου 2009 στις 21:23 Ο Billygh έγραψε: #3.960 26-01-09 21:23 Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απο εξωτερικο μου τον εφεραν,παραγγελια απο Pet shop! ειχαμε κατι ψιλοπροβληματακια,αλλα με πολλη αγαπη και την φροντιδα μου τωρα ειναι Turbo Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.