British - maniacs

οι φωτογραφιες της στο site της και στα αλλα εκτροφεια που εχει στα Links!!

ναι είναι τέλεια:)....και γενικότερα οι φωτογραφίσεις της είναι τέλειες...και σε άλλα εκτροφεία που έχει κάνει;)

τις ειδα απο χθες και τις χαζευω ακομα!!!:rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α ναι βρε τις ειδα,χτες αυτες χαζευα.Αψογη δουλεια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πανέμορφο το γατάκι σου Billy, να σου ζήσει

Αν καποια γατουλα σας γεννησει, θελω ενα θυληκο,αν γινεται,να του κανει παρεουλα!

Τελειος ειναι...Και οι δυο του γονεις μπλε ειναι;

Συγνωμη αλλα αυτο δεν το ξερω:/:

οταν μου τονν εφεραν ειχε,το διαβατηριο του με τα εβολια κτλ, τωρα αλλα χαρτια:(

Αν θελεις κατατοπισε με για τα χαρτια να παω να τα ζητησω,τοσα λεφτα πληρωσα:hmm:

Οχι εννοω πιστοποιητικο καθαροαιμιας και γενεαλογικο δεντρο,το λεγομενο Pedigree.;)

οχι δεν πηρα κατι τετοιο! Ρωτησα καποιον για πιστοποιητικο γνησιοτητας και μου ειπε οτι ερχετε περιπου 2 μηνες μετα

Αν θελεις κατατοπισε με για τα χαρτια να παω να τα ζητησω,τοσα λεφτα πληρωσα:hmm:
Να σου πω την αληθεια,δε νομιζω να υπαρχουν.Συνηθως οι εκτροφεις δεν δινουν γατακια σε πετ σοπ(αν ερθεις σε επαφη με εναν εκτροφεα και δεις ποσα πραγματα σε ρωταει πριν αποφασισει να σο δωσει γατακι,θα καταλαβεις οτι ειναι λιγο δυσκολο να το δωσει σε καποιον που θα το πουλησει διχως ελεγχο σε εναν πελατη που δεν ξερει),κι αν τους πολυζορισεις ισως σου βρουν καποιο πλαστο.Ολα τα γατακια εκτροφειου εχουν το pedigree τους,που αναγραφει το γενεαλογικο τους δεντρο τρεις γενιες πισω.Ετσι ξερεις τι χρωμα εχει στη "γραμμη" του,ωστε να κερεις τι πιθανοτητες χρωματων εχουν τα μικρα του,τους προγονους του,οποτε γνωριζεις οτι ειναι καθαροαιμο γατακι,και τι αρρρωστιες ή "ελαττωματα" απο αποψη μορφολογιας μπορει να εχει.;)

Να σου πω ειλικρινα? Δεν νομιζω να παρω Pedigree,και οπως ειπες -ποιος μου εγγυαται οτι δεν ειναι πλαστο? Παντως ειμαι βεβαιος οτι ειναι καθαροαιμο,οσο μεγαλωνει τοσο πιο ''brirish''δειχνει,ξερεις αρχιζουν τα ματια να περνουν το κιτρινο χρωμα και αλλες λεπτομεριες,

παντως σε ευχαριστω για τον χρονο σου!:)

Ναι βρετανακι δειχνει,δεν ειπα το αντιθετο!Απλα θα προτιμουσα αν εδινα τοσα χρηματα να ηταν κι ολα ενταξει απο τυπικης αποψης.Λοιπον,για πες μας λιγα ακομα για το γατουλη σου,τι συνηθειες εχει,τι του αρεσει...(ειμαστε και λιγο κουτσομπολες:lol:)

:lol:Καλε ο γιατρος της της ειπε τεσσερα:P:lol:
4 θα κανει παντως...2 κουκουβαγιακια και 2 Βρετανακια:rolleyes::lol:
3 κοριτσια κι 1 αγορι:D
Μπράβο βρε χαρτορίχτρα!!!:lol::lol::lol::P:P

Ο Fidel επεστρεψε? Τι εγινε με τη Συμπιλ?:hmm:

Ασε Νικολετα...διαβασες εμεις γκαντεμια? Δεν μπορεσαμε να παμε Λαμια που ειχε οιστρο η Αθηνουλα κι εσκουζε η δολια...λογω των αγροτων:(
Κρίμα μωρέ χάλασε ο γάμος .:( την επόμενη φορά!!

Λοιπόν σε βρίσκω πολύ σωστή:lol: :lol:.

Γιούλη ντροπή γιατί κοροϊδεύεις το παιδί:mad: :mad:.
Άσχετο αλλά θα το πω από την Παρασκευή τελικά σήμερα ξαναέκανε κακά η δική μου:/:. Τζάμπα πήγανε η προηγούμενοι πανηγυρισμοί.
Ναι ντροπή!
Εντάξει τώρα όμως έκανε κακάκια έτσι? Θα πάνε όλα καλά μωρέ!:rolleyes:

τι του αρεσει? χαχα λατρευει να χωνεται μεσα στο παπλωμα μαζι μου στο κρεβατι,και οταν παιζουμε να με αγκαλιαζει και να με δαγκωνει!:D Ειναι μικρος ακομα! φυσικα χατηρι και να θελω να του χαλασω...δεν αντιστεκομαι!

τι του αρεσει? χαχα λατρευει να χωνεται μεσα στο παπλωμα μαζι μου στο κρεβατι,και οταν παιζουμε να με αγκαλιαζει και να με δαγκωνει!:D Ειναι μικρος ακομα! φυσικα χατηρι και να θελω να του χαλασω...δεν αντιστεκομαι!

:lol::lol::lol: έτσι είναι τα άτιμα...ό,τι θέλουν μας κάνουν:lol::lol::lol:
τι προβληματάκια είχε στην αρχή? :(κάτι διάβασα πιο πάνω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back