British - maniacs

Νικολετα, χθες μιλησα με το Μιχαλη που εχει τη Συμπιλ...;)
Ακομα τιποτε η ατιμη...μηπως οταν φτασει η ωρα της να στην στειλει επανω?:hmm:Εχει 2 αρσενικους...χωρια βεβαια...αλλα με τοσες γατες που εχει θα τρομαξει ο Φιντελακος:/:
Νικολεταααααα!!
Μολις με πηρε ο Μιχαλης! Η Συμπιλ εχει οιστρο!!! :blink::blink:
Ποτε θα ερθει ο Φιντελ??
Μηπως την ανεβασει Θεσ/νικη...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικολετα, το σκεφτομουν κι εγω αυτο που λες για τη στειρωση κι ηθελα να το πω...γιατι με τη συχνοτητα που ζευγαρωνει ο Super Casanova Fidel, υπαρχει ο κινδυνος της αιμομιξιας καποια στιγμη...

Και εγώ αυτό φοβάμαι Γιούλη:hmm: μου και γι αυτό το σκέφτομαι σοβαρά να τα δώσω στειρωμένα...το θέμα είναι να βρω έναν καλό γιατρό που κάνει στειρώσεις σε μικρή ηλικία ;)

Νικολετα, χθες μιλησα με το Μιχαλη που εχει τη Συμπιλ...;)
Ακομα τιποτε η ατιμη...μηπως οταν φτασει η ωρα της να στην στειλει επανω?:hmm:Εχει 2 αρσενικους...χωρια βεβαια...αλλα με τοσες γατες που εχει θα τρομαξει ο Φιντελακος:/:

Μπα δεν είναι καλή ιδέα:/:...θα την φάει η Ραίσα....ας έρθει η ώρα εκείνη και βλέπουμε...ίσως βρει άλλον αρσενικό;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικολεταααααα!!
Μολις με πηρε ο Μιχαλης! Η Συμπιλ εχει οιστρο!!! :blink::blink:
Ποτε θα ερθει ο Φιντελ??
Μηπως την ανεβασει Θεσ/νικη...:hmm:

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Ο Φιντέλ έρχεται σήμερα το βράδυ. Μήπως να ρωτούσαμε την Αραμις που είναι πιο κοντά και έχει αρσενικό αν θέλει να γίνει προξενιό?:hmm:

Ωραια υπογραφη Νικολετα!!:up:

ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Ο Φιντέλ έρχεται σήμερα το βράδυ. Μήπως να ρωτούσαμε την Αραμις που είναι πιο κοντά και έχει αρσενικό αν θέλει να γίνει προξενιό?:hmm:
ΟΚ! Το βλεπουμε;):)

Ωραια υπογραφη Νικολετα!!:up:
Σου άρεσεεεε????:rolleyes::rolleyes: Μωρέ δεν είχα ώρα να ασχοληθώ πολύ ...καλή έγινε όμως είναι λίγο θαμπή ή μου φαίνεται?:hmm:

Νικολετα πολυ ωραια υπογραφη,μπραβο!

Σου άρεσεεεε????:rolleyes::rolleyes: Μωρέ δεν είχα ώρα να ασχοληθώ πολύ ...καλή έγινε όμως είναι λίγο θαμπή ή μου φαίνεται?:hmm:
Οχι...δεν ειναι θαμπη...κι εχει ωραιο χρωμα!
η Ραισα φαινεται δε, τεραστια:blink:

Νικολετα πολυ ωραια υπογραφη,μπραβο!

Ευχαριστώ Δώρα μου:rolleyes:...ακόμα δεν δε έφτασα αλλά προσπαθώ:D

Οχι...δεν ειναι θαμπη...κι εχει ωραιο χρωμα!
η Ραισα φαινεται δε, τεραστια:blink:

μα είναι τεράστια :lol::lol::lol:

Μου αρεσαν πολυ οι φωτογραφιες σου:up::up:

Το ξερω Αναστασια μου,μου τα εχει πει η Βασιλικη,γι'αυτο και της τονισα οτι δε θελω να τον πιεσω να τον στειλει.Και η δικια μου ειχε τρομαξει πολυ οταν εκανε διπλο ταξιδι με το αεροπλανο κι εμεινε στο αεροδρομιο τοσες ωρες μονο του χωρις νερακι και φαγακι,γι'αυτο εψαχνα τροπο να ταξιδεψει με συνοδεια,τουλαχιστον αν ειχε μεινει εγκυος.Αφου το κανονισαμε ομως το θεμα,τελος καλο ολα καλα!Αντε και συντομα με σοκολατακια μετα τα στρουμπουλα βρετανακια!:up:
Αχ μωρἐ και το Μοϊράκι σου λοιπόν ταλαιπωρήθηκε!!! Κρίμα το μωρό μου. Δεν μπορω να τα σκέφτομαι ότι στενοχωριουνται και μάλιστα χωρις εμάς στο πλάι τους!:(

καλα μώρε θα ερθουν κι αυτά...να ερθουν με το καλο γιατι οι καταλίνες μου είπαν οτι μόνο ένα επεζησε απο τη γέννα της Dessie, και ακόμα η γάτα δεν ειναι και πολύ καλά...αυτά ειναι τα χειρότερα γιατι πάντα υπάρχει η κακή περιπτωση της καισαρικής...
Αν θα΄ρθουν λέει???? Και να δείτε οτι τα βιρμανάκια θα έρθουν πανηγυρικά ΟΛΑ μαζί και θα κάνουν πανηγυρική είσοδο στη ζωή μας!!!! Με το καλό παιδιά με το καλό, κι όπως λέει κι η Βάσια να πάνε όλα καλά γιατι μια καισαρική είναι πάντα δύσκολη.:)

Νικολέταααα!!! ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ υπογραφή είναι αυτή!!!
Και τα δύο τους αναδεικνύονται τοσο όμορφα με αυτο το φόντο μάλιστα!!! Δώσε τους ένα φιλάκι παρακαλώ από εμάς!:up::up:

Μου αρεσαν πολυ οι φωτογραφιες σου:up::up:
Aramis... θα σε ενδιεφεραι ζευγαρωμε με μπλε Σκωτσεζα?

Aramis... θα σε ενδιεφεραι ζευγαρωμε με μπλε Σκωτσεζα?
Να δουμε θα πιασει το προξενιο?:up:
Για να βγαλουμε κι αλλα κουκουβαγιοπουλα:P:lol::up:

Καλημερα σας!:)

Μαλλον το προξενιο θα γινει την επομενη εβδομαδα, επιτελους να του φυγει η καψα. Ενα λογο παραπανω ειναι οτι η Cachou εχει οιστρο και τα εχω χωρισει:( το καημενο κλαει αλλα η κακια γατομανα λεει.....ΟΧΙ

Μαλλον το προξενιο θα γινει την επομενη εβδομαδα, επιτελους να του φυγει η καψα. Ενα λογο παραπανω ειναι οτι η Cachou εχει οιστρο και τα εχω χωρισει:( το καημενο κλαει αλλα η κακια γατομανα λεει.....ΟΧΙ
Ωραια! Αναμενουμε εξελιξεις! :up:
Ψαχνω τοσην ωρα να βρω φωτο της Συμπιλ....μαλλον τις ειχα σβησει:/:παντως στα κοριτσια αρεσε παρα πολυ:)

Λες να θυμωσει και να της κοπει η ορεξη?:P:lol:
Συγγνώμη αλλα αυτο δεν ήταν κακία???Οχι λέω δεν ήταν κακία?Ντροπή Γιουλάκο:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back