British - maniacs

νικολετα μουου!!!πολυ ομορφη υπογραφη ειναι και αυτη!!!:inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α ωραια,σας ευχομαι να το αποκτησετε το μπλεδακι σας οικογενειακως,εγω στο τσακ τη γλιτωσα και δε βρεθηκα με ενα μικρουλακι της Ραισας.
Νικολετα μην αντιστεκεσαι που ελεγε κι ο Σακης...Ή μαλλον μπορεις να αντιστεκεσαι μεχρι να παρω μεταθεση και να μαζεψω μια περιουσια για να παρω εγω ενα και να κλαις!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και να μην ακολουθήσω την προσφιλέστατη ελληνική τακτική "ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε;" Σε παρακαλώ... Είμαι υποχρεωμένη να τηρήσω τα πατροπαράδοτα έθιμα!:P (ετοιμάζω φωτιές)

:lol::lol::lol::lol:

νικολετα μουου!!!πολυ ομορφη υπογραφη ειναι και αυτη!!!:inlove::inlove::inlove:
Σου άρεσε Γιάννα? :rolleyes::rolleyes: Καλέ το Λουνάκι πώς είναι ....ετοιμάζεται για το Σαββατόβραδο? :D:lol:
Νικολετα μην αντιστεκεσαι που ελεγε κι ο Σακης...Ή μαλλον μπορεις να αντιστεκεσαι μεχρι να παρω μεταθεση και να μαζεψω μια περιουσια για να παρω εγω ενα και να κλαις!:lol:

Μωρέ συνέχιζε εσύ να βάζεις φωτό και να ανάβεις φωτιές και δεν ξέρω αν προλάβεις:P:lol:

Σου άρεσε Γιάννα? :rolleyes::rolleyes: Καλέ το Λουνάκι πώς είναι ....ετοιμάζεται για το Σαββατόβραδο? :D:lol:

ετοιμαζεται ναι!!!εχει κατεβει το κοιλακι της και ειναι πολυ μεγαλο και φουσκωτο κι ολη την ωρα βαζω το αυτι μου επανω και ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙΑΙΑΙ!!!:P:P:P:P:P

Καληνύχτα σε όλους!!!:)

Δεν εχει αλλες φωτο Νικολετα το διαδικτυο,ολες τις εχω βαλει για να σε μπουρλωτιασω αλλα εσυ τιποτις!Ασε που αμα θελει τοσο κοπο για να σε πεισω για το ενα,φανταζομαι ποσο θα θελει να σε πεισω για ζευγαρι!:P

ετοιμαζεται ναι!!!εχει κατεβει το κοιλακι της και ειναι πολυ μεγαλο και φουσκωτο κι ολη την ωρα βαζω το αυτι μου επανω και ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙΑΙΑΙ!!!:P:P:P:P:P

Αχχχ.....πότε θα έρθει το Σάββατο!!!:up::up:(μου αρέσει που το δέσαμε κόμπο για το Σάββατο):lol:
Σήμερα έφαγε κανονικά? Η Ραίσα πάντως δεν τρώει μεγάλες ποσότητες ....κάθε τόσο πάει και τρώει από λίγο....φούσκωσε πολύ η καημένη.
Στις φωτό που είδα την Λούνα είδα πως έκανε αρκετή κοιλίτσα....τα 4 είναι σίγουραααα...:rolleyes::up::up:

Καληνύχτα σε όλους!!!:)
Καληνύχτα και σε σένα!!:)

Δεν εχει αλλες φωτο Νικολετα το διαδικτυο,ολες τις εχω βαλει για να σε μπουρλωτιασω αλλα εσυ τιποτις!Ασε που αμα θελει τοσο κοπο για να σε πεισω για το ενα,φανταζομαι ποσο θα θελει να σε πεισω για ζευγαρι!:P
μπα ....έχει κι άλλες...θέλεις μήπως να το αποδείξω?:D:P
Για να πεισθώ για ζευγάρι θα πρέπει πρώτα να στειρώσω τον Φιντέλ....;)

Α αμα πρεπει να στειρωθει ο Φιντελ μου φαινεται θα σε προλαβω...:lol:
Αντε να γεννησει με το καλο και το Λουνακι και το Ραϊσακι,να ησυχασουν...Με ποσες μερες διαφορα θα γεννησουν;

Νομίζω είναι από Βέλγιο:hmm:

Ναι, είναι Highlander...δεν είναι τέλεια Έλενα??:rolleyes::D
Ναι πάρα πόλύ αν κ δεν θα σε συγχωρήσω που δεν είχες πάρει εκείνο τον κούκλο
Αλλαξα και την υπογραφή πάλι...δεν ξέρω ποια είναι πιο όμορφη:hmm:

Αντιστέκομαι αντιστέκομαι.....με νύχια και με δόντια κρατιέμαι ....:lol::lol::lol:

Μωρέ ας γεννήσει με το καλό:happy: και μετά βάλτε με και στον φούρνο για ψήσιμο...:lol::lol::lol:
Και οι δύο υπογραφές σου μου αρέσουν η προηγούμενη όμως είχε το κατιτίς της, χωρίς να λεω ότι κ αυτή δεν έιναι καταπληκτική.
Ανησυχείς για την γέννα Νικολέττα. Μωρε είναι έμπειρη μανούλα τώρα πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά

Λογικά με διαφορά 2 βδομάδες....:)
Όχι Δώρα μου σκέφτομαι να τον στειρώσω σύντομα διότι φτάνει πια....θα φτάσουμε στο σημείο όλα σχεδόν τα βρετανάκια στην Ελλάδα να έχουν το αίμα του και αυτό δεν θα ήταν καλό....αυξάνονται τα ποσοστά πιθανότητας αιμομιξίας ;)....οπότε δεν θα αργήσει να βγει στην σύνταξη ως πολύτεκνος πατέρας....:D

Αχχχ.....πότε θα έρθει το Σάββατο!!!:up::up:(μου αρέσει που το δέσαμε κόμπο για το Σάββατο):lol:
Σήμερα έφαγε κανονικά? Η Ραίσα πάντως δεν τρώει μεγάλες ποσότητες ....κάθε τόσο πάει και τρώει από λίγο....φούσκωσε πολύ η καημένη.
Στις φωτό που είδα την Λούνα είδα πως έκανε αρκετή κοιλίτσα....τα 4 είναι σίγουραααα...:rolleyes::up::up:
Ναι είπαμε μας βολεύει όλους το Σάββατο οπότε τότε θα γεννήσει;)
4; είμαι μια ανάσα από το να κερδίσω το στοίχημα

Ναι πάρα πόλύ αν κ δεν θα σε συγχωρήσω που δεν είχες πάρει εκείνο τον κούκλο

Η ΔΩΡΑ φταίει για αυτό;):lol:

Και οι δύο υπογραφές σου μου αρέσουν η προηγούμενη όμως είχε το κατιτίς της, χωρίς να λεω ότι κ αυτή δεν έιναι καταπληκτική.
Ανησυχείς για την γέννα Νικολέττα. Μωρε είναι έμπειρη μανούλα τώρα πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά
Τρόμαξαν κάποιοι με το ύφος της Ραίσας και είπα να την βγάλω :lol:
Μωρέ δεν ανησυχώ πολύ αλλά κάθε γέννα έχει τα ρίσκα της:/:.....και κάνει και πολλά μωρά η άτιμη:blink:....αν την δεις πώς φούσκωσε θα φοβηθείς κι εσύ:lol:...στις φωτό δεν φαίνεται καλά.

εγώ πόνταρα στο 4 οπότε το έχω σχεδόν στην τσέπη το έπαθλο:P:P:D

το αλλαζω!!παρασκευη θελω!!!μου αρεσει αυτη η μερα!!:rolleyes::rolleyes:
και η Luna τρωει λιγοτερο αλλα ακομα τρωει!καλα η raisa μια μερα θα κανει ενα ΜΠΑΑΑΜ και θα βγαλει 100 απο εκει μεσα!!:lol::lol:
4 λες κι εσυ εε??αχ,μακαρι!!:rolleyes:

Όχι Δώρα μου σκέφτομαι να τον στειρώσω σύντομα διότι φτάνει πια....θα φτάσουμε στο σημείο όλα σχεδόν τα βρετανάκια στην Ελλάδα να έχουν το αίμα του και αυτό δεν θα ήταν καλό....αυξάνονται τα ποσοστά πιθανότητας αιμομιξίας ;)....οπότε δεν θα αργήσει να βγει στην σύνταξη ως πολύτεκνος πατέρας....:D

οχι οχι οχι!!να μην στειρωθει ο αντρας!!!
θα στειρωθουν ακι ολα τα παιδια του και μετα η Luna τι θα κανει??
θα αναγκαστω να παρω αρσενικο...απο εξωτερικο..κρεμ ή λιλα...και δεν θελω...:whistle::whistle:

ετσι..να το κρατατε ζωντανο το πνευμα!!:lol::lol:

παω cinema και θα ξαναμπω αργα και οποιον βρω!!!φιλακια στα μουστακια!!!!:D:D:D

Δικιο εχεις...Καλυτερα ετσι.
Οποτε πλησιαζει η ωρα,πες μου να αρχισω να ψηνω το Δημητρη απο του χρονου!:lol:

θεια luna εγω παλι πυστευω οτι θα κανει 5 μωρακια..γλυκα και τρυφερα..:D

Τρόμαξαν κάποιοι με το ύφος της Ραίσας και είπα να την βγάλω :lol:
Μωρέ δεν ανησυχώ πολύ αλλά κάθε γέννα έχει τα ρίσκα της:/:.....και κάνει και πολλά μωρά η άτιμη:blink:....αν την δεις πώς φούσκωσε θα φοβηθείς κι εσύ:lol:...στις φωτό δεν φαίνεται καλά.
Δεν ξέρουν να εκτιμούν μια καλή underworld υπογραφή μερικοί μερικοί :mad:
Ναι η Δώρα φταίει το ξέρω:mad: Αλλά κ εσύ δεν ήθελες κ πολλά να ξεμυαλιστείς.
Αχ μωρέ την καημενούλα από τώρα κ φουσκωσε τόσο πολύ. Αλήθεια αυτή τη φορά στα πόσα είμαστε στα 8 ή 9;
εγώ πόνταρα στο 4 οπότε το έχω σχεδόν στην τσέπη το έπαθλο:P:P:D
Αααα μάλιστα γι αυτό είπες όλως τυχαίος 4, το πιάσαμε το υπονοούμενο
το αλλαζω!!παρασκευη θελω!!!μου αρεσει αυτη η μερα!!:rolleyes::rolleyes:
και η Luna τρωει λιγοτερο αλλα ακομα τρωει!καλα η raisa μια μερα θα κανει ενα ΜΠΑΑΑΜ και θα βγαλει 100 απο εκει μεσα!!:lol::lol:
κ δεν χαίρεσαι; θα γίνουν αλλα 100 άτομα ευτυχισμένα

θα αναγκαστω να παρω αρσενικο...απο εξωτερικο..κρεμ ή λιλα...και δεν θελω...:whistle::whistle:

το αλλαζω!!παρασκευη θελω!!!μου αρεσει αυτη η μερα!!:rolleyes:

τώρα είναι αργά...πάει και τελείωσε Σάββατο θα γεννήσει!!!:mad::P

καλα η raisa μια μερα θα κανει ενα ΜΠΑΑΑΜ και θα βγαλει 100 απο εκει μεσα!!:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:

έλα μωρέ....να θέλεις να θέλεις....κάνε την καρδιά σου πέτρα....:lol::lol:

Δικιο εχεις...Καλυτερα ετσι.
Οποτε πλησιαζει η ωρα,πες μου να αρχισω να ψηνω το Δημητρη απο του χρονου!:lol:

Θα το μάθεις πρώτη Δώρα μου;)....εσύ πάλι άρχισε από τώρα το ψήσιμο και ως τότε θα είναι έτοιμος;):lol:

Μπα αμα αρχισω απο τωρα θα ειναι πρηξιμο οχι ψησιμο!:lol:ΚΑτσε να δουμε που και πως θα ειμαστε ως τοτε...;)
Ναι κυρια Ελενα,εγω φταιω,παιρνω ολο το βαρος επανω μου.Φουντωτα υπαρχουν πολλα,ασημενια ομως μονο τα βρετανακια τοσο ωραια!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back