British - maniacs

Περαστικα στην Τερεζα σας Βιβη!Παω κι εγω για υπνο,πρεπει να σηκωθω αυριο...Καληνυχτα στρουμπουλα βρετανακια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε ευχαριστω πολυ δωρα μου..καλη σου νυχτα και φιλακια στα μωρα σου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καληνύχτα και από μενα σε όλες.
Περαστικά στη Ζέζα κ πολλά φιλιά στις γατοκοιλίτσες της Λούνας κ της Ραίσας

καληνυχτα sli8erin ονειρα γλυκα ..:kiss:

Καληνύχτα κορίτσια!!!:hello:
Έλενα, για να σου φτιάξω το κέφι έβαλα την υπογραφή που σου άρεσε περισσότερο:)

καληνυχτουδια και απο μενα και πολλα πολλα φιλακια...ονειρα γλυκα:D:D:D

καλημερα!!περαστικα και απο εμενα στην γιαγιακα μας!!!πως ειναι???:rolleyes::rolleyes:

Νικολετα δες θεα απο το σπιτι μας οποτε κοιτα που θα πινεις καφεδακι...χιχιχιχιχι
ΤΕΛΕΙΑ θέα από το σπιτάκι σας θα έχετε!!!:up:

λοιπον εγω λεω το καλοκαιρι να ερθετε ολοι χαλκιδα να κανουμε ενα πατρακι και μπανακια στη θαλασσα..ειμαστε αθηνα λογο δουλειας νικολετα μου ,αλλα πλεων επειδι θελουμε να κανουμε παιδακι και γενικα και για τα γατοπαιδακια μας ειναι καλητερο να παμε χαλκιδα και σκοπευουμε να κανουμε εκει κατι δικο μας στο θεμα δουλειας..
τελικα δεν μου απαντησατε καλε..η τερεζα ειναι η μεγαλητερη βρετανικουλα ???...η γιατρος μας παντως δεν πυστευε οτι ι τερεζα ειναι τοσο καλα στην υγεια της για την ηλικια της..τελικα η αγαπη και η φροντιδα δινει ζωη στα γατουλια ...:D:D:D:D
Και βέβαια θα έρθουμε!!! Με το καλό να έρθει το καλοκαίρι και θα το κανονίσουμε και ευχαριστουμε εκ των προτέρων για την ευγενική σου πρόσκληση!! Και εσύ είσαι ευπρόσδεκτη στο σπιτικό μας!!!
Ναι εχεις δίκιο η περιποίηση στα γατάκια μας τους δίνει χρόνια ζωής. Ετσι κι εμένα ο Τιμάκος μου που είναι 8 χρονών και 5 μηνων, χαίρει άκρας υγείας, και όπως λέει ο γιατρος είναι μια χαρά για την ηλικια του γιατι δεν είναι κ μικρός...
:)

λοιπον οταν αποφασισαμε να παρουμε γατουλη πηραμε απο τη γιατρο μας (το 91)το τηλεφωνο μιας εκτροφεα στην αθηνα και πηραμε τον Ιβανουλη μας..η κυρια μαιρη που μας των εδωσε (ο ιβαν ηταν περσιας ) ερχοταν καθε 6 μηνες χαλκιδα να τον δει και μετα απο ενα χρονο μας εφερε τη τερεζα σαν δωρο που ειχαμε τον ιβαν τοσο ευτυχισμενο και τον αγαπουσαμε ..οποτε ζευγαροσε με τον ιβανακο η ζεζου..σε καθε γεννα της μπορω να πω οτι απο τη μια ειμασταν μεσα στη τρελη χαρα που καθε γατακι της θα το διναμε σε φιλους και θα το βλεπαμε αλλα απο την αλλη μεσα στη στεναχωρια που φευγαν τα μπαλακια απο το σπιτι..δεν κρατισαμε κανενα μωρακι δυστιχως ...αλλα σαν μαμα ειναι τελεια η ζεζα..τη στειρωσαμε λιγο καιρο μετα απο την 7 γεννα..και δυστιχως ο ιβανακος μας εφυγε μετα απο 2 χρονια ..
Δηλαδή ο Ιβάν ήταν περσούλης έεε? Θα εκανα πολύ όμορφα μωράκια. Τέλεια !:)
Εχεις καμια φωτο να μας βαλεις ή ήταν από πολύ παλιά κ δεν βρίσκεις?

Καλημερα Βρετανακια!
Τι κανει το σουφλε σοκολατας μας Ιωαννα;Φουσκωνει;
Η Τερεζα ειναι καλυτερα;

Αναστασία μου μια κ σε πετυχαίνω στα Βρετανάκια να σου πω κ δημοσίως Χρόνια πολλά για τον Μανωλάκη, να σου ζήσει κ να τον καμαρώσουμε στο αεροναυπηγών ;) και μια κ είμαι σε Βρετανούς θα κρατήσω το σαβουαρ βιβρ κ θα βάλω θα βάλω κ την ανάλογη κάρτα

main.php

Χρόνια Πολλά Μανώλη!!!

Αναστασια να τον χαιρεσαι!

Να τον χαιρεσαι Αναστασακο μου!!! ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!
Να τον δεις οπως επιθυμει!! :):up::up:

Καλημερα Βρετανακια!
Τι κανει το σουφλε σοκολατας μας Ιωαννα;Φουσκωνει;
Η Τερεζα ειναι καλυτερα;

:lol::lol::lol:φουσκωνει,ναι!!ακομα δεν εχει βγει απο τον φουρνο αλλα οποου να ναι..θα γινει κατι!!:P:P

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑΑΚΗΗΗΗ!!!!!:up::up::up::up::up:

Αναστασία μου μια κ σε πετυχαίνω στα Βρετανάκια να σου πω κ δημοσίως Χρόνια πολλά για τον Μανωλάκη, να σου ζήσει κ να τον καμαρώσουμε στο αεροναυπηγών ;) και μια κ είμαι σε Βρετανούς θα κρατήσω το σαβουαρ βιβρ κ θα βάλω θα βάλω κ την ανάλογη κάρτα

main.php

Χρόνια Πολλά Μανώλη!!!

Αναστασια να τον χαιρεσαι!

Να τον χαιρεσαι Αναστασακο μου!!! ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ!
Να τον δεις οπως επιθυμει!! :):up::up:
Έλενα τι έκπληξη ήταν αυτή!!!:up:
Παιδια με συγκινείτε πάρα πολύ!!!!
Σας ευχαριστώ όλους σας και σας εύχομαι ό,τι επιθυμείτε να το λάβετε, και να χαίρεστε ό,τι αγαπάτε!

Εν τω μεταξύ είναι πολύ χαρουμενος! Εκλεισε τα 18 και τον είδα χθες το βράδυ αργα που το έγραφε στο μσν του ως μήνυμα στη διεύθυνσή του δίπλα:lol::lol::lol:

Μολις ενηλικιωθηκε ο Μανωλακης! :rolleyes:
Η καλυτερη ηλικια! :up:
Γρηγορα για διπλωμα αυτοκινητου, μηχανης, ταχυπλοου, ιστιοπλοικου κλπ:lol:

Αναστασία μου.....Να τον χαίρεσαι τον κανακάρη σου:up:.....του εύχομαι να δει τα όνειρα του να ολοκληρώνονται!!!! :up::up:

χρονια πολλά Αναστασία να χαίρεσαι το παιδακι σου που δεν ειναι πια παιδι!:D

καλημερα και απο μενα..η τερεζουλα ειναι πολυ καλα στην υγεια της...τωρα που μιλαω με τη μαμα μου ειναι στην αγγαλια της μπροστα στο τζακι και χουζουρευει..δεν εχω φωτο η μαλλον εχω αλα πρεπει αν της σκαναρω..δεν ειχαμε ψυφιακες τοτε..εκανε μωρα ασπρα ασιμενια και 2 μωρα απο ολες τις γεννες ηταν κανελι γκρι και ασπρα..:D

Παιδια εχω ενα προαισθημα οτι το σουφλε θα ξεχειλισει αυριο και θα χασουμε το στοιχημα...Ιωαννα πως παει,δειχνει κανενα σημαδι;
Νικολετααααααα αυτη τη φωτο του αβαταρ την εχεις ολοκληρη,να την βαλω για ταπετσαρια;Ειναι τελεια η Raisa.

Παιδια εχω ενα προαισθημα οτι το σουφλε θα ξεχειλισει αυριο και θα χασουμε το στοιχημα...Ιωαννα πως παει,δειχνει κανενα σημαδι;
Νικολετααααααα αυτη τη φωτο του αβαταρ την εχεις ολοκληρη,να την βαλω για ταπετσαρια;Ειναι τελεια η Raisa.

αυριο λες εσυ εε??δεν εχει δειξει σημερα τιποτα!!!κοιμαται οοολη μερα αλλα εχει φαει και λιγο!!εχει αρχισει παντως και το μειωνει το φαγητο της!!!
απλα ζηταει και μετα το αγνοει!!!:rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back