Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:03 Η Giannis-Vivi: #4.421 30-01-09 22:03 γιαννα μου κατσε λιγο με τα μωρακια σου και μιλαμε ποιο μετα... νικολετα να σου ζησουν και εσενα ... να δωσεις γιαννα μου πολλα φιλακια στη λουνιτσα σου και στα μωρακια της απο μενα και τη μαμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:19 Η moukelis έγραψε: #4.422 30-01-09 22:19 Λοιπον βρηκα μερικα για ταρταρουγακια.Αυτο περιμενει γεννα,αυτο εχει ενα αλλα δε λεει ημερομηνια γεννησης και ισως ειναι παλιο,αυτο εχει ενα fawn tortie (αν κι εμενα αυτο το σοκολατακι με τους λεκεδες στην πλατουλα με ξετρελανε),εδω ειναι κλεισμενα αλλα αξιζει να μπειτε στη λιστα αναμονης,εχουν πανεμορφες γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:19 Η aramis έγραψε: #4.423 30-01-09 22:19 Να ζησουν τα μωρακια σου και να βρουν σπιτια οπου θα τα αγαπησουν οπως και εσυ την Λουνα και τα μωρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #4.424 30-01-09 22:22 Νικολετα,για ριξε μια ματια εδω μηπως μπορεις να βγαλεις ακρη...Βρηκα επισης αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Giannis-Vivi: #4.425 30-01-09 22:24 :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:σε ευχαριστω πολυ δωρα μου...εχει κατι κουκλια λεει η μαμα...ολα μπορει να τα παρει???λεει η μαμα μου..λολ δωρα ανοιξε το μσν σου να σου βαλω καμερα να δεις τη ζεζα μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.426 30-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Click για ανάπτυξη... μειναμε στα 4,ναι!!! ποιο δωρο??δεν ξερω τι λες... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Click για ανάπτυξη... τι???? Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου κατσε λιγο με τα μωρακια σου και μιλαμε ποιο μετα... νικολετα να σου ζησουν και εσενα ... να δωσεις γιαννα μου πολλα φιλακια στη λουνιτσα σου και στα μωρακια της απο μενα και τη μαμα.. Click για ανάπτυξη... καθομαι!!δεν εχω κανενα προβλημα!!!ειμαστε ολοι εδω και μπορουμε να σας μιλαμε!! μονο που αυτα τα σκασμενα δεν θυλαζουν ολα μαζι!!το ενα παταει το αλλο, και η Luna πλενεται κιολας παραλληλα και κλαινε... Αρχική Δημοσίευση από aramis: Να ζησουν τα μωρακια σου και να βρουν σπιτια οπου θα τα αγαπησουν οπως και εσυ την Λουνα και τα μωρα της Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ aramis!!!τελικα ειναι πολυ ωραια να μπορεις να το ζησεις αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:30 Η Raisa έγραψε: #4.427 30-01-09 22:30 Βιβή....βρήκα αυτά για δείτε λίγο...είναι Γερμανία https://www.vomrahmerberg.de/ https://www.wetzlars.de/frame-dateien/Frameset.htm https://www.bluedestiny.de/winter_willkommen.html θα ψάξω να βρω κι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #4.428 30-01-09 22:39 Βιβη μου εχει προβλημα το ασυρματο με τοσο ογκο και δεν ανοιγει καμερα...Θα μπω ομως msn να τα πουμε πιο ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #4.429 30-01-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα,για ριξε μια ματια εδω μηπως μπορεις να βγαλεις ακρη...Βρηκα επισης αυτο. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Αρχική Δημοσίευση από Luna: μειναμε στα 4,ναι!!! ποιο δωρο??δεν ξερω τι λες... ένα πορτοκαλοπράσινο Φιντελολουνάκι δεν είπαμε τι???? έλα μου ντε!!!! καθομαι!!δεν εχω κανενα προβλημα!!!ειμαστε ολοι εδω και μπορουμε να σας μιλαμε!! μονο που αυτα τα σκασμενα δεν θυλαζουν ολα μαζι!!το ενα παταει το αλλο, και η Luna πλενεται κιολας παραλληλα και κλαινε... θέλει λίγη ώρα να πλυθεί και να ηρεμήσει η καημένη...μετά θα δεις που ούτε θα σηκώνεται από το καλάθι....βάλε νερό, γάλα και τουαλέτα κάπου κοντά υης να είναι ευχαριστω παρα πολυ aramis!!!τελικα ειναι πολυ ωραια να μπορεις να το ζησεις αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:47 Η moukelis έγραψε: #4.430 30-01-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω εβγαλα ακρη με το πρωτο,το δευτερε επισης δε μου αρεσε αλλα πρεπει να εχει και αγορακι και κοριτσακι διαθεσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:55 Η Giannis-Vivi: #4.431 30-01-09 22:55 εχουμε χαζεψει ..μιλαμε τα θελουμε ολα..πιασαμε τη τερεζα τη μαλακατσιασαμε να μας φυγει το αχτι μας εκανε νιαου νευριασε και εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Luna έγραψε: #4.432 30-01-09 22:57 https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #4.433 30-01-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #4.434 30-01-09 23:01 τιιι νικολετα μου??τι??? το πορτοκαλοπρασινο Fidelolunaki θα το βαψω και θα στο στειλω με acs!!!το ειχα ξεχασει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.435 30-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Click για ανάπτυξη... ειναι χρυσοκαφε!!!κλεψε μου εμενα αυτον ακι θα σου παρω εγω οτι θες!! τρελαθηκα!!εχει χρωμα επιπλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Giannis-Vivi: #4.436 30-01-09 23:03 εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.437 30-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η elvenstar: #4.438 30-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει χρωμα επιπλι.... Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #4.439 30-01-09 23:13 Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #4.440 30-01-09 23:15 Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιαννα μου κατσε λιγο με τα μωρακια σου και μιλαμε ποιο μετα... νικολετα να σου ζησουν και εσενα ... να δωσεις γιαννα μου πολλα φιλακια στη λουνιτσα σου και στα μωρακια της απο μενα και τη μαμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:19 Η moukelis έγραψε: #4.422 30-01-09 22:19 Λοιπον βρηκα μερικα για ταρταρουγακια.Αυτο περιμενει γεννα,αυτο εχει ενα αλλα δε λεει ημερομηνια γεννησης και ισως ειναι παλιο,αυτο εχει ενα fawn tortie (αν κι εμενα αυτο το σοκολατακι με τους λεκεδες στην πλατουλα με ξετρελανε),εδω ειναι κλεισμενα αλλα αξιζει να μπειτε στη λιστα αναμονης,εχουν πανεμορφες γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:19 Η aramis έγραψε: #4.423 30-01-09 22:19 Να ζησουν τα μωρακια σου και να βρουν σπιτια οπου θα τα αγαπησουν οπως και εσυ την Λουνα και τα μωρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #4.424 30-01-09 22:22 Νικολετα,για ριξε μια ματια εδω μηπως μπορεις να βγαλεις ακρη...Βρηκα επισης αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Giannis-Vivi: #4.425 30-01-09 22:24 :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:σε ευχαριστω πολυ δωρα μου...εχει κατι κουκλια λεει η μαμα...ολα μπορει να τα παρει???λεει η μαμα μου..λολ δωρα ανοιξε το μσν σου να σου βαλω καμερα να δεις τη ζεζα μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.426 30-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Click για ανάπτυξη... μειναμε στα 4,ναι!!! ποιο δωρο??δεν ξερω τι λες... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Click για ανάπτυξη... τι???? Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου κατσε λιγο με τα μωρακια σου και μιλαμε ποιο μετα... νικολετα να σου ζησουν και εσενα ... να δωσεις γιαννα μου πολλα φιλακια στη λουνιτσα σου και στα μωρακια της απο μενα και τη μαμα.. Click για ανάπτυξη... καθομαι!!δεν εχω κανενα προβλημα!!!ειμαστε ολοι εδω και μπορουμε να σας μιλαμε!! μονο που αυτα τα σκασμενα δεν θυλαζουν ολα μαζι!!το ενα παταει το αλλο, και η Luna πλενεται κιολας παραλληλα και κλαινε... Αρχική Δημοσίευση από aramis: Να ζησουν τα μωρακια σου και να βρουν σπιτια οπου θα τα αγαπησουν οπως και εσυ την Λουνα και τα μωρα της Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ aramis!!!τελικα ειναι πολυ ωραια να μπορεις να το ζησεις αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:30 Η Raisa έγραψε: #4.427 30-01-09 22:30 Βιβή....βρήκα αυτά για δείτε λίγο...είναι Γερμανία https://www.vomrahmerberg.de/ https://www.wetzlars.de/frame-dateien/Frameset.htm https://www.bluedestiny.de/winter_willkommen.html θα ψάξω να βρω κι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #4.428 30-01-09 22:39 Βιβη μου εχει προβλημα το ασυρματο με τοσο ογκο και δεν ανοιγει καμερα...Θα μπω ομως msn να τα πουμε πιο ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #4.429 30-01-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα,για ριξε μια ματια εδω μηπως μπορεις να βγαλεις ακρη...Βρηκα επισης αυτο. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Αρχική Δημοσίευση από Luna: μειναμε στα 4,ναι!!! ποιο δωρο??δεν ξερω τι λες... ένα πορτοκαλοπράσινο Φιντελολουνάκι δεν είπαμε τι???? έλα μου ντε!!!! καθομαι!!δεν εχω κανενα προβλημα!!!ειμαστε ολοι εδω και μπορουμε να σας μιλαμε!! μονο που αυτα τα σκασμενα δεν θυλαζουν ολα μαζι!!το ενα παταει το αλλο, και η Luna πλενεται κιολας παραλληλα και κλαινε... θέλει λίγη ώρα να πλυθεί και να ηρεμήσει η καημένη...μετά θα δεις που ούτε θα σηκώνεται από το καλάθι....βάλε νερό, γάλα και τουαλέτα κάπου κοντά υης να είναι ευχαριστω παρα πολυ aramis!!!τελικα ειναι πολυ ωραια να μπορεις να το ζησεις αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:47 Η moukelis έγραψε: #4.430 30-01-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω εβγαλα ακρη με το πρωτο,το δευτερε επισης δε μου αρεσε αλλα πρεπει να εχει και αγορακι και κοριτσακι διαθεσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:55 Η Giannis-Vivi: #4.431 30-01-09 22:55 εχουμε χαζεψει ..μιλαμε τα θελουμε ολα..πιασαμε τη τερεζα τη μαλακατσιασαμε να μας φυγει το αχτι μας εκανε νιαου νευριασε και εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Luna έγραψε: #4.432 30-01-09 22:57 https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #4.433 30-01-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #4.434 30-01-09 23:01 τιιι νικολετα μου??τι??? το πορτοκαλοπρασινο Fidelolunaki θα το βαψω και θα στο στειλω με acs!!!το ειχα ξεχασει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.435 30-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Click για ανάπτυξη... ειναι χρυσοκαφε!!!κλεψε μου εμενα αυτον ακι θα σου παρω εγω οτι θες!! τρελαθηκα!!εχει χρωμα επιπλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Giannis-Vivi: #4.436 30-01-09 23:03 εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.437 30-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η elvenstar: #4.438 30-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει χρωμα επιπλι.... Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #4.439 30-01-09 23:13 Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #4.440 30-01-09 23:15 Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον βρηκα μερικα για ταρταρουγακια.Αυτο περιμενει γεννα,αυτο εχει ενα αλλα δε λεει ημερομηνια γεννησης και ισως ειναι παλιο,αυτο εχει ενα fawn tortie (αν κι εμενα αυτο το σοκολατακι με τους λεκεδες στην πλατουλα με ξετρελανε),εδω ειναι κλεισμενα αλλα αξιζει να μπειτε στη λιστα αναμονης,εχουν πανεμορφες γατες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:19 Η aramis έγραψε: #4.423 30-01-09 22:19 Να ζησουν τα μωρακια σου και να βρουν σπιτια οπου θα τα αγαπησουν οπως και εσυ την Λουνα και τα μωρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #4.424 30-01-09 22:22 Νικολετα,για ριξε μια ματια εδω μηπως μπορεις να βγαλεις ακρη...Βρηκα επισης αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Giannis-Vivi: #4.425 30-01-09 22:24 :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:σε ευχαριστω πολυ δωρα μου...εχει κατι κουκλια λεει η μαμα...ολα μπορει να τα παρει???λεει η μαμα μου..λολ δωρα ανοιξε το μσν σου να σου βαλω καμερα να δεις τη ζεζα μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.426 30-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Click για ανάπτυξη... μειναμε στα 4,ναι!!! ποιο δωρο??δεν ξερω τι λες... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Click για ανάπτυξη... τι???? Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου κατσε λιγο με τα μωρακια σου και μιλαμε ποιο μετα... νικολετα να σου ζησουν και εσενα ... να δωσεις γιαννα μου πολλα φιλακια στη λουνιτσα σου και στα μωρακια της απο μενα και τη μαμα.. Click για ανάπτυξη... καθομαι!!δεν εχω κανενα προβλημα!!!ειμαστε ολοι εδω και μπορουμε να σας μιλαμε!! μονο που αυτα τα σκασμενα δεν θυλαζουν ολα μαζι!!το ενα παταει το αλλο, και η Luna πλενεται κιολας παραλληλα και κλαινε... Αρχική Δημοσίευση από aramis: Να ζησουν τα μωρακια σου και να βρουν σπιτια οπου θα τα αγαπησουν οπως και εσυ την Λουνα και τα μωρα της Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ aramis!!!τελικα ειναι πολυ ωραια να μπορεις να το ζησεις αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:30 Η Raisa έγραψε: #4.427 30-01-09 22:30 Βιβή....βρήκα αυτά για δείτε λίγο...είναι Γερμανία https://www.vomrahmerberg.de/ https://www.wetzlars.de/frame-dateien/Frameset.htm https://www.bluedestiny.de/winter_willkommen.html θα ψάξω να βρω κι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #4.428 30-01-09 22:39 Βιβη μου εχει προβλημα το ασυρματο με τοσο ογκο και δεν ανοιγει καμερα...Θα μπω ομως msn να τα πουμε πιο ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #4.429 30-01-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα,για ριξε μια ματια εδω μηπως μπορεις να βγαλεις ακρη...Βρηκα επισης αυτο. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Αρχική Δημοσίευση από Luna: μειναμε στα 4,ναι!!! ποιο δωρο??δεν ξερω τι λες... ένα πορτοκαλοπράσινο Φιντελολουνάκι δεν είπαμε τι???? έλα μου ντε!!!! καθομαι!!δεν εχω κανενα προβλημα!!!ειμαστε ολοι εδω και μπορουμε να σας μιλαμε!! μονο που αυτα τα σκασμενα δεν θυλαζουν ολα μαζι!!το ενα παταει το αλλο, και η Luna πλενεται κιολας παραλληλα και κλαινε... θέλει λίγη ώρα να πλυθεί και να ηρεμήσει η καημένη...μετά θα δεις που ούτε θα σηκώνεται από το καλάθι....βάλε νερό, γάλα και τουαλέτα κάπου κοντά υης να είναι ευχαριστω παρα πολυ aramis!!!τελικα ειναι πολυ ωραια να μπορεις να το ζησεις αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:47 Η moukelis έγραψε: #4.430 30-01-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω εβγαλα ακρη με το πρωτο,το δευτερε επισης δε μου αρεσε αλλα πρεπει να εχει και αγορακι και κοριτσακι διαθεσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:55 Η Giannis-Vivi: #4.431 30-01-09 22:55 εχουμε χαζεψει ..μιλαμε τα θελουμε ολα..πιασαμε τη τερεζα τη μαλακατσιασαμε να μας φυγει το αχτι μας εκανε νιαου νευριασε και εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Luna έγραψε: #4.432 30-01-09 22:57 https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #4.433 30-01-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #4.434 30-01-09 23:01 τιιι νικολετα μου??τι??? το πορτοκαλοπρασινο Fidelolunaki θα το βαψω και θα στο στειλω με acs!!!το ειχα ξεχασει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.435 30-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Click για ανάπτυξη... ειναι χρυσοκαφε!!!κλεψε μου εμενα αυτον ακι θα σου παρω εγω οτι θες!! τρελαθηκα!!εχει χρωμα επιπλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Giannis-Vivi: #4.436 30-01-09 23:03 εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.437 30-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η elvenstar: #4.438 30-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει χρωμα επιπλι.... Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #4.439 30-01-09 23:13 Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #4.440 30-01-09 23:15 Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ζησουν τα μωρακια σου και να βρουν σπιτια οπου θα τα αγαπησουν οπως και εσυ την Λουνα και τα μωρα της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:22 Η moukelis έγραψε: #4.424 30-01-09 22:22 Νικολετα,για ριξε μια ματια εδω μηπως μπορεις να βγαλεις ακρη...Βρηκα επισης αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Giannis-Vivi: #4.425 30-01-09 22:24 :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:σε ευχαριστω πολυ δωρα μου...εχει κατι κουκλια λεει η μαμα...ολα μπορει να τα παρει???λεει η μαμα μου..λολ δωρα ανοιξε το μσν σου να σου βαλω καμερα να δεις τη ζεζα μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.426 30-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Click για ανάπτυξη... μειναμε στα 4,ναι!!! ποιο δωρο??δεν ξερω τι λες... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Click για ανάπτυξη... τι???? Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου κατσε λιγο με τα μωρακια σου και μιλαμε ποιο μετα... νικολετα να σου ζησουν και εσενα ... να δωσεις γιαννα μου πολλα φιλακια στη λουνιτσα σου και στα μωρακια της απο μενα και τη μαμα.. Click για ανάπτυξη... καθομαι!!δεν εχω κανενα προβλημα!!!ειμαστε ολοι εδω και μπορουμε να σας μιλαμε!! μονο που αυτα τα σκασμενα δεν θυλαζουν ολα μαζι!!το ενα παταει το αλλο, και η Luna πλενεται κιολας παραλληλα και κλαινε... Αρχική Δημοσίευση από aramis: Να ζησουν τα μωρακια σου και να βρουν σπιτια οπου θα τα αγαπησουν οπως και εσυ την Λουνα και τα μωρα της Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ aramis!!!τελικα ειναι πολυ ωραια να μπορεις να το ζησεις αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:30 Η Raisa έγραψε: #4.427 30-01-09 22:30 Βιβή....βρήκα αυτά για δείτε λίγο...είναι Γερμανία https://www.vomrahmerberg.de/ https://www.wetzlars.de/frame-dateien/Frameset.htm https://www.bluedestiny.de/winter_willkommen.html θα ψάξω να βρω κι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #4.428 30-01-09 22:39 Βιβη μου εχει προβλημα το ασυρματο με τοσο ογκο και δεν ανοιγει καμερα...Θα μπω ομως msn να τα πουμε πιο ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #4.429 30-01-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα,για ριξε μια ματια εδω μηπως μπορεις να βγαλεις ακρη...Βρηκα επισης αυτο. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Αρχική Δημοσίευση από Luna: μειναμε στα 4,ναι!!! ποιο δωρο??δεν ξερω τι λες... ένα πορτοκαλοπράσινο Φιντελολουνάκι δεν είπαμε τι???? έλα μου ντε!!!! καθομαι!!δεν εχω κανενα προβλημα!!!ειμαστε ολοι εδω και μπορουμε να σας μιλαμε!! μονο που αυτα τα σκασμενα δεν θυλαζουν ολα μαζι!!το ενα παταει το αλλο, και η Luna πλενεται κιολας παραλληλα και κλαινε... θέλει λίγη ώρα να πλυθεί και να ηρεμήσει η καημένη...μετά θα δεις που ούτε θα σηκώνεται από το καλάθι....βάλε νερό, γάλα και τουαλέτα κάπου κοντά υης να είναι ευχαριστω παρα πολυ aramis!!!τελικα ειναι πολυ ωραια να μπορεις να το ζησεις αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:47 Η moukelis έγραψε: #4.430 30-01-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω εβγαλα ακρη με το πρωτο,το δευτερε επισης δε μου αρεσε αλλα πρεπει να εχει και αγορακι και κοριτσακι διαθεσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:55 Η Giannis-Vivi: #4.431 30-01-09 22:55 εχουμε χαζεψει ..μιλαμε τα θελουμε ολα..πιασαμε τη τερεζα τη μαλακατσιασαμε να μας φυγει το αχτι μας εκανε νιαου νευριασε και εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Luna έγραψε: #4.432 30-01-09 22:57 https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #4.433 30-01-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #4.434 30-01-09 23:01 τιιι νικολετα μου??τι??? το πορτοκαλοπρασινο Fidelolunaki θα το βαψω και θα στο στειλω με acs!!!το ειχα ξεχασει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.435 30-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Click για ανάπτυξη... ειναι χρυσοκαφε!!!κλεψε μου εμενα αυτον ακι θα σου παρω εγω οτι θες!! τρελαθηκα!!εχει χρωμα επιπλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Giannis-Vivi: #4.436 30-01-09 23:03 εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.437 30-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η elvenstar: #4.438 30-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει χρωμα επιπλι.... Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #4.439 30-01-09 23:13 Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #4.440 30-01-09 23:15 Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικολετα,για ριξε μια ματια εδω μηπως μπορεις να βγαλεις ακρη...Βρηκα επισης αυτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:24 Η Giannis-Vivi: #4.425 30-01-09 22:24 :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:σε ευχαριστω πολυ δωρα μου...εχει κατι κουκλια λεει η μαμα...ολα μπορει να τα παρει???λεει η μαμα μου..λολ δωρα ανοιξε το μσν σου να σου βαλω καμερα να δεις τη ζεζα μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.426 30-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Click για ανάπτυξη... μειναμε στα 4,ναι!!! ποιο δωρο??δεν ξερω τι λες... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Click για ανάπτυξη... τι???? Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου κατσε λιγο με τα μωρακια σου και μιλαμε ποιο μετα... νικολετα να σου ζησουν και εσενα ... να δωσεις γιαννα μου πολλα φιλακια στη λουνιτσα σου και στα μωρακια της απο μενα και τη μαμα.. Click για ανάπτυξη... καθομαι!!δεν εχω κανενα προβλημα!!!ειμαστε ολοι εδω και μπορουμε να σας μιλαμε!! μονο που αυτα τα σκασμενα δεν θυλαζουν ολα μαζι!!το ενα παταει το αλλο, και η Luna πλενεται κιολας παραλληλα και κλαινε... Αρχική Δημοσίευση από aramis: Να ζησουν τα μωρακια σου και να βρουν σπιτια οπου θα τα αγαπησουν οπως και εσυ την Λουνα και τα μωρα της Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ aramis!!!τελικα ειναι πολυ ωραια να μπορεις να το ζησεις αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:30 Η Raisa έγραψε: #4.427 30-01-09 22:30 Βιβή....βρήκα αυτά για δείτε λίγο...είναι Γερμανία https://www.vomrahmerberg.de/ https://www.wetzlars.de/frame-dateien/Frameset.htm https://www.bluedestiny.de/winter_willkommen.html θα ψάξω να βρω κι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #4.428 30-01-09 22:39 Βιβη μου εχει προβλημα το ασυρματο με τοσο ογκο και δεν ανοιγει καμερα...Θα μπω ομως msn να τα πουμε πιο ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #4.429 30-01-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα,για ριξε μια ματια εδω μηπως μπορεις να βγαλεις ακρη...Βρηκα επισης αυτο. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Αρχική Δημοσίευση από Luna: μειναμε στα 4,ναι!!! ποιο δωρο??δεν ξερω τι λες... ένα πορτοκαλοπράσινο Φιντελολουνάκι δεν είπαμε τι???? έλα μου ντε!!!! καθομαι!!δεν εχω κανενα προβλημα!!!ειμαστε ολοι εδω και μπορουμε να σας μιλαμε!! μονο που αυτα τα σκασμενα δεν θυλαζουν ολα μαζι!!το ενα παταει το αλλο, και η Luna πλενεται κιολας παραλληλα και κλαινε... θέλει λίγη ώρα να πλυθεί και να ηρεμήσει η καημένη...μετά θα δεις που ούτε θα σηκώνεται από το καλάθι....βάλε νερό, γάλα και τουαλέτα κάπου κοντά υης να είναι ευχαριστω παρα πολυ aramis!!!τελικα ειναι πολυ ωραια να μπορεις να το ζησεις αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:47 Η moukelis έγραψε: #4.430 30-01-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω εβγαλα ακρη με το πρωτο,το δευτερε επισης δε μου αρεσε αλλα πρεπει να εχει και αγορακι και κοριτσακι διαθεσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:55 Η Giannis-Vivi: #4.431 30-01-09 22:55 εχουμε χαζεψει ..μιλαμε τα θελουμε ολα..πιασαμε τη τερεζα τη μαλακατσιασαμε να μας φυγει το αχτι μας εκανε νιαου νευριασε και εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Luna έγραψε: #4.432 30-01-09 22:57 https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #4.433 30-01-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #4.434 30-01-09 23:01 τιιι νικολετα μου??τι??? το πορτοκαλοπρασινο Fidelolunaki θα το βαψω και θα στο στειλω με acs!!!το ειχα ξεχασει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.435 30-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Click για ανάπτυξη... ειναι χρυσοκαφε!!!κλεψε μου εμενα αυτον ακι θα σου παρω εγω οτι θες!! τρελαθηκα!!εχει χρωμα επιπλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Giannis-Vivi: #4.436 30-01-09 23:03 εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.437 30-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η elvenstar: #4.438 30-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει χρωμα επιπλι.... Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #4.439 30-01-09 23:13 Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #4.440 30-01-09 23:15 Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:σε ευχαριστω πολυ δωρα μου...εχει κατι κουκλια λεει η μαμα...ολα μπορει να τα παρει???λεει η μαμα μου..λολ δωρα ανοιξε το μσν σου να σου βαλω καμερα να δεις τη ζεζα μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:27 Η Luna έγραψε: #4.426 30-01-09 22:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Click για ανάπτυξη... μειναμε στα 4,ναι!!! ποιο δωρο??δεν ξερω τι λες... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Click για ανάπτυξη... τι???? Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου κατσε λιγο με τα μωρακια σου και μιλαμε ποιο μετα... νικολετα να σου ζησουν και εσενα ... να δωσεις γιαννα μου πολλα φιλακια στη λουνιτσα σου και στα μωρακια της απο μενα και τη μαμα.. Click για ανάπτυξη... καθομαι!!δεν εχω κανενα προβλημα!!!ειμαστε ολοι εδω και μπορουμε να σας μιλαμε!! μονο που αυτα τα σκασμενα δεν θυλαζουν ολα μαζι!!το ενα παταει το αλλο, και η Luna πλενεται κιολας παραλληλα και κλαινε... Αρχική Δημοσίευση από aramis: Να ζησουν τα μωρακια σου και να βρουν σπιτια οπου θα τα αγαπησουν οπως και εσυ την Λουνα και τα μωρα της Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ aramis!!!τελικα ειναι πολυ ωραια να μπορεις να το ζησεις αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:30 Η Raisa έγραψε: #4.427 30-01-09 22:30 Βιβή....βρήκα αυτά για δείτε λίγο...είναι Γερμανία https://www.vomrahmerberg.de/ https://www.wetzlars.de/frame-dateien/Frameset.htm https://www.bluedestiny.de/winter_willkommen.html θα ψάξω να βρω κι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #4.428 30-01-09 22:39 Βιβη μου εχει προβλημα το ασυρματο με τοσο ογκο και δεν ανοιγει καμερα...Θα μπω ομως msn να τα πουμε πιο ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #4.429 30-01-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα,για ριξε μια ματια εδω μηπως μπορεις να βγαλεις ακρη...Βρηκα επισης αυτο. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Αρχική Δημοσίευση από Luna: μειναμε στα 4,ναι!!! ποιο δωρο??δεν ξερω τι λες... ένα πορτοκαλοπράσινο Φιντελολουνάκι δεν είπαμε τι???? έλα μου ντε!!!! καθομαι!!δεν εχω κανενα προβλημα!!!ειμαστε ολοι εδω και μπορουμε να σας μιλαμε!! μονο που αυτα τα σκασμενα δεν θυλαζουν ολα μαζι!!το ενα παταει το αλλο, και η Luna πλενεται κιολας παραλληλα και κλαινε... θέλει λίγη ώρα να πλυθεί και να ηρεμήσει η καημένη...μετά θα δεις που ούτε θα σηκώνεται από το καλάθι....βάλε νερό, γάλα και τουαλέτα κάπου κοντά υης να είναι ευχαριστω παρα πολυ aramis!!!τελικα ειναι πολυ ωραια να μπορεις να το ζησεις αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:47 Η moukelis έγραψε: #4.430 30-01-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω εβγαλα ακρη με το πρωτο,το δευτερε επισης δε μου αρεσε αλλα πρεπει να εχει και αγορακι και κοριτσακι διαθεσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:55 Η Giannis-Vivi: #4.431 30-01-09 22:55 εχουμε χαζεψει ..μιλαμε τα θελουμε ολα..πιασαμε τη τερεζα τη μαλακατσιασαμε να μας φυγει το αχτι μας εκανε νιαου νευριασε και εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Luna έγραψε: #4.432 30-01-09 22:57 https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #4.433 30-01-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #4.434 30-01-09 23:01 τιιι νικολετα μου??τι??? το πορτοκαλοπρασινο Fidelolunaki θα το βαψω και θα στο στειλω με acs!!!το ειχα ξεχασει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.435 30-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Click για ανάπτυξη... ειναι χρυσοκαφε!!!κλεψε μου εμενα αυτον ακι θα σου παρω εγω οτι θες!! τρελαθηκα!!εχει χρωμα επιπλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Giannis-Vivi: #4.436 30-01-09 23:03 εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.437 30-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η elvenstar: #4.438 30-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει χρωμα επιπλι.... Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #4.439 30-01-09 23:13 Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #4.440 30-01-09 23:15 Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δλδ μείναμε στα 4????? Θέλω το δώρο μου!!!! Click για ανάπτυξη... μειναμε στα 4,ναι!!! ποιο δωρο??δεν ξερω τι λες... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιάννα, τώρα ξέρεις τι περιμένουμε εεεεε????? Click για ανάπτυξη... τι???? Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: γιαννα μου κατσε λιγο με τα μωρακια σου και μιλαμε ποιο μετα... νικολετα να σου ζησουν και εσενα ... να δωσεις γιαννα μου πολλα φιλακια στη λουνιτσα σου και στα μωρακια της απο μενα και τη μαμα.. Click για ανάπτυξη... καθομαι!!δεν εχω κανενα προβλημα!!!ειμαστε ολοι εδω και μπορουμε να σας μιλαμε!! μονο που αυτα τα σκασμενα δεν θυλαζουν ολα μαζι!!το ενα παταει το αλλο, και η Luna πλενεται κιολας παραλληλα και κλαινε... Αρχική Δημοσίευση από aramis: Να ζησουν τα μωρακια σου και να βρουν σπιτια οπου θα τα αγαπησουν οπως και εσυ την Λουνα και τα μωρα της Click για ανάπτυξη... ευχαριστω παρα πολυ aramis!!!τελικα ειναι πολυ ωραια να μπορεις να το ζησεις αυτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:30 Η Raisa έγραψε: #4.427 30-01-09 22:30 Βιβή....βρήκα αυτά για δείτε λίγο...είναι Γερμανία https://www.vomrahmerberg.de/ https://www.wetzlars.de/frame-dateien/Frameset.htm https://www.bluedestiny.de/winter_willkommen.html θα ψάξω να βρω κι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #4.428 30-01-09 22:39 Βιβη μου εχει προβλημα το ασυρματο με τοσο ογκο και δεν ανοιγει καμερα...Θα μπω ομως msn να τα πουμε πιο ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #4.429 30-01-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα,για ριξε μια ματια εδω μηπως μπορεις να βγαλεις ακρη...Βρηκα επισης αυτο. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Αρχική Δημοσίευση από Luna: μειναμε στα 4,ναι!!! ποιο δωρο??δεν ξερω τι λες... ένα πορτοκαλοπράσινο Φιντελολουνάκι δεν είπαμε τι???? έλα μου ντε!!!! καθομαι!!δεν εχω κανενα προβλημα!!!ειμαστε ολοι εδω και μπορουμε να σας μιλαμε!! μονο που αυτα τα σκασμενα δεν θυλαζουν ολα μαζι!!το ενα παταει το αλλο, και η Luna πλενεται κιολας παραλληλα και κλαινε... θέλει λίγη ώρα να πλυθεί και να ηρεμήσει η καημένη...μετά θα δεις που ούτε θα σηκώνεται από το καλάθι....βάλε νερό, γάλα και τουαλέτα κάπου κοντά υης να είναι ευχαριστω παρα πολυ aramis!!!τελικα ειναι πολυ ωραια να μπορεις να το ζησεις αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:47 Η moukelis έγραψε: #4.430 30-01-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω εβγαλα ακρη με το πρωτο,το δευτερε επισης δε μου αρεσε αλλα πρεπει να εχει και αγορακι και κοριτσακι διαθεσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:55 Η Giannis-Vivi: #4.431 30-01-09 22:55 εχουμε χαζεψει ..μιλαμε τα θελουμε ολα..πιασαμε τη τερεζα τη μαλακατσιασαμε να μας φυγει το αχτι μας εκανε νιαου νευριασε και εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Luna έγραψε: #4.432 30-01-09 22:57 https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #4.433 30-01-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #4.434 30-01-09 23:01 τιιι νικολετα μου??τι??? το πορτοκαλοπρασινο Fidelolunaki θα το βαψω και θα στο στειλω με acs!!!το ειχα ξεχασει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.435 30-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Click για ανάπτυξη... ειναι χρυσοκαφε!!!κλεψε μου εμενα αυτον ακι θα σου παρω εγω οτι θες!! τρελαθηκα!!εχει χρωμα επιπλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Giannis-Vivi: #4.436 30-01-09 23:03 εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.437 30-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η elvenstar: #4.438 30-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει χρωμα επιπλι.... Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #4.439 30-01-09 23:13 Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #4.440 30-01-09 23:15 Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βιβή....βρήκα αυτά για δείτε λίγο...είναι Γερμανία https://www.vomrahmerberg.de/ https://www.wetzlars.de/frame-dateien/Frameset.htm https://www.bluedestiny.de/winter_willkommen.html θα ψάξω να βρω κι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:39 Η moukelis έγραψε: #4.428 30-01-09 22:39 Βιβη μου εχει προβλημα το ασυρματο με τοσο ογκο και δεν ανοιγει καμερα...Θα μπω ομως msn να τα πουμε πιο ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #4.429 30-01-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα,για ριξε μια ματια εδω μηπως μπορεις να βγαλεις ακρη...Βρηκα επισης αυτο. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Αρχική Δημοσίευση από Luna: μειναμε στα 4,ναι!!! ποιο δωρο??δεν ξερω τι λες... ένα πορτοκαλοπράσινο Φιντελολουνάκι δεν είπαμε τι???? έλα μου ντε!!!! καθομαι!!δεν εχω κανενα προβλημα!!!ειμαστε ολοι εδω και μπορουμε να σας μιλαμε!! μονο που αυτα τα σκασμενα δεν θυλαζουν ολα μαζι!!το ενα παταει το αλλο, και η Luna πλενεται κιολας παραλληλα και κλαινε... θέλει λίγη ώρα να πλυθεί και να ηρεμήσει η καημένη...μετά θα δεις που ούτε θα σηκώνεται από το καλάθι....βάλε νερό, γάλα και τουαλέτα κάπου κοντά υης να είναι ευχαριστω παρα πολυ aramis!!!τελικα ειναι πολυ ωραια να μπορεις να το ζησεις αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:47 Η moukelis έγραψε: #4.430 30-01-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω εβγαλα ακρη με το πρωτο,το δευτερε επισης δε μου αρεσε αλλα πρεπει να εχει και αγορακι και κοριτσακι διαθεσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:55 Η Giannis-Vivi: #4.431 30-01-09 22:55 εχουμε χαζεψει ..μιλαμε τα θελουμε ολα..πιασαμε τη τερεζα τη μαλακατσιασαμε να μας φυγει το αχτι μας εκανε νιαου νευριασε και εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Luna έγραψε: #4.432 30-01-09 22:57 https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #4.433 30-01-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #4.434 30-01-09 23:01 τιιι νικολετα μου??τι??? το πορτοκαλοπρασινο Fidelolunaki θα το βαψω και θα στο στειλω με acs!!!το ειχα ξεχασει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.435 30-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Click για ανάπτυξη... ειναι χρυσοκαφε!!!κλεψε μου εμενα αυτον ακι θα σου παρω εγω οτι θες!! τρελαθηκα!!εχει χρωμα επιπλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Giannis-Vivi: #4.436 30-01-09 23:03 εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.437 30-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η elvenstar: #4.438 30-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει χρωμα επιπλι.... Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #4.439 30-01-09 23:13 Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #4.440 30-01-09 23:15 Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βιβη μου εχει προβλημα το ασυρματο με τοσο ογκο και δεν ανοιγει καμερα...Θα μπω ομως msn να τα πουμε πιο ανετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:42 Η Raisa έγραψε: #4.429 30-01-09 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα,για ριξε μια ματια εδω μηπως μπορεις να βγαλεις ακρη...Βρηκα επισης αυτο. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Αρχική Δημοσίευση από Luna: μειναμε στα 4,ναι!!! ποιο δωρο??δεν ξερω τι λες... ένα πορτοκαλοπράσινο Φιντελολουνάκι δεν είπαμε τι???? έλα μου ντε!!!! καθομαι!!δεν εχω κανενα προβλημα!!!ειμαστε ολοι εδω και μπορουμε να σας μιλαμε!! μονο που αυτα τα σκασμενα δεν θυλαζουν ολα μαζι!!το ενα παταει το αλλο, και η Luna πλενεται κιολας παραλληλα και κλαινε... θέλει λίγη ώρα να πλυθεί και να ηρεμήσει η καημένη...μετά θα δεις που ούτε θα σηκώνεται από το καλάθι....βάλε νερό, γάλα και τουαλέτα κάπου κοντά υης να είναι ευχαριστω παρα πολυ aramis!!!τελικα ειναι πολυ ωραια να μπορεις να το ζησεις αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:47 Η moukelis έγραψε: #4.430 30-01-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω εβγαλα ακρη με το πρωτο,το δευτερε επισης δε μου αρεσε αλλα πρεπει να εχει και αγορακι και κοριτσακι διαθεσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:55 Η Giannis-Vivi: #4.431 30-01-09 22:55 εχουμε χαζεψει ..μιλαμε τα θελουμε ολα..πιασαμε τη τερεζα τη μαλακατσιασαμε να μας φυγει το αχτι μας εκανε νιαου νευριασε και εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Luna έγραψε: #4.432 30-01-09 22:57 https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #4.433 30-01-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #4.434 30-01-09 23:01 τιιι νικολετα μου??τι??? το πορτοκαλοπρασινο Fidelolunaki θα το βαψω και θα στο στειλω με acs!!!το ειχα ξεχασει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.435 30-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Click για ανάπτυξη... ειναι χρυσοκαφε!!!κλεψε μου εμενα αυτον ακι θα σου παρω εγω οτι θες!! τρελαθηκα!!εχει χρωμα επιπλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Giannis-Vivi: #4.436 30-01-09 23:03 εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.437 30-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η elvenstar: #4.438 30-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει χρωμα επιπλι.... Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #4.439 30-01-09 23:13 Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #4.440 30-01-09 23:15 Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολετα,για ριξε μια ματια εδω μηπως μπορεις να βγαλεις ακρη...Βρηκα επισης αυτο. Click για ανάπτυξη... Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Αρχική Δημοσίευση από Luna: μειναμε στα 4,ναι!!! ποιο δωρο??δεν ξερω τι λες... ένα πορτοκαλοπράσινο Φιντελολουνάκι δεν είπαμε τι???? έλα μου ντε!!!! καθομαι!!δεν εχω κανενα προβλημα!!!ειμαστε ολοι εδω και μπορουμε να σας μιλαμε!! μονο που αυτα τα σκασμενα δεν θυλαζουν ολα μαζι!!το ενα παταει το αλλο, και η Luna πλενεται κιολας παραλληλα και κλαινε... θέλει λίγη ώρα να πλυθεί και να ηρεμήσει η καημένη...μετά θα δεις που ούτε θα σηκώνεται από το καλάθι....βάλε νερό, γάλα και τουαλέτα κάπου κοντά υης να είναι ευχαριστω παρα πολυ aramis!!!τελικα ειναι πολυ ωραια να μπορεις να το ζησεις αυτο!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:47 Η moukelis έγραψε: #4.430 30-01-09 22:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω εβγαλα ακρη με το πρωτο,το δευτερε επισης δε μου αρεσε αλλα πρεπει να εχει και αγορακι και κοριτσακι διαθεσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:55 Η Giannis-Vivi: #4.431 30-01-09 22:55 εχουμε χαζεψει ..μιλαμε τα θελουμε ολα..πιασαμε τη τερεζα τη μαλακατσιασαμε να μας φυγει το αχτι μας εκανε νιαου νευριασε και εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Luna έγραψε: #4.432 30-01-09 22:57 https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #4.433 30-01-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #4.434 30-01-09 23:01 τιιι νικολετα μου??τι??? το πορτοκαλοπρασινο Fidelolunaki θα το βαψω και θα στο στειλω με acs!!!το ειχα ξεχασει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.435 30-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Click για ανάπτυξη... ειναι χρυσοκαφε!!!κλεψε μου εμενα αυτον ακι θα σου παρω εγω οτι θες!! τρελαθηκα!!εχει χρωμα επιπλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Giannis-Vivi: #4.436 30-01-09 23:03 εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.437 30-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η elvenstar: #4.438 30-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει χρωμα επιπλι.... Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #4.439 30-01-09 23:13 Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #4.440 30-01-09 23:15 Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Το πρώτο έχει όμορφα γατάκια Δώρα μου αλλά δεν καταλαβαίνω τίποτα...ουτε από ποιά χώρα είναι δεν κατάλαβα το άλλο δεν μου άρεσε Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω εβγαλα ακρη με το πρωτο,το δευτερε επισης δε μου αρεσε αλλα πρεπει να εχει και αγορακι και κοριτσακι διαθεσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:55 Η Giannis-Vivi: #4.431 30-01-09 22:55 εχουμε χαζεψει ..μιλαμε τα θελουμε ολα..πιασαμε τη τερεζα τη μαλακατσιασαμε να μας φυγει το αχτι μας εκανε νιαου νευριασε και εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Luna έγραψε: #4.432 30-01-09 22:57 https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #4.433 30-01-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #4.434 30-01-09 23:01 τιιι νικολετα μου??τι??? το πορτοκαλοπρασινο Fidelolunaki θα το βαψω και θα στο στειλω με acs!!!το ειχα ξεχασει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.435 30-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Click για ανάπτυξη... ειναι χρυσοκαφε!!!κλεψε μου εμενα αυτον ακι θα σου παρω εγω οτι θες!! τρελαθηκα!!εχει χρωμα επιπλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Giannis-Vivi: #4.436 30-01-09 23:03 εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.437 30-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η elvenstar: #4.438 30-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει χρωμα επιπλι.... Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #4.439 30-01-09 23:13 Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #4.440 30-01-09 23:15 Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχουμε χαζεψει ..μιλαμε τα θελουμε ολα..πιασαμε τη τερεζα τη μαλακατσιασαμε να μας φυγει το αχτι μας εκανε νιαου νευριασε και εφυγε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 22:57 Η Luna έγραψε: #4.432 30-01-09 22:57 https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #4.433 30-01-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #4.434 30-01-09 23:01 τιιι νικολετα μου??τι??? το πορτοκαλοπρασινο Fidelolunaki θα το βαψω και θα στο στειλω με acs!!!το ειχα ξεχασει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.435 30-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Click για ανάπτυξη... ειναι χρυσοκαφε!!!κλεψε μου εμενα αυτον ακι θα σου παρω εγω οτι θες!! τρελαθηκα!!εχει χρωμα επιπλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Giannis-Vivi: #4.436 30-01-09 23:03 εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.437 30-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η elvenstar: #4.438 30-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει χρωμα επιπλι.... Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #4.439 30-01-09 23:13 Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #4.440 30-01-09 23:15 Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η moukelis έγραψε: #4.433 30-01-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #4.434 30-01-09 23:01 τιιι νικολετα μου??τι??? το πορτοκαλοπρασινο Fidelolunaki θα το βαψω και θα στο στειλω με acs!!!το ειχα ξεχασει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.435 30-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Click για ανάπτυξη... ειναι χρυσοκαφε!!!κλεψε μου εμενα αυτον ακι θα σου παρω εγω οτι θες!! τρελαθηκα!!εχει χρωμα επιπλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Giannis-Vivi: #4.436 30-01-09 23:03 εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.437 30-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η elvenstar: #4.438 30-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει χρωμα επιπλι.... Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #4.439 30-01-09 23:13 Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #4.440 30-01-09 23:15 Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:01 Η Luna έγραψε: #4.434 30-01-09 23:01 τιιι νικολετα μου??τι??? το πορτοκαλοπρασινο Fidelolunaki θα το βαψω και θα στο στειλω με acs!!!το ειχα ξεχασει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.435 30-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Click για ανάπτυξη... ειναι χρυσοκαφε!!!κλεψε μου εμενα αυτον ακι θα σου παρω εγω οτι θες!! τρελαθηκα!!εχει χρωμα επιπλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Giannis-Vivi: #4.436 30-01-09 23:03 εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.437 30-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η elvenstar: #4.438 30-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει χρωμα επιπλι.... Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #4.439 30-01-09 23:13 Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #4.440 30-01-09 23:15 Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τιιι νικολετα μου??τι??? το πορτοκαλοπρασινο Fidelolunaki θα το βαψω και θα στο στειλω με acs!!!το ειχα ξεχασει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:02 Η Luna έγραψε: #4.435 30-01-09 23:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Click για ανάπτυξη... ειναι χρυσοκαφε!!!κλεψε μου εμενα αυτον ακι θα σου παρω εγω οτι θες!! τρελαθηκα!!εχει χρωμα επιπλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Giannis-Vivi: #4.436 30-01-09 23:03 εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.437 30-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η elvenstar: #4.438 30-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει χρωμα επιπλι.... Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #4.439 30-01-09 23:13 Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #4.440 30-01-09 23:15 Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μπα,πολυ κοκκινος για τα γουστα μου...Εγω παντως ενα ολο σοκολατενιο θα το επαιρνα. Click για ανάπτυξη... ειναι χρυσοκαφε!!!κλεψε μου εμενα αυτον ακι θα σου παρω εγω οτι θες!! τρελαθηκα!!εχει χρωμα επιπλι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:03 Η Giannis-Vivi: #4.436 30-01-09 23:03 εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.437 30-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η elvenstar: #4.438 30-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει χρωμα επιπλι.... Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #4.439 30-01-09 23:13 Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #4.440 30-01-09 23:15 Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:06 Η moukelis έγραψε: #4.437 30-01-09 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η elvenstar: #4.438 30-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει χρωμα επιπλι.... Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #4.439 30-01-09 23:13 Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #4.440 30-01-09 23:15 Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: εγω σας καληνυχτω..παω μεσα γιατι αν κατσω και αλλο εδω θα τρελαθω με τα μωρα που βλεπω... νικολετα και γιαννα μου να σας ζησουν τα φιντελολουνακια ....πολλα φιλακια κοριτσια..:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Click για ανάπτυξη... Καλο βραδυ! Γιαννα δεν στον κλεβω,αμα ειναι να κλεψω κανενα να μου αρεσει κι εμενα,να κανω με κεφι τη δουλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:10 Η elvenstar: #4.438 30-01-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει χρωμα επιπλι.... Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #4.439 30-01-09 23:13 Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #4.440 30-01-09 23:15 Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: https://www.kotybrytyjskieczankra.pl/males.php?id=g2 αυτον μου τον χαριζει καποιος??????ερωτευτηκα!!! Click για ανάπτυξη... Κι άλλο θες;;;;; Πραγματικά είσαι αχόρταγη Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει χρωμα επιπλι.... Click για ανάπτυξη... Να σου ζήσουν Γιάννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:13 Η Raisa έγραψε: #4.439 30-01-09 23:13 Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #4.440 30-01-09 23:15 Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 220 221 222 223 224 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 222 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πώς είναι τώρα η Λούνα με τα μωρά? Αχ ανυπομονώ πότε θα βάλεις φωτό!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Ιανουαρίου 2009 στις 23:15 Η Raisa έγραψε: #4.440 30-01-09 23:15 Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λούνα αν πας να κλέψεις μπορείς να μου φέρεις αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.