British - maniacs

Και φαντάζομαι πετάτε στα σύννεφα! :happy:

εννοειται οτι πεταμε στα συννεφα!!!
ειναι πολυ πολυ ομορφα!!!:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα ευτυχισμένη μαμά!!!:up:
Πώς είναι οι οικογένεια όλα καλά?
Γιάννα, θηλάζουν όλα τα μωρά?:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα ευτυχισμένη μαμά!!!:up:
Πώς είναι οι οικογένεια όλα καλά?
Γιάννα, θηλάζουν όλα τα μωρά?:)

καλημερα!!!!:P:P
ολα καλα!!κοιμηθηκαμε το βραδυ και το πρωι καναμε νιαι μιαι για να φαμε!!!
τρωνε εναλαξ!!!αλλα πεφτουν αλλα ανεβαινουν και το ενα (το πιο μεγαλο) τρωει ολη την ωρα!!!:up::up::up:

εννοειται οτι πεταμε στα συννεφα!!!
ειναι πολυ πολυ ομορφα!!!:P:P:P
Κι έτσι θα βλέπετε παντού "Λούνες" σε μικρή συσκευασία!:happy:

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!:up::up::up:αχ τι τυχερή που είσαι που το ζεις αυτό...άντε τώρα περιμένουμε και τη Raisoula με το καλό!Φιλάκια πολλά στα Lunofidelakia:inlove::inlove::inlove:

Τι ωραια...Τι ειδικο γαλατακι λεγατε χτες να πινει η μαμα;Εμας μας ειπαν οτι εκτος απο την kitten και την calopet δε χρειαζεται κατι αλλο...

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ!!!:up::up::up:αχ τι τυχερή που είσαι που το ζεις αυτό...άντε τώρα περιμένουμε και τη Raisoula με το καλό!Φιλάκια πολλά στα Lunofidelakia:inlove::inlove::inlove:

ευχαριστουμε πολυ για τις ευχες!!!:up::up::up:

Τι ωραια...Τι ειδικο γαλατακι λεγατε χτες να πινει η μαμα;Εμας μας ειπαν οτι εκτος απο την kitten και την calopet δε χρειαζεται κατι αλλο...

ελεγε η μαμα της βιβης για ενα που εδινε εκεινη στην μαμα!!!πηρα σημερα τον γιατρο μου και μου ειπε οτι δεν χρειαζεται!!μου ειπε μονο αν δεν τρωει το φαγητο της,αλλα προς το παρων δεν εχουμε κανενα προβλημα!!!:rolleyes::rolleyes:

Τι κανουν τα ταρτακια Γιαννα;

DSC00153.jpg

οι πρωτες μας φωτογραφιες που περιεργως δεν μας ενοχλησαν καθολου!!!
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι κανουν τα ταρτακια Γιαννα;

καλα ειναι!!!:P:P:Pειναι πολυ γλυκα και ποντικοχαριτωμενα!!!:P:D

Αχουυυυυυυυυ!Νομιζω οτι μολις μου ανεβηκε το σάκχαρο!Ετσι ηταν και το Σειριονι μου μωρακι...

δεν ειναι πολυ ποντικομικρουλια???:inlove::inlove::inlove::baby::baby::baby::baby:

Ειναι απιστευτα...Φανταζομαι ολη μερα τα καμαρωνεις ε Γιαννα;

Ειναι απιστευτα...Φανταζομαι ολη μερα τα καμαρωνεις ε Γιαννα;

δεν κανω και τιποτα αλλο!!!:P:P
εχω χαζεψει τελειως!!!:rolleyes::rolleyes:απο πρωι με τον καφε μου εκει καθομαι!!!

Να σας ζησουν!!!να ειναι γερα και ευτυχισμενα σε ολη τους τη ζωη!!!
Αχ εισαι πολυ τυχερη να το ζεις αυτο!!!:)

Ναι,ξερω πως ειναι...Κι εγω ελπιζω να το ζησω ακομη μια φορα με τη μικρη μου,αν και θα μου αρεσε και δευτερη,και τριτη...

DSC00153.jpg

Τί ομορφιές είναι αυτές;;;!!!:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Καλησπέρα παιδιά!!!:)
Ενα έχω να πω. Επισκέφθηκα το Λουνάκι και τα μωράκια της!!! :)
Το χρώμα είναι αυτο ακριβώς που φαίνεται στην φωτογραφία και είναι ασημένια!!!! Και τα μωρά πανέμορφα.Ζωηρά και τσαμπουκαλίδικα τα δυο απ αυτά!! Ξετρελάθηκα! Ποτέ δεν είχα δει από τοσο κοντά τόαο μικρουλια μωρουλίνια ούτε καν μιας μέρας!!!!:DΚαι η Λούνα ένα όνειρο ένα πλάσμα πανέμορφο και πανήρεμο και πολύ τρυφερό! Καθίσαμε στο πάτωμα με τη Γιάννα δίπλα στη φωλίτσα της και με άφησε να την χαϊδέψω κάτω από το λαιμουδάκι της και μου σήκωνε και το χεράκι της για να την χαϊδέψω και με κοίταζε με τα τόσο πανέμορφα ματάκια της!! Μια χουρχουρίτσα γατουλίτσα γλυκειά μανουλα και τρυφερή.
Κι η Γιάννα, μια χαζογιαγιά να τα καμαρώνει όλη μέρα δίπλα στη φωλίτσα τους στο πάτωμα παρακαλώ! Να σου ζήσουν Γιάννα τα μωρουλίνια και Νικολέτα επίσης! Αξιος κι ο Φιντελίνος μας! Και... με το καλό στη Ραϊσα μαμά μας!:up::up::up::up:

Αναστασια πρεπει να ειναι τελεια απο κοντα...Και τι γλυκια μανουλα η Luna.:up:

Συγχαρητηρια Luna και καλα γεννητουρια
Ευχες απο την οικογενεια Simba !!! :D:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back