British - maniacs

Γιαννααααααααααααα να σας ζησουν τα μπεμπακια μολις ξεπεταχτουν να μας πεις εγω θα ερθω να τα δω δεν το συζητω απλα το ανακοινωνω:lol::lol:!!!!!!!!!!ειναι κουκλακιαααααααααααααα!!!!!!:baby::baby::baby::baby::inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ, βρε παιδια με κανετε και χαιρομαι πιο πολυ με αυτα που μου λετε!!!!:):):)
μολις ξεπεταχτουν φυσικα και θελουμε να ερθετε να μας καμαρωσετε!!!!:baby::baby::baby::baby:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι ωραια...Τι ειδικο γαλατακι λεγατε χτες να πινει η μαμα;Εμας μας ειπαν οτι εκτος απο την kitten και την calopet δε χρειαζεται κατι αλλο...

Ναι, κανονικά δεν χρειάζεται κάτι άλλο....μπορείς να δώσεις βέβαια ασβέστειο αν θέλεις....αλλά ο γιατρός θα ξέρει καλύτερα.

DSC00153.jpg

οι πρωτες μας φωτογραφιες που περιεργως δεν μας ενοχλησαν καθολου!!!
:rolleyes:

ΑΑααααχουυυυυυ.....τι μωρουλίνια είναι αυτά καλέεεεε????:inlove::inlove::inlove::inlove:
Το ένα ειδικά φαίνεται ότι είναι στρουμπουλό στρουμπουλό:baby::baby::baby:....αχχχχχχχ Γιάννα να τα φιλήσεις και από μένα!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλησπέρα παιδιά!!!:)
Ενα έχω να πω. Επισκέφθηκα το Λουνάκι και τα μωράκια της!!! :)

Ααχχ Αναστασία μου...πήγες και τα είδες δεν άντεξες!!!!:D
Πες μου δεν είναι τέλεια????:up: Αχ, ζηλεύωωωω....άντε να γεννήσει και η Ραίσα να έχω κι εγώ να φιλάω και να χαζεύω!!!!:rolleyes::rolleyes:

Γιαννα ξέχασα να ρωτήσω....τι έχουμε...αγοράκια κοριτσάκια???

DSC00153.jpg

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
τι ειναι η φυση ομως ε?ξερει τι πρεπει να κανει χωρις κανενας να της το εχει δειξει...και η φατσουλα της ειναι τοσο γλυκια και ηρεμη...:rolleyes:

DSC00153.jpg

Άχου δε το πιστεύω!:inlove::inlove::inlove::inlove:
Τρία είναι;:hmm:

αυτο το γατάκι λάμπει!!! η λούνα ειναι??
να σας ζησουν τα μπε -μπε!:D

Αναστασια πρεπει να ειναι τελεια απο κοντα...Και τι γλυκια μανουλα η Luna.:up:
Είναι τέλεια ασημένια λαμπερά και πανέμορφα σαν τους γονεις τους τα μικρά!!! Ναι Δώρα μου.:)Και στα δικά σας τα σοκολατάκια!!!:):)

Ναι, κανονικά δεν χρειάζεται κάτι άλλο....μπορείς να δώσεις βέβαια ασβέστειο αν θέλεις....αλλά ο γιατρός θα ξέρει καλύτερα.
ΑΑααααχουυυυυυ.....τι μωρουλίνια είναι αυτά καλέεεεε????:inlove::inlove::inlove::inlove:
Το ένα ειδικά φαίνεται ότι είναι στρουμπουλό στρουμπουλό:baby::baby::baby:....αχχχχχχχ Γιάννα να τα φιλήσεις και από μένα!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ααχχ Αναστασία μου...πήγες και τα είδες δεν άντεξες!!!!:D
Πες μου δεν είναι τέλεια????:up: Αχ, ζηλεύωωωω....άντε να γεννήσει και η Ραίσα να έχω κι εγώ να φιλάω και να χαζεύω!!!!:rolleyes::rolleyes:
Γιαννα ξέχασα να ρωτήσω....τι έχουμε...αγοράκια κοριτσάκια???
Νικολέτα μου είναι πανέμορφα ασημένια λαμπερά μωράκια σαν τη μανουλα τους. Το ένα νομίζω μοιάζει στο χρωμα με τον Φιντελ . Και άλλο ένα εχει σκουρες ανταύγειες! Κι είναι κ το πιο στρουμπουλο και σπρώχνει διαρκώς τα άλλα για να φάει. είναι γλύκα!! Με το καλο και στη Ραϊσα μας να κάνει τα δικά της ασημένια, μπλε, λιλά ονειρεμένα μωράκια της!!!
Και.. μην ανησυχεις θα΄ρθω κι από εσάς να ζουλήξωωωωωωω!!!!!!!:up:
Οσο για το φύλο δεν καταλαβαμε με τη Γιάννα τι είναι. Είμαστε άπειρες ακόμη! (καλα εγώ θα παραμείνω κι άπειρη καθότι δεν προκειται να δω γέννα δικής μου γατουλας για να διδαχθω!):rolleyes:

Ευχαριστουμε για την ευχουλα Αναστασια μου,μακαρι.Αντε σε καμια βδομαδουλα θα δουμε και Ραϊσομωρακια!:up:

DSC00153.jpg

Γιάννα μου τι καταπληκτικά μπλε πλασματάκια είναι αυτά; :inlove::inlove:
Και πόσο ευτυχισμένο φαίνεται το Λουνάκι που έγινε μανούλα. Είσαι πολύ τυχερή που έχεις τόσα όμορφα πλασματάκια σπίτι σου:up: Να σας ζήσουν κ πάλι Γιάννα μου

Τι πανεμορφα μικροσκοπικα γατακια ειναι αυτα:inlove::inlove::inlove::inlove:Δεν εχω δει ποτε απο κοντα τοσο μικρουλια!!
Κι απο ο,τι λετε η Λουνα ειναι μια απιστευτα καλη μανουλα!!!!!!
Αν ειχα κι εγω στο σπιτι τετοια μικρουλια δε θα ξεκολλαγα με τιποτα απο διπλα τους ολη μερα:lol::lol:

Στο Λουνάκι αφιερώνω μία φωτογραφία ενός ωραίου κυρίου από την Σκοτία ;)
wlp_047.jpg

ειναι απλά ΤΕΛΕΙΑ...να σας ζήσουν τα κουκλια!:)

ΑΑααααχουυυυυυ.....τι μωρουλίνια είναι αυτά καλέεεεε????:inlove:
Το ένα ειδικά φαίνεται ότι είναι στρουμπουλό στρουμπουλό:baby:....αχχχχχχχ Γιάννα να τα φιλήσεις και από μένα!!!!:rolleyes:Γιαννα ξέχασα να ρωτήσω....τι έχουμε...αγοράκια κοριτσάκια???

αυτο το στρουμπουλο ειναι στο χρωμα του μπαμπα του!!!ολο τρωει..δεν σταματαει ποτε!!:up:
δεν ξερω τι εχουμε ακομα!!!νομιζω 2 αγορια αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα!!!:blink:τους εχω δωσει φιλακια αλλα μου ειπαν οτι θελουν να σε δουν και απο κοντα!!!δεν θα γνωρισουν ποτε την αλλη τους γιαγια..:D

τι ειναι η φυση ομως ε?ξερει τι πρεπει να κανει χωρις κανενας να της το εχει δειξει...και η φατσουλα της ειναι τοσο γλυκια και ηρεμη...:rolleyes:

ειναι πολυ περιεργο!!!δειχνει να ξερει τι κανει λες και το εχει κανει 100 φορες..
Άχου δε το πιστεύω!
Τρία είναι;

4 ειναι αλλα το 4 εχει μπει απο κτω!!
αυτο το γατάκι λάμπει!!! η λούνα ειναι??
να σας ζησουν τα μπε -μπε!

ναιαιαιαιαιαιαιαι!!!η Luna ειναι!!(με φλας..) ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!
και στα δικα σας...

Είναι τέλεια ασημένια λαμπερά και πανέμορφα σαν τους γονεις τους τα μικρά!!! Ναι Δώρα μου.:)Και στα δικά σας τα σοκολατάκια!!!:)

Νικολέτα μου είναι πανέμορφα ασημένια λαμπερά μωράκια σαν τη μανουλα τους. Το ένα νομίζω μοιάζει στο χρωμα με τον Φιντελ . Και άλλο ένα εχει σκουρες ανταύγειες! Κι είναι κ το πιο στρουμπουλο και σπρώχνει διαρκώς τα άλλα για να φάει. είναι γλύκα!! Με το καλο και στη Ραϊσα μας να κάνει τα δικά της ασημένια, μπλε, λιλά ονειρεμένα μωράκια της!!!
Και.. μην ανησυχεις θα΄ρθω κι από εσάς να ζουλήξωωωωωωω!!!!!!!:up:
Οσο για το φύλο δεν καταλαβαμε με τη Γιάννα τι είναι. Είμαστε άπειρες ακόμη! (καλα εγώ θα παραμείνω κι άπειρη καθότι δεν προκειται να δω γέννα δικής μου γατουλας για να διδαχθω!)

πωπωπωπωπω!!!!τοσο ωραια που τα λες με καλυπτεις καθε φορα και δεν ξερω τι να πω!!:up:

Γιάννα μου τι καταπληκτικά μπλε πλασματάκια είναι αυτά; :inlove:
Και πόσο ευτυχισμένο φαίνεται το Λουνάκι που έγινε μανούλα. Είσαι πολύ τυχερή που έχεις τόσα όμορφα πλασματάκια σπίτι σου Να σας ζήσουν κ πάλι Γιάννα μου

Τι πανεμορφα μικροσκοπικα γατακια ειναι αυτα:inlove::inlove:Δεν εχω δει ποτε απο κοντα τοσο μικρουλια!!
Κι απο ο,τι λετε η Λουνα ειναι μια απιστευτα καλη μανουλα!!!!!!
Αν ειχα κι εγω στο σπιτι τετοια μικρουλια δε θα ξεκολλαγα με τιποτα απο διπλα τους ολη μερα:lol:

ευχαριστουμε παρα παρα πολυ!!!!για ολα τα καλα σας λογια!!σε λιγο θα τα διαβαζω στην Luna δυνατα!!εχω ξεμωραθει!!!:rolleyes:

wlp_047.jpg

που ειναι???:(
ειναι απλά ΤΕΛΕΙΑ...να σας ζήσουν τα κουκλια!:)

ευχαριστω πολυ!!και στα δικα σας Βασια μου!!

πρεπει να σταματησω να κανω τοσο μεγαλες πολ.παραθεσεις γιατι πρεπει να σβηνω ολα τα smilies και να μην βαζω και πολλα δικα μου!!!ειναι αδικια!!:P:inlove::inlove::baby::baby::P:up::rolleyes::up::rolleyes::blink:
( βγαζω τοι αχτι μου!!!!!!!!!!!!!)

hello κουκλες..γιαννα μου τη μωαρακια γουτσου ειναι αυτα...εχω χαζεψει στις φωτο...θα προσπαθησω να ερθω για καφε να δω τα μωρακια της θειας Luna..χεχε..sorry που χαθηκα αλλα χαλκιδα που ειμαι εχουμε ενα pc και ειναι μαμα μπαμπας και αδερφη εδω...καταλαβενεται δεν μπορω να παρω σηρα...λολ...χερομαι που ειναι καλα τα μωρουλια αντε τωρα εχουμε και τη raisoyla ..φιλακια σε ολες ...σε λιγο παω σπιτι μου οποτε μιλαμε απο αθηνα..:D

wlp_047.jpg
Πού είναι η φωτογραφία δεν την βλέπουμε Ελενάκι!

πρεπει να σταματησω να κανω τοσο μεγαλες πολ.παραθεσεις γιατι πρεπει να σβηνω ολα τα smilies και να μην βαζω και πολλα δικα μου!!!ειναι αδικια!!:P:inlove::inlove::baby::baby::P:up::rolleyes::up::rolleyes::blink:
( βγαζω τοι αχτι μου!!!!!!!!!!!!!)
Να κάνεις να κάνεις μεγάλες παραθέσεις. Τι να κάνουμε κι εγώ κάνω παραθέσεις γιατι είμαι βιαστική και όταν διαβάζω με μια αναγνωση τα μαρκάρω για να απαντήσω.. Ε Ετσι μας βολεύει. :)Κι όταν δεν σου χωράνε τα δικά σου σμάιλς, σβήνε των άλλων.:rolleyes::lol:

hello κουκλες..γιαννα μου τη μωαρακια γουτσου ειναι αυτα...εχω χαζεψει στις φωτο...θα προσπαθησω να ερθω για καφε να δω τα μωρακια της θειας Luna..χεχε..sorry που χαθηκα αλλα χαλκιδα που ειμαι εχουμε ενα pc και ειναι μαμα μπαμπας και αδερφη εδω...καταλαβενεται δεν μπορω να παρω σηρα...λολ...χερομαι που ειναι καλα τα μωρουλια αντε τωρα εχουμε και τη raisoyla ..φιλακια σε ολες ...σε λιγο παω σπιτι μου οποτε μιλαμε απο αθηνα..:D

κι εγω χαζευω και θελω να σας βαλω κι αλλες φωτογραφιες αλλα δεν θελω να τα ενοχλω και πολυ τα καημενα γιατι γκρινιαζουν!!!:rolleyes:
δεν χαθηκες καθολου!!σημερα ολοι ειμαστε λιγο εκτος!!:lol::lol:

Να κάνεις να κάνεις μεγάλες παραθέσεις. Τι να κάνουμε κι εγώ κάνω παραθέσεις γιατι είμαι βιαστική και όταν διαβάζω με μια αναγνωση τα μαρακάρω για να απαντήσω.. Ε Ετσι μας βολεύει. :)Κι όταν δεν σου χωράνε τα δικά σου σμάιλς, σβήνε των άλλων.:rolleyes::lol:

ετσι κανω αλλα νευριαζω!!!!:mad::mad::mad::mad:
τι εγινε??καλα περασατε χθες???

φιλακια απο τη μαμα αντια εχετε,και εμεις παμε για καφε να ανοιξει το ματι καπως πριν ξεκινησουμε για αθηνα...4 γουτσου γουτσου νιαου νιαου γριζουλινια....ψυχες μου....δεν νομιζω οτι εχω δει ποιο τρυφερη φωτο...

φιλακια απο τη μαμα αντια εχετε,και εμεις παμε για καφε να ανοιξει το ματι καπως πριν ξεκινησουμε για αθηνα...4 γουτσου γουτσου νιαου νιαου γριζουλινια....ψυχες μου....δεν νομιζω οτι εχω δει ποιο τρυφερη φωτο...

φιλια και απο εμενα στην μαμακα!!!:):)
καλο καφε και καλη επιστροφη!!!μιλαμε απο αθηνα!!εγω εδω θα ειμαι..δεν θελω να φευγω καθολου απο το σπιτι!!:P:P:P:P
ειναι τρυφερουλα η ζουζουνα μου...:inlove::inlove::inlove::inlove:

Μόλις είδα τα μωράκι. Αααααχχχχ είναι σαν ποντικάκια. Τέλεια τα μωράκια και Luna δίχνει τόσο καλή και ήρεμη στις φωτό:inlove::inlove:. Αχ θέλω και γω να τα δω από κοντά μόλις ξεπεταχτούνε.... αλλά και πριν ξεπεταχτούνε:lol::lol:.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back