British - maniacs

Ωραια ειναι,κι εμενα μου αρεσε.
Δες κι αυτο,εγω ξετρελαθηκα:
https://www.catterysmittenkitten.be/en/content/home

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

απο εκει ειναι τα video που εχεις βαλει εε?? Ειναι απιστευτο εκτροφειο!!!! πολυ ωραια βρετανικα!!! ταραχτηκα βραδυατικα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα αυτα πηγαινουν μαζι,οταν ενας εκτροφεας παρει ενα γατακι,θα το παει και σε εκθεσεις συνηθως.;)Ειναι παντως και θεμα προτεραιοτητων,φανταζομαι ενα μεγαλο εκτροφειο θα θελει τα μικρα του να προωθηθουν και σε εκθεσεις,και σε εκτροφεια.Κι εμενα μου εχουν ζητησει μικρα απο εκτροφεια του εξωτερικου,και ακομα σκεφτομαι τι θα ειναι καλυτερο...
πφ...δλδ αν εγω ερθω σε εσενα και σου πω οτι το θελω για να το κατεβαζω σε εκθεσεις...σου ακουγεται καλυτερο απο το θελω για να το φροντιζω και να το αγαπαω?
καλα ετσι και αλλιως...ως pet..θα το εχεις..απο εκει και περα μπορω να εχω εγω την επιλογη αν θα το κατεβασω σε εκθεση...
ε οκ...γουστα ειναι αυτα...ξερω γω?
παω να δω τα βιντεακια που εχεις βαλει τωρα :P

φοβερα τα βιντεακια...λατρευω τα silver shaded -τα blue gold shaded και ta αγαπημενα ..σιλβερ..μπλοΤΣΙΝΤ!!χαχαχαχαχαχα
αυτες οι γατες εχουν φοβερους χρωματισμους...εχω παθει πλακα...πολυ ξεχωριστες γατες...αλλα...δεν μου αρεσει το μπλε!!!

και απορια.....αν ζευγαρωσει κοντοτριχο με μακρυτριχο???τι αποτελεσμα εχουμε?γενικα..πως ζευγαρωνουν?κοντοτριχα με κοντοτριχα και μκρυτριχα με μακρθτριχα?:hmm:

και μια τελευταια απορια....
το silver bloched σε τι διαφερει απο το silver tabby????:hmm:

Ειναι απιθανα Χουανιτα,εγω να δεις πως ταραχτηκα,απο τοτε που ειδα απο κοντα και τα σοκολατενια εχω παθει εμμονη.:P
Κατερινα οχι φυσικα,επιλεγεις το καλυτερο σπιτι,απλα ειναι ωραιο να συνδυαζεται και με το ενδιαφερον του νεου ιδιοκτητη για καποιες εκθεσεις,οταν παιρνει ενα γατακι show.;)Ειπαμε,πρωτα απο ολα ειναι η παρεα μας,τα μελη της οικογενειας μας,απλα μια φορα το χρονο μας χαριζουν ομορφα μωρα,που με τη σειρα τους γινονται ισοτιμα μελη των οικογενειων που τα υιοθετουν.
Tabby ειναι ολα τα γατακια που εχουν ραβδωσεις,spotteed,blotched και mackerel ειναι τα σχεδια των ραβδωσεων.Για παραδειγμα ο ΥοΥο ειναι blue mackerel tabby με λευκο,ενω η Ηλενια tortie blotched tabby με λευκο.

πφφφφφφ...το πιασα...αλλα βρε παιδι μου..ταλαιπωρια!!! χρωματα ειδη ραβδωσεων!χεχεχεχεχεαπαπα...πολυ πραμα...
η ηλενια bloched????δεν το βλεπω...:Pαλλα θα ειναι επειδη ειναι δεν ειναι κοντοτριχο και απλωνει μαλλον το σχεδιο...
στα βρετανακια ομως φαινεται...
-αρα επανω στο βιντεο που εχω βαλει επρεπε να λεει silver tabby bloched????
η λεω οτι να ναι??/χαχαχαχα

Ναι ο γατουλης που εβαλες πιο πανω ειναι silver tabby blotched.:DΟ διαχωρισμος των χρωματισμων με τοσους ορους ειναι σημαντικος,γιατι σε καποιες φυλες διαγωνιζοντα αναλογα με το χρωμα,και μετα στον επομενο γυρο οι καλυτερες μαζι.;)Οσο για την ερωτηση σου για το ζευγαρωμα,συνηθως επικρατει το κοντοτριχο γονιδιο,που σημαινει οτι υπαρχουν λιγοτερες πιθανοτητες να γεννηθουν καποια μακρυτριχα γατακια.

n1482595044302521502725.jpg
n1296669656348551204705.jpg
n1296669656348550122142.jpg
n12966696562714764421.jpg
n12966696562714686668.jpg
n12966696562625101381.jpg

25791112935585715129666.jpg
25791112935545714129666.jpg
25791112935345709129666.jpg
25791112935305708129666.jpg
25791112935185705129666.jpg

το 1ο ειναι βρετανακι καλε;;;:confused:

Ετσι νομιζω,το πηρα απο το σαιτ που πηρα και τα υπολοιπα.:hmm:

Ρε αφου ειναι τελειως πλακουτσωτη η μυτη του.. Περσακι ειναι.;)

Δεν ειναι ομως προτεταμενο το μετωπο του...μπορει να φαινεται ετσι απο τη μαλλουρα,μπορει να εκανα και λαθος,παντως δεν ειχαν περσικα στη σελιδα τους.

Ειναι απιθανα Χουανιτα,εγω να δεις πως ταραχτηκα,απο τοτε που ειδα απο κοντα και τα σοκολατενια εχω παθει εμμονη.:P
Κατερινα οχι φυσικα,επιλεγεις το καλυτερο σπιτι,απλα ειναι ωραιο να συνδυαζεται και με το ενδιαφερον του νεου ιδιοκτητη για καποιες εκθεσεις,οταν παιρνει ενα γατακι show.;)Ειπαμε,πρωτα απο ολα ειναι η παρεα μας,τα μελη της οικογενειας μας,απλα μια φορα το χρονο μας χαριζουν ομορφα μωρα,που με τη σειρα τους γινονται ισοτιμα μελη των οικογενειων που τα υιοθετουν.
Tabby ειναι ολα τα γατακια που εχουν ραβδωσεις,spotteed,blotched και mackerel ειναι τα σχεδια των ραβδωσεων.Για παραδειγμα ο ΥοΥο ειναι blue mackerel tabby με λευκο,ενω η Ηλενια tortie blotched tabby με λευκο.

ασε τις εμμονες κι εσυ κι εγω γιατι θα τρωμε τριχες με φαι και οχι φαι με τριχες σε λιγο!!!:lol::lol::lol::lol:
Παντως ειναι...χωρις λογια!! κι αυτες οι photo που εβαλες ειναι...:stunned::stunned::stunned::stunned::stunned::stunned::stunned::stunned::stunned::stunned::stunned::stunned::stunned:

Ναι ο γατουλης που εβαλες πιο πανω ειναι silver tabby blotched.:DΟ διαχωρισμος των χρωματισμων με τοσους ορους ειναι σημαντικος,γιατι σε καποιες φυλες διαγωνιζοντα αναλογα με το χρωμα,και μετα στον επομενο γυρο οι καλυτερες μαζι.;)Οσο για την ερωτηση σου για το ζευγαρωμα,συνηθως επικρατει το κοντοτριχο γονιδιο,που σημαινει οτι υπαρχουν λιγοτερες πιθανοτητες να γεννηθουν καποια μακρυτριχα γατακια.
αρα ζευγαρωνουν κοντοτριχα με μακρυτριχα αλλα επικαρατει το κοντοτριχο???
ενδιαφερον!!!ευχαριστω για τις πληροφοριες...αλλα απορω...υπαρχει κατι που δεν ξερεις σχετικα με τις γατες???χαχαχαχαχα
τις εχεις ολες τις ρατσες ε?:P

Φανταζομαι πως ετσι γινεται οταν θελουν να βγαλουν μακρυτριχα,αλλιως ζευγαρωνουν μονο κοντοτριχα με κοντοτριχα.Σιγα βρε Κατερινακι,απλα ενημερωνομαι χοντρικα.

αν αυτα ειναι χοντρικα...οκ..:P

25481_391637747146_805947146_389482.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back