moukelis
Επιφανές μέλος
Δες κι αυτο,εγω ξετρελαθηκα:
https://www.catterysmittenkitten.be/en/content/home
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
πφ...δλδ αν εγω ερθω σε εσενα και σου πω οτι το θελω για να το κατεβαζω σε εκθεσεις...σου ακουγεται καλυτερο απο το θελω για να το φροντιζω και να το αγαπαω?Μα αυτα πηγαινουν μαζι,οταν ενας εκτροφεας παρει ενα γατακι,θα το παει και σε εκθεσεις συνηθως.Ειναι παντως και θεμα προτεραιοτητων,φανταζομαι ενα μεγαλο εκτροφειο θα θελει τα μικρα του να προωθηθουν και σε εκθεσεις,και σε εκτροφεια.Κι εμενα μου εχουν ζητησει μικρα απο εκτροφεια του εξωτερικου,και ακομα σκεφτομαι τι θα ειναι καλυτερο...
καλα ετσι και αλλιως...ως pet..θα το εχεις..απο εκει και περα μπορω να εχω εγω την επιλογη αν θα το κατεβασω σε εκθεση...
ε οκ...γουστα ειναι αυτα...ξερω γω?
παω να δω τα βιντεακια που εχεις βαλει τωρα

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτες οι γατες εχουν φοβερους χρωματισμους...εχω παθει πλακα...πολυ ξεχωριστες γατες...αλλα...δεν μου αρεσει το μπλε!!!
και απορια.....αν ζευγαρωσει κοντοτριχο με μακρυτριχο???τι αποτελεσμα εχουμε?γενικα..πως ζευγαρωνουν?κοντοτριχα με κοντοτριχα και μκρυτριχα με μακρθτριχα?

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
το silver bloched σε τι διαφερει απο το silver tabby????

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Κατερινα οχι φυσικα,επιλεγεις το καλυτερο σπιτι,απλα ειναι ωραιο να συνδυαζεται και με το ενδιαφερον του νεου ιδιοκτητη για καποιες εκθεσεις,οταν παιρνει ενα γατακι show.
Ειπαμε,πρωτα απο ολα ειναι η παρεα μας,τα μελη της οικογενειας μας,απλα μια φορα το χρονο μας χαριζουν ομορφα μωρα,που με τη σειρα τους γινονται ισοτιμα μελη των οικογενειων που τα υιοθετουν.Tabby ειναι ολα τα γατακια που εχουν ραβδωσεις,spotteed,blotched και mackerel ειναι τα σχεδια των ραβδωσεων.Για παραδειγμα ο ΥοΥο ειναι blue mackerel tabby με λευκο,ενω η Ηλενια tortie blotched tabby με λευκο.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
η ηλενια bloched????δεν το βλεπω...
αλλα θα ειναι επειδη ειναι δεν ειναι κοντοτριχο και απλωνει μαλλον το σχεδιο...στα βρετανακια ομως φαινεται...
-αρα επανω στο βιντεο που εχω βαλει επρεπε να λεει silver tabby bloched????
η λεω οτι να ναι??/χαχαχαχα
moukelis
Επιφανές μέλος
Ο διαχωρισμος των χρωματισμων με τοσους ορους ειναι σημαντικος,γιατι σε καποιες φυλες διαγωνιζοντα αναλογα με το χρωμα,και μετα στον επομενο γυρο οι καλυτερες μαζι.
Οσο για την ερωτηση σου για το ζευγαρωμα,συνηθως επικρατει το κοντοτριχο γονιδιο,που σημαινει οτι υπαρχουν λιγοτερες πιθανοτητες να γεννηθουν καποια μακρυτριχα γατακια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Ειναι απιθανα Χουανιτα,εγω να δεις πως ταραχτηκα,απο τοτε που ειδα απο κοντα και τα σοκολατενια εχω παθει εμμονη.
Κατερινα οχι φυσικα,επιλεγεις το καλυτερο σπιτι,απλα ειναι ωραιο να συνδυαζεται και με το ενδιαφερον του νεου ιδιοκτητη για καποιες εκθεσεις,οταν παιρνει ενα γατακι show.Ειπαμε,πρωτα απο ολα ειναι η παρεα μας,τα μελη της οικογενειας μας,απλα μια φορα το χρονο μας χαριζουν ομορφα μωρα,που με τη σειρα τους γινονται ισοτιμα μελη των οικογενειων που τα υιοθετουν.
Tabby ειναι ολα τα γατακια που εχουν ραβδωσεις,spotteed,blotched και mackerel ειναι τα σχεδια των ραβδωσεων.Για παραδειγμα ο ΥοΥο ειναι blue mackerel tabby με λευκο,ενω η Ηλενια tortie blotched tabby με λευκο.
ασε τις εμμονες κι εσυ κι εγω γιατι θα τρωμε τριχες με φαι και οχι φαι με τριχες σε λιγο!!!

Παντως ειναι...χωρις λογια!! κι αυτες οι photo που εβαλες ειναι...

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
αρα ζευγαρωνουν κοντοτριχα με μακρυτριχα αλλα επικαρατει το κοντοτριχο???Ναι ο γατουλης που εβαλες πιο πανω ειναι silver tabby blotched.Ο διαχωρισμος των χρωματισμων με τοσους ορους ειναι σημαντικος,γιατι σε καποιες φυλες διαγωνιζοντα αναλογα με το χρωμα,και μετα στον επομενο γυρο οι καλυτερες μαζι.
Οσο για την ερωτηση σου για το ζευγαρωμα,συνηθως επικρατει το κοντοτριχο γονιδιο,που σημαινει οτι υπαρχουν λιγοτερες πιθανοτητες να γεννηθουν καποια μακρυτριχα γατακια.
ενδιαφερον!!!ευχαριστω για τις πληροφοριες...αλλα απορω...υπαρχει κατι που δεν ξερεις σχετικα με τις γατες???χαχαχαχαχα
τις εχεις ολες τις ρατσες ε?

moukelis
Επιφανές μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool