moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος

ΛΕΝΑ Κ
Νεοφερμένο μέλος
Απλα αν ηθελες τοσο μεγαλοσωμη γατουλα θα επρεπε να παρεις γατακι απο ζευγαρωμα μεγαλοσωμων γατων,ωστε να εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να γινει πιο δεμενη.Απο την αλλη ποτε δεν ξερεις,εχει πολυ δρομο μπροστα της.Να τη χαιρεσαι!
Ευχαριστώ!!!!!

ΛΕΝΑ Κ
Νεοφερμένο μέλος
Λενα μη στεναχωριεσαι και οπως σου λεει η Δωρα τα βρετανικα εχουν αργη αναπτυξη δες τη δικια μου πως ειναι τωρα που ειναι 2 ετων
![]()
και πως ηταν το 2008
![]()
Αντωνία σε ευχαριστώ πολύ...Μάλλον με παρηγόρησες αρκετά
Πλέον έχω κάποιες ελπίδες έτσι είναι κ ή δικιά μου!!! Κούκλα είναι να σου ζήσει!!!
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα κανενα silver bloched για την κατερινουλα...

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Σταματα να βαζεις χρυσα και ασημενια βρετανακια!!!! δεν μπορω να τα βλεπω!!! λιγώνομαι!!!![]()
Μα δεν ειναι ΤΕΛΕΙΑ??? Μοιάζουν με τα περσάκια γι αυτό ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ> Εχουν στο αίμα τους περσικό γονίδιο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ κυρία Δωρα μου

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
E ναι βρε Αναστασία γι αυτό αρέσουν σε όλους γιατί ειναι κατα το ήμισυ περσικάΜα δεν ειναι ΤΕΛΕΙΑ??? Μοιάζουν με τα περσάκια γι αυτό ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ> Εχουν στο αίμα τους περσικό γονίδιο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ κυρία Δωρα μου![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

ie82
Νεοφερμένο μέλος
Πρόκειται να μετακόμισω για σπουδές από οκτομβριο και θα ήθελα να υιοθέτησω ένα γατακι, συγκεκριμένα βρετανικο κοντοτριχο. Μήπως ξερεται αν πρόκειται να γέννηση καμία γάτα;
moukelis
Επιφανές μέλος
Ριξε μια ματια στο site του ΕΟΓ,υπαρχουν δυο εκτροφεια βρετανικης κοντοτριχης στην Ελλαδα.
ie82
Νεοφερμένο μέλος
Να φανταστω τα γατακια πωλουνται?
Ξερεται μηπως γυρω στα ποσα ευρω κυμαινεται η τιμη τους?
moukelis
Επιφανές μέλος
Η τιμη εξαρταται απο το εκτροφειο,απο τις γραμμες του,και το αν θελετε γατακι συντροφιας,εκτροφης,ή εκθεσεων.Ριξτε μια ματια κι εδω πριν αποκτησετε τη γατουλα σας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SamySkg
Νεοφερμένο μέλος
Τον φεραμε με το αυτοκινητο και τον κρατουσε η κορη μου αγκαλια.Ουτε τρομαξε ουτε τιποτα μονο χαζευε τα αυτοκινητα και νιαουρισε μερικες φορες. Με το που μπαινουμε στο σπιτι εφερε βολτα ολα τα δωματια πηδηξε σε καναπεδες επαιξε με κουρτινες κτλ. Οκ εγω χαρη σε εσας και στα πολυτιμα αρθρα σας ηξερα οτι το εκανε για να γνωρισει τον χώρο. Τον άφησα... τα παιδια ετρεχαν συνεχεια απο πισω του μην παθει κάτι. Επαιξε με τις ωρες...πολλά παιχνιδια μαζι του αλλα ιδιαιτερα με σκιες που του εκανε η κορη μου στο πατωμα! Αφου εφαγε και ενω του ειχα ετοιμασει το νεο του κρεβατακι τον παιρνω αγκαλια τον βαζω εκει και αυτος τσουπ πηγαινε και κοιμοταν στο πατωμα ή πισω απο το επιπλο της τιβι. Λεω στα παιδια μαλλον θα τον ενοχλουν τα φωτα. Τα χαμηλωνουμε τον βαζουμε παλι στο κρεβατακι του τίποτα αυτος σηκωνοταν και πηγαινε πισω απο το επιπλο και παλι.
Ειπα να τον αφησω ησυχο να μην τον καταπιεσω. Μετα απο κανενα 15' να τον και παλι τσουπ ορθιος! Εκανε μερικες βολτες και μετα αρχισε να ψιλονιαουριζει...λεω θα θελει τσισα.Του πηρα αμμολεκανη απο αυτες που ειναι σαν σπιτακι. Τον παω εκει να την δει..μπηκε και δεν ηθελε να βγει. Βρε καλε μου βρε χρυσε μου αφηνεις το μαλακο σου κρεβατακι και πας στην αμμο? Τιποτα εκεινος εκει. Τον αφησα και εγω (ειπαμε δεν θελω να τον πιεζω).Τωρα κοιμαται εκει μεσα. Θα σας πω αυριο πως περασαμε την πρωτη μας νυχτα! Σόρρυ για το κατεβατό! Ειμαι πολύ χαρουμενη και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool