moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SamySkg
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Ειναι κουκλι παντως!

Luna
Περιβόητο μέλος

SamySkg
Νεοφερμένο μέλος

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Καταρχήν να χαίρεσαι τον γατούλη σου ...δεν φαίνεται καλά στο αβαταρ βάλε μας καμιά φωτό που έχουμε ξελιγωθεί να τον δούμε....Καλησπέρα παιδιά! Για Βιρμανίας ξεκίνησα αλλά μόλις σήμερα έγινα μαμά του Σμόκι μας! Είναι το πιο τρελιάρικο το πιο ζουζουνιάρικο το πιο παλαβιάρικο 8 εβδομαδων Βρετανικό Λιλά γατουλίνο! Πήγαμε τον πήραμε με τα παιδιά μου. Ο γιος μου μολις τον είδε σηκωσε το χερι του να τον χαιδέψει και ο Σμόκι μας ένωσε την πατουσίτσα του αυτόματα με την παλάμη του μικρού! Τρελάθηκα ...είπα αυτό ειναι το γατάκι μας τελος!
Τον φεραμε με το αυτοκινητο και τον κρατουσε η κορη μου αγκαλια.Ουτε τρομαξε ουτε τιποτα μονο χαζευε τα αυτοκινητα και νιαουρισε μερικες φορες. Με το που μπαινουμε στο σπιτι εφερε βολτα ολα τα δωματια πηδηξε σε καναπεδες επαιξε με κουρτινες κτλ. Οκ εγω χαρη σε εσας και στα πολυτιμα αρθρα σας ηξερα οτι το εκανε για να γνωρισει τον χώρο. Τον άφησα... τα παιδια ετρεχαν συνεχεια απο πισω του μην παθει κάτι. Επαιξε με τις ωρες...πολλά παιχνιδια μαζι του αλλα ιδιαιτερα με σκιες που του εκανε η κορη μου στο πατωμα! Αφου εφαγε και ενω του ειχα ετοιμασει το νεο του κρεβατακι τον παιρνω αγκαλια τον βαζω εκει και αυτος τσουπ πηγαινε και κοιμοταν στο πατωμα ή πισω απο το επιπλο της τιβι. Λεω στα παιδια μαλλον θα τον ενοχλουν τα φωτα. Τα χαμηλωνουμε τον βαζουμε παλι στο κρεβατακι του τίποτα αυτος σηκωνοταν και πηγαινε πισω απο το επιπλο και παλι.
Ειπα να τον αφησω ησυχο να μην τον καταπιεσω. Μετα απο κανενα 15' να τον και παλι τσουπ ορθιος! Εκανε μερικες βολτες και μετα αρχισε να ψιλονιαουριζει...λεω θα θελει τσισα.Του πηρα αμμολεκανη απο αυτες που ειναι σαν σπιτακι. Τον παω εκει να την δει..μπηκε και δεν ηθελε να βγει. Βρε καλε μου βρε χρυσε μου αφηνεις το μαλακο σου κρεβατακι και πας στην αμμο? Τιποτα εκεινος εκει. Τον αφησα και εγω (ειπαμε δεν θελω να τον πιεζω).Τωρα κοιμαται εκει μεσα. Θα σας πω αυριο πως περασαμε την πρωτη μας νυχτα! Σόρρυ για το κατεβατό! Ειμαι πολύ χαρουμενη και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας!![]()

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστούμε! Και εσείς να χαίρεστε τα όμορφα γατουλίνια σας! Το πήραμε απο το pet shop ενός φίλου ο οποίος το πήρε απο ιδιωτική γέννα Θεσσαλονικιώτικη!!! Ψάχναμε αρκετό καιρό είτε για Βιρμανίας είτε για Βρετανικό λιλά αλλά τίποτα...μέχρι χθές!!!! Θα ανεβάσω μια προς το παρόν γιατι σε όλες τις υπόλοιπες παίζει και δεν βγήκε καλά ο παιχνιδιάρης μας!![]()
![]()
Καλά ...τώρα την είδα....τι πλάσμα είναι αυτό!!!!Να το χαίρεσαι...

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
Τι μούτρα για φίλημα και ζούληγμα είναι αυτά?

Ξελιγώθηκα

moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος

SamySkg
Νεοφερμένο μέλος
bobo
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
speri
Διάσημο μέλος
bobo
Νεοφερμένο μέλος
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kiriaki04
Νεοφερμένο μέλος
Καλημερα σας, εχω λιγες μερες που εχω γραφτει στο φορουμ..Δεν εχω ακομα γατα αλλα ψαχνω..Μου αρεσει πολυ η British Shorthair η μπλε.Υπαρχει ενα εκτροφειο εδω στην Ελλαδα αλλα δεν περιμενα να εχει τοσο υψηλο κοστος..Μηπως γνωριζετε που αλλου μπορω να βρω μια τετοια γατουλα? Ευχαριστω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool