British - maniacs

Καλημερα σας, εχω λιγες μερες που εχω γραφτει στο φορουμ..Δεν εχω ακομα γατα αλλα ψαχνω..Μου αρεσει πολυ η British Shorthair η μπλε.Υπαρχει ενα εκτροφειο εδω στην Ελλαδα αλλα δεν περιμενα να εχει τοσο υψηλο κοστος..Μηπως γνωριζετε που αλλου μπορω να βρω μια τετοια γατουλα? Ευχαριστω!

Τι σου αρέσει από τις βρετανικές κοντότριχες; Αν σου αρέσει μόνο το χρώμα, τότε μπορείς να βλέπεις τις αγγελίες μήπως εμφανιστεί κάποιο μπλε γατάκι για υιοθεσία (εμφανίζονται συνχά μπλε γατάκια στις αγγελίες). Αν σου αρέσουν πχ τα μεγάλα κεφάλια των βρετανικών κοντότριχων, το πορτοκαλί χρώμα ματιών, ο χαρακτήρας τους, το κοντό μουσούδι και ο σωματότυπός τους, τότε θα πρέπει να την πάρεις από εκτροφείο :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγνώμη, δεν θέλω να μου αναφέρεις το όνομα του εκτροφείου, αλλά πόσο την πουλάνε;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Νέο Μέλος

Καλησπερα σας και παλι,οχι δεν μου αρεσει μονο το τριχωμα, εχω διαβασει και για το χαρακτηρα και μου αρεσε αλλα και ολη η εμφανιση της μου αρεσει,ειδικα οπως ειπες Ceres Victoria, αυτο το κεφαλι με τα ματια ειναι απιστευτα!!Την τιμη την θεωρησα υπερβολικη δεν ξερω για εσας..Θελω να μου πειτε την γνωμη σας...Το εκτροφειο μου ειπε 600 ευρω!

Έχεις ψάξει σε εκτροφεία του εξωτερικού; Ίσως να είναι πιο χαμηλές οι τιμές στις γύρω χώρες. Πολύ δύσκολα πάντως θα βρεις βρετανάκι να χαρίζεται :(

Βρήκα αυτό...δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη αλλά ψάξε το!

Η Princess είναι μια πανέμορφη γκρι Βρετανική κοντότριχη γατούλα, με καταπράσινες ματάρες και είναι μόλις 8 μηνών.
Ζει στην αυλή πολυκατοικίας και ζητά χάδια και φαγητό!
Δεν είναι αγριμάκι,την χαϊδεύουμε και μας πλησιάζει γουργουρίζοντας για φαγητό, αλλά θα χρειαστεί υπομονή για να σας μάθει και να εξοικειωθεί με το σπίτι.
Θα δοθεί στειρωμένη,εμβολιασμένη και με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Πρόγραμμα προώθησης πρώην αδέσποτων ζώων
Τηλ.6945 139859,Mail:info@strayshelp.gr>>

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Βρήκα αυτό...δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμη αλλά ψάξε το!

Η Princess είναι μια πανέμορφη γκρι Βρετανική κοντότριχη γατούλα, με καταπράσινες ματάρες και είναι μόλις 8 μηνών.
Ζει στην αυλή πολυκατοικίας και ζητά χάδια και φαγητό!
Δεν είναι αγριμάκι,την χαϊδεύουμε και μας πλησιάζει γουργουρίζοντας για φαγητό, αλλά θα χρειαστεί υπομονή για να σας μάθει και να εξοικειωθεί με το σπίτι.
Θα δοθεί στειρωμένη,εμβολιασμένη και με συμβόλαιο υιοθεσίας.

Πρόγραμμα προώθησης πρώην αδέσποτων ζώων
Τηλ.6945 139859,Mail:info@strayshelp.gr>>

εχμ, η αγγελία είναι από το 2009... 2.5 χρόνια πριν :hmm:

Tη βρήκα στο ίντερνετ...και έγραφε 21 Οκτωβρίου 2011!!! σόρυ....δεν ήθελα να σας αποπροσανατολίσω....λυπάμαι

Καλημερα σας, δε πειραζει δεν εγινε και τιποτα:)!Οχι δεν εχω ψαξει στο εξωτερικο...Ηθελα πρωτα να μιλησω σε εσας και μετα θα εψαχνα!!Θα αρχισω να ψαχνω αν ειναι και θα σας πω νεα!!

Καλημερα σας, δε πειραζει δεν εγινε και τιποτα:)!Οχι δεν εχω ψαξει στο εξωτερικο...Ηθελα πρωτα να μιλησω σε εσας και μετα θα εψαχνα!!Θα αρχισω να ψαχνω αν ειναι και θα σας πω νεα!!

Αν θέλεις την γνώμη μου, δεν αξίζει να ξοδέψεις μια περιουσία για γατάκι. Αυτό που σε μαγνητίζει πάνω τους είναι ο χαρακτήρας τους, θα το διαπιστώσεις στην πορεία, είτε πάρεις βρετανάκι είτε όχι :P Είμαι υπέρ να ρίξεις μια ματιά στις αγγελίες και ίσως βρεις κάποιο γατάκι που θα σου κάνει κλικ. Αν μπορείς να τα δεις και από κοντά ακόμα καλύτερα. Οι γάτες είναι τόσο απρόβλεπτες που ακόμα και όταν σκέφτεσαι να υιοθετήσεις ένα γατί, δεν ξέρεις ποιο γατί θα έρθει κοντά σου! Εγώ πήγαινα για περσάκι και κατέληξα σε κάτι που δεν ξέρω τι είναι :lol:

Γεια σαςςςς, σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου αρχισα να κοιταω καισε αγγελιες...Εσυ πηγες και ειδες τα γατακια κ αυτο που ηρθε σε σενα αυτο πηρες???Ρωτησα και στο εξωτερικο και κοστιζουν 400!!Δεν εχουν γεννες τωρα, αλλα δεν ξερω τι θα κανω ψαχνω και σε αγγελιες και θα δειξει!

Πολύ σωστά μίλησε η ceres victoria. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι πως άμα βρεις το γατάκι ΣΟΥ θα το νιώσεις :)

Ενδιαφέρομαι κι εγώ για Βρετανικό Κοντότριχο γατάκι, τσιντσιλά ή ίσως και μπλε. Γνωρίζω το Ελληνικό εκτροφείο αλλά δεν είχα ιδέα ότι τα πουλάνε 600 Ευρώ!!! Με εκνευρίζει αυτή η εκμετάλλευση! Γιατί δηλαδή να είναι οι λίγοι που χαίρονται τα καθαρόαιμα, πανέμορφα γατιά? Αν βγάλεις άκρη πες μου κι εμένα. Σε ποιό εκτροφείο είδες να τα πουλάνε 400 Ε? Τελικά μάλλον έχετε δίκιο και είναι καλύτερα να ψάχνουμε σε αγγελίες... Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι είναι πολύ σπάνιο να πετύχεις κεραμιδόγατο με ήσυχο και ήρεμο χαρακτήρα για ζωή αποκλειστικά μες το σπίτι. :/:

Ε οχι βεβαια...καλε..οι περισσοτεροι απο εμας..κεραμιδακια εχουμε..και μια χαρα γατακια ειναι..:D

Νομίζω κεραμιδάκι μέσα σε διαμέρισμα δύσκολο να είναι ευτυχισμένο. Εκτός ίσως αν παίζεις μαζί του όλη μέρα? Κι εγώ είχα γάτο παλιά αλλά έβγαινε έξω την μέρα..

Στο σαιτ μας παντως..το 90/100..κεραμιδακια ειναι..και μεσα σε σπιτι.Μια χαρα ευτυχισμενα ειναι.
Η ρατσα..δεν εχει να κανει με αυτο.Στο να ειναι μεσα στο σπιτι δηλαδη.Απλα..συγκεντρωνιουν καποια συγκεκριμενα χαρακτηριστικα.Σιγουρα ομως,οχι στο αν μπορουν να ζησουν μεσα στο σπιτι ή οχι.Το δικαιωμα στην καλοπεραση..στην ζεστασια,στην θαλπωρη του σπιτιου..,στο φαγητο,στο να μην πατηθουν απο αμαξια και να μην φολιαστουν ..το εχουν ολα τα γατια..ασχετα απο το αν ειναι ρατσας ή οχι.:)..Και βεβαια παιζουμε μαζι τους,οχι ολη την ημερα,.παιζουμε ακριβως οπως θα παιζαμε με ενα γατακι περσιας..ή τσιντσιλα.Σε τιποτα δεν εχει να κανει αυτο με την ρατσα.
Υγ..Αν αφηνες ανοιχτη την πορτα να βγαινει..σιγουρα θα εβγαινε.Και ρατσας να παρεις,αν του αφησεις το ελευθερο..παλι θα βγαινει.

Πολύ χαίρομαι που το ακούω αυτό, γιατί εγώ έψαχνα για γάτες που λένε ότι είναι πόλυ ήρεμες και ήσυχες, και ιδανική επιλογή για διαμέρισμα κτλ. Λατρεύω τις γάτες αλλά κάποιες είναι πολύ ζιζάνια και ικανές να ΄καταστρέψουν΄ το σπίτι αν νιώσουν ανία!!! Θα κοιτάω λοιπόν και σε αγγελίες.. Κρίμα πάντως να εμπορεύονται έτσι τις καθαρόαιμες.

Νομίζω κεραμιδάκι μέσα σε διαμέρισμα δύσκολο να είναι ευτυχισμένο. Εκτός ίσως αν παίζεις μαζί του όλη μέρα? Κι εγώ είχα γάτο παλιά αλλά έβγαινε έξω την μέρα..

Η ράτσα της γάτας όντως δεν προσδιορίζει το εάν αυτή θα μένει μέσα ή έξω από το σπίτι.
Η δική μου είναι κεραμιδόγατα και μένει εντός σπιτιού αποκλειστικά απ' όταν την πήρα.
Επίσης, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των υπολοίπων μελών εδώ έχει επίσης κεραμιδογατόνια που ζουν μέσα στο σπίτι.
Το κεραμιδάκι ή το ρατσάκι θα είναι ευτυχισμένο εάν του παρέχεις αυτά που χρειάζεται για να είναι ευτυχισμένο και τα πιο πολλά από αυτά δεν είναι καν υλικά...

Λατρεύω τις γάτες αλλά κάποιες είναι πολύ ζιζάνια και ικανές να ΄καταστρέψουν΄ το σπίτι αν νιώσουν ανία!!!

Η κάθε γάτα κάνει και σκανταλιές, θα παίζει και θα την πιάσει να τρέχει μέσα στο σπίτι, δεν έχει να κάνει με το αν είναι κεραμιδόγατα ή γάτα ράτσας...

Τελευταία επεξεργασία:
Ok. Με πείσατε! Ούτως ή άλλως λεφτά δεν έχω για καθαρόαιμη! Οπότε όταν μπορέσω να πάρω γατάκι θα ψάξω για αδεσποτούλη! :)

Να ρωτήσω κάτι άλλο; Ισχύει ότι τα αρσενικά είναι πιο τρυφερά από τα θηλυκά ή είναι και αυτό μύθος? Τα εκτροφεία Βρετανικής που έβλεπα συμβούλευαν να διαλέγουμε αρσενικά αν τα θέλουμε για συντροφιά γιατί είναι πιο τρυφερά. Μια φίλη μου έχει μια θηλυκή γάτα, κεραμιδόγατα που δεν της αρέσουν καθόλου τα χάδια και αναρωτιέμαι αν έχουν δίκιο.. Ο αρσενικός γάτος που είχα κάποτε ήταν πολύ χαδιάρης.

Δεν ξερω αν ισχυει.Νομιζω οτι ειναι κυριως θεμα προσωοπικιοτητας.Εγω εχω ενα αρσενικο και ενα θηλυκο.Ε....το θηλυκο...δεν με αφηνει ρουπι.Πιο χαδιαρα γατα δεν εχω δει.Αντιθερτα ο αρσενικος..ειναι παλλα βαρης και οχι.Λιγα χαδακια θελει,και αυτα ΟΤΑΝ τα θελει.:)

Ότι σου κάτσει δηλαδή!! :laugh: Κι εγώ αυτό πιστεύω, ότι είναι θέμα προσωπικότητας.
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back