British - maniacs

Ότι σου κάτσει δηλαδή!! :laugh: Κι εγώ αυτό πιστεύω, ότι είναι θέμα προσωπικότητας.
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές!

Ααα κάτι ακόμα να σου πω και εγώ..Μια ακόμα συμβουλή δηλαδή:)
Μιας και θέλεις να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, δηλαδή να είναι ήρεμο, χαδιάρικο κτλ..καλό θα ήτανε να έπαιρνες έναν γατούλη ή μια γατούλα σε ηλικία 7-9 μηνών:)
Με τον τρόπο αυτό, χαίρεσαι ΚΑΙ τη νεαρή ηλικία ΚΑΙ γνωρίζεις από την αρχή το χαρακτήρα της γατούλας που επιλέγεις:)
Αυτά! Εάν τελικά βρεις αυτό που ψάχνεις, μη διαστάσεις να μας το συστήσεις..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και αν δεν εχεις καποιο κολλημα με την ηλικια, μπορεις να παρεις και ακομα μεγαλυτερη γατουλα 2-3 χρονων, που καποιες φορες ψαχνουν σπιτι κι εχουν διαμορφωμενο χαρακτηρα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και αν δεν εχεις καποιο κολλημα με την ηλικια, μπορεις να παρεις και ακομα μεγαλυτερη γατουλα 2-3 χρονων, που καποιες φορες ψαχνουν σπιτι κι εχουν διαμορφωμενο χαρακτηρα:)

Πολύ σωστά..Ακόμα καλύτερα δηλαδή..Σώζεσαι από τις χαζομαρούλες των μικρών:P

Ποιές χαζομαρούλες καλέ??? Είναι η πιο τρισχαριτωμένη ηλικία!!! Κανείς (φιλόζωος) δεν μπορεί να αντισταθεί στην όψη ενός μωρού γατιού!
Θυμάμαι το γατουλίνι που είχα πάρει χρόνια πριν.. άντε να ήταν 1,5 μηνών! Μια σταλιά, πορτοκαλί τιγρέ με άσπρο.. ΔΕΝ σταμάταγε να γουργουρίζει!!! Γουργούριζε όλη την ώρα και τόσο δυνατά που είχα πάρει τηλ. τον κτηνίατρο να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό! :lol:

(Φοβερό site ο αίλουρος! κι εγώ που νόμιζα ότι ήξερα από γάτες.. τίποτα δεν ήξερα τελικά! :redface: )

Που βρίσκουμε βρετανική κοντύτριχη στην Ελλάδα?????? Τιμές ξέρουμε??????????Κουκλιά!!!!!!!!!!

Μπορεις να κοιταξεις στο site του ΕΟΓ

αχ εγω γυρισα απο ενα εκτροφειο βρετανικης ονοματα δεν λεμε οπου ειχα παει για ενα μαθρο βρετανικουλη αλλα εκει βρηκα μια ταρταρουγα που αναμενεται να γινει μαμα κ εχω τρελαθει...ο ενα ς βεβαια ο μαυρος ηταν απομακρος κ μονο αν του κανες πΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ολη την ωρα ηθελε αγκαλια κ χαδια ολες τις αλλες φορες ειχα αδεσποτα αλλα εχω κολλησει οποιος εχει βρετανικη με καταλαβαινει σιγουρα υπαρχουν κ αδεσποτακια με τελειο χαρακτηρα αλλα εδω ειναι ολο το πακετο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απο τις καλύτερες ρατσες πραγματικα.εχω μια μπλε κι εχω πάθει έρωτα λέμε,μονο που δε μου μιλάει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:clapup::clapup:πανεμορφο αγορακι βαζω στοιχημα..σε κατανοω και γω εχω ερωτευθει αυτα τα πλασματακια σε σημειο να νιωθω τυψεις για ολα τ αλλα που δινονται αδεσποτακια ή ραρσας.. κ ακομα περιμενω το δικο μου να φανταστεις..:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back