vickymoon
Διάσημο μέλος
προφανως θα γραψει domestic longhairΤι εννοείς το αντίστοιχο Δώρα; Με μπέρδεψες τώρα. Ποιό είναι το αντίστοιχο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Στα ελληνικά δηλαδή απλά μακρύτριχη;προφανως θα γραψει domestic longhair
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
δεν την ξερω αυτη τη λεπτομερεια αλλα νομιζω οτι παιρνεις βεβαιωση απο τον κτηνιατρο στα αγγλικα?? τι να σου πω??Το βιβλιάριο πρέπει να είναι γραμμένο στα αγγλικά για τυχόν ταξίδι στο εξωτερικό; Και αν είναι γραμμένο στα ελληνικά τι γίνεται αν θελήσεις να ταξιδέψεις έξω;
αλλωστε τα ταμπελακια απο τα εμβολια μεσα στο βιβλιαριο ειναι γραμμενα στα αγγλικα.
(τωρα αμα πας στην κινα την πατησες

αχ κρατηθηκα πολυ ωρα να μη σε πειραξω
. συγνω...ωω...μη)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Για να ταξιδεψει ζωακι στο εξωτερικο θελει διαβατηριο,και αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να δουν αν ειναι εμβολιασμενο κα τσιπαρισμενο,ρατσες και χρωματισμοι δεν παιζουν κανενα ρολο,εκτος αν προκειται για εξωτικο ειδος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
τι θες να πεις??? δεν εχει εξωτικη ομορφια η γατα μου???Βρε κοριτσια,νομιζετε οτι αυτος που θα ελεγξει το βιβλιαριο σας πιθανον στο αεροδρομιο,θα ξινισει αν ειναι κοντοτριχη και την εχει γραψει μακρυτριχη ο γιατρος,ή θα ξερει τι ειναι calico;Για να ταξιδεψει ζωακι στο εξωτερικο θελει διαβατηριο,και αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να δουν αν ειναι εμβολιασμενο κα τσιπαρισμενο,ρατσες και χρωματισμοι δεν παιζουν κανενα ρολο,εκτος αν προκειται για εξωτικο ειδος.
περα απο την πλακα εχεις δικιο!!!!
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
(τωρα αμα πας στην κινα την πατησεςαχ κρατηθηκα πολυ ωρα να μη σε πειραξω
. συγνω...ωω...μη)
Τότε θα ονομάσω τη γάτα μου: Γα τον τσιν. Λες να καταλάβουν;

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
τι θες να πεις??? δεν εχει εξωτικη ομορφια η γατα μου???
περα απο την πλακα εχεις δικιο!!!!
Χαχα...πως με πιάνεις!!!
Αυτό πήγα να γράψω στη Δώρα. 
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ρατσα-ΚΟΙΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΟΝΤΟΤΡΙΧΗ
DOMESTIC SHORTHAIR
Χρωμα- ΜΑΥΡΟ ΠΟΙΚΟΛΟΧΡΩΜΟ
BLACK MULTI COLOR
Στον Αρουλη (δεν του εχω βγαλει ακομη ηλεκτρονικη ταυτοτητα)
η κτηνιατρος που τον στειρωσε αδεσποτουλι εγραψε στο βιβλιαριο του
Φυλη- Κοινη Ευρωπαικη
Χρωμα- Κανελι-Λευκο

vickymoon
Διάσημο μέλος
το ξεραΧαχα...πως με πιάνεις!!!Αυτό πήγα να γράψω στη Δώρα.
![]()

να τον ονομασεις γατου-λη δηλαδη ο αδερφος του μπρους-λη

moukelis
Επιφανές μέλος
Ρατσα: DSH,χρωμα:μολυβί.Στο τσιπ του γραφει Ρατσα:Περσιας,χρωμα:Γκρι.Δηλαδη εχω δυο γατες σε μια!

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα παιδια αυτο δεν ειναι να του δινετε βαση,εμας στο βιβλιαριο του Σειριου γραφει:
Ρατσα: DSH,χρωμα:μολυβί.Στο τσιπ του γραφει Ρατσα:Περσιας,χρωμα:Γκρι.Δηλαδη εχω δυο γατες σε μια!![]()
Το θυμαμαι αυτό Δώρα όταν είχες την περιπέτεια με το αεροδρόμιο.
Μα τόσο άσχετος αυτός ο γιατρός;

Καλά αυτό το μολυβί, μου θυμίζει τη Μοιραράκη με τους χρωματισμούς της...
moukelis
Επιφανές μέλος
Ασε,ουτε καν ρωτησε...Και να πεις οτι μοιαζει το Σειριακι με περσικο...Το θυμαμαι αυτό Δώρα όταν είχες την περιπέτεια με το αεροδρόμιο.
Μα τόσο άσχετος αυτός ο γιατρός;
Καλά αυτό το μολυβί, μου θυμίζει τη Μοιραράκη με τους χρωματισμούς της...

Ειμεθα μολυβί μανδάμ,δεν κατάλαβα,μόνο εσεις θα είστε calico;

elvenstar
Επιφανές μέλος
ευτυχώς δεν έγραψε με βούλεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
το μολυβι δε μοιαζει κ με το ποντικί??Ασε,ουτε καν ρωτησε...Και να πεις οτι μοιαζει το Σειριακι με περσικο...
Ειμεθα μολυβί μανδάμ,δεν κατάλαβα,μόνο εσεις θα είστε calico;![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Το ποντικί νομίζω είναι το ανοιχτό γκρι ενω το μολυβί το σκούροτο μολυβι δε μοιαζει κ με το ποντικί??
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλά το μολυβί αλλά το κανελίευτυχώς δεν έγραψε με βούλες

Σλιθ εργαψες παλι!

Και ομως αληθεια ειναι!

elvenstar
Επιφανές μέλος
εννοείς είναι αλήθεια κανελί;Και ομως αληθεια ειναι!![]()

Μια κ μιλάμε για επίσημους χρωματισμους ο χρωματισμός αυτός λέγεται Ginger
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
εννοείς είναι αλήθεια κανελί;![]()
Οχι καλε, ετσι μου τον γραψαν τον Αρη!

Ο Αρης ειναι ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΑΤΟ!

Σκυλος ειναι να ειναι κανελης!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool