Calico-maniacs;

Οχι καλε, ετσι μου τον γραψαν τον Αρη!:blink:;)
Ο Αρης ειναι ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΑΤΟ!:up:
Σκυλος ειναι να ειναι κανελης!:blink::P
O Αρης είναι πυρρόξανθος:D
άντε ντε:mad:
hicat.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

O Αρης είναι πυρρόξανθος:D
άντε ντε:mad:

Αυτο μ'αρεσει πολυ περισσοτερο!:up::up::up:
Ετσι επρεπε να μου τον γραψουν:blink:;)ακους εκει κανελης!:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο μ'αρεσει πολυ περισσοτερο!:up::up::up:
Ετσι επρεπε να μου τον γραψουν:blink:;)ακους εκει κανελης!:down:
Όπως σου είπα κ ποιο πάνω τα γατάκια λέγονται ginger cat και υπάρχει κ σελίδα με gingerοδιασημότητες
hicat.gif

https://www.brocweb.com/gingercat/famous.htm μπες εδω να δεις

Ουχί,δεν ειμεθα ποντικί,είμεθα γκρι-μπλε-αεροπορί.Γιουληηηηηηη!:P

Ουχί,δεν ειμεθα ποντικί,είμεθα γκρι-μπλε-αεροπορί.Γιουληηηηηηη!:P
Δηλαδή είστε ραφ:rolleyes:

Ναι,το ραφ δεν το ειχαμε στη συλλογη χρωματων μας!:lol:

Με τόσα χρώματα λοιπόν στη συλλογή σας ίσως θα έπρεπε να γίνεται τελικά Κάλικο μάνιακ:lol:

Με τόσα χρώματα λοιπόν στη συλλογή σας ίσως θα έπρεπε να γίνεται τελικά Κάλικο μάνιακ:lol:
Μα εχουμε μονο διαφορετικες αποχρωσεις του μπλε αγαπητη,τς τς τς...Αμεσως να μας κοροιδεψετε...Ο Αυτοκρατωρ ειναι εξαλλος,δες πως βγηκε στις τελευταιες φωτο,ολο επαρση που τον εγραψε Περση ο γιατρος.:lol:

Να μερικα δειγματα ομορφων calico:
Βρετανικες κοντοτριχες dilute:
ouachitamizchevious3-134.jpg

ema.jpg

7132-004-0CAB1B51.jpg

Περσικες,δυο calico και μια dilute calico:
bik496.jpg

Flirty51web.jpg

GC_WiccaCats_Messciena_Lynne_-_SR_B.jpg

Και μια κοινη ευρωπαϊκη μακρυτριχη:
Calicocatbreeds.jpg

Όπως σου είπα κ ποιο πάνω τα γατάκια λέγονται ginger cat και υπάρχει κ σελίδα με gingerοδιασημότητες
hicat.gif

https://www.brocweb.com/gingercat/famous.htm μπες εδω να δεις

Ευχαριστουμε Σλιθεριν, νομιζω οτι ο χαρακτηρισμος "ginger" του παει γαντι του Αρη!
Ωρες-ωρες θυμιζει πολυ καυτερη πιπεροριζα!:blink:;)

Και μια κοινη ευρωπαϊκη μακρυτριχη:
Calicocatbreeds.jpg

Moukelako υπαρχει πιο ομορφη ρατσα απ'αυτην?;)
Πανεμορφη ειναι!:D:D:D

Πραγματικα δεν υπαρχει ομορφοτερη ρατσα απο αυτην!!!Και δειγμα της ειναι και η Leia...

Μα εχουμε μονο διαφορετικες αποχρωσεις του μπλε αγαπητη,τς τς τς...Αμεσως να μας κοροιδεψετε...Ο Αυτοκρατωρ ειναι εξαλλος,δες πως βγηκε στις τελευταιες φωτο,ολο επαρση που τον εγραψε Περση ο γιατρος.:lol:
Γι αυτό είναι όλο έπαρση γιατί νομίζει πως είναι πέρσης:P;)
Ευχαριστουμε Σλιθεριν, νομιζω οτι ο χαρακτηρισμος "ginger" του παει γαντι του Αρη!
Ωρες-ωρες θυμιζει πολυ καυτερη πιπεροριζα!:blink:;)
:lol::lol::lol: να και μία ακόμα Tortoiseshell Calico

1918279-Turtle

tortoiseshell-and-calico-cat-facts.jpg

παιδια πρωτα να σας πω οτι αυτο το θεμα το ανοιξα εφω με τον προηγουμενο λογαριασμο που μπλοκαρε η αδερφη μου κ ετσι παλι σε αυτο θα μου στελνετε κ δευτερον απο οσο ξερω οι γατες καλυκο ειναι ΜΟΝΟ θυλικες. οπως η δικια μου κοντευει 2,5 μηνων κ ειναι ενα ομορφο καλικο!!!

Γειά σας!! Επειδή και η Λίλιθ είναι μια γνήσια calico ημι-μακρύτριχη οφείλει να είναι εδω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γνήσια γάτα του Αιγαίου!!!!:up::up::up:Λοιπόν, στην επόμενη Έκθεση Γάτας, θα πρέπει να την φέρεις οπωσδήποτε:up:

Κι εγώ ,εδώ ανήκω; ΛΙΛΗ:hmm::hmm::hmm::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back