Carlos, ο ριγέ τεμπέλης!

NemuiNeko

Νεοφερμένο μέλος

Ο NemuiNeko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 20 μηνύματα.
Καλησπερα και παλι,ηρθα να ρωτησω παλι για γατες,αλλα ο λογος που το κανω σε νεο θεμα ειναι επειδη πλεον εχω γατα :D:D:D!!!

Βρηκα τον Carlos πριν 2 νυχτες να καθεται μονος στην μεση του πεζοδρομιου ησυχος.Ηταν αργα το βραδυ,κοντα 2,οποτε δεν περπατουσαν και πολλα ατομα στους δρομους...
Σαν γατοφαν,εσκυψα λιγο και εκανα ψιτ χωρις να εχω πολλες ελπιδες,γιατι με το που το εκανα αυτο κοκκαλωσε οποτε υπεθεσα οτι θα τρεξει τρομαγμενος.Και ομως! Ετσι οπως καθομουν ακινητος ηρθε προς τα εμενα και πανω στην εκπληξη μου ηρθε και κουτουλησε στο χερι μου,δλδ αυτο-χαιδευτηκε :P.
Του κατεβασα αμεσως μια κονσερβα φαγητο που ειχα και αρχισε να τρωει λαιμαργα,οποτε τον χαζεψα για λιγο και μετα γυρισα σιγα σιγα να ανεβω ξανα στο σπιτι.Αμεσως παρατησε το φαι και ηρθε και αρχισε να νιαουριζει εξω απο την εισοδο της οικοδομης με ενα παραπονιαρικο βλεμμα...

Αυτο ηταν.Τον πηρα πανω,εβγαλα τις ετικετες και τα πραγματα απο τις συσκευασιες τους και του εβαλα την υπολοιπη κονσερβα στο μπολακι που ειχα,μπολικο φρεσκο νερο και γεμισα την αμμολεκανη με την αμμο που πηρα.Τελος παντων αν τα πω ολα δεν θα τελειωσω ουτε αυριο (την πρωτη νυχτα,πως εβαλα το μαξιλαρι μου στην κατω μερια του κρεβατιου ωστε να μπορω να βλεπω την πορτα της τουαλετας αμα βγει ή αρχισει να νιαουριζει...)
Τον πηγα στον πρωτο πρωινο(και μαλλον καλο) κτηνιατρο που βρηκα-αδριανουπολεως 33 αν τον ξερει κανεις στην Θεσ/νικη- πηρε παστουλα για τα παρασιτα,τον ελενξε ο γιατρος ουτε ψυλλους ουτε τπτ,του εκανε και ενα εμβολιο και ειδε και την θερμοκρασια του..(το θερμομετρο ΔΕΝ παει στην μασχαλη!Μεταξυ αρσενικων,απλα εκλεισα τα ματια μου εκεινη την στιγμη).
Απιστευτα ηρεμος σε ολη την εξεταση,μονο στ γατοφορο νιαουριζε κλαψιαρικα και προσπαθουσε μεσα απο τα καγκελακια να γραπωσει την μπλουζα μου.
Ας περασουμε στις ερωτησεις:
1)Ποσο ειναι περιπου η περιοδος προσαρμογης? Χαιρομαι που βρηκα κελεπουρι γατο σε θεματα αταξιας και τετοια, αλλα ειναι τοσο σοβαρος που νιωθω οτι ειτε ποναει ειτε ακομα δεν συνηθισε.
2)τα κακακια του την πρωτη μιση μερα ηταν δικο μου φτεξιμο.. Του ειχα δωσει ριο μαρε γιατι ηξερα οτι τους αρεσει ο τονος.. εστω να χαθηκε το 1/3 στο ξεπλημα,αλλα τον ταισα ουσιαστηκα 100γρ τονο για ανθρωπους και ο οργανισμος του δεν το πηρε καλα.. Περπαταει λιγο σαν συγκαμμενος(τα πισω ποδια τα εχει πιο ψηλα απο τα μπροστα δλδ μοιαζει σαν να περπαταει "στις μυτες") αλλα ισως ειναι το φαρμακο για τα παρασιτα? 4-5 φορες την ημερα πανε ρε παιδια τα γατια για την αναγκη τους? ή ειναι επειδη τον ταισα πολυ? 70 γραμμαρια λεει το ρογιαλ κανιν κιττενς για 3-4 μηνα και βαρος πρεπει να ειναι 1.4 με 2 κιλα (1.3 μας βγηκε στον κτηνιατρο).
3)Η αμμος η Ever clean crystals ειναι αψογη πρεπει να πω απο θεμα μυρωδιων και ειναι μεγαλοι κοκκοι οποτε γενικα δεν κολανε στα ποδια του. Απλα οταν κανει κ.... δεν τα καλυπτει σε αντιθεση με τα τσισα του. υποθετω πως ισως το κανει την επομενη φορα που παει στην αμμο,αλλα αν δεν καλυφθουν αμεσα,μυριζει μεσα σε δευτερολεπτα η τουαλετα και γιαυτο παντα παραμονευω στην πορτα οταν παει για την αναγκη του για να τον πιασω και να τον ξαναβαλω στην αμμο μολις τελειωσει για να τα καλυψει.

Γενικα ειναι υπεροχος(σαν χαρακτηρας,γιατι σαν εμφανιση ειναι ενας κοινος κεραμυδογατος :inlove:).Κατευθειαν πηγε στην αμμο,αλλα αυτο το περιμενα.οταν πηδαει σε μια επιφανεια και τον κατεβαζω κατω ΔΕΝ ξαναανεβαινει και καθεται ομορφα διπλα μου.
Εχω σκουρα επιπλα και φοβομουν μην τα καταχαραξει ολα και ο φατσας επειδη δεν του πηρα ονυχοδρομιο,πηγε σαν καλο παιδακι και τι εκανε? Βρηκε ενα πολυ σκληρο χαλί/πατακι που εχω παραχωσει κατω απο το κρεβατι γιατι μετα την ανακαινιση δεν ειχα που να το βαλω,κανει τα νυχακια του εκει και μετα βγαινει κυριος και παει και καθεται στο μαξιλαρακι που του εβαλα σε μια γωνιτσα :D

Απο αυριο φωτογραφιες :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!! Να σου ζήσει το γατουλίνι σου!!! Περιμένουμε σύντομα φωτογραφίες του καθώς και νέα της συγκατοίκησής σας!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ενταξει,ξερω οτι ειναι μεγαλο κειμενο,αλλα πειτε και εσεις λιγο καμια ιδεα για τα θεματα που με καινε :/:. Επισης παρατηρησα οτι 2-3 φορες που το αφησα μονο του μεταξυ 1 και 2 ωρων,οταν γυρισα καθοταν κρυμενος και δεν ερχοταν σε μενα καθολου ουτε ψιτ ουτε νοηματα ουτε τπτ δεν επιανε.

Μπαινω κατευθειαν στο ψητο:
1)Ποσο ειναι περιπου η περιοδος προσαρμογης? Χαιρομαι που βρηκα κελεπουρι γατο σε θεματα αταξιας και τετοια, αλλα ειναι τοσο σοβαρος που νιωθω οτι ειτε ποναει ειτε ακομα δεν συνηθισε.
Διαφερει απο γατα σε γατα.Προσπαθησε να μην τον πιεζεις,κι οταν νιωσει αυτος ετοιμος θα βγει.Αφηνε τον μονο του καποιες ωρες για να μπορει αφοβα να μυριζει το χωρο,βρασε του και λιγο κοτοπουλακι και θα πεσει το οχυρο!
2)τα κακακια του την πρωτη μιση μερα ηταν δικο μου φτεξιμο.. Του ειχα δωσει ριο μαρε γιατι ηξερα οτι τους αρεσει ο τονος.. εστω να χαθηκε το 1/3 στο ξεπλημα,αλλα τον ταισα ουσιαστηκα 100γρ τονο για ανθρωπους και ο οργανισμος του δεν το πηρε καλα.. Περπαταει λιγο σαν συγκαμμενος(τα πισω ποδια τα εχει πιο ψηλα απο τα μπροστα δλδ μοιαζει σαν να περπαταει "στις μυτες") αλλα ισως ειναι το φαρμακο για τα παρασιτα? 4-5 φορες την ημερα πανε ρε παιδια τα γατια για την αναγκη τους? ή ειναι επειδη τον ταισα πολυ? 70 γραμμαρια λεει το ρογιαλ κανιν κιττενς για 3-4 μηνα και βαρος πρεπει να ειναι 1.4 με 2 κιλα (1.3 μας βγηκε στον κτηνιατρο).
Ισως τον πειραξε ο τονος,ισως και η παστα για τα παρασιτα.Ο γιατρος τι σας ειπε;Εχει και διαρροια;Θα στρωσει με τις κροκετες λογικα,απλα φροντισε να μην του ξαναδωσεις αφου τον πειραζει τοσο.
3)Η αμμος η Ever clean crystals ειναι αψογη πρεπει να πω απο θεμα μυρωδιων και ειναι μεγαλοι κοκκοι οποτε γενικα δεν κολανε στα ποδια του. Απλα οταν κανει κ.... δεν τα καλυπτει σε αντιθεση με τα τσισα του. υποθετω πως ισως το κανει την επομενη φορα που παει στην αμμο,αλλα αν δεν καλυφθουν αμεσα,μυριζει μεσα σε δευτερολεπτα η τουαλετα και γιαυτο παντα παραμονευω στην πορτα οταν παει για την αναγκη του για να τον πιασω και να τον ξαναβαλω στην αμμο μολις τελειωσει για να τα καλυψει.
Λογικα δεν το κανει επειδη ειναι μικρουλης...Αφου θαβει τα τσισα του,θα το κανει και με τα κοπρανα εν καιρω.

Γενικα ειναι υπεροχος(σαν χαρακτηρας,γιατι σαν εμφανιση ειναι ενας κοινος κεραμυδογατος :inlove:).Κατευθειαν πηγε στην αμμο,αλλα αυτο το περιμενα.οταν πηδαει σε μια επιφανεια και τον κατεβαζω κατω ΔΕΝ ξαναανεβαινει και καθεται ομορφα διπλα μου.
Εχω σκουρα επιπλα και φοβομουν μην τα καταχαραξει ολα και ο φατσας επειδη δεν του πηρα ονυχοδρομιο,πηγε σαν καλο παιδακι και τι εκανε? Βρηκε ενα πολυ σκληρο χαλί/πατακι που εχω παραχωσει κατω απο το κρεβατι γιατι μετα την ανακαινιση δεν ειχα που να το βαλω,κανει τα νυχακια του εκει και μετα βγαινει κυριος και παει και καθεται στο μαξιλαρακι που του εβαλα σε μια γωνιτσα :D
Μπορεις να παρεις ενα τριχινο πατακι σαν αυτα τα εξωτερικου χωρου,το προτιμουν γιατι καποια τα βολευει η οριζοντια επιφανεια.Και βεβαια ειναι υπεροχος,τι εννοεις κοινος κεραμιδογατος;Δεν υπαρχουν κοινοι κεραμιδογατοι,ειναι τα θαυματα της εξελικτικης πορειας των αιλουροειδων και κανεις δεν ειναι ιδιος με τον αλλο.:D
Ναι,τωρα θελουμε τις φωτο.:P:P:P

Να σου ζήσει ο Κάρλος!Φαίνεται προσαρμόσιμο γατάκι. Αφού είναι υγιής, μη σε νοιάζει αν κάθεται ήσυχος, έτσι θα είναι ο χαρακτήρας του. Ε΄σύ, βέβαια, παίζε τον με ποντικάκια, κορδέλες, μπαλλάκια κ.ο.κ., να μην πλήττει:happy:

να σου ζησεο ο carlito και να τον χαιρεσαι!!! περιμενουμε φωτο του!!

Εχω σκουρα επιπλα και φοβομουν μην τα καταχαραξει ολα
Αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί καθόλου. Απλούστατα, δεν το κάνουν! Πιο πολύ κινδυνεύουν οι καναπέδες κι οι πολυθρόνες, αλλά αυτό λύνεται μαθαίνοντας το γατί να πηγαίνει στο ονυχοδρόμιό του (κάθετο ή οριζόντιο).
Χάρηκα που επιτέλους απέκτησες γατάκι! Και πιο πολύ χάρηκα που σε βρήκε αυτός! :D
Να σου ζήσει ο Κάρλος και να γίνει γάταρος! :up::up::up:

Και μην ξεχνάς: απαραιτήτως φωτό... Είμαστε πολύ του ματιού σ' αυτό το σάιτ! :rolleyes:

Να τον χεραιστε ειναι ενας κουκλος....πατουσακια απο εμενα και περιμενουμε φωτογραφιες οπως και δηποτε:)

Καλησπερα και απο μενα
Να χαιρεσαι τον μικρουλη σου . Μπραβο σου για την επιλογη σου να σωσεις ενα ακομη μικρουλη απο τον δρομο. Σε διαλεξε και δεν τον διαλεξες και αυτο σημαινει πολλα για τον μικρουλη.
Οσο για το οτι ειναι πολυ ησυχος ενα εχω να σου πω: Απο τον δρομο που εψαχνε που να φαει και που να κοιμηθει, ξαφνικα βρεθηκε σε ενα σπιτι να του προσφερουν το φαγακι του και να κοιμαται μεσα στην ζεστασια και την αγαπη. Κατσε να τα συνειδητοποιησει ολα αυτα και μετα αρχιζει και το παιχνιδι.
Να τον χαιρεσαι και να εισαι σιγουρος οτι εχει πολλα να σου δωσει .

Η ο Αμασλιδης η ο Βερνης θα ειναι, και οι δυο καλοι.

Α σε ειδαμε που τον τσακωσες? Μας ειδες που κοιταζαμε πισω απο το μπλέ αυτοκίνητο με το κλουβακι του? Μολις τον ειχαμε αφησει για να τον δεις

Πεταχτηκα απο το σπιτι που εχω ιντερνετ και ειπα να δω αν ειχα καμια απαντηση. Θα βολευτειτε τωρα με φοτος απο το κινητο και στο μελλον θα εχουμε και πιο καλλιτεχνικες.:lol:

Συνημμένα

• portrait2.jpg
    portrait2.jpg
    93,4 KB · Εμφανίσεις: 60
  • siesta2.jpg
    siesta2.jpg
    292,1 KB · Εμφανίσεις: 58
  • zzz2.jpg
    zzz2.jpg
    146,1 KB · Εμφανίσεις: 75
ομορφούλης είναι, με εκφραστικά μάτια:)

Πανεμορφος ο μικρος

attachment.php

πως μ' αρεσουν τα μικρα να απολαμβανουν τον υπνο τους..!:baby:

Σαν στο σπίτι του βλέπω ο μικρός!!:up: Δε νομίζω να σε δυσκολέψει καθόλου!!
Να τον χαίρεσαι είναι κούκλος ο τιγράκος σου:inlove:

Σκέτος μακεδονομάχος!!!!:cool::cool:

Να σου ζήσει το κουκλάκι...Είναι πολύ όμορφος ο τιγρούλης..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back