Fronimitis
Νεοφερμένο μέλος
Η Fronimitis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
08-11-16
14:43
Καλησπέρα κι από μένα!
Ονομάζομαι Μαργιάννα, έχω 2 γάτους και αναλαμβάνω cat sitting
Πόλη/περιοχή διαμονής: Αθήνα, Κυψέλη
Περιοχές που εξυπηρετούνται (αν πηγαίνετε σε σπίτια άλλων): Οποιαδήποτε περιοχή κατόπιν συνεννόησης
Διαθεσιμότητα: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα, όλο τον χρόνο
Επικοινωνία: 6978923886
Σχόλια: Φιλοξενώ γάτες ακόμα και στον χώρο μου αν χρειαστεί αν και είναι πιο εύκολο (για εμένα αλλα κυρίως για την ίδια τη γάτα) να τη φροντίζω στον χώρο της. Είμαι πολύ εξοικειωμένη με την χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής (δυστυχώς βγήκε αρρωστόφιλος ο ένας μου γάτος..) και έχοντας καταπιαστεί με πολλές περιπτώσεις αδέσποτων, μπορώ να αναλάβω κάθε περίπτωση ζώου και φυσικά γάτες με ειδικές ανάγκες. Ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με την κτηνιατρική και ως εθελοντής σε ιατρεία και φιλοζωικά σωματεία γνωρίζω πως να ανταπεξέλθω σε επείγοντα περιστατικά. Ακόμα, είμαι κάτοχος αυτοκινήτου οπότε μπορώ με ευκολία να μεταφέρω τη γάτα στον κτηνίατρο, σε περίπτωση που χρειαστεί. Τέλος, έχω προφίλ σε site pet keeping του οποίου το link μπορώ να στείλω κατόπιν αιτήματος.
Θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να γνωριστούμε από κοντά
Ονομάζομαι Μαργιάννα, έχω 2 γάτους και αναλαμβάνω cat sitting

Πόλη/περιοχή διαμονής: Αθήνα, Κυψέλη
Περιοχές που εξυπηρετούνται (αν πηγαίνετε σε σπίτια άλλων): Οποιαδήποτε περιοχή κατόπιν συνεννόησης
Διαθεσιμότητα: Καθημερινές και Σαββατοκύριακα, όλο τον χρόνο
Επικοινωνία: 6978923886
Σχόλια: Φιλοξενώ γάτες ακόμα και στον χώρο μου αν χρειαστεί αν και είναι πιο εύκολο (για εμένα αλλα κυρίως για την ίδια τη γάτα) να τη φροντίζω στον χώρο της. Είμαι πολύ εξοικειωμένη με την χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής (δυστυχώς βγήκε αρρωστόφιλος ο ένας μου γάτος..) και έχοντας καταπιαστεί με πολλές περιπτώσεις αδέσποτων, μπορώ να αναλάβω κάθε περίπτωση ζώου και φυσικά γάτες με ειδικές ανάγκες. Ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με την κτηνιατρική και ως εθελοντής σε ιατρεία και φιλοζωικά σωματεία γνωρίζω πως να ανταπεξέλθω σε επείγοντα περιστατικά. Ακόμα, είμαι κάτοχος αυτοκινήτου οπότε μπορώ με ευκολία να μεταφέρω τη γάτα στον κτηνίατρο, σε περίπτωση που χρειαστεί. Τέλος, έχω προφίλ σε site pet keeping του οποίου το link μπορώ να στείλω κατόπιν αιτήματος.
Θα χαρώ να επικοινωνήσετε μαζί μου και να γνωριστούμε από κοντά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool