Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
αυτο δεν εχει τιμη ... κοιτα καταρχας ΜΗΝ παραγγηλεις ΠΟΤΕ απο αμερικη..πληρωνεις τελωνιο...οποτε εσυ θα κοιτας τη θες στο e-bay.co.uk που ειναι το αγγλικο...οχι απλα κοιταζω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
ωραια ευχαριστω!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
καλη φαση μονο που δεν ξερω να παραγγελνω απο ebay
εβελυν βαζεις λινκ?δεν το βρισκω
για μενα καλυτερα πρωτα να παρεις γατα και μετα να κοιταξεις για τετοια προιοντα..

μην προγραμματιζεις και αγοραζεις χωρις πρωτα να ξερεις τον χαρακτηρα του γατιου σου!

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν εχεις κι αδικο....
θα ηθελα ομως να ειναι ετοιμο το σπιτι να υποδεχτει το γατινο!!!
πως το καταλαβαινεις ομως απο το χαρακτηρα αν θα του αρεσει πχ το κατνιπ η αν θα παιζει στο γατοδεντρο?
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
το δικο μου το σπιτι δεν ηταν καθολου ετοιμο οταν πηρα τον ναρουτο... τον περιμενα κυριακη, τεταρτη μου τον εφεραν (τους ετυχε κατι την κυριακη). Ουτε αμμολεκανη δεν ειχα. Τιποτα δεν ειχα. Ουτε καν πιατακια για να φαει. Πολυ το ψιριζεις το θεμα "αποκτηση γατιου" luna. Οταν αποφασισα να παρω γατα, μεσα σε μια βδομαδα τον ειχα σπιτι μου. Τον χαρακτηρα δεν μπορεις να τον ξερεις, εκτος αν προκειται για ενηλικη γατα που εχει ερθει σε επαφη με γατοδεντρο και catnip. Αλλιως δεν μπορεις να ξερεις. Εγω παντως ουτε χαρακτηρα εκατσα να ψαξω, ουτε χρωμα, ουτε σχημα, ουτε μεγεθος, ουτε σχημα αυτιων, ουτε οτιδηποτε αλλο. Μου εκανε κλικ και τον πηρα και ετσι θα κανω και με το 2ο που θα παρω. Δεν αγοραζεις καινουριο laptop για να δεις τι αποδοσεις θα εχει και ποσο θα σου κρατησει. Για ζωντανο πλασμα μιλαμε... βλεπουμε γατα/γατακι, μας αρεσει, το παιρνουμε και ολα τα αλλα φτιαχνονται.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
οκ ευχαριστω για το ...."χερι" αν και δεν καταλαβα το λογο....
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ποιο "χερι"; Απλα λεω οτι δεν πρεπει να εισαι ετοιμη, με γατοδεντρα, catnip (ουτως η αλλως το catnip δεν εχει επιδραση σε μικρο γατακι) και αλλα accessories, για να παρεις γατα. Αν αποφασισεις, ολα τα αλλα αγοραζονται αργοτερα. Σε παρατηρω εδω και καιρο που κανεις απλη αρμονικη ταλαντωση για να βρεις μια γατα που να σου αρεσει και σου λεω απλα οτι το ψαχνεις υπερβολικα πολυ το θεμα. No offence.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω εκδηλωσει ενδιαφερον για τον σιλβερ που δεν ειναι μικρο γατακι.
ΕΑΝ τελικα μου τον εμπιστευθουν, φανταζομαι οτι θα πρεπει να εχω 5 πραγματα στο σπιτι μιας και πλησιαζει πασχα.
Οπως και να εχει, ναι το ψαχνω γιατι ειμαι χαρουμενη και ενθουσιασμενη που προκειται να αποκτησω γατα και θελω το καλυτερο για εκεινη,
για ποιο λογο αλλωστε να μην το ψαχνω???
δεν ειχα καταλαβει οτι οι ερωτησεις μου ενοχλουν και αναρωτιεμαι γιατι.
Οπως και να εχει λυπαμαι γι αυτο και υποσχομαι να περιοριστω
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
din@
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλησπερα!εγω πηρα catnip σε σπρευ,ψεκασα τα παιχνιδια τους αλλα τιποτα...
απο που μπορω να αγορασω αποξηραμενο η σπορους?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
καλησπερα!εγω πηρα catnip σε σπρευ,ψεκασα τα παιχνιδια τους αλλα τιποτα...απο που μπορω να αγορασω αποξηραμενο η σπορους?
Το σπρέι δεν κάνει τίποτα.
Αποξηραμένο μπορείς να βρεις στο Μπαχάρ στην Ευριπίδου και το ζητάς ως νεπέτα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasilios
Εκκολαπτόμενο μέλος
τόσα χρόνια γατομπαμπάς πρώτη φορά το ακούω αυτό.
πάω μπαχάρ να πάρω!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vapits
Νεοφερμένο μέλος
Το γατάκι μας έχει τρελαθεί (με την καλή έννοια φυσικά) ΧΑΜΟΣ αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχααα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το σπρέι δεν κάνει τίποτα.Αποξηραμένο μπορείς να βρεις στο Μπαχάρ στην Ευριπίδου και το ζητάς ως νεπέτα.
Kαλησπέρα,για να προλάβω όσους σπεύσουν να απαντήσουν πως το μήνυμα έχει γραφτεί καιρό πρίν,το ξέρω,το έχω δεί.

Λοιπόν,εγώ πήγα σήμερα στο Μπαχάρ στην Ευρυπίδου μόνο και μόνο για το catnip και για μεγάλη μου έκπληξη,ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ καν,και ώς nepetta το ζήτησα και ως nepetta cataria το ζήτησα και ως nepetta mussini και ως catnip και ως γατόχορτο και η απάντηση ήταν... <<δεν το ξέρω,ουτέ καν το έχω ακούσει>>
..................................

.............
Απογοητεύτηκα!Να έπεσα σε άσχετο υπάλληλο ή να έπεσα σε καινούργιο ?Τι να σας πώ,πάντως εκεί,ούτε το είδαν,ούτε το ξέρουν και υποτίθεται πως κατέβηκα μέχρι εκεί, αποκλειστικά για να βρώ catnip,τζάμπα κόπος

Σίγουρα το βρήκατε στο Μπαχάρ της Ευρυπίδου?????

marina289
Περιβόητο μέλος
Και εγώ έχω ρωτήσει Ευρυπίδου - γιοκ- , καθώς και σε ένα με μπαχαρικά στον Πειραιά , που έχει ποικιλία και χρόνια παράδοση -γιοκ-Kαλησπέρα,για να προλάβω όσους σπεύσουν να απαντήσουν πως το μήνυμα έχει γραφτεί καιρό πρίν,το ξέρω,το έχω δεί.
Λοιπόν,εγώ πήγα σήμερα στο Μπαχάρ στην Ευρυπίδου μόνο και μόνο για το catnip και για μεγάλη μου έκπληξη,ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ καν,και ώς nepetta το ζήτησα και ως nepetta cataria το ζήτησα και ως nepetta mussini και ως catnip και ως γατόχορτο και η απάντηση ήταν... <<δεν το ξέρω,ουτέ καν το έχω ακούσει>>..................................
.............
Απογοητεύτηκα!
Να έπεσα σε άσχετο υπάλληλο ή να έπεσα σε καινούργιο ?Τι να σας πώ,πάντως εκεί,ούτε το είδαν,ούτε το ξέρουν και υποτίθεται πως κατέβηκα μέχρι εκεί, αποκλειστικά για να βρώ catnip,τζάμπα κόπος
Σίγουρα το βρήκατε στο Μπαχάρ της Ευρυπίδου?????![]()

stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγώ έχω ρωτήσει Ευρυπίδου - γιοκ- , καθώς και σε ένα με μπαχαρικά στον Πειραιά , που έχει ποικιλία και χρόνια παράδοση -γιοκ-![]()
Και εγώ που πήγα και σε όλα τα γύρω μαγαζάκια με μπαχαρικά της Ευρυπίδου και ζήτησα,δε βρήκα πουθενά.
Και το ακόμα πιό περίεργο, είναι πως δε βρήκα ούτε σε γνωστή αλυσίδα πετ σόπ σε μορφή σπόρων ή έστω φύλλων
.Τόσο ακριβοθώρητο είναι αυτό το catnip ήθελα να ξερα???

marina289
Περιβόητο μέλος
Θα το βρούμε στη μαύρη αγορά... για να κάνουν κεφάλι...Και εγώ που πήγα και σε όλα τα γύρω μαγαζάκια με μπαχαρικά της Ευρυπίδου και ζήτησα,δε βρήκα πουθενά.
Και το ακόμα πιό περίεργο, είναι πως δε βρήκα ούτε σε γνωστή αλυσίδα πετ σόπ σε μορφή σπόρων ή έστω φύλλων.
Τόσο ακριβοθώρητο είναι αυτό το catnip ήθελα να ξερα???![]()
και να την ακούσουν τα παιδιά μας!!!
stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα το βρούμε στη μαύρη αγορά... για να κάνουν κεφάλι...και να την ακούσουν τα παιδιά μας!!!
![]()
χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

λές να ψάξω στη μαύρη?????
Δέ με νοιάζει,για το "παιδί" μου να δώσω όσο όσο,αρκεί να βρώ όμως

marina289
Περιβόητο μέλος
Ομοιοπαθούσα Ελληνίδα μάνα κουράγιο!!!χα χα χα χα χα χα χα χα χα χαλές να ψάξω στη μαύρη?????
Δέ με νοιάζει,για το "παιδί" μου να δώσω όσο όσο,αρκεί να βρώ όμως![]()
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool