CERN και επιταχυντής LHC

Παιδιά χίλια συγνώμη αν αυτό που θα γράψω σας ξενερώσει, αλλα ... 6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ θα μπορούσαν να διατεθούν για να σωθούν ζώα και άνθρωποι που πεινάνε και πεθαίνουν μαρτυρικά κάθε λεπτό που περνά. Μια ζωή η ανθρώπινη ματαιοδοξία.
Εχω ακούσει τόσα πολλά, για το μεγαααααλο κατόρθωμα...και αυτή τελικά ήταν η σκέψη που μου έμεινε.
Ας ευχηθούμε τουλάχιστον να μην γίνει καμιά πατατιά.:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά χίλια συγνώμη αν αυτό που θα γράψω σας ξενερώσει, αλλα ... 6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ θα μπορούσαν να διατεθούν για να σωθούν ζώα και άνθρωποι που πεινάνε και πεθαίνουν μαρτυρικά κάθε λεπτό που περνά. Μια ζωή η ανθρώπινη ματαιοδοξία.
Εχω ακούσει τόσα πολλά, για το μεγαααααλο κατόρθωμα...και αυτή τελικά ήταν η σκέψη που μου έμεινε.
Ας ευχηθούμε τουλάχιστον να μην γίνει καμιά πατατιά.:|
Εχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λές, αν και απο τετοιου είδους πειράματα μπορούν να γίνουν τρομερές ανακαλύψεις οπότε επωφελείται έμμεσα το ανθρώπινο γένος:)
Ελπίζω στο τέλος να μην ανακαλύψουν πως με τοσα λεφτά φτιάχνεις μόνο μια μαύρη τρύπα:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κ χρείαζεται να κάνουν πειράματα για να μάθουν να φτιάχνουν μαύρες τρύπες? Ας έρθουν στην Ελλάδα! Από μαύρες τρύπες άλλο τπτ.:lol: Έτσι δε δικαιολογούνται τα τόσα χρήματα που χάνονται κάθε χρόνο?;)

Ωχ ρε παιδια μη με αγχωνετεεεεεεε.Δε θελω να πεθανω κανοντας επιτηρηση σε ανεξεταστεους του Τεχνικου Λυκειου!:(

:lol::lol::lol::lol:

Διάλεξε που θέλεις να είσαι και τι θέλεις να κάνεις...και κάτι θα κάνουμε, να μην πας και παραπονούμενη! :P:P:P

.... προσωπική μου ελπίδα είναι αυτό το πείραμα να συμβάλλει λίγο στο να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από τη μάστιγα της θρησκοληψίας και της δεισιδαιμονίας (αν και αυτό είναι μάλλον υπεραισιόδοξο)...

Μακάρι, αλλά ξέρεις κανέναν θρήσκιο που να μην έχει παροπίδες; Ειδικά έλληνα; :hmm:

ο...πανμέγιστος Λιακό
Ο παμμέγιστος Liako ήταν επί χρόνια καθηγητής σε κεντρικό φροντιστήριο (θετικής κατεύθυνσης) της Θεσσαλονίκης. Είδα το οπισθόφυλλο ενός βιβλίου του και έγραφε επάνω ότι "έχει διδάξει σε εκλεκτά πανεπιστήμια του εξωτερικού" ή κάτι παρόμοιο.
Όμως παρέλειψε να αναφέρει τα πανεπιστήμια...
Θα ήμουν εγώ καθηγήτρια στην Οξφόρδη ή στο Χάρβαρντ και θα το κρατούσα κρυφό;; Κάτι τρέχει εδώ, κάτι τρέχει...

Μακάρι, αλλά ξέρεις κανέναν θρήσκιο που να μην έχει παροπίδες; Ειδικά έλληνα; :hmm:

Συγνωμη αλλα ειναι τοσο κακο καποιος να πιστευει στο Θεο??? Ετσι οπως τα λετε ειναι σαν να ειναι εγκλημα! Οταν καποιος εχει δει θαυμα και ειδικα στην οικογενεια του δεν νομιζω να σταματησει να πιστευει αμα ανακαλυψουμε πως τελικα εγινε η δημιουργια της γης!:/:

Κ χρείαζεται να κάνουν πειράματα για να μάθουν να φτιάχνουν μαύρες τρύπες? Ας έρθουν στην Ελλάδα! Από μαύρες τρύπες άλλο τπτ.:lol: Έτσι δε δικαιολογούνται τα τόσα χρήματα που χάνονται κάθε χρόνο?;)
:lol::lol::lol::lol::lol:

Συγνωμη αλλα ειναι τοσο κακο καποιος να πιστευει στο Θεο??? Ετσι οπως τα λετε ειναι σαν να ειναι εγκλημα! Οταν καποιος εχει δει θαυμα και ειδικα στην οικογενεια του δεν νομιζω να σταματησει να πιστευει αμα ανακαλυψουμε πως τελικα εγινε η δημιουργια της γης!:/:

Το να πιστεύεις στον Θεο δεν είναι κακό. Το κακό είναι να είσαι φανατικός και να την έχεις δεί ιεραπόστολος που προσπαθεί να μαζέψει τα "χαμένα πρόβατα" παραβλέποντας πως είναι επιλογή τους και να χρησιμοποιείς το όνομά Του για το δικό σου συμφέρον.

να χρησιμοποιείς το όνομά Του για το δικό σου συμφέρον.

Και δυστυχώς αυτό ακριβώς έκαναν ανέκαθεν και κάνουν ακόμα ΟΛΕΣ η θρησκείες .... :mad::down:

Υ.Γ. Να επισημάνω ότι άλλο "πίστη" κι άλλο "θρησκεία";)

Και δυστυχώς αυτό ακριβώς έκαναν ανέκαθεν και κάνουν ακόμα ΟΛΕΣ η θρησκείες .... :mad::down:

Δυστυχώς έτσι είναι

Υ.Γ. Να επισημάνω ότι άλλο "πίστη" κι άλλο "θρησκεία";)
Συμφωνω και επαυξάνω σε αυτό

Και για να πάμε ξανά πίσω στο θέμα.

Πήρα καλαμπόκι και κόλα και αναμένω να ανοίξω να παρακολουθίσω ζωντανά! Και αν γίνει μαύρη τρύπα έχω κλείσει ρεζερβέ το μωβ τριθέσιο συννεφάκι στα βορειοανατολικά για μένα, τον Αριέλ και τον αβάφτιστο γατουλάκο μας:lol:

Δυστυχώς έτσι είναι

Συμφωνω και επαυξάνω σε αυτό

Και για να πάμε ξανά πίσω στο θέμα.

Πήρα καλαμπόκι και κόλα και αναμένω να ανοίξω να παρακολουθίσω ζωντανά! Και αν γίνει μαύρη τρύπα έχω κλείσει ρεζερβέ το μωβ τριθέσιο συννεφάκι στα βορειοανατολικά για μένα, τον Αριέλ και τον αβάφτιστο γατουλάκο μας:lol:

Καλέ , και γω ακριβώς δίπλα θα είμαι , στο μικρό κόκκινο συννεφάκι με την μαύρη τούφα στην άκρη;)....μόνο ποπ κορν δεν πήρα ακόμα.:confused:..προλαβαίνω?:lol::lol::lol::lol:

Σε ποιο κανάλι θα παίξει παιδιά?:)

Δεν ξέρω ποιο κανάλι το αναμεταδίδει, όμως μπορείς να το δείς live και απ'το internet αύριο απ'τις 8:30:)
Aπλώς τέτοια ώρα πήγαινε εδώ αύριο:)
--> https://webcast.cern.ch/index.html

Τρέχα προλαβαίνεις :D

Άντε ωραία θα κάνουν παρέα και τα γατούνια μας :up: θα πίνουμε και κανά καφέ οικογενειακώς

Ο μικρός μου θα έχει το δικό του γαλάζιο συννεφάκι δίπλα από το δικό μας (να μην τον ενοχλούμε κιόλας :lol: )

Τελικά τι βγήκε από αυτό????:hmm:

Ακόμα τίποτα, Κατερίνα, μη βιάζεσαι!
Χτες ξεκίνησε το πείραμα, θα κρατήσει σχεδόν δυό χρόνια (και ποιος ξέρει πόσον καιρό μετά θα επεξεργάζονται τα αποτελέσματα).

:lol::lol::lol:...ειμαστε ακομα ζωντανοι...:whistle::whistle::lol::lol:

προσωπική μου ελπίδα είναι αυτό το πείραμα να συμβάλλει λίγο στο να απαλλαγεί η ανθρωπότητα από τη μάστιγα της θρησκοληψίας και της δεισιδαιμονίας (αν και αυτό είναι μάλλον υπεραισιόδοξο)...
Όχι βέβαια ότι δεν θα βρουν κάτι άλλο οι επιτήδειοι ν' αντικαταστήσουν τα πεσμένα είδωλα:hmm:. Άσχετα όμως με τα φιλοσοφικά ερωτήματα που θα λύσει ένα τέτοιο πείραμα φαντάζεστε την ενέργεια που μπορεί να απελευθερώσει ένα σωματίδιο αντιύλης και την πρακτική εφαρμογή που μπορεί να βρει στην πολεμική βιομηχανία. Νομίζω ότι αν πετύχει το πείραμα βρισκόμαστε μπροστά στην ανακάλυψη της ατομική βόμβας του αιώνα μας κ αυτό φυσικά δεν θα είναι για το καλό της ανθρωπότητας

Νομίζω ότι αν πετύχει το πείραμα βρισκόμαστε μπροστά στην ανακάλυψη της ατομική βόμβας του αιώνα μας κ αυτό φυσικά δεν θα είναι για το καλό της ανθρωπότητας
Ισχύει κι εδώ αυτό που ισχύει για ΟΛΑ τα τεχνολογικά επιτεύγματα του ανθρώπου, από τη φωτιά και τον τροχό μέχρι την ατομική ενέργεια: η τεχνολογία είναι εργαλείο. Ως τέτοιο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ένα σωρό διαφορετικούς τρόπους. Αυτός δεν μπορεί να είναι λόγος να την αποκηρύσσουμε.
Σκέψου το γνωστό παράδειγμα με το μαχαίρι, που χρησιμοποιείται για ένα σωρό δουλειές, αλλά και για φόνο. Θα ήταν νομίζεις σε καλύτερη μοίρα η ανθρωπότητα αν είχε μείνει στις λεπίδες από πελεκημένες πέτρες;

Εχουν δικαιωμα ομως να κανουν ενα πειραμα με τετοιες πιθανες καταστροφικες συνεπειες???

δεν εχει επεμβει κανεις απο τους ειδικους στη Βιοηθικη?

Εχουν δικαιωμα ομως να κανουν ενα πειραμα με τετοιες πιθανες καταστροφικες συνεπειες???
Πρέπει να σπάσεις αυγά για να κάνεις ομελέτα, yasmin...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back