CERN και επιταχυντής LHC

Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τους αρέσει να τρομάζουν το κόσμο............Ανώμαλοι είναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά πού είναι η μαύρη τρύπα βρε παιδιά???:hmm::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά πού είναι η μαύρη τρύπα βρε παιδιά???:hmm::lol:
Εδώ! Την έχω σπίτι μου! Παραθέτω και φωτό...

Συνημμένα

• 080327_0013.jpg
    080327_0013.jpg
    133,4 KB · Εμφανίσεις: 5
Καλά καλέ....για πάρτη σου όλα τα θέλεις???:mad:
Ασε λίγη και για μας!!!:P:lol::lol::lol::lol:

Καλά καλέ....για πάρτη σου όλα τα θέλεις???:mad:
Ασε λίγη και για μας!!!:P:lol::lol::lol::lol:
Όποτε θέλετε, ελάτε για επιστημονική ψηλάφηση του φαινομένου (=χούφτι χούφτι)!!! :lol:

Όποτε θέλετε, ελάτε για επιστημονική ψηλάφηση του φαινομένου (=χούφτι χούφτι)!!! :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:

Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι

Αντι να πολεμαμε την πηγη του κακου που ειναι τα ΜΜΕ, και με τους καραγκιοζηδες που γεμιζουν ψεμματα το διαδυκτιο και σπερνουν τον πανικο, τα βαζουμε με τους επιστημονες, που εχουν φαει ολη τους τη ζωη για να παμε ενα βημα παρακατω.

Τρελαινομαι οταν βλεπω ανθρωπους να κανουν την τριχα, τριχια.
ηδη το γεγονος και μονο του οτι ενα παιδι αυτοκτονησε απο το φοβο για το τελος του κοσμου ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, και αυτη θα επρεπε να ειναι η συζητηση που θα επρεπε να κανουμε τωρα.

Γινονται απειρα πειραματα καθε χρονο και κανενας μας δεν παιρνει χαμπαρι, γιατι φυσικα δεν ειναι ολα τοσο γκλαμουρατα, ουτε τοσο καταστροφολογικα ωστε να χασουν τον χρονο τους τα καναλια.και επισης αυτο που με τρελαινει ειναι οτι βλεπεις στα παραθυρα τους ιδιους που χτες μιλουσαν για τη μαρια την ασχημη, σημερα να εχουν αποψη για το πειραμα του cern..good wines!!!!

Το χειροτερο απο ολα ειναι οτι αντιμετωπιζουμε το καθε θεμα, με τοση σημασια, οση δημοσιοτητα εχει παρει.
αν ενα θεμα εχει παρει λιγη δημοσιοτητα ειναι και μικρης σημασιας, αν εχει παρει πολυ δημοσιοτητα εε ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.

αυτος θα ειναι ο λογος αν χαθουμε σαν οντα, και οχι το πειραμα του cern.

Τα αποτελεσματα του ολου πειραματος θα ειναι ολοκληρωμενα τουλαχιστον μετα απο δεκα χρονια. και ειμαι σιγουρη οτι μετα απο 6 μηνες δε θα θυμαται κανεις τπτ για το πειραμα παρα μονο αυτοι που τους ενδιαφερει πραγματικα η φυσικη αλλα και τα αποτελσματα του πειραματος.

και μονο για την περιπτωση οτι θα βρουν τη θεραπεια του καρκινου θα επρεπε να ειμαστε ολοι υπερ του πειραματος. Μη ξεχνατε οτι παντα καποιος δικος μας ανθρωπος μπορει να το χρειαστει στο μελλον.

η καθε ανακαλυψη μπορει να χρησιμοποιηθει και για καλους και για κακους σκοπους. αυτο τι σημαινει οτι θα μεινουμε στασιμοι μονο και μονο μη τυχον και παει σε λαθος χερια? Δε φταει η ανακαλυψη και δε θα επρεπε να πολεμαμε αυτην, αλλα τους κακους χειραγωγους!

Συμφωνω απολυτα μαζι σου Γωγω.:)

Αν ειναι να γεμισουμε τετοιες μαυρες τρυπες, χαλαλι βρε.:up::lol:
Εγω θελω δυο!:blink::lol::lol:

Άξια Zbeebz! Το έβγαλες κι αυτό το θέμα οφφ!!!:rolleyes::lol: Αλλά εκείνη η "επιστημονική ψηλάφηση" ήταν θεϊκή ατάκα:lol::lol::lol:

Αν ειναι να γεμισουμε τετοιες μαυρες τρυπες, χαλαλι βρε.:up::lol:
Εγω θελω δυο!:blink::lol::lol:[/quote]

και ΄γώ θέλω ''μαύρη τρύπα'' :lol::lol::greycat:

CERN-εται ο Επιταχυντής, κλειστός για δύο μήνες

20 Σεπτεμβρίου 2008, 17:05

Η έναρξη λειτουργίας του πριν από λίγες ημέρες ήταν από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία της επιστήμης. Ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων, θα παραμείνει κλειστός για τουλάχιστον δύο μήνες, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τους εκπροσώπους του CERN. Η ζημιά που έγινε στον επιταχυντή ήταν μεγαλύτερη από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί.

«Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ακριβώς τι έχει συμβεί, αλλά πιθανότατα το πρόβλημα έχει να κάνει με τις ηλεκτρικές συνδέσεις μαγνητών, που έλιωσαν και οδήγησαν σε μηχανική βλάβη και στη διαρροή του ηλίου», ανέφερε ο Τζέιμς Γκίλις.

Ο εκπρόσωπος του CERN ανέφερε ότι το κομμάτι αυτό θα πρέπει να ζεσταθεί, μακριά από την θερμοκρασία ψύχους που βρισκόταν, έτσι ώστε να γίνουν οι επισκευές.
Το νέο αυτό πρόβλημα θα καθυστερήσει τα σχέδια των επιστημόνων, που περίμεναν να δουν την ερχόμενη εβδομάδα τις πρώτες συγκρούσεις σωματιδίων.

https://www.zougla.gr/news.php?id=8668

Ευχαριστουμε Shakespeare για την ενημερωση.:)Αναμενουμε λοιπον την συνεχεια.:hmm::)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back