Charlie, μικρό αγόρι ψάχνει

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Με σώσανε από βέβαιο θάνατο και τώρα φιλοξενούμαι σε κλουβί κτηνιατρείου.
Είμαι μόλις 40 ημερών άντρας και μάλλον θα γίνω λίγο φουντωτός.
Θα δοθώ αποκλειστικά σε ανθρώπους που θα με μεγαλώσουν σε σπίτι και που θα με στειρώσουν όταν φτάσω στην κατάλληλη ηλικία.
Πληροφορίες στο 210 9966054, 10:30 ~ 20:30

100_2115.jpg

100_2111.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κούκλαρος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ όμορφος αυτός ο μουστακαλής!
Καλή του τύχη! ;)

Πανέμορφο γατακι, ιδιαίτερη φατσούλα! Ελπίζω να βρει σύντομα σπιτι:)

σε ποια περιοχη βρισκεται το γατουλινι;;

Τι παίδαρος είναι αυτός!

Ο γατούλης βρίσκεται στην Αργυρούπολη προς το παρόν.
Απλά να υπενθυμίσω ότι δίνεται μόνο για εντός και με προϋπόθεση να στειρωθεί.:)

ναι ναι,εννοειται!!! βασικα νομιζω οτι μας ενδιαφερει πολυ!! η αδερφη μου θελει παρα πολυ ενα γατακι, γιατι μετακομισα με το αγορι μου και πηρα μαζι τη γατουλα μας που μου ειχε φερει εκεινος πριν 2 χρονια και τωρα θελει οπωσδηποτε μια παρεα... θα το συζητησω μαζι της και θα σε ενημερωσω!!

Kαι ο μικρός μας υιοθετήθηκε!:clapup::clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back