ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παντως ολα τα ΚΑΠΗ των Αθηνων και περιχωρων θα μαζευτουν....ωραια!! φραγκο δε θα βγαλουμε... δεν θα κοψουμε ουτε ενα εισιτηριο
δεν πειραζει η τροφη του καλλιτεχνη ειναι το χειροκροτημα (αφου δεν θα υπαρχει κ κατι αλλο να φαμε)

Που καταντησαμε τετοια θεαματα να κατακλυζονται απο μεγαλους και ολα τα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
συνιφος ειναι ενα μαριδακι η χρυσοψαρο,απλα σημερα με φταξανε ετσει,τωρα ερενεισα ομοςτα ψαρακια του 69 ειναι πιο σεξι.
τωρα μου θυμισες αυτο το ανεκδοτο
"πως λενε το καρχαρια του γλυκου νερου...?????
ΖΑΧΑΡΙΑ"
αυτο εισαι κ εσυ ενας γλυκος ζαχαριας![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω παιζω πιανο και γηταρα ....σας κανω??????Παντως ολα τα ΚΑΠΗ των Αθηνων και περιχωρων θα μαζευτουν....
Που καταντησαμε τετοια θεαματα να κατακλυζονται απο μεγαλους και ολα τανα γεμιζουν νεολερα
![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
μου θυμιζουν κατι ψευτικες κουκλες πανεμορφες.
ειναι για τα καλιστεια.
κοιτα απο εμενα δε θα κονομησεις απο τα κατσουλια πιο πιθανο.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κι εγω πιανο και τραγουδω...αληθεια η Βικυ που ειναι η καλλιτεχνης τι παιζει?εγω παιζω πιανο και γηταρα ....σας κανω??????![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιουλη εισε καταπλικτηκη...εγω ποτε δεν θα μαθω να μεταφερω της φωτογραφιες

vickymoon
Διάσημο μέλος
ναιιιιιιιιιιιιιεγω παιζω πιανο και γηταρα ....σας κανω??????![]()

κ εγω παιζω τριγωνακι και βγαζο κ καπελο για ψιλα
αλλος για το γκρουπακι μας.
τις audition θα κανει η μανατζερ

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Οραια!!!θα κανουμε ορκιστρα και θα παιξουμε στην Ερμουκι εγω πιανο και τραγουδω...αληθεια η Βικυ που ειναι η καλλιτεχνης τι παιζει?![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Αααααααααααααααααααααααααααααααχαχα!ναιιιιιιιιιιιιι
κ εγω παιζω τριγωνακι και βγαζο κ καπελο για ψιλα
αλλος για το γκρουπακι μας.
τις audition θα κανει η μανατζερ![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βρε χαζουλι...κανε δεξι κλικ στη φωτο, πατα copy μετα πηγαινε εκει που θες να τη βαλεις πατα δεξι κλικ paste...κι αυτο ήταν...Γιουλη εισε καταπλικτηκη...εγω ποτε δεν θα μαθω να μεταφερω της φωτογραφιες![]()
Αν ειναι στα Ελληνικα λέγεται Αντιγραφη - Επικολληση

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστωΒρε χαζουλι...κανε δεξι κλικ στη φωτο, πατα copy μετα πηγαινε εκει που θες να τη βαλεις πατα δεξι κλικ paste...κι αυτο ήταν...
Αν ειναι στα Ελληνικα λέγεται Αντιγραφη - Επικολληση![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
περσι μας έφεραν στην εταιρια μια ορχηστρα που επαιζαν στην Ερμου, βιολι, βιολα, βιολοντσελο, κοντρα μπασο και ακορντεον...καναμε ένα παρτυ στο γραφειο με τη μουσικη τους τέλειο!! Οι ανθρωποι ηταν απαιχτοι μουσικοι!!!Οραια!!!θα κανουμε ορκιστρα και θα παιξουμε στην Ερμου![]()

Φυσικα ήταν ξενοι...Ανατολικοι, αλλα δεν θυμαμαι τη χωρα

vickymoon
Διάσημο μέλος
τελεια βρε κλεισαμε την πρωτη μας δουλεια.περσι μας έφεραν στην εταιρια μια ορχηστρα που επαιζαν στην Ερμου, βιολι, βιολα, βιολοντσελο, κοντρα μπασο και ακορντεον...καναμε ένα παρτυ στο γραφειο με τη μουσικη τους τέλειο!! Οι ανθρωποι ηταν απαιχτοι μουσικοι!!!
Φυσικα ήταν ξενοι...Ανατολικοι, αλλα δεν θυμαμαι τη χωρα![]()
στην εταιρεια σου

κανω προβα τωρα
μι μι μι μιιιι μι λαλα λα λα ντο ντο ντο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Φτιαξε το λα παιδακι μου τι λα ειναι αυτο!!τελεια βρε κλεισαμε την πρωτη μας δουλεια.
στην εταιρεια σου
κανω προβα τωραμι μι μι μιιιι μι λαλα λα λα ντο ντο ντο
![]()

Ελα παμε παλι

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΓΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ,ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΩ ΜΟΝΙ ΜΟΥΦτιαξε το λα παιδακι μου τι λα ειναι αυτο!!
Ελα παμε παλι![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος

τι εγινε ρε παιδια. για τραγουδιστε εσεις α καπελα να δουμε

ωχ εφυγε τρεχοντας ο γατος
απ την παραφονιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Παλι καλα που εφειγε..για φαντασου να ερχουντε με ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝλαααααααααααααααα λαλλα λαχντμπρντχ γκουχ γκουχ γκουχ
ωχ εφυγε τρεχοντας ο γατοςαπ την παραφονια
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κοιτα οταν φτιαξεις το λα σου ελα να σε ξαναακουσωλαααααααααααααααα λαλλα λαχντμπρντχ γκουχ γκουχ γκουχ
ωχ εφυγε τρεχοντας ο γατοςαπ την παραφονια
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool