Chinchilla-maniacs

Καλημερα!Ανοιξη θα ερθει θετως η οχι?Γατες μαδανε παντως πολυ:blink:
Καλημέρα!!! Τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!!!!!!! Φιλάκια πολλά!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναστασια μου,εβαλες γαλα στο κηπελο και πειμει ο Σεβαχ?:hmm::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για σας και χαρα σας,απο τα τσινστιλακια:up:

Συνημμένα

• P4050150.jpg
    P4050150.jpg
    116,8 KB · Εμφανίσεις: 23
  • P4050149.JPG
    P4050149.JPG
    83,2 KB · Εμφανίσεις: 24
  • P4050148.JPG
    P4050148.JPG
    108 KB · Εμφανίσεις: 21
Για σας και χαρα σας,απο τα τσινστιλακια:up:

γεια σας και απο εμας!!!:P:P
ποσο τους παει το πρασινο background!!!φωτιζει πιο πολυ το χρωμα των ματιων τους!!!!:up::up:

γεια σας και απο εμας!!!:P:P
ποσο τους παει το πρασινο background!!!φωτιζει πιο πολυ το χρωμα των ματιων τους!!!!:up::up:
Αγα!Γιατι νομηζεις τους φωτογραφειζω εκει;):P

εισαι πονηρη εεε??:lol::lol::lol::lol::up:

Χριστός Ανέστη!
Χρωνια πολλα!Καλο Πασχα!

Συνημμένα

• thumb_medium_voskresenie05_pr.gif
    thumb_medium_voskresenie05_pr.gif
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 50
  • thumb_medium_voskresenie01p.jpg
    thumb_medium_voskresenie01p.jpg
    5,8 KB · Εμφανίσεις: 46
  • thumb_medium_200.jpg
    thumb_medium_200.jpg
    4,9 KB · Εμφανίσεις: 48
Χρονια πολλα και Καλο Πασχα Sabinaki μου!!:):)
ευχομαι να περασεις ομορφα και να ξεκουραστεις λιγακι αυτες τις μερες!!!:D:D:P:P:P:P

Ευχαριστω,Γιαννα μου!:D

Καλημερα σε ολους!Επειτελους τελιωσα και το υστοσεληδα για το εκτροφειο μου!:up: Το μπανερ για την υστοσεληδα ειναι μεσα στο σαιτ της δουλειας μου.Πειτε μου την γνωμη σας:hmm::)Νομηζω εγενε οραιο:redface:https://www.sands.gr

Καλημερα σε ολους!Επειτελους τελιωσα και το υστοσεληδα για το εκτροφειο μου!:up: Το μπανερ για την υστοσεληδα ειναι μεσα στο σαιτ της δουλειας μου.Πειτε μου την γνωμη σας:hmm::)Νομηζω εγενε οραιο:redface:https://www.sands.gr

Sabi μου ειναι πααααρα πολυ ωραιο!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
και εχεις ανεβασει και πολυ πολυ ωραιες φωτογραφιες!!!!
:inlove::inlove::inlove::inlove:
συγχαρητηρια και ευχομαι να παει καλα!!!!:up::up::up:

:) Ειναι πολυ ομορφα τα τσιντσιλακια και το site επισης .Καλες δουλειες.!!!!:P:up:

Ευχαριστω πολυ-πολυ!Σε λυγο βγενει κανονηκα και στο δικτιο.Αν βλεπετε καπια λαθη η κατι που μπορει να το φτιαξω καλητερα,πειτε μου:):)

φανταστικο το site του εκτροφειου σου Sabi! :up:
μπορεις να το ξεχωρισεις και να το βαλεις κι αυτο στην υπογραφη σου! ;)
Να'το! :)
https://sands.gr/cats.html

Ωραιο ειναι Sabi,με γεια!

φανταστικο το site του εκτροφειου σου Sabi! :up:
μπορεις να το ξεχωρισεις και να το βαλεις κι αυτο στην υπογραφη σου! ;)
Να'το! :)
https://sands.gr/cats.html
Χαιρομε που σου αρεσει!Να το βαλω στην υπογραφη μου .απλα περεμενω ,να μου δωσουν ξεχορηστη δειευθενση;)

Δεν ειναι καταπλεκτηκη γατουλα που περπαταει??!!:hmm::DΕχω τρελαθει μαζη της,μου αρεσει παρα πολυ:up::up:

Χαιρομε που σου αρεσει!Να το βαλω στην υπογραφη μου .απλα περεμενω ,να μου δωσουν ξεχορηστη δειευθενση;)
στο εκανε καποια εταιρια? Στοιχιζει πολυ?

Γιουλιτσκα επειδη κι εγω το σκεφτομαι,εχω ενα συναδελφο που αναλαμβανει ιστοσελιδες και θα ερθει σε λιγο,θες να ρωτησω;Εχω δει δουλειες του και μου αρεσαν παρα παρα πολυ.;)
Η τιμη εξαρταται απο το σχεδιασμο και απο τα φλασακια που θα βαλεις,δηλαδη αν θες να εχεις κινουμενες εικονες,ηχο κτλ.

Γιουλιτσκα επειδη κι εγω το σκεφτομαι,εχω ενα συναδελφο που αναλαμβανει ιστοσελιδες και θα ερθει σε λιγο,θες να ρωτησω;Εχω δει δουλειες του και μου αρεσαν παρα παρα πολυ.;)
Η τιμη εξαρταται απο το σχεδιασμο και απο τα φλασακια που θα βαλεις,δηλαδη αν θες να εχεις κινουμενες εικονες,ηχο κτλ.
ρωτα Δωρακι...αναλαμβανει προσωπικο σχεδιασμο ή σου δειχνει μοντελα και διαλεγεις? Επισης αν θα μπορουμε να κανουμε μονοι μας update ρωτα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back