staman2
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα!!! Τι ομορφιές είναι αυτές!!!!!!!!!!!!! Φιλάκια πολλά!Καλημερα!Ανοιξη θα ερθει θετως η οχι?Γατες μαδανε παντως πολυ![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Για σας και χαρα σας,απο τα τσινστιλακια![]()
γεια σας και απο εμας!!!

ποσο τους παει το πρασινο background!!!φωτιζει πιο πολυ το χρωμα των ματιων τους!!!!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγα!Γιατι νομηζεις τους φωτογραφειζω εκειγεια σας και απο εμας!!!
ποσο τους παει το πρασινο background!!!φωτιζει πιο πολυ το χρωμα των ματιων τους!!!!![]()

Luna
Περιβόητο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρωνια πολλα!Καλο Πασχα!
Συνημμένα
Luna
Περιβόητο μέλος

ευχομαι να περασεις ομορφα και να ξεκουραστεις λιγακι αυτες τις μερες!!!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Το μπανερ για την υστοσεληδα ειναι μεσα στο σαιτ της δουλειας μου.Πειτε μου την γνωμη σας
Νομηζω εγενε οραιο
https://www.sands.grΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Καλημερα σε ολους!Επειτελους τελιωσα και το υστοσεληδα για το εκτροφειο μου!Το μπανερ για την υστοσεληδα ειναι μεσα στο σαιτ της δουλειας μου.Πειτε μου την γνωμη σας
Νομηζω εγενε οραιο
https://www.sands.gr
Sabi μου ειναι πααααρα πολυ ωραιο!!!!

και εχεις ανεβασει και πολυ πολυ ωραιες φωτογραφιες!!!!

συγχαρητηρια και ευχομαι να παει καλα!!!!

brigite
Διάσημο μέλος
Ειναι πολυ ομορφα τα τσιντσιλακια και το site επισης .Καλες δουλειες.!!!!

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

μπορεις να το ξεχωρισεις και να το βαλεις κι αυτο στην υπογραφη σου!

Να'το!

https://sands.gr/cats.html
moukelis
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαιρομε που σου αρεσει!Να το βαλω στην υπογραφη μου .απλα περεμενω ,να μου δωσουν ξεχορηστη δειευθενσηφανταστικο το site του εκτροφειου σου Sabi!
μπορεις να το ξεχωρισεις και να το βαλεις κι αυτο στην υπογραφη σου!
Να'το!
https://sands.gr/cats.html

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Εχω τρελαθει μαζη της,μου αρεσει παρα πολυ

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
στο εκανε καποια εταιρια? Στοιχιζει πολυ?Χαιρομε που σου αρεσει!Να το βαλω στην υπογραφη μου .απλα περεμενω ,να μου δωσουν ξεχορηστη δειευθενση![]()
moukelis
Επιφανές μέλος

Η τιμη εξαρταται απο το σχεδιασμο και απο τα φλασακια που θα βαλεις,δηλαδη αν θες να εχεις κινουμενες εικονες,ηχο κτλ.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ρωτα Δωρακι...αναλαμβανει προσωπικο σχεδιασμο ή σου δειχνει μοντελα και διαλεγεις? Επισης αν θα μπορουμε να κανουμε μονοι μας update ρωταΓιουλιτσκα επειδη κι εγω το σκεφτομαι,εχω ενα συναδελφο που αναλαμβανει ιστοσελιδες και θα ερθει σε λιγο,θες να ρωτησω;Εχω δει δουλειες του και μου αρεσαν παρα παρα πολυ.
Η τιμη εξαρταται απο το σχεδιασμο και απο τα φλασακια που θα βαλεις,δηλαδη αν θες να εχεις κινουμενες εικονες,ηχο κτλ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool