staman2
Περιβόητο μέλος
Πράγματι είναι τόσο ευαισθητα όλα τα ζωάκια τελικά κ τόσο εξαρτημένα από την καλοσύνη μας ή την σκληρότητά μας!!!και σε αυτο ειχεις απολιτο δικιο.με αγαπη και φροντιδα η γατα αλαζη σε χρονο ρεκορ.τριφερα χερια κανουν θαυματα θα ειναι καλα η κυρια αυτη![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
όντως η γάτα με τη φροντίδα γίνεται άλλη γάτα... (θέλω τη γάτα μου πίσω... αυτό το θηλυκό που γουργουρίζει και απαιτεί αγκαλιές δεν είναι δικό μου...))
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλημερούδια!!!καλημέρα αναστασία σάμπι
όντως η γάτα με τη φροντίδα γίνεται άλλη γάτα... (θέλω τη γάτα μου πίσω... αυτό το θηλυκό που γουργουρίζει και απαιτεί αγκαλιές δεν είναι δικό μου...))
Τι λές βρε Σταυρούλαααα!
Και δεν είσαι ευτυχισμένη που το μωράκι σου είναι τόσο τρυφερό? Μήπως βρε έχει συμβεί το ευχάριστο??? Λέω μήπως?
prince
Διάσημο μέλος
τη γάαααααατα μου πίσω παρακαλώ...
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εμένα μου αρέσουν πολύ κι όταν ωριμάζουν! Είναι τόσο γοητευτικές κι ας μην κάνουν τα τρελά παιχνίδια!καλημερα κοριτσια!ποσεσ φορες σκεφτομουν οτι οσο ειναι μικρο το γατακι παιζει πολυ το θελουν ολη...οταν οριμαζη γεινετε πιο ισιχο και μασ λειπει η τρελα του.βλεπω την Μασια τωρα,κανει σαν τρελη...ολεσ ειταν ετση και τωρα μεγαλες μου γατες οταν προσπαθω να του παιξω με κειτανε σαν ειμε βλαμενη...δεν πηραζη βεβεα,αλλα...
Η κυρά Καλυψώ που είναι σχεδόν τριών πάντως τα βραδάκια του δίνει και καταλαβαίνει στο παιχνίδι με το Μορφέα! Την αναζωογονεί φαίνεται το πιπίνι!
Οι Βιρμανικές βλέπεις έχουν και λίγο Σιάμ μέσα τους και είναι παιχνιδιάρες!
prince
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
έχουμε διαφορά φάσης βλέπειςεγώ θα χαρώ να ηρεμίσουν.... στις μία το πρωί τσιρίζω πρίνς ήσυχα. ρέινα σταμάτα, μή κοιμαμαι κλπ...
...εμένα τα βραδάκια...εσένα τα ξημερώματα
prince
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι είναι βραδυνοί τύποι τα καμάρια μου/... το κόβουν στον ύπνο απο τις 6 (που νυχτώνει) μέχρι τις 12. ότι και να κάνω ... σερνονται σαν ζόμπι... και μέτά τις δώδεκα κυνηγιούνται πηδάνε με ποδοπατάνε κρύβονται αγριεύουν κλπ
Τότε άλλαξέ τους ονόματα
Ο Κούκου και η Βάγια

prince
Διάσημο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εννοείς τα teacup κ Napoleon ή άλλη ράτσα. Όταν λες διαφορετική συμπεριφορά δεν θα έχουν τον γλυκο χαρακτήρα των περσικών θα είναι πιο επιθετικά; Γιατί κ τα μικρόσωμα σκυλάκια είναι πιο επιθετικά. Αλήθεια πάντα είχα αυτή την απορια εντάξει τα γεννετικά χαρακτηριστικά τα φτιάχνεις τον χαρακτήρα όμως πως μπορείς να τον φτιάξεις γεννετικά;εχω διαβασει οτι στο σταδιο δημιουργιας ειναι ρατσα περσιαν τοι,που θα ειναι μεχρι 1,5 κιλο.ομος στο γατακι ειναι διαφοτετικι συπεριφορα και οχι μεγεθος![]()
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Να μερικά teacup
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αυτές οι δύο φυλές επενέβησαν και στα Βιρμανικά...τωρα που λετε για ρατσες εγω ακουσα οτι φτιαχνουν μια με περσικα και σιαμ αλλα δεν ξερω αν ισχυει!
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
δηλαδη? απο σιαμ και περσικο ειναι τα βιρμανιας?Αυτές οι δύο φυλές επενέβησαν και στα Βιρμανικά...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool