Chinchilla-maniacs

Εγω δε χρησιμοποιω ποτε φλας,αλλοιωνει πολυ το χρωμα και τους ενοχλει στα ματια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω δε χρησιμοποιω ποτε φλας,αλλοιωνει πολυ το χρωμα και τους ενοχλει στα ματια.
Δεν ειναι φλας ,ειναι οταν τραβας 3-6 φωτογραφειες στο δευτερολεπτο,και πιανεις καπειες ποζες ,πολυ οραιες:cool:
Εσει βαζεις και καπια εξτρα φωτα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α,ουτε αυτο το χρησιμοποιω,προτιμω να τις στηνω τις φωτογραφιες...

Α,ουτε αυτο το χρησιμοποιω,προτιμω να τις στηνω τις φωτογραφιες...
τοτε παει να πει οτι εχεις καλο φως στο σπιτι,εγω δεν το εχω:(

Mπα,ειναι στο πισω μερος της αυλης το σπιτι,και δεν εχουμε πολυ φως δυστυχως...Απλα προσπαθω να τα βγαζω κοντα σε παραθυρα.

ΓΙΑ !Εδω ποζαρει Κρις και Κισα:)

Συνημμένα

• DSC_0272.jpg
    DSC_0272.jpg
    91,3 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSC_0296.jpg
    DSC_0296.jpg
    98,7 KB · Εμφανίσεις: 40
  • DSC_0297.jpg
    DSC_0297.jpg
    115,3 KB · Εμφανίσεις: 34
Επιτελους επιασα την Μασιανια,με ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ:lol:

Συνημμένα

• DSC_0486.jpg
    DSC_0486.jpg
    171,2 KB · Εμφανίσεις: 40
Πανεμορφες,και εξαιρετικες φωτογραφιες!

Πανεμορφες,και εξαιρετικες φωτογραφιες!
ΑΧ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!:up::up:Τωρα που θα κατσω 3 μερες μηπος να βγαλω και αλλες;)

Τι εχεις χρησιμοποιησει για φοντο Σαμπι;Εψαχνα μαυρο πανι με το μετρο αλλα δε βρηκα...

Τι εχεις χρησιμοποιησει για φοντο Σαμπι;Εψαχνα μαυρο πανι με το μετρο αλλα δε βρηκα...
Πειρα βελιουδο,4 χ4 μετρα,μια πλεωρα ματ και μια γιαλιστερι,μετα το φοντο ρετουσαρετε με το fotoshop;)

Α,δεν ηξερα οτι τις επεξεργαζεσαι,εγω δεν ξερω να το χρησιμοποιω το Photoshop.:redface:

Α,δεν ηξερα οτι τις επεξεργαζεσαι,εγω δεν ξερω να το χρησιμοποιω το Photoshop.:redface:
ο φοντος να ειναι πολυ καλο και μονοχρομο,πολυ δισκολα να βγει απο την φωτογραφηση,και εγω δεν ξερω να κανω φαβματα με το Photoshop,με το μαυρο φοντο ομως ειναι ενα πηνελο burn tool και πολυ ευκολο,απλα σβινες και τιποτα αλλο,ομος μονο για το μαυρο;)

ΣΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΣΙΝΤΣΙΛΑΚΙΑ,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!!!
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ!!!
ΦΙΛΙΑ ΑΠ΄ΌΛΟΥΣ ΜΑΣ! :up::up:

_DSC2326-1-1.gif

Καλη χρονια Sabina μου!!!οτι επιθυμεις ευχομαι και να ειστε παντα καλα εσυ και η οικογενεια σου μαζι με τα πανεμορφα γατουνια σου!!!:up::up:
οι φωτογραφιες ειναι υπεροχες!!!πολυ φωτογενεια εχουν και το τριχωμα τους φαινεται μεταξενιο!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

sabina μου σου εστειλα μηνυμα στο προφιλ σου!!!! το ειδες???:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ακομα δεν εχω μαθει το σιστεμα αυτο.Θελω να σας πω οτι εχω τεραστια απολια στην ζωη μου,24.01 πεθανε ο ανδρας μου,και οπιο τον ειξεραν γνωρειζουν ποσο εξερετεκο παιδι ιταν,και ποσω αγαπουσε εμενα και ολα τα ζωακια μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λυπαμαι πολυ sabi, συλληπυτηρια και κουραγιο...

ακομα δεν εχω μαθει το σιστεμα αυτο.Θελω να σας πω οτι εχω τεραστια απολια στην ζωη μου,24.01 πεθανε ο ανδρας μου,και οπιο τον ειξεραν γνωρειζουν ποσο εξερετεκο παιδι ιταν,και ποσω αγαπουσε εμενα και ολα τα ζωακια μου

Συλληπητηρια.δεν το ηξερα.Καλη δυναμη και κουραγιο σε εσενα και στην κορουλα σου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back