sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
οραιο!Παω να δω.δεν βρεισκω πουθενα τα τσιντσικακια,και ετση σκευτουμε να τα κανω φωτογραφιες τετιες μονη μου.νομιζω μερικα pet shop εχουν!!!!
εμενα προσπαθουσαν να μου πουλησουν μια για την Luna περσυ αλλα δεν την πηρα!!
τα σφιγγς ειδες δεν πεζουντε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Αχουυυυυ........η Ραίσα Αι Βασίλης!!!!!

Είναι όλα τους τέλειααααα!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Και σε περειμενα,λεω ποτε να τα δει τα βρετανικα τα τελια!![]()
Αχουυυυυ........η Ραίσα Αι Βασίλης!!!!!
Είναι όλα τους τέλειααααα!!!!!![]()
Luna
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζεινομιζω μερικα pet shop εχουν!!!!
εμενα προσπαθουσαν να μου πουλησουν μια για την Luna περσυ αλλα δεν την πηρα!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Και σε περειμενα,λεω ποτε να τα δει τα βρετανικα τα τελια!
Θα τα έχανα καλέ εγώ???

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει![]()
θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!
ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ
Luna
Περιβόητο μέλος
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει![]()
λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!!
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι από εκεί είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις πολύ όμορφες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τα γατάκια σου κ να τις στείλεις, υπάρχει βέβαια κ μία άλλη σελίδα που φτιάχνεις κάρτες σε ηλεκτρονική μορφή με μουσική κ με διάφορα θέματα κ είναι πολύ πολύ όμορφεςΤο καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!
ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ
![]()
https://www.smilebox.com/ecards/ αν θέλεις μπες εδώ
και εγώ την ίδια άποψη έχωλες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!!
Luna
Περιβόητο μέλος
και εγώ την ίδια άποψη έχω
και γι'αυτο δεν την ειχα παρει και περσυ!!!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια!καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια!![]()
άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
.Τα γατακια τσιντσιλα τα 4 που εχα φειγανε ολα εμενε μονο δικο σου Λιτα.απο αλλα μωρα πουλεισα ενα κοριτσακι και τωρα μεινανε αλλα 2 κοριτσια
.μεταξη θελω να σας πω οτι ειπαρχει ενας τιπος που περνει τηλεφονο για τις αγγελιες για γατακια.τον λενε Ιλιας.κοριτσια μακρια!!!!!!ειναι αγιραπουλιτις και λεει διαφορα ψεματα για να τα παρει τα γατια,προσοχη!εγω τον γνορειζω απο την φονη πλεον και του κλεινο τηλεφονο,παντα περνει απο αποκριψη.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια!![]()
ποτε να βρεθουμε?
δεν θελεις?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πρέπει να κάνεις καραντίνα για 2-3 μέρες...με καμια οπτική επαφή...και μετά να πάρεις τη νέα γατούλα απο το δωμάτιο που την ειχες και να φέρεις τη Μιου να το μυρίσει καλά καλά χωρις να την δει...και μετά να ξαναβάλεις μέσα τη νέα...μετά απο 1 μέρα φέρνεις μέσα τη Μιου με τη μικρή μέσα για να συνδιάσει τη μυρωδιά του δωματιου που είχε μυρίσει με τη νεοφερμένη!που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα?
Μπορει να τα βρούνε πολύ γρήγορα, μπορει και να χρειαστεί λίγος ή και περισσότερος χρόνος...πρέπει να εισαι και εσύ ήρεμη και χαλαρή...
Αστα έγινα ειδικός...έχω διαβάσει τόσα...αλλά και τα ειδα με τα δικά μου
Μην αγχώνεσαι και σκέψου μονο ότι θα τα βρούνε γρήγορα! Εδώ ειμαστε και θα τα λέμε!

Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα?δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?
δεν θελεις?
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
[/quote]μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστοπου είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote]Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα?![]()
τη Τετάρτη???

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο!εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool