Chinchilla-maniacs

νομιζω μερικα pet shop εχουν!!!!
εμενα προσπαθουσαν να μου πουλησουν μια για την Luna περσυ αλλα δεν την πηρα!!
οραιο!Παω να δω.δεν βρεισκω πουθενα τα τσιντσικακια,και ετση σκευτουμε να τα κανω φωτογραφιες τετιες μονη μου.;)τα σφιγγς ειδες δεν πεζουντε!:blink::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

attachment.php

Αχουυυυυ........η Ραίσα Αι Βασίλης!!!!!:lol::lol::lol:

Είναι όλα τους τέλειααααα!!!!!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

attachment.php

Αχουυυυυ........η Ραίσα Αι Βασίλης!!!!!:lol::lol::lol:

Είναι όλα τους τέλειααααα!!!!!:up::up::up:
Και σε περειμενα,λεω ποτε να τα δει τα βρετανικα τα τελια!

κι εγω μ'αυτη την φωτογραφια τρελαθηκα!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

νομιζω μερικα pet shop εχουν!!!!
εμενα προσπαθουσαν να μου πουλησουν μια για την Luna περσυ αλλα δεν την πηρα!!
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει;)

Και σε περειμενα,λεω ποτε να τα δει τα βρετανικα τα τελια!

Θα τα έχανα καλέ εγώ???:D:D:up::up:

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει;)
Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!:up:θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!:up:ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ:happy:

λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!!

Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!:up:θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!:up:ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ:happy:
Ναι από εκεί είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις πολύ όμορφες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τα γατάκια σου κ να τις στείλεις, υπάρχει βέβαια κ μία άλλη σελίδα που φτιάχνεις κάρτες σε ηλεκτρονική μορφή με μουσική κ με διάφορα θέματα κ είναι πολύ πολύ όμορφες
https://www.smilebox.com/ecards/ αν θέλεις μπες εδώ
λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!!
και εγώ την ίδια άποψη έχω

καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!:Dsabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα!

καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!:Dsabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα!
εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! ;):)

εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! ;):)
που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?;)άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα?

τα στολιδια να το βαλω για 5 λεπτα για φωτο μονο,δεν θα τους κνευρισω πολυ;).Τα γατακια τσιντσιλα τα 4 που εχα φειγανε ολα εμενε μονο δικο σου Λιτα.απο αλλα μωρα πουλεισα ενα κοριτσακι και τωρα μεινανε αλλα 2 κοριτσια:up:.μεταξη θελω να σας πω οτι ειπαρχει ενας τιπος που περνει τηλεφονο για τις αγγελιες για γατακια.τον λενε Ιλιας.κοριτσια μακρια!!!!!!ειναι αγιραπουλιτις και λεει διαφορα ψεματα για να τα παρει τα γατια,προσοχη!εγω τον γνορειζω απο την φονη πλεον και του κλεινο τηλεφονο,παντα περνει απο αποκριψη.:mad:

δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....:(ποτε να βρεθουμε?:hmm:δεν θελεις?:hmm:

που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?;)άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα?
Πρέπει να κάνεις καραντίνα για 2-3 μέρες...με καμια οπτική επαφή...και μετά να πάρεις τη νέα γατούλα απο το δωμάτιο που την ειχες και να φέρεις τη Μιου να το μυρίσει καλά καλά χωρις να την δει...και μετά να ξαναβάλεις μέσα τη νέα...μετά απο 1 μέρα φέρνεις μέσα τη Μιου με τη μικρή μέσα για να συνδιάσει τη μυρωδιά του δωματιου που είχε μυρίσει με τη νεοφερμένη!
Μπορει να τα βρούνε πολύ γρήγορα, μπορει και να χρειαστεί λίγος ή και περισσότερος χρόνος...πρέπει να εισαι και εσύ ήρεμη και χαλαρή...
Αστα έγινα ειδικός...έχω διαβάσει τόσα...αλλά και τα ειδα με τα δικά μου;)Μην αγχώνεσαι και σκέψου μονο ότι θα τα βρούνε γρήγορα!
Εδώ ειμαστε και θα τα λέμε! :)
δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....:(ποτε να βρεθουμε?:hmm:δεν θελεις?:hmm:
Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? :hmm:

Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? :hmm:[/quote]
μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.

εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο:up:

Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? :hmm:
μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote]
τη Τετάρτη??? :hmm:

εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο:up:
Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back