sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:25 Η sabi έγραψε: #1.201 01-12-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από Luna: νομιζω μερικα pet shop εχουν!!!! εμενα προσπαθουσαν να μου πουλησουν μια για την Luna περσυ αλλα δεν την πηρα!! Click για ανάπτυξη... οραιο!Παω να δω.δεν βρεισκω πουθενα τα τσιντσικακια,και ετση σκευτουμε να τα κανω φωτογραφιες τετιες μονη μου.τα σφιγγς ειδες δεν πεζουντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Η Raisa έγραψε: #1.202 01-12-08 11:26 Αχουυυυυ........η Ραίσα Αι Βασίλης!!!!! Είναι όλα τους τέλειααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:28 Η sabi έγραψε: #1.203 01-12-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχουυυυυ........η Ραίσα Αι Βασίλης!!!!! Είναι όλα τους τέλειααααα!!!!! Click για ανάπτυξη... Και σε περειμενα,λεω ποτε να τα δει τα βρετανικα τα τελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η Luna έγραψε: #1.204 01-12-08 11:31 κι εγω μ'αυτη την φωτογραφια τρελαθηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:34 Η elvenstar: #1.205 01-12-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: νομιζω μερικα pet shop εχουν!!!! εμενα προσπαθουσαν να μου πουλησουν μια για την Luna περσυ αλλα δεν την πηρα!! Click για ανάπτυξη... Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #1.206 01-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και σε περειμενα,λεω ποτε να τα δει τα βρετανικα τα τελια! Click για ανάπτυξη... Θα τα έχανα καλέ εγώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η sabi έγραψε: #1.207 01-12-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Click για ανάπτυξη... Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:46 Η Luna έγραψε: #1.208 01-12-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Click για ανάπτυξη... λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:46 Η elvenstar: #1.209 01-12-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ναι από εκεί είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις πολύ όμορφες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τα γατάκια σου κ να τις στείλεις, υπάρχει βέβαια κ μία άλλη σελίδα που φτιάχνεις κάρτες σε ηλεκτρονική μορφή με μουσική κ με διάφορα θέματα κ είναι πολύ πολύ όμορφες https://www.smilebox.com/ecards/ αν θέλεις μπες εδώ Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ την ίδια άποψη έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Luna έγραψε: #1.210 01-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ την ίδια άποψη έχω Click για ανάπτυξη... και γι'αυτο δεν την ειχα παρει και περσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Lita έγραψε: #1.211 01-12-08 12:09 καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 01-12-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Click για ανάπτυξη... εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Lita έγραψε: #1.213 01-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #1.214 01-12-08 12:44 τα στολιδια να το βαλω για 5 λεπτα για φωτο μονο,δεν θα τους κνευρισω πολυ.Τα γατακια τσιντσιλα τα 4 που εχα φειγανε ολα εμενε μονο δικο σου Λιτα.απο αλλα μωρα πουλεισα ενα κοριτσακι και τωρα μεινανε αλλα 2 κοριτσια.μεταξη θελω να σας πω οτι ειπαρχει ενας τιπος που περνει τηλεφονο για τις αγγελιες για γατακια.τον λενε Ιλιας.κοριτσια μακρια!!!!!!ειναι αγιραπουλιτις και λεει διαφορα ψεματα για να τα παρει τα γατια,προσοχη!εγω τον γνορειζω απο την φονη πλεον και του κλεινο τηλεφονο,παντα περνει απο αποκριψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #1.215 01-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.216 01-12-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις καραντίνα για 2-3 μέρες...με καμια οπτική επαφή...και μετά να πάρεις τη νέα γατούλα απο το δωμάτιο που την ειχες και να φέρεις τη Μιου να το μυρίσει καλά καλά χωρις να την δει...και μετά να ξαναβάλεις μέσα τη νέα...μετά απο 1 μέρα φέρνεις μέσα τη Μιου με τη μικρή μέσα για να συνδιάσει τη μυρωδιά του δωματιου που είχε μυρίσει με τη νεοφερμένη! Μπορει να τα βρούνε πολύ γρήγορα, μπορει και να χρειαστεί λίγος ή και περισσότερος χρόνος...πρέπει να εισαι και εσύ ήρεμη και χαλαρή... Αστα έγινα ειδικός...έχω διαβάσει τόσα...αλλά και τα ειδα με τα δικά μουΜην αγχώνεσαι και σκέψου μονο ότι θα τα βρούνε γρήγορα! Εδώ ειμαστε και θα τα λέμε! Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Click για ανάπτυξη... Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η sabi έγραψε: #1.217 01-12-08 13:24 Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? [/quote] μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η sabi έγραψε: #1.218 01-12-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Click για ανάπτυξη... μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote] τη Τετάρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.220 01-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: νομιζω μερικα pet shop εχουν!!!! εμενα προσπαθουσαν να μου πουλησουν μια για την Luna περσυ αλλα δεν την πηρα!! Click για ανάπτυξη... οραιο!Παω να δω.δεν βρεισκω πουθενα τα τσιντσικακια,και ετση σκευτουμε να τα κανω φωτογραφιες τετιες μονη μου.τα σφιγγς ειδες δεν πεζουντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:26 Η Raisa έγραψε: #1.202 01-12-08 11:26 Αχουυυυυ........η Ραίσα Αι Βασίλης!!!!! Είναι όλα τους τέλειααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:28 Η sabi έγραψε: #1.203 01-12-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχουυυυυ........η Ραίσα Αι Βασίλης!!!!! Είναι όλα τους τέλειααααα!!!!! Click για ανάπτυξη... Και σε περειμενα,λεω ποτε να τα δει τα βρετανικα τα τελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η Luna έγραψε: #1.204 01-12-08 11:31 κι εγω μ'αυτη την φωτογραφια τρελαθηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:34 Η elvenstar: #1.205 01-12-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: νομιζω μερικα pet shop εχουν!!!! εμενα προσπαθουσαν να μου πουλησουν μια για την Luna περσυ αλλα δεν την πηρα!! Click για ανάπτυξη... Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #1.206 01-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και σε περειμενα,λεω ποτε να τα δει τα βρετανικα τα τελια! Click για ανάπτυξη... Θα τα έχανα καλέ εγώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η sabi έγραψε: #1.207 01-12-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Click για ανάπτυξη... Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:46 Η Luna έγραψε: #1.208 01-12-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Click για ανάπτυξη... λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:46 Η elvenstar: #1.209 01-12-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ναι από εκεί είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις πολύ όμορφες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τα γατάκια σου κ να τις στείλεις, υπάρχει βέβαια κ μία άλλη σελίδα που φτιάχνεις κάρτες σε ηλεκτρονική μορφή με μουσική κ με διάφορα θέματα κ είναι πολύ πολύ όμορφες https://www.smilebox.com/ecards/ αν θέλεις μπες εδώ Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ την ίδια άποψη έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Luna έγραψε: #1.210 01-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ την ίδια άποψη έχω Click για ανάπτυξη... και γι'αυτο δεν την ειχα παρει και περσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Lita έγραψε: #1.211 01-12-08 12:09 καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 01-12-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Click για ανάπτυξη... εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Lita έγραψε: #1.213 01-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #1.214 01-12-08 12:44 τα στολιδια να το βαλω για 5 λεπτα για φωτο μονο,δεν θα τους κνευρισω πολυ.Τα γατακια τσιντσιλα τα 4 που εχα φειγανε ολα εμενε μονο δικο σου Λιτα.απο αλλα μωρα πουλεισα ενα κοριτσακι και τωρα μεινανε αλλα 2 κοριτσια.μεταξη θελω να σας πω οτι ειπαρχει ενας τιπος που περνει τηλεφονο για τις αγγελιες για γατακια.τον λενε Ιλιας.κοριτσια μακρια!!!!!!ειναι αγιραπουλιτις και λεει διαφορα ψεματα για να τα παρει τα γατια,προσοχη!εγω τον γνορειζω απο την φονη πλεον και του κλεινο τηλεφονο,παντα περνει απο αποκριψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #1.215 01-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.216 01-12-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις καραντίνα για 2-3 μέρες...με καμια οπτική επαφή...και μετά να πάρεις τη νέα γατούλα απο το δωμάτιο που την ειχες και να φέρεις τη Μιου να το μυρίσει καλά καλά χωρις να την δει...και μετά να ξαναβάλεις μέσα τη νέα...μετά απο 1 μέρα φέρνεις μέσα τη Μιου με τη μικρή μέσα για να συνδιάσει τη μυρωδιά του δωματιου που είχε μυρίσει με τη νεοφερμένη! Μπορει να τα βρούνε πολύ γρήγορα, μπορει και να χρειαστεί λίγος ή και περισσότερος χρόνος...πρέπει να εισαι και εσύ ήρεμη και χαλαρή... Αστα έγινα ειδικός...έχω διαβάσει τόσα...αλλά και τα ειδα με τα δικά μουΜην αγχώνεσαι και σκέψου μονο ότι θα τα βρούνε γρήγορα! Εδώ ειμαστε και θα τα λέμε! Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Click για ανάπτυξη... Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η sabi έγραψε: #1.217 01-12-08 13:24 Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? [/quote] μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η sabi έγραψε: #1.218 01-12-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Click για ανάπτυξη... μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote] τη Τετάρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.220 01-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχουυυυυ........η Ραίσα Αι Βασίλης!!!!! Είναι όλα τους τέλειααααα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:28 Η sabi έγραψε: #1.203 01-12-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχουυυυυ........η Ραίσα Αι Βασίλης!!!!! Είναι όλα τους τέλειααααα!!!!! Click για ανάπτυξη... Και σε περειμενα,λεω ποτε να τα δει τα βρετανικα τα τελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η Luna έγραψε: #1.204 01-12-08 11:31 κι εγω μ'αυτη την φωτογραφια τρελαθηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:34 Η elvenstar: #1.205 01-12-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: νομιζω μερικα pet shop εχουν!!!! εμενα προσπαθουσαν να μου πουλησουν μια για την Luna περσυ αλλα δεν την πηρα!! Click για ανάπτυξη... Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #1.206 01-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και σε περειμενα,λεω ποτε να τα δει τα βρετανικα τα τελια! Click για ανάπτυξη... Θα τα έχανα καλέ εγώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η sabi έγραψε: #1.207 01-12-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Click για ανάπτυξη... Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:46 Η Luna έγραψε: #1.208 01-12-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Click για ανάπτυξη... λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:46 Η elvenstar: #1.209 01-12-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ναι από εκεί είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις πολύ όμορφες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τα γατάκια σου κ να τις στείλεις, υπάρχει βέβαια κ μία άλλη σελίδα που φτιάχνεις κάρτες σε ηλεκτρονική μορφή με μουσική κ με διάφορα θέματα κ είναι πολύ πολύ όμορφες https://www.smilebox.com/ecards/ αν θέλεις μπες εδώ Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ την ίδια άποψη έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Luna έγραψε: #1.210 01-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ την ίδια άποψη έχω Click για ανάπτυξη... και γι'αυτο δεν την ειχα παρει και περσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Lita έγραψε: #1.211 01-12-08 12:09 καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 01-12-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Click για ανάπτυξη... εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Lita έγραψε: #1.213 01-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #1.214 01-12-08 12:44 τα στολιδια να το βαλω για 5 λεπτα για φωτο μονο,δεν θα τους κνευρισω πολυ.Τα γατακια τσιντσιλα τα 4 που εχα φειγανε ολα εμενε μονο δικο σου Λιτα.απο αλλα μωρα πουλεισα ενα κοριτσακι και τωρα μεινανε αλλα 2 κοριτσια.μεταξη θελω να σας πω οτι ειπαρχει ενας τιπος που περνει τηλεφονο για τις αγγελιες για γατακια.τον λενε Ιλιας.κοριτσια μακρια!!!!!!ειναι αγιραπουλιτις και λεει διαφορα ψεματα για να τα παρει τα γατια,προσοχη!εγω τον γνορειζω απο την φονη πλεον και του κλεινο τηλεφονο,παντα περνει απο αποκριψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #1.215 01-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.216 01-12-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις καραντίνα για 2-3 μέρες...με καμια οπτική επαφή...και μετά να πάρεις τη νέα γατούλα απο το δωμάτιο που την ειχες και να φέρεις τη Μιου να το μυρίσει καλά καλά χωρις να την δει...και μετά να ξαναβάλεις μέσα τη νέα...μετά απο 1 μέρα φέρνεις μέσα τη Μιου με τη μικρή μέσα για να συνδιάσει τη μυρωδιά του δωματιου που είχε μυρίσει με τη νεοφερμένη! Μπορει να τα βρούνε πολύ γρήγορα, μπορει και να χρειαστεί λίγος ή και περισσότερος χρόνος...πρέπει να εισαι και εσύ ήρεμη και χαλαρή... Αστα έγινα ειδικός...έχω διαβάσει τόσα...αλλά και τα ειδα με τα δικά μουΜην αγχώνεσαι και σκέψου μονο ότι θα τα βρούνε γρήγορα! Εδώ ειμαστε και θα τα λέμε! Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Click για ανάπτυξη... Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η sabi έγραψε: #1.217 01-12-08 13:24 Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? [/quote] μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η sabi έγραψε: #1.218 01-12-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Click για ανάπτυξη... μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote] τη Τετάρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.220 01-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχουυυυυ........η Ραίσα Αι Βασίλης!!!!! Είναι όλα τους τέλειααααα!!!!! Click για ανάπτυξη... Και σε περειμενα,λεω ποτε να τα δει τα βρετανικα τα τελια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:31 Η Luna έγραψε: #1.204 01-12-08 11:31 κι εγω μ'αυτη την φωτογραφια τρελαθηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:34 Η elvenstar: #1.205 01-12-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: νομιζω μερικα pet shop εχουν!!!! εμενα προσπαθουσαν να μου πουλησουν μια για την Luna περσυ αλλα δεν την πηρα!! Click για ανάπτυξη... Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #1.206 01-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και σε περειμενα,λεω ποτε να τα δει τα βρετανικα τα τελια! Click για ανάπτυξη... Θα τα έχανα καλέ εγώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η sabi έγραψε: #1.207 01-12-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Click για ανάπτυξη... Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:46 Η Luna έγραψε: #1.208 01-12-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Click για ανάπτυξη... λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:46 Η elvenstar: #1.209 01-12-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ναι από εκεί είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις πολύ όμορφες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τα γατάκια σου κ να τις στείλεις, υπάρχει βέβαια κ μία άλλη σελίδα που φτιάχνεις κάρτες σε ηλεκτρονική μορφή με μουσική κ με διάφορα θέματα κ είναι πολύ πολύ όμορφες https://www.smilebox.com/ecards/ αν θέλεις μπες εδώ Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ την ίδια άποψη έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Luna έγραψε: #1.210 01-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ την ίδια άποψη έχω Click για ανάπτυξη... και γι'αυτο δεν την ειχα παρει και περσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Lita έγραψε: #1.211 01-12-08 12:09 καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 01-12-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Click για ανάπτυξη... εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Lita έγραψε: #1.213 01-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #1.214 01-12-08 12:44 τα στολιδια να το βαλω για 5 λεπτα για φωτο μονο,δεν θα τους κνευρισω πολυ.Τα γατακια τσιντσιλα τα 4 που εχα φειγανε ολα εμενε μονο δικο σου Λιτα.απο αλλα μωρα πουλεισα ενα κοριτσακι και τωρα μεινανε αλλα 2 κοριτσια.μεταξη θελω να σας πω οτι ειπαρχει ενας τιπος που περνει τηλεφονο για τις αγγελιες για γατακια.τον λενε Ιλιας.κοριτσια μακρια!!!!!!ειναι αγιραπουλιτις και λεει διαφορα ψεματα για να τα παρει τα γατια,προσοχη!εγω τον γνορειζω απο την φονη πλεον και του κλεινο τηλεφονο,παντα περνει απο αποκριψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #1.215 01-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.216 01-12-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις καραντίνα για 2-3 μέρες...με καμια οπτική επαφή...και μετά να πάρεις τη νέα γατούλα απο το δωμάτιο που την ειχες και να φέρεις τη Μιου να το μυρίσει καλά καλά χωρις να την δει...και μετά να ξαναβάλεις μέσα τη νέα...μετά απο 1 μέρα φέρνεις μέσα τη Μιου με τη μικρή μέσα για να συνδιάσει τη μυρωδιά του δωματιου που είχε μυρίσει με τη νεοφερμένη! Μπορει να τα βρούνε πολύ γρήγορα, μπορει και να χρειαστεί λίγος ή και περισσότερος χρόνος...πρέπει να εισαι και εσύ ήρεμη και χαλαρή... Αστα έγινα ειδικός...έχω διαβάσει τόσα...αλλά και τα ειδα με τα δικά μουΜην αγχώνεσαι και σκέψου μονο ότι θα τα βρούνε γρήγορα! Εδώ ειμαστε και θα τα λέμε! Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Click για ανάπτυξη... Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η sabi έγραψε: #1.217 01-12-08 13:24 Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? [/quote] μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η sabi έγραψε: #1.218 01-12-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Click για ανάπτυξη... μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote] τη Τετάρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.220 01-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εγω μ'αυτη την φωτογραφια τρελαθηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:34 Η elvenstar: #1.205 01-12-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Luna: νομιζω μερικα pet shop εχουν!!!! εμενα προσπαθουσαν να μου πουλησουν μια για την Luna περσυ αλλα δεν την πηρα!! Click για ανάπτυξη... Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #1.206 01-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και σε περειμενα,λεω ποτε να τα δει τα βρετανικα τα τελια! Click για ανάπτυξη... Θα τα έχανα καλέ εγώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η sabi έγραψε: #1.207 01-12-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Click για ανάπτυξη... Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:46 Η Luna έγραψε: #1.208 01-12-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Click για ανάπτυξη... λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:46 Η elvenstar: #1.209 01-12-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ναι από εκεί είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις πολύ όμορφες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τα γατάκια σου κ να τις στείλεις, υπάρχει βέβαια κ μία άλλη σελίδα που φτιάχνεις κάρτες σε ηλεκτρονική μορφή με μουσική κ με διάφορα θέματα κ είναι πολύ πολύ όμορφες https://www.smilebox.com/ecards/ αν θέλεις μπες εδώ Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ την ίδια άποψη έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Luna έγραψε: #1.210 01-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ την ίδια άποψη έχω Click για ανάπτυξη... και γι'αυτο δεν την ειχα παρει και περσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Lita έγραψε: #1.211 01-12-08 12:09 καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 01-12-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Click για ανάπτυξη... εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Lita έγραψε: #1.213 01-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #1.214 01-12-08 12:44 τα στολιδια να το βαλω για 5 λεπτα για φωτο μονο,δεν θα τους κνευρισω πολυ.Τα γατακια τσιντσιλα τα 4 που εχα φειγανε ολα εμενε μονο δικο σου Λιτα.απο αλλα μωρα πουλεισα ενα κοριτσακι και τωρα μεινανε αλλα 2 κοριτσια.μεταξη θελω να σας πω οτι ειπαρχει ενας τιπος που περνει τηλεφονο για τις αγγελιες για γατακια.τον λενε Ιλιας.κοριτσια μακρια!!!!!!ειναι αγιραπουλιτις και λεει διαφορα ψεματα για να τα παρει τα γατια,προσοχη!εγω τον γνορειζω απο την φονη πλεον και του κλεινο τηλεφονο,παντα περνει απο αποκριψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #1.215 01-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.216 01-12-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις καραντίνα για 2-3 μέρες...με καμια οπτική επαφή...και μετά να πάρεις τη νέα γατούλα απο το δωμάτιο που την ειχες και να φέρεις τη Μιου να το μυρίσει καλά καλά χωρις να την δει...και μετά να ξαναβάλεις μέσα τη νέα...μετά απο 1 μέρα φέρνεις μέσα τη Μιου με τη μικρή μέσα για να συνδιάσει τη μυρωδιά του δωματιου που είχε μυρίσει με τη νεοφερμένη! Μπορει να τα βρούνε πολύ γρήγορα, μπορει και να χρειαστεί λίγος ή και περισσότερος χρόνος...πρέπει να εισαι και εσύ ήρεμη και χαλαρή... Αστα έγινα ειδικός...έχω διαβάσει τόσα...αλλά και τα ειδα με τα δικά μουΜην αγχώνεσαι και σκέψου μονο ότι θα τα βρούνε γρήγορα! Εδώ ειμαστε και θα τα λέμε! Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Click για ανάπτυξη... Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η sabi έγραψε: #1.217 01-12-08 13:24 Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? [/quote] μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η sabi έγραψε: #1.218 01-12-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Click για ανάπτυξη... μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote] τη Τετάρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.220 01-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: νομιζω μερικα pet shop εχουν!!!! εμενα προσπαθουσαν να μου πουλησουν μια για την Luna περσυ αλλα δεν την πηρα!! Click για ανάπτυξη... Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #1.206 01-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και σε περειμενα,λεω ποτε να τα δει τα βρετανικα τα τελια! Click για ανάπτυξη... Θα τα έχανα καλέ εγώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η sabi έγραψε: #1.207 01-12-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Click για ανάπτυξη... Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:46 Η Luna έγραψε: #1.208 01-12-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Click για ανάπτυξη... λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:46 Η elvenstar: #1.209 01-12-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ναι από εκεί είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις πολύ όμορφες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τα γατάκια σου κ να τις στείλεις, υπάρχει βέβαια κ μία άλλη σελίδα που φτιάχνεις κάρτες σε ηλεκτρονική μορφή με μουσική κ με διάφορα θέματα κ είναι πολύ πολύ όμορφες https://www.smilebox.com/ecards/ αν θέλεις μπες εδώ Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ την ίδια άποψη έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Luna έγραψε: #1.210 01-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ την ίδια άποψη έχω Click για ανάπτυξη... και γι'αυτο δεν την ειχα παρει και περσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Lita έγραψε: #1.211 01-12-08 12:09 καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 01-12-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Click για ανάπτυξη... εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Lita έγραψε: #1.213 01-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #1.214 01-12-08 12:44 τα στολιδια να το βαλω για 5 λεπτα για φωτο μονο,δεν θα τους κνευρισω πολυ.Τα γατακια τσιντσιλα τα 4 που εχα φειγανε ολα εμενε μονο δικο σου Λιτα.απο αλλα μωρα πουλεισα ενα κοριτσακι και τωρα μεινανε αλλα 2 κοριτσια.μεταξη θελω να σας πω οτι ειπαρχει ενας τιπος που περνει τηλεφονο για τις αγγελιες για γατακια.τον λενε Ιλιας.κοριτσια μακρια!!!!!!ειναι αγιραπουλιτις και λεει διαφορα ψεματα για να τα παρει τα γατια,προσοχη!εγω τον γνορειζω απο την φονη πλεον και του κλεινο τηλεφονο,παντα περνει απο αποκριψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #1.215 01-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.216 01-12-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις καραντίνα για 2-3 μέρες...με καμια οπτική επαφή...και μετά να πάρεις τη νέα γατούλα απο το δωμάτιο που την ειχες και να φέρεις τη Μιου να το μυρίσει καλά καλά χωρις να την δει...και μετά να ξαναβάλεις μέσα τη νέα...μετά απο 1 μέρα φέρνεις μέσα τη Μιου με τη μικρή μέσα για να συνδιάσει τη μυρωδιά του δωματιου που είχε μυρίσει με τη νεοφερμένη! Μπορει να τα βρούνε πολύ γρήγορα, μπορει και να χρειαστεί λίγος ή και περισσότερος χρόνος...πρέπει να εισαι και εσύ ήρεμη και χαλαρή... Αστα έγινα ειδικός...έχω διαβάσει τόσα...αλλά και τα ειδα με τα δικά μουΜην αγχώνεσαι και σκέψου μονο ότι θα τα βρούνε γρήγορα! Εδώ ειμαστε και θα τα λέμε! Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Click για ανάπτυξη... Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η sabi έγραψε: #1.217 01-12-08 13:24 Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? [/quote] μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η sabi έγραψε: #1.218 01-12-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Click για ανάπτυξη... μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote] τη Τετάρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.220 01-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Και σε περειμενα,λεω ποτε να τα δει τα βρετανικα τα τελια! Click για ανάπτυξη... Θα τα έχανα καλέ εγώ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:37 Η sabi έγραψε: #1.207 01-12-08 11:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Click για ανάπτυξη... Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:46 Η Luna έγραψε: #1.208 01-12-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Click για ανάπτυξη... λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:46 Η elvenstar: #1.209 01-12-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ναι από εκεί είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις πολύ όμορφες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τα γατάκια σου κ να τις στείλεις, υπάρχει βέβαια κ μία άλλη σελίδα που φτιάχνεις κάρτες σε ηλεκτρονική μορφή με μουσική κ με διάφορα θέματα κ είναι πολύ πολύ όμορφες https://www.smilebox.com/ecards/ αν θέλεις μπες εδώ Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ την ίδια άποψη έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Luna έγραψε: #1.210 01-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ την ίδια άποψη έχω Click για ανάπτυξη... και γι'αυτο δεν την ειχα παρει και περσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Lita έγραψε: #1.211 01-12-08 12:09 καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 01-12-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Click για ανάπτυξη... εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Lita έγραψε: #1.213 01-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #1.214 01-12-08 12:44 τα στολιδια να το βαλω για 5 λεπτα για φωτο μονο,δεν θα τους κνευρισω πολυ.Τα γατακια τσιντσιλα τα 4 που εχα φειγανε ολα εμενε μονο δικο σου Λιτα.απο αλλα μωρα πουλεισα ενα κοριτσακι και τωρα μεινανε αλλα 2 κοριτσια.μεταξη θελω να σας πω οτι ειπαρχει ενας τιπος που περνει τηλεφονο για τις αγγελιες για γατακια.τον λενε Ιλιας.κοριτσια μακρια!!!!!!ειναι αγιραπουλιτις και λεει διαφορα ψεματα για να τα παρει τα γατια,προσοχη!εγω τον γνορειζω απο την φονη πλεον και του κλεινο τηλεφονο,παντα περνει απο αποκριψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #1.215 01-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.216 01-12-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις καραντίνα για 2-3 μέρες...με καμια οπτική επαφή...και μετά να πάρεις τη νέα γατούλα απο το δωμάτιο που την ειχες και να φέρεις τη Μιου να το μυρίσει καλά καλά χωρις να την δει...και μετά να ξαναβάλεις μέσα τη νέα...μετά απο 1 μέρα φέρνεις μέσα τη Μιου με τη μικρή μέσα για να συνδιάσει τη μυρωδιά του δωματιου που είχε μυρίσει με τη νεοφερμένη! Μπορει να τα βρούνε πολύ γρήγορα, μπορει και να χρειαστεί λίγος ή και περισσότερος χρόνος...πρέπει να εισαι και εσύ ήρεμη και χαλαρή... Αστα έγινα ειδικός...έχω διαβάσει τόσα...αλλά και τα ειδα με τα δικά μουΜην αγχώνεσαι και σκέψου μονο ότι θα τα βρούνε γρήγορα! Εδώ ειμαστε και θα τα λέμε! Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Click για ανάπτυξη... Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η sabi έγραψε: #1.217 01-12-08 13:24 Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? [/quote] μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η sabi έγραψε: #1.218 01-12-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Click για ανάπτυξη... μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote] τη Τετάρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.220 01-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Click για ανάπτυξη... Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:46 Η Luna έγραψε: #1.208 01-12-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Click για ανάπτυξη... λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:46 Η elvenstar: #1.209 01-12-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ναι από εκεί είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις πολύ όμορφες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τα γατάκια σου κ να τις στείλεις, υπάρχει βέβαια κ μία άλλη σελίδα που φτιάχνεις κάρτες σε ηλεκτρονική μορφή με μουσική κ με διάφορα θέματα κ είναι πολύ πολύ όμορφες https://www.smilebox.com/ecards/ αν θέλεις μπες εδώ Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ την ίδια άποψη έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Luna έγραψε: #1.210 01-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ την ίδια άποψη έχω Click για ανάπτυξη... και γι'αυτο δεν την ειχα παρει και περσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Lita έγραψε: #1.211 01-12-08 12:09 καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 01-12-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Click για ανάπτυξη... εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Lita έγραψε: #1.213 01-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #1.214 01-12-08 12:44 τα στολιδια να το βαλω για 5 λεπτα για φωτο μονο,δεν θα τους κνευρισω πολυ.Τα γατακια τσιντσιλα τα 4 που εχα φειγανε ολα εμενε μονο δικο σου Λιτα.απο αλλα μωρα πουλεισα ενα κοριτσακι και τωρα μεινανε αλλα 2 κοριτσια.μεταξη θελω να σας πω οτι ειπαρχει ενας τιπος που περνει τηλεφονο για τις αγγελιες για γατακια.τον λενε Ιλιας.κοριτσια μακρια!!!!!!ειναι αγιραπουλιτις και λεει διαφορα ψεματα για να τα παρει τα γατια,προσοχη!εγω τον γνορειζω απο την φονη πλεον και του κλεινο τηλεφονο,παντα περνει απο αποκριψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #1.215 01-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.216 01-12-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις καραντίνα για 2-3 μέρες...με καμια οπτική επαφή...και μετά να πάρεις τη νέα γατούλα απο το δωμάτιο που την ειχες και να φέρεις τη Μιου να το μυρίσει καλά καλά χωρις να την δει...και μετά να ξαναβάλεις μέσα τη νέα...μετά απο 1 μέρα φέρνεις μέσα τη Μιου με τη μικρή μέσα για να συνδιάσει τη μυρωδιά του δωματιου που είχε μυρίσει με τη νεοφερμένη! Μπορει να τα βρούνε πολύ γρήγορα, μπορει και να χρειαστεί λίγος ή και περισσότερος χρόνος...πρέπει να εισαι και εσύ ήρεμη και χαλαρή... Αστα έγινα ειδικός...έχω διαβάσει τόσα...αλλά και τα ειδα με τα δικά μουΜην αγχώνεσαι και σκέψου μονο ότι θα τα βρούνε γρήγορα! Εδώ ειμαστε και θα τα λέμε! Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Click για ανάπτυξη... Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η sabi έγραψε: #1.217 01-12-08 13:24 Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? [/quote] μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η sabi έγραψε: #1.218 01-12-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Click για ανάπτυξη... μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote] τη Τετάρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.220 01-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω ειναι πως τα στηρίζουν τα καπέλα. Φέτος φαντάζομαι θα της πάρεις της Λουνας στολή το αξίζει Click για ανάπτυξη... λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:46 Η elvenstar: #1.209 01-12-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ναι από εκεί είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις πολύ όμορφες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τα γατάκια σου κ να τις στείλεις, υπάρχει βέβαια κ μία άλλη σελίδα που φτιάχνεις κάρτες σε ηλεκτρονική μορφή με μουσική κ με διάφορα θέματα κ είναι πολύ πολύ όμορφες https://www.smilebox.com/ecards/ αν θέλεις μπες εδώ Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ την ίδια άποψη έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Luna έγραψε: #1.210 01-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ την ίδια άποψη έχω Click για ανάπτυξη... και γι'αυτο δεν την ειχα παρει και περσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Lita έγραψε: #1.211 01-12-08 12:09 καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 01-12-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Click για ανάπτυξη... εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Lita έγραψε: #1.213 01-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #1.214 01-12-08 12:44 τα στολιδια να το βαλω για 5 λεπτα για φωτο μονο,δεν θα τους κνευρισω πολυ.Τα γατακια τσιντσιλα τα 4 που εχα φειγανε ολα εμενε μονο δικο σου Λιτα.απο αλλα μωρα πουλεισα ενα κοριτσακι και τωρα μεινανε αλλα 2 κοριτσια.μεταξη θελω να σας πω οτι ειπαρχει ενας τιπος που περνει τηλεφονο για τις αγγελιες για γατακια.τον λενε Ιλιας.κοριτσια μακρια!!!!!!ειναι αγιραπουλιτις και λεει διαφορα ψεματα για να τα παρει τα γατια,προσοχη!εγω τον γνορειζω απο την φονη πλεον και του κλεινο τηλεφονο,παντα περνει απο αποκριψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #1.215 01-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.216 01-12-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις καραντίνα για 2-3 μέρες...με καμια οπτική επαφή...και μετά να πάρεις τη νέα γατούλα απο το δωμάτιο που την ειχες και να φέρεις τη Μιου να το μυρίσει καλά καλά χωρις να την δει...και μετά να ξαναβάλεις μέσα τη νέα...μετά απο 1 μέρα φέρνεις μέσα τη Μιου με τη μικρή μέσα για να συνδιάσει τη μυρωδιά του δωματιου που είχε μυρίσει με τη νεοφερμένη! Μπορει να τα βρούνε πολύ γρήγορα, μπορει και να χρειαστεί λίγος ή και περισσότερος χρόνος...πρέπει να εισαι και εσύ ήρεμη και χαλαρή... Αστα έγινα ειδικός...έχω διαβάσει τόσα...αλλά και τα ειδα με τα δικά μουΜην αγχώνεσαι και σκέψου μονο ότι θα τα βρούνε γρήγορα! Εδώ ειμαστε και θα τα λέμε! Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Click για ανάπτυξη... Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η sabi έγραψε: #1.217 01-12-08 13:24 Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? [/quote] μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η sabi έγραψε: #1.218 01-12-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Click για ανάπτυξη... μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote] τη Τετάρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.220 01-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Το καπελο πρεπει να εχει λαστιχο,φανταζουμε,τρελα,τρελα,μου αρεσει πολυ ιδεα!!!!!!!!!θελω να κανω χριστουγενιατικες καρτες για τους φυλους μου!ιδικα με βοηθεια του σαιτ που με εδωσες μμμμμμμ Click για ανάπτυξη... Ναι από εκεί είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις πολύ όμορφες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες με τα γατάκια σου κ να τις στείλεις, υπάρχει βέβαια κ μία άλλη σελίδα που φτιάχνεις κάρτες σε ηλεκτρονική μορφή με μουσική κ με διάφορα θέματα κ είναι πολύ πολύ όμορφες https://www.smilebox.com/ecards/ αν θέλεις μπες εδώ Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες???δεν ξερω μωρε!!δεν θελω να την ταλαιπωρω!!!! Click για ανάπτυξη... και εγώ την ίδια άποψη έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:00 Η Luna έγραψε: #1.210 01-12-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ την ίδια άποψη έχω Click για ανάπτυξη... και γι'αυτο δεν την ειχα παρει και περσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Lita έγραψε: #1.211 01-12-08 12:09 καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 01-12-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Click για ανάπτυξη... εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Lita έγραψε: #1.213 01-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #1.214 01-12-08 12:44 τα στολιδια να το βαλω για 5 λεπτα για φωτο μονο,δεν θα τους κνευρισω πολυ.Τα γατακια τσιντσιλα τα 4 που εχα φειγανε ολα εμενε μονο δικο σου Λιτα.απο αλλα μωρα πουλεισα ενα κοριτσακι και τωρα μεινανε αλλα 2 κοριτσια.μεταξη θελω να σας πω οτι ειπαρχει ενας τιπος που περνει τηλεφονο για τις αγγελιες για γατακια.τον λενε Ιλιας.κοριτσια μακρια!!!!!!ειναι αγιραπουλιτις και λεει διαφορα ψεματα για να τα παρει τα γατια,προσοχη!εγω τον γνορειζω απο την φονη πλεον και του κλεινο τηλεφονο,παντα περνει απο αποκριψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #1.215 01-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.216 01-12-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις καραντίνα για 2-3 μέρες...με καμια οπτική επαφή...και μετά να πάρεις τη νέα γατούλα απο το δωμάτιο που την ειχες και να φέρεις τη Μιου να το μυρίσει καλά καλά χωρις να την δει...και μετά να ξαναβάλεις μέσα τη νέα...μετά απο 1 μέρα φέρνεις μέσα τη Μιου με τη μικρή μέσα για να συνδιάσει τη μυρωδιά του δωματιου που είχε μυρίσει με τη νεοφερμένη! Μπορει να τα βρούνε πολύ γρήγορα, μπορει και να χρειαστεί λίγος ή και περισσότερος χρόνος...πρέπει να εισαι και εσύ ήρεμη και χαλαρή... Αστα έγινα ειδικός...έχω διαβάσει τόσα...αλλά και τα ειδα με τα δικά μουΜην αγχώνεσαι και σκέψου μονο ότι θα τα βρούνε γρήγορα! Εδώ ειμαστε και θα τα λέμε! Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Click για ανάπτυξη... Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η sabi έγραψε: #1.217 01-12-08 13:24 Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? [/quote] μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η sabi έγραψε: #1.218 01-12-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Click για ανάπτυξη... μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote] τη Τετάρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.220 01-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: και εγώ την ίδια άποψη έχω Click για ανάπτυξη... και γι'αυτο δεν την ειχα παρει και περσυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:09 Η Lita έγραψε: #1.211 01-12-08 12:09 καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 01-12-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Click για ανάπτυξη... εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Lita έγραψε: #1.213 01-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #1.214 01-12-08 12:44 τα στολιδια να το βαλω για 5 λεπτα για φωτο μονο,δεν θα τους κνευρισω πολυ.Τα γατακια τσιντσιλα τα 4 που εχα φειγανε ολα εμενε μονο δικο σου Λιτα.απο αλλα μωρα πουλεισα ενα κοριτσακι και τωρα μεινανε αλλα 2 κοριτσια.μεταξη θελω να σας πω οτι ειπαρχει ενας τιπος που περνει τηλεφονο για τις αγγελιες για γατακια.τον λενε Ιλιας.κοριτσια μακρια!!!!!!ειναι αγιραπουλιτις και λεει διαφορα ψεματα για να τα παρει τα γατια,προσοχη!εγω τον γνορειζω απο την φονη πλεον και του κλεινο τηλεφονο,παντα περνει απο αποκριψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #1.215 01-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.216 01-12-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις καραντίνα για 2-3 μέρες...με καμια οπτική επαφή...και μετά να πάρεις τη νέα γατούλα απο το δωμάτιο που την ειχες και να φέρεις τη Μιου να το μυρίσει καλά καλά χωρις να την δει...και μετά να ξαναβάλεις μέσα τη νέα...μετά απο 1 μέρα φέρνεις μέσα τη Μιου με τη μικρή μέσα για να συνδιάσει τη μυρωδιά του δωματιου που είχε μυρίσει με τη νεοφερμένη! Μπορει να τα βρούνε πολύ γρήγορα, μπορει και να χρειαστεί λίγος ή και περισσότερος χρόνος...πρέπει να εισαι και εσύ ήρεμη και χαλαρή... Αστα έγινα ειδικός...έχω διαβάσει τόσα...αλλά και τα ειδα με τα δικά μουΜην αγχώνεσαι και σκέψου μονο ότι θα τα βρούνε γρήγορα! Εδώ ειμαστε και θα τα λέμε! Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Click για ανάπτυξη... Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η sabi έγραψε: #1.217 01-12-08 13:24 Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? [/quote] μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η sabi έγραψε: #1.218 01-12-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Click για ανάπτυξη... μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote] τη Τετάρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.220 01-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.212 01-12-08 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Click για ανάπτυξη... εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Lita έγραψε: #1.213 01-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #1.214 01-12-08 12:44 τα στολιδια να το βαλω για 5 λεπτα για φωτο μονο,δεν θα τους κνευρισω πολυ.Τα γατακια τσιντσιλα τα 4 που εχα φειγανε ολα εμενε μονο δικο σου Λιτα.απο αλλα μωρα πουλεισα ενα κοριτσακι και τωρα μεινανε αλλα 2 κοριτσια.μεταξη θελω να σας πω οτι ειπαρχει ενας τιπος που περνει τηλεφονο για τις αγγελιες για γατακια.τον λενε Ιλιας.κοριτσια μακρια!!!!!!ειναι αγιραπουλιτις και λεει διαφορα ψεματα για να τα παρει τα γατια,προσοχη!εγω τον γνορειζω απο την φονη πλεον και του κλεινο τηλεφονο,παντα περνει απο αποκριψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #1.215 01-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.216 01-12-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις καραντίνα για 2-3 μέρες...με καμια οπτική επαφή...και μετά να πάρεις τη νέα γατούλα απο το δωμάτιο που την ειχες και να φέρεις τη Μιου να το μυρίσει καλά καλά χωρις να την δει...και μετά να ξαναβάλεις μέσα τη νέα...μετά απο 1 μέρα φέρνεις μέσα τη Μιου με τη μικρή μέσα για να συνδιάσει τη μυρωδιά του δωματιου που είχε μυρίσει με τη νεοφερμένη! Μπορει να τα βρούνε πολύ γρήγορα, μπορει και να χρειαστεί λίγος ή και περισσότερος χρόνος...πρέπει να εισαι και εσύ ήρεμη και χαλαρή... Αστα έγινα ειδικός...έχω διαβάσει τόσα...αλλά και τα ειδα με τα δικά μουΜην αγχώνεσαι και σκέψου μονο ότι θα τα βρούνε γρήγορα! Εδώ ειμαστε και θα τα λέμε! Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Click για ανάπτυξη... Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η sabi έγραψε: #1.217 01-12-08 13:24 Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? [/quote] μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η sabi έγραψε: #1.218 01-12-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Click για ανάπτυξη... μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote] τη Τετάρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.220 01-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια τι κανετε? μεσα στο Χριστουγεννιάτικο πνευμα σας βρισκω!sabi επειδη μπευρδευτικα, χθες ποια γατάκια έδωσες, τα μικρα μικρα τα έχεις ακομα απο οτι καταλαβα! Click για ανάπτυξη... εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:40 Η Lita έγραψε: #1.213 01-12-08 12:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #1.214 01-12-08 12:44 τα στολιδια να το βαλω για 5 λεπτα για φωτο μονο,δεν θα τους κνευρισω πολυ.Τα γατακια τσιντσιλα τα 4 που εχα φειγανε ολα εμενε μονο δικο σου Λιτα.απο αλλα μωρα πουλεισα ενα κοριτσακι και τωρα μεινανε αλλα 2 κοριτσια.μεταξη θελω να σας πω οτι ειπαρχει ενας τιπος που περνει τηλεφονο για τις αγγελιες για γατακια.τον λενε Ιλιας.κοριτσια μακρια!!!!!!ειναι αγιραπουλιτις και λεει διαφορα ψεματα για να τα παρει τα γατια,προσοχη!εγω τον γνορειζω απο την φονη πλεον και του κλεινο τηλεφονο,παντα περνει απο αποκριψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #1.215 01-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.216 01-12-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις καραντίνα για 2-3 μέρες...με καμια οπτική επαφή...και μετά να πάρεις τη νέα γατούλα απο το δωμάτιο που την ειχες και να φέρεις τη Μιου να το μυρίσει καλά καλά χωρις να την δει...και μετά να ξαναβάλεις μέσα τη νέα...μετά απο 1 μέρα φέρνεις μέσα τη Μιου με τη μικρή μέσα για να συνδιάσει τη μυρωδιά του δωματιου που είχε μυρίσει με τη νεοφερμένη! Μπορει να τα βρούνε πολύ γρήγορα, μπορει και να χρειαστεί λίγος ή και περισσότερος χρόνος...πρέπει να εισαι και εσύ ήρεμη και χαλαρή... Αστα έγινα ειδικός...έχω διαβάσει τόσα...αλλά και τα ειδα με τα δικά μουΜην αγχώνεσαι και σκέψου μονο ότι θα τα βρούνε γρήγορα! Εδώ ειμαστε και θα τα λέμε! Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Click για ανάπτυξη... Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η sabi έγραψε: #1.217 01-12-08 13:24 Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? [/quote] μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η sabi έγραψε: #1.218 01-12-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Click για ανάπτυξη... μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote] τη Τετάρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.220 01-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η sabi έγραψε: #1.214 01-12-08 12:44 τα στολιδια να το βαλω για 5 λεπτα για φωτο μονο,δεν θα τους κνευρισω πολυ.Τα γατακια τσιντσιλα τα 4 που εχα φειγανε ολα εμενε μονο δικο σου Λιτα.απο αλλα μωρα πουλεισα ενα κοριτσακι και τωρα μεινανε αλλα 2 κοριτσια.μεταξη θελω να σας πω οτι ειπαρχει ενας τιπος που περνει τηλεφονο για τις αγγελιες για γατακια.τον λενε Ιλιας.κοριτσια μακρια!!!!!!ειναι αγιραπουλιτις και λεει διαφορα ψεματα για να τα παρει τα γατια,προσοχη!εγω τον γνορειζω απο την φονη πλεον και του κλεινο τηλεφονο,παντα περνει απο αποκριψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #1.215 01-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.216 01-12-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις καραντίνα για 2-3 μέρες...με καμια οπτική επαφή...και μετά να πάρεις τη νέα γατούλα απο το δωμάτιο που την ειχες και να φέρεις τη Μιου να το μυρίσει καλά καλά χωρις να την δει...και μετά να ξαναβάλεις μέσα τη νέα...μετά απο 1 μέρα φέρνεις μέσα τη Μιου με τη μικρή μέσα για να συνδιάσει τη μυρωδιά του δωματιου που είχε μυρίσει με τη νεοφερμένη! Μπορει να τα βρούνε πολύ γρήγορα, μπορει και να χρειαστεί λίγος ή και περισσότερος χρόνος...πρέπει να εισαι και εσύ ήρεμη και χαλαρή... Αστα έγινα ειδικός...έχω διαβάσει τόσα...αλλά και τα ειδα με τα δικά μουΜην αγχώνεσαι και σκέψου μονο ότι θα τα βρούνε γρήγορα! Εδώ ειμαστε και θα τα λέμε! Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Click για ανάπτυξη... Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η sabi έγραψε: #1.217 01-12-08 13:24 Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? [/quote] μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η sabi έγραψε: #1.218 01-12-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Click για ανάπτυξη... μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote] τη Τετάρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.220 01-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τα στολιδια να το βαλω για 5 λεπτα για φωτο μονο,δεν θα τους κνευρισω πολυ.Τα γατακια τσιντσιλα τα 4 που εχα φειγανε ολα εμενε μονο δικο σου Λιτα.απο αλλα μωρα πουλεισα ενα κοριτσακι και τωρα μεινανε αλλα 2 κοριτσια.μεταξη θελω να σας πω οτι ειπαρχει ενας τιπος που περνει τηλεφονο για τις αγγελιες για γατακια.τον λενε Ιλιας.κοριτσια μακρια!!!!!!ειναι αγιραπουλιτις και λεει διαφορα ψεματα για να τα παρει τα γατια,προσοχη!εγω τον γνορειζω απο την φονη πλεον και του κλεινο τηλεφονο,παντα περνει απο αποκριψη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:46 Η sabi έγραψε: #1.215 01-12-08 12:46 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.216 01-12-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις καραντίνα για 2-3 μέρες...με καμια οπτική επαφή...και μετά να πάρεις τη νέα γατούλα απο το δωμάτιο που την ειχες και να φέρεις τη Μιου να το μυρίσει καλά καλά χωρις να την δει...και μετά να ξαναβάλεις μέσα τη νέα...μετά απο 1 μέρα φέρνεις μέσα τη Μιου με τη μικρή μέσα για να συνδιάσει τη μυρωδιά του δωματιου που είχε μυρίσει με τη νεοφερμένη! Μπορει να τα βρούνε πολύ γρήγορα, μπορει και να χρειαστεί λίγος ή και περισσότερος χρόνος...πρέπει να εισαι και εσύ ήρεμη και χαλαρή... Αστα έγινα ειδικός...έχω διαβάσει τόσα...αλλά και τα ειδα με τα δικά μουΜην αγχώνεσαι και σκέψου μονο ότι θα τα βρούνε γρήγορα! Εδώ ειμαστε και θα τα λέμε! Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Click για ανάπτυξη... Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η sabi έγραψε: #1.217 01-12-08 13:24 Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? [/quote] μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η sabi έγραψε: #1.218 01-12-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Click για ανάπτυξη... μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote] τη Τετάρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.220 01-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εδωσε και την αδελφούλα της δικιάς σου...τώρα νομιζω μόνο η δικιά σου της έμεινε αλλά και τα άλλα τα 3 μωρούλια! Click για ανάπτυξη... δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.216 01-12-08 13:16 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις καραντίνα για 2-3 μέρες...με καμια οπτική επαφή...και μετά να πάρεις τη νέα γατούλα απο το δωμάτιο που την ειχες και να φέρεις τη Μιου να το μυρίσει καλά καλά χωρις να την δει...και μετά να ξαναβάλεις μέσα τη νέα...μετά απο 1 μέρα φέρνεις μέσα τη Μιου με τη μικρή μέσα για να συνδιάσει τη μυρωδιά του δωματιου που είχε μυρίσει με τη νεοφερμένη! Μπορει να τα βρούνε πολύ γρήγορα, μπορει και να χρειαστεί λίγος ή και περισσότερος χρόνος...πρέπει να εισαι και εσύ ήρεμη και χαλαρή... Αστα έγινα ειδικός...έχω διαβάσει τόσα...αλλά και τα ειδα με τα δικά μουΜην αγχώνεσαι και σκέψου μονο ότι θα τα βρούνε γρήγορα! Εδώ ειμαστε και θα τα λέμε! Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Click για ανάπτυξη... Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η sabi έγραψε: #1.217 01-12-08 13:24 Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? [/quote] μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η sabi έγραψε: #1.218 01-12-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Click για ανάπτυξη... μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote] τη Τετάρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.220 01-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... Πρέπει να κάνεις καραντίνα για 2-3 μέρες...με καμια οπτική επαφή...και μετά να πάρεις τη νέα γατούλα απο το δωμάτιο που την ειχες και να φέρεις τη Μιου να το μυρίσει καλά καλά χωρις να την δει...και μετά να ξαναβάλεις μέσα τη νέα...μετά απο 1 μέρα φέρνεις μέσα τη Μιου με τη μικρή μέσα για να συνδιάσει τη μυρωδιά του δωματιου που είχε μυρίσει με τη νεοφερμένη! Μπορει να τα βρούνε πολύ γρήγορα, μπορει και να χρειαστεί λίγος ή και περισσότερος χρόνος...πρέπει να εισαι και εσύ ήρεμη και χαλαρή... Αστα έγινα ειδικός...έχω διαβάσει τόσα...αλλά και τα ειδα με τα δικά μουΜην αγχώνεσαι και σκέψου μονο ότι θα τα βρούνε γρήγορα! Εδώ ειμαστε και θα τα λέμε! Αρχική Δημοσίευση από sabi: δεν προλαθες να δεις τα μωρα.....ποτε να βρεθουμε?δεν θελεις? Click για ανάπτυξη... Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:24 Η sabi έγραψε: #1.217 01-12-08 13:24 Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? [/quote] μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η sabi έγραψε: #1.218 01-12-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Click για ανάπτυξη... μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote] τη Τετάρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.220 01-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? [/quote] μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:30 Η sabi έγραψε: #1.218 01-12-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Click για ανάπτυξη... μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote] τη Τετάρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.220 01-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: που είναι όμως οι φώτο που μας υποσχέθηκαν?άσχετο Γιούλη όταν πηρες τη Σεμέλη της έκανες καραντίνα μια βδομάδα να μην έρχετε σε επαφή με τα άλλα? Click για ανάπτυξη... εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.219 01-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Click για ανάπτυξη... μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote] τη Τετάρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.220 01-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 59 60 61 62 63 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 61 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Sabi μου έλειπα το σάββατο και τη Κυριακή!! Ειχα παει εκδρομούλα...κι εσύ μπορεις μόνο τη Κυριακή έτσι δεν είναι? Μπορεις άλλη μέρα? Click για ανάπτυξη... μπορω και καπια απογευματα,αλλα ξερω παντα μεσα στην ευδομαδα.ας πουμε αυτη την ευδομαδα μπορω τεταρτη και πεμπτη μετα τις 5.30 το απογευμα.[/quote] τη Τετάρτη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.220 01-12-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από sabi: εγω η χαζη ξεχασα την μεχανη μου και ετσει δεν εβγαλα φωτογραφιες.η καραντινα συνιφος γεινετε για να δεις αν το ζψακι που πειρες δεν ειναι αροστο.οτι αφορα τις γατες σου μπορει να δεχτουν αμεσος,ιδικα η Μιου γιατι ειναι μικρι,αλλα καλιτερο να κανεις την γνορημια τους οπος λεει η Γιουλι,ειναι πιο σοστο Click για ανάπτυξη... Ναι! Η καραντίνα ειναι σωστή και για την υγεια του ζωου όταν δεν ειναι εμβολιασμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.