Giannis-Vivi Δραστήριο μέλος Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Χαλκίδα (Εύβοια). Έχει γράψει 687 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:19 Η Giannis-Vivi: #1.761 16-12-08 01:19 Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:14 Η Βάσια13859: #1.762 16-12-08 09:14 Γιώτα μου καλως την δεχτηκες...να σου ζήσει και να σου φέρει πολλές χαρές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.763 16-12-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη παρεα! Εδω οι British Maniacs έχουν κανει παρεάκι! Nα σου ζησει η Τερεζα σου! https://www.mypetz.gr/threads/british-maniacs.221942/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.764 16-12-08 09:53 Kαλημερα Sabi! Κατι έλεγες για ένα μαγαζι στην Αθηνα με κρεβατάκια γουνινα...αν δεν κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.765 16-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Γι'αυτα μιλαω...που ειναι? Ποια ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #1.766 16-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες!! Να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου. Βάλε μας και φωτο να την καμαρώσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:56 Η staman2 έγραψε: #1.767 16-12-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αστέρι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Βάσια13859: #1.768 16-12-08 10:11 βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #1.769 16-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλος ειρθες στα τσιντσιλακια!εχεις καμια φωτογραφια του Ιβαν?σκευτεσε να ξανα παρεις τσιντσιλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η sabi έγραψε: #1.770 16-12-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτα μιλαω...που ειναι? Ποια ειναι? Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:33 Η sabi έγραψε: #1.771 16-12-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... χιαρουμε πολυ ,που φτασατε καλα,να σου ζεισει το μωρο μας.και φωτογραφιες βγαζεις τελιες περειμενω και αλλα ΠΟΛΛΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η staman2 έγραψε: #1.772 16-12-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια Βασάκο μου!!! ΝΑΙΙΙΙΙ είναι το πρώτο το μωράκι μου αυτο. Κι είναι τόσο βαθύς σε αισθήματα που όμως δεν ξέρει να τα εκφράσει. ΤΟν λατρεύω όπως κι όλα τους. Φιλησέ μου τα μωρά σου τα ατελείωτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.773 16-12-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Click για ανάπτυξη... Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Βάσια13859: #1.774 16-12-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:14 Η sabi έγραψε: #1.775 16-12-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα i1.jpg 124,9 KB · Εμφανίσεις: 24 i2.jpg 157,4 KB · Εμφανίσεις: 26 i3.jpg 156,6 KB · Εμφανίσεις: 26 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #1.776 16-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... Καλα,παιδια ,να τρελαθειτε απο την πικιλια,εχει και φοβερα ονυχιδρωμια,και παραγγελνει απο το καταλογο,εκατομδαδες σχεδια,εγω ψωνιζω εκει τωρα και 7 χρωνια,με ξερουν πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kis1.jpg 79,2 KB · Εμφανίσεις: 26 kis2.jpg 169,1 KB · Εμφανίσεις: 26 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #1.777 16-12-08 14:58 Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η sabi έγραψε: #1.778 16-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Click για ανάπτυξη... καλο ταξηδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 16-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... καταλαβα που ειναι! Θα παω απο εκει...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει... Σε ευχαριστω Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η staman2 έγραψε: #1.780 16-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:14 Η Βάσια13859: #1.762 16-12-08 09:14 Γιώτα μου καλως την δεχτηκες...να σου ζήσει και να σου φέρει πολλές χαρές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.763 16-12-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη παρεα! Εδω οι British Maniacs έχουν κανει παρεάκι! Nα σου ζησει η Τερεζα σου! https://www.mypetz.gr/threads/british-maniacs.221942/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.764 16-12-08 09:53 Kαλημερα Sabi! Κατι έλεγες για ένα μαγαζι στην Αθηνα με κρεβατάκια γουνινα...αν δεν κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.765 16-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Γι'αυτα μιλαω...που ειναι? Ποια ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #1.766 16-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες!! Να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου. Βάλε μας και φωτο να την καμαρώσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:56 Η staman2 έγραψε: #1.767 16-12-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αστέρι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Βάσια13859: #1.768 16-12-08 10:11 βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #1.769 16-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλος ειρθες στα τσιντσιλακια!εχεις καμια φωτογραφια του Ιβαν?σκευτεσε να ξανα παρεις τσιντσιλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η sabi έγραψε: #1.770 16-12-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτα μιλαω...που ειναι? Ποια ειναι? Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:33 Η sabi έγραψε: #1.771 16-12-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... χιαρουμε πολυ ,που φτασατε καλα,να σου ζεισει το μωρο μας.και φωτογραφιες βγαζεις τελιες περειμενω και αλλα ΠΟΛΛΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η staman2 έγραψε: #1.772 16-12-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια Βασάκο μου!!! ΝΑΙΙΙΙΙ είναι το πρώτο το μωράκι μου αυτο. Κι είναι τόσο βαθύς σε αισθήματα που όμως δεν ξέρει να τα εκφράσει. ΤΟν λατρεύω όπως κι όλα τους. Φιλησέ μου τα μωρά σου τα ατελείωτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.773 16-12-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Click για ανάπτυξη... Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Βάσια13859: #1.774 16-12-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:14 Η sabi έγραψε: #1.775 16-12-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα i1.jpg 124,9 KB · Εμφανίσεις: 24 i2.jpg 157,4 KB · Εμφανίσεις: 26 i3.jpg 156,6 KB · Εμφανίσεις: 26 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #1.776 16-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... Καλα,παιδια ,να τρελαθειτε απο την πικιλια,εχει και φοβερα ονυχιδρωμια,και παραγγελνει απο το καταλογο,εκατομδαδες σχεδια,εγω ψωνιζω εκει τωρα και 7 χρωνια,με ξερουν πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kis1.jpg 79,2 KB · Εμφανίσεις: 26 kis2.jpg 169,1 KB · Εμφανίσεις: 26 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #1.777 16-12-08 14:58 Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η sabi έγραψε: #1.778 16-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Click για ανάπτυξη... καλο ταξηδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 16-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... καταλαβα που ειναι! Θα παω απο εκει...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει... Σε ευχαριστω Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η staman2 έγραψε: #1.780 16-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιώτα μου καλως την δεχτηκες...να σου ζήσει και να σου φέρει πολλές χαρές.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.763 16-12-08 09:40 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη παρεα! Εδω οι British Maniacs έχουν κανει παρεάκι! Nα σου ζησει η Τερεζα σου! https://www.mypetz.gr/threads/british-maniacs.221942/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.764 16-12-08 09:53 Kαλημερα Sabi! Κατι έλεγες για ένα μαγαζι στην Αθηνα με κρεβατάκια γουνινα...αν δεν κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.765 16-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Γι'αυτα μιλαω...που ειναι? Ποια ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #1.766 16-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες!! Να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου. Βάλε μας και φωτο να την καμαρώσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:56 Η staman2 έγραψε: #1.767 16-12-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αστέρι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Βάσια13859: #1.768 16-12-08 10:11 βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #1.769 16-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλος ειρθες στα τσιντσιλακια!εχεις καμια φωτογραφια του Ιβαν?σκευτεσε να ξανα παρεις τσιντσιλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η sabi έγραψε: #1.770 16-12-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτα μιλαω...που ειναι? Ποια ειναι? Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:33 Η sabi έγραψε: #1.771 16-12-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... χιαρουμε πολυ ,που φτασατε καλα,να σου ζεισει το μωρο μας.και φωτογραφιες βγαζεις τελιες περειμενω και αλλα ΠΟΛΛΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η staman2 έγραψε: #1.772 16-12-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια Βασάκο μου!!! ΝΑΙΙΙΙΙ είναι το πρώτο το μωράκι μου αυτο. Κι είναι τόσο βαθύς σε αισθήματα που όμως δεν ξέρει να τα εκφράσει. ΤΟν λατρεύω όπως κι όλα τους. Φιλησέ μου τα μωρά σου τα ατελείωτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.773 16-12-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Click για ανάπτυξη... Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Βάσια13859: #1.774 16-12-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:14 Η sabi έγραψε: #1.775 16-12-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα i1.jpg 124,9 KB · Εμφανίσεις: 24 i2.jpg 157,4 KB · Εμφανίσεις: 26 i3.jpg 156,6 KB · Εμφανίσεις: 26 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #1.776 16-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... Καλα,παιδια ,να τρελαθειτε απο την πικιλια,εχει και φοβερα ονυχιδρωμια,και παραγγελνει απο το καταλογο,εκατομδαδες σχεδια,εγω ψωνιζω εκει τωρα και 7 χρωνια,με ξερουν πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kis1.jpg 79,2 KB · Εμφανίσεις: 26 kis2.jpg 169,1 KB · Εμφανίσεις: 26 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #1.777 16-12-08 14:58 Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η sabi έγραψε: #1.778 16-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Click για ανάπτυξη... καλο ταξηδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 16-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... καταλαβα που ειναι! Θα παω απο εκει...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει... Σε ευχαριστω Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η staman2 έγραψε: #1.780 16-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλως ηρθες στη παρεα! Εδω οι British Maniacs έχουν κανει παρεάκι! Nα σου ζησει η Τερεζα σου! https://www.mypetz.gr/threads/british-maniacs.221942/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.764 16-12-08 09:53 Kαλημερα Sabi! Κατι έλεγες για ένα μαγαζι στην Αθηνα με κρεβατάκια γουνινα...αν δεν κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.765 16-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Γι'αυτα μιλαω...που ειναι? Ποια ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #1.766 16-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες!! Να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου. Βάλε μας και φωτο να την καμαρώσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:56 Η staman2 έγραψε: #1.767 16-12-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αστέρι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Βάσια13859: #1.768 16-12-08 10:11 βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #1.769 16-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλος ειρθες στα τσιντσιλακια!εχεις καμια φωτογραφια του Ιβαν?σκευτεσε να ξανα παρεις τσιντσιλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η sabi έγραψε: #1.770 16-12-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτα μιλαω...που ειναι? Ποια ειναι? Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:33 Η sabi έγραψε: #1.771 16-12-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... χιαρουμε πολυ ,που φτασατε καλα,να σου ζεισει το μωρο μας.και φωτογραφιες βγαζεις τελιες περειμενω και αλλα ΠΟΛΛΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η staman2 έγραψε: #1.772 16-12-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια Βασάκο μου!!! ΝΑΙΙΙΙΙ είναι το πρώτο το μωράκι μου αυτο. Κι είναι τόσο βαθύς σε αισθήματα που όμως δεν ξέρει να τα εκφράσει. ΤΟν λατρεύω όπως κι όλα τους. Φιλησέ μου τα μωρά σου τα ατελείωτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.773 16-12-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Click για ανάπτυξη... Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Βάσια13859: #1.774 16-12-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:14 Η sabi έγραψε: #1.775 16-12-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα i1.jpg 124,9 KB · Εμφανίσεις: 24 i2.jpg 157,4 KB · Εμφανίσεις: 26 i3.jpg 156,6 KB · Εμφανίσεις: 26 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #1.776 16-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... Καλα,παιδια ,να τρελαθειτε απο την πικιλια,εχει και φοβερα ονυχιδρωμια,και παραγγελνει απο το καταλογο,εκατομδαδες σχεδια,εγω ψωνιζω εκει τωρα και 7 χρωνια,με ξερουν πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kis1.jpg 79,2 KB · Εμφανίσεις: 26 kis2.jpg 169,1 KB · Εμφανίσεις: 26 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #1.777 16-12-08 14:58 Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η sabi έγραψε: #1.778 16-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Click για ανάπτυξη... καλο ταξηδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 16-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... καταλαβα που ειναι! Θα παω απο εκει...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει... Σε ευχαριστω Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η staman2 έγραψε: #1.780 16-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλημερα Sabi! Κατι έλεγες για ένα μαγαζι στην Αθηνα με κρεβατάκια γουνινα...αν δεν κανω λαθος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.765 16-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Γι'αυτα μιλαω...που ειναι? Ποια ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #1.766 16-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες!! Να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου. Βάλε μας και φωτο να την καμαρώσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:56 Η staman2 έγραψε: #1.767 16-12-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αστέρι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Βάσια13859: #1.768 16-12-08 10:11 βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #1.769 16-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλος ειρθες στα τσιντσιλακια!εχεις καμια φωτογραφια του Ιβαν?σκευτεσε να ξανα παρεις τσιντσιλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η sabi έγραψε: #1.770 16-12-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτα μιλαω...που ειναι? Ποια ειναι? Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:33 Η sabi έγραψε: #1.771 16-12-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... χιαρουμε πολυ ,που φτασατε καλα,να σου ζεισει το μωρο μας.και φωτογραφιες βγαζεις τελιες περειμενω και αλλα ΠΟΛΛΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η staman2 έγραψε: #1.772 16-12-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια Βασάκο μου!!! ΝΑΙΙΙΙΙ είναι το πρώτο το μωράκι μου αυτο. Κι είναι τόσο βαθύς σε αισθήματα που όμως δεν ξέρει να τα εκφράσει. ΤΟν λατρεύω όπως κι όλα τους. Φιλησέ μου τα μωρά σου τα ατελείωτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.773 16-12-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Click για ανάπτυξη... Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Βάσια13859: #1.774 16-12-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:14 Η sabi έγραψε: #1.775 16-12-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα i1.jpg 124,9 KB · Εμφανίσεις: 24 i2.jpg 157,4 KB · Εμφανίσεις: 26 i3.jpg 156,6 KB · Εμφανίσεις: 26 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #1.776 16-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... Καλα,παιδια ,να τρελαθειτε απο την πικιλια,εχει και φοβερα ονυχιδρωμια,και παραγγελνει απο το καταλογο,εκατομδαδες σχεδια,εγω ψωνιζω εκει τωρα και 7 χρωνια,με ξερουν πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kis1.jpg 79,2 KB · Εμφανίσεις: 26 kis2.jpg 169,1 KB · Εμφανίσεις: 26 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #1.777 16-12-08 14:58 Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η sabi έγραψε: #1.778 16-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Click για ανάπτυξη... καλο ταξηδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 16-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... καταλαβα που ειναι! Θα παω απο εκει...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει... Σε ευχαριστω Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η staman2 έγραψε: #1.780 16-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια Click για ανάπτυξη... Γι'αυτα μιλαω...που ειναι? Ποια ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:55 Η staman2 έγραψε: #1.766 16-12-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες!! Να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου. Βάλε μας και φωτο να την καμαρώσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:56 Η staman2 έγραψε: #1.767 16-12-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αστέρι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Βάσια13859: #1.768 16-12-08 10:11 βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #1.769 16-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλος ειρθες στα τσιντσιλακια!εχεις καμια φωτογραφια του Ιβαν?σκευτεσε να ξανα παρεις τσιντσιλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η sabi έγραψε: #1.770 16-12-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτα μιλαω...που ειναι? Ποια ειναι? Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:33 Η sabi έγραψε: #1.771 16-12-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... χιαρουμε πολυ ,που φτασατε καλα,να σου ζεισει το μωρο μας.και φωτογραφιες βγαζεις τελιες περειμενω και αλλα ΠΟΛΛΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η staman2 έγραψε: #1.772 16-12-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια Βασάκο μου!!! ΝΑΙΙΙΙΙ είναι το πρώτο το μωράκι μου αυτο. Κι είναι τόσο βαθύς σε αισθήματα που όμως δεν ξέρει να τα εκφράσει. ΤΟν λατρεύω όπως κι όλα τους. Φιλησέ μου τα μωρά σου τα ατελείωτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.773 16-12-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Click για ανάπτυξη... Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Βάσια13859: #1.774 16-12-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:14 Η sabi έγραψε: #1.775 16-12-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα i1.jpg 124,9 KB · Εμφανίσεις: 24 i2.jpg 157,4 KB · Εμφανίσεις: 26 i3.jpg 156,6 KB · Εμφανίσεις: 26 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #1.776 16-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... Καλα,παιδια ,να τρελαθειτε απο την πικιλια,εχει και φοβερα ονυχιδρωμια,και παραγγελνει απο το καταλογο,εκατομδαδες σχεδια,εγω ψωνιζω εκει τωρα και 7 χρωνια,με ξερουν πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kis1.jpg 79,2 KB · Εμφανίσεις: 26 kis2.jpg 169,1 KB · Εμφανίσεις: 26 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #1.777 16-12-08 14:58 Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η sabi έγραψε: #1.778 16-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Click για ανάπτυξη... καλο ταξηδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 16-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... καταλαβα που ειναι! Θα παω απο εκει...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει... Σε ευχαριστω Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η staman2 έγραψε: #1.780 16-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλώς ήρθες!! Να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου. Βάλε μας και φωτο να την καμαρώσουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:56 Η staman2 έγραψε: #1.767 16-12-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αστέρι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Βάσια13859: #1.768 16-12-08 10:11 βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #1.769 16-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλος ειρθες στα τσιντσιλακια!εχεις καμια φωτογραφια του Ιβαν?σκευτεσε να ξανα παρεις τσιντσιλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η sabi έγραψε: #1.770 16-12-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτα μιλαω...που ειναι? Ποια ειναι? Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:33 Η sabi έγραψε: #1.771 16-12-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... χιαρουμε πολυ ,που φτασατε καλα,να σου ζεισει το μωρο μας.και φωτογραφιες βγαζεις τελιες περειμενω και αλλα ΠΟΛΛΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η staman2 έγραψε: #1.772 16-12-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια Βασάκο μου!!! ΝΑΙΙΙΙΙ είναι το πρώτο το μωράκι μου αυτο. Κι είναι τόσο βαθύς σε αισθήματα που όμως δεν ξέρει να τα εκφράσει. ΤΟν λατρεύω όπως κι όλα τους. Φιλησέ μου τα μωρά σου τα ατελείωτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.773 16-12-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Click για ανάπτυξη... Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Βάσια13859: #1.774 16-12-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:14 Η sabi έγραψε: #1.775 16-12-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα i1.jpg 124,9 KB · Εμφανίσεις: 24 i2.jpg 157,4 KB · Εμφανίσεις: 26 i3.jpg 156,6 KB · Εμφανίσεις: 26 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #1.776 16-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... Καλα,παιδια ,να τρελαθειτε απο την πικιλια,εχει και φοβερα ονυχιδρωμια,και παραγγελνει απο το καταλογο,εκατομδαδες σχεδια,εγω ψωνιζω εκει τωρα και 7 χρωνια,με ξερουν πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kis1.jpg 79,2 KB · Εμφανίσεις: 26 kis2.jpg 169,1 KB · Εμφανίσεις: 26 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #1.777 16-12-08 14:58 Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η sabi έγραψε: #1.778 16-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Click για ανάπτυξη... καλο ταξηδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 16-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... καταλαβα που ειναι! Θα παω απο εκει...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει... Σε ευχαριστω Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η staman2 έγραψε: #1.780 16-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αστέρι!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:11 Η Βάσια13859: #1.768 16-12-08 10:11 βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #1.769 16-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλος ειρθες στα τσιντσιλακια!εχεις καμια φωτογραφια του Ιβαν?σκευτεσε να ξανα παρεις τσιντσιλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η sabi έγραψε: #1.770 16-12-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτα μιλαω...που ειναι? Ποια ειναι? Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:33 Η sabi έγραψε: #1.771 16-12-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... χιαρουμε πολυ ,που φτασατε καλα,να σου ζεισει το μωρο μας.και φωτογραφιες βγαζεις τελιες περειμενω και αλλα ΠΟΛΛΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η staman2 έγραψε: #1.772 16-12-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια Βασάκο μου!!! ΝΑΙΙΙΙΙ είναι το πρώτο το μωράκι μου αυτο. Κι είναι τόσο βαθύς σε αισθήματα που όμως δεν ξέρει να τα εκφράσει. ΤΟν λατρεύω όπως κι όλα τους. Φιλησέ μου τα μωρά σου τα ατελείωτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.773 16-12-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Click για ανάπτυξη... Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Βάσια13859: #1.774 16-12-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:14 Η sabi έγραψε: #1.775 16-12-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα i1.jpg 124,9 KB · Εμφανίσεις: 24 i2.jpg 157,4 KB · Εμφανίσεις: 26 i3.jpg 156,6 KB · Εμφανίσεις: 26 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #1.776 16-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... Καλα,παιδια ,να τρελαθειτε απο την πικιλια,εχει και φοβερα ονυχιδρωμια,και παραγγελνει απο το καταλογο,εκατομδαδες σχεδια,εγω ψωνιζω εκει τωρα και 7 χρωνια,με ξερουν πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kis1.jpg 79,2 KB · Εμφανίσεις: 26 kis2.jpg 169,1 KB · Εμφανίσεις: 26 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #1.777 16-12-08 14:58 Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η sabi έγραψε: #1.778 16-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Click για ανάπτυξη... καλο ταξηδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 16-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... καταλαβα που ειναι! Θα παω απο εκει...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει... Σε ευχαριστω Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η staman2 έγραψε: #1.780 16-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:15 Η sabi έγραψε: #1.769 16-12-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλος ειρθες στα τσιντσιλακια!εχεις καμια φωτογραφια του Ιβαν?σκευτεσε να ξανα παρεις τσιντσιλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η sabi έγραψε: #1.770 16-12-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτα μιλαω...που ειναι? Ποια ειναι? Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:33 Η sabi έγραψε: #1.771 16-12-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... χιαρουμε πολυ ,που φτασατε καλα,να σου ζεισει το μωρο μας.και φωτογραφιες βγαζεις τελιες περειμενω και αλλα ΠΟΛΛΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η staman2 έγραψε: #1.772 16-12-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια Βασάκο μου!!! ΝΑΙΙΙΙΙ είναι το πρώτο το μωράκι μου αυτο. Κι είναι τόσο βαθύς σε αισθήματα που όμως δεν ξέρει να τα εκφράσει. ΤΟν λατρεύω όπως κι όλα τους. Φιλησέ μου τα μωρά σου τα ατελείωτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.773 16-12-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Click για ανάπτυξη... Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Βάσια13859: #1.774 16-12-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:14 Η sabi έγραψε: #1.775 16-12-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα i1.jpg 124,9 KB · Εμφανίσεις: 24 i2.jpg 157,4 KB · Εμφανίσεις: 26 i3.jpg 156,6 KB · Εμφανίσεις: 26 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #1.776 16-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... Καλα,παιδια ,να τρελαθειτε απο την πικιλια,εχει και φοβερα ονυχιδρωμια,και παραγγελνει απο το καταλογο,εκατομδαδες σχεδια,εγω ψωνιζω εκει τωρα και 7 χρωνια,με ξερουν πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kis1.jpg 79,2 KB · Εμφανίσεις: 26 kis2.jpg 169,1 KB · Εμφανίσεις: 26 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #1.777 16-12-08 14:58 Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η sabi έγραψε: #1.778 16-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Click για ανάπτυξη... καλο ταξηδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 16-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... καταλαβα που ειναι! Θα παω απο εκει...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει... Σε ευχαριστω Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η staman2 έγραψε: #1.780 16-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Giannis-Vivi: Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια.. Click για ανάπτυξη... Καλος ειρθες στα τσιντσιλακια!εχεις καμια φωτογραφια του Ιβαν?σκευτεσε να ξανα παρεις τσιντσιλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:27 Η sabi έγραψε: #1.770 16-12-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτα μιλαω...που ειναι? Ποια ειναι? Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:33 Η sabi έγραψε: #1.771 16-12-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... χιαρουμε πολυ ,που φτασατε καλα,να σου ζεισει το μωρο μας.και φωτογραφιες βγαζεις τελιες περειμενω και αλλα ΠΟΛΛΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η staman2 έγραψε: #1.772 16-12-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια Βασάκο μου!!! ΝΑΙΙΙΙΙ είναι το πρώτο το μωράκι μου αυτο. Κι είναι τόσο βαθύς σε αισθήματα που όμως δεν ξέρει να τα εκφράσει. ΤΟν λατρεύω όπως κι όλα τους. Φιλησέ μου τα μωρά σου τα ατελείωτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.773 16-12-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Click για ανάπτυξη... Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Βάσια13859: #1.774 16-12-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:14 Η sabi έγραψε: #1.775 16-12-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα i1.jpg 124,9 KB · Εμφανίσεις: 24 i2.jpg 157,4 KB · Εμφανίσεις: 26 i3.jpg 156,6 KB · Εμφανίσεις: 26 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #1.776 16-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... Καλα,παιδια ,να τρελαθειτε απο την πικιλια,εχει και φοβερα ονυχιδρωμια,και παραγγελνει απο το καταλογο,εκατομδαδες σχεδια,εγω ψωνιζω εκει τωρα και 7 χρωνια,με ξερουν πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kis1.jpg 79,2 KB · Εμφανίσεις: 26 kis2.jpg 169,1 KB · Εμφανίσεις: 26 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #1.777 16-12-08 14:58 Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η sabi έγραψε: #1.778 16-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Click για ανάπτυξη... καλο ταξηδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 16-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... καταλαβα που ειναι! Θα παω απο εκει...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει... Σε ευχαριστω Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η staman2 έγραψε: #1.780 16-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Γι'αυτα μιλαω...που ειναι? Ποια ειναι? Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:33 Η sabi έγραψε: #1.771 16-12-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... χιαρουμε πολυ ,που φτασατε καλα,να σου ζεισει το μωρο μας.και φωτογραφιες βγαζεις τελιες περειμενω και αλλα ΠΟΛΛΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η staman2 έγραψε: #1.772 16-12-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια Βασάκο μου!!! ΝΑΙΙΙΙΙ είναι το πρώτο το μωράκι μου αυτο. Κι είναι τόσο βαθύς σε αισθήματα που όμως δεν ξέρει να τα εκφράσει. ΤΟν λατρεύω όπως κι όλα τους. Φιλησέ μου τα μωρά σου τα ατελείωτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.773 16-12-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Click για ανάπτυξη... Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Βάσια13859: #1.774 16-12-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:14 Η sabi έγραψε: #1.775 16-12-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα i1.jpg 124,9 KB · Εμφανίσεις: 24 i2.jpg 157,4 KB · Εμφανίσεις: 26 i3.jpg 156,6 KB · Εμφανίσεις: 26 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #1.776 16-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... Καλα,παιδια ,να τρελαθειτε απο την πικιλια,εχει και φοβερα ονυχιδρωμια,και παραγγελνει απο το καταλογο,εκατομδαδες σχεδια,εγω ψωνιζω εκει τωρα και 7 χρωνια,με ξερουν πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kis1.jpg 79,2 KB · Εμφανίσεις: 26 kis2.jpg 169,1 KB · Εμφανίσεις: 26 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #1.777 16-12-08 14:58 Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η sabi έγραψε: #1.778 16-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Click για ανάπτυξη... καλο ταξηδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 16-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... καταλαβα που ειναι! Θα παω απο εκει...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει... Σε ευχαριστω Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η staman2 έγραψε: #1.780 16-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά! Click για ανάπτυξη... χιαρουμε πολυ ,που φτασατε καλα,να σου ζεισει το μωρο μας.και φωτογραφιες βγαζεις τελιες περειμενω και αλλα ΠΟΛΛΑ!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:35 Η staman2 έγραψε: #1.772 16-12-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια Βασάκο μου!!! ΝΑΙΙΙΙΙ είναι το πρώτο το μωράκι μου αυτο. Κι είναι τόσο βαθύς σε αισθήματα που όμως δεν ξέρει να τα εκφράσει. ΤΟν λατρεύω όπως κι όλα τους. Φιλησέ μου τα μωρά σου τα ατελείωτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.773 16-12-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Click για ανάπτυξη... Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Βάσια13859: #1.774 16-12-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:14 Η sabi έγραψε: #1.775 16-12-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα i1.jpg 124,9 KB · Εμφανίσεις: 24 i2.jpg 157,4 KB · Εμφανίσεις: 26 i3.jpg 156,6 KB · Εμφανίσεις: 26 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #1.776 16-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... Καλα,παιδια ,να τρελαθειτε απο την πικιλια,εχει και φοβερα ονυχιδρωμια,και παραγγελνει απο το καταλογο,εκατομδαδες σχεδια,εγω ψωνιζω εκει τωρα και 7 χρωνια,με ξερουν πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kis1.jpg 79,2 KB · Εμφανίσεις: 26 kis2.jpg 169,1 KB · Εμφανίσεις: 26 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #1.777 16-12-08 14:58 Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η sabi έγραψε: #1.778 16-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Click για ανάπτυξη... καλο ταξηδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 16-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... καταλαβα που ειναι! Θα παω απο εκει...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει... Σε ευχαριστω Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η staman2 έγραψε: #1.780 16-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε Click για ανάπτυξη... Καλημερουδια Βασάκο μου!!! ΝΑΙΙΙΙΙ είναι το πρώτο το μωράκι μου αυτο. Κι είναι τόσο βαθύς σε αισθήματα που όμως δεν ξέρει να τα εκφράσει. ΤΟν λατρεύω όπως κι όλα τους. Φιλησέ μου τα μωρά σου τα ατελείωτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.773 16-12-08 11:02 Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Click για ανάπτυξη... Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Βάσια13859: #1.774 16-12-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:14 Η sabi έγραψε: #1.775 16-12-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα i1.jpg 124,9 KB · Εμφανίσεις: 24 i2.jpg 157,4 KB · Εμφανίσεις: 26 i3.jpg 156,6 KB · Εμφανίσεις: 26 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #1.776 16-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... Καλα,παιδια ,να τρελαθειτε απο την πικιλια,εχει και φοβερα ονυχιδρωμια,και παραγγελνει απο το καταλογο,εκατομδαδες σχεδια,εγω ψωνιζω εκει τωρα και 7 χρωνια,με ξερουν πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kis1.jpg 79,2 KB · Εμφανίσεις: 26 kis2.jpg 169,1 KB · Εμφανίσεις: 26 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #1.777 16-12-08 14:58 Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η sabi έγραψε: #1.778 16-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Click για ανάπτυξη... καλο ταξηδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 16-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... καταλαβα που ειναι! Θα παω απο εκει...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει... Σε ευχαριστω Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η staman2 έγραψε: #1.780 16-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις Click για ανάπτυξη... Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Βάσια13859: #1.774 16-12-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:14 Η sabi έγραψε: #1.775 16-12-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα i1.jpg 124,9 KB · Εμφανίσεις: 24 i2.jpg 157,4 KB · Εμφανίσεις: 26 i3.jpg 156,6 KB · Εμφανίσεις: 26 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #1.776 16-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... Καλα,παιδια ,να τρελαθειτε απο την πικιλια,εχει και φοβερα ονυχιδρωμια,και παραγγελνει απο το καταλογο,εκατομδαδες σχεδια,εγω ψωνιζω εκει τωρα και 7 χρωνια,με ξερουν πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kis1.jpg 79,2 KB · Εμφανίσεις: 26 kis2.jpg 169,1 KB · Εμφανίσεις: 26 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #1.777 16-12-08 14:58 Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η sabi έγραψε: #1.778 16-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Click για ανάπτυξη... καλο ταξηδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 16-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... καταλαβα που ειναι! Θα παω απο εκει...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει... Σε ευχαριστω Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η staman2 έγραψε: #1.780 16-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:14 Η sabi έγραψε: #1.775 16-12-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα i1.jpg 124,9 KB · Εμφανίσεις: 24 i2.jpg 157,4 KB · Εμφανίσεις: 26 i3.jpg 156,6 KB · Εμφανίσεις: 26 sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #1.776 16-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... Καλα,παιδια ,να τρελαθειτε απο την πικιλια,εχει και φοβερα ονυχιδρωμια,και παραγγελνει απο το καταλογο,εκατομδαδες σχεδια,εγω ψωνιζω εκει τωρα και 7 χρωνια,με ξερουν πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kis1.jpg 79,2 KB · Εμφανίσεις: 26 kis2.jpg 169,1 KB · Εμφανίσεις: 26 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #1.777 16-12-08 14:58 Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η sabi έγραψε: #1.778 16-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Click για ανάπτυξη... καλο ταξηδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 16-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... καταλαβα που ειναι! Θα παω απο εκει...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει... Σε ευχαριστω Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η staman2 έγραψε: #1.780 16-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι pet shop? που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερωκαλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει Click για ανάπτυξη... ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:17 Η sabi έγραψε: #1.776 16-12-08 11:17 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... Καλα,παιδια ,να τρελαθειτε απο την πικιλια,εχει και φοβερα ονυχιδρωμια,και παραγγελνει απο το καταλογο,εκατομδαδες σχεδια,εγω ψωνιζω εκει τωρα και 7 χρωνια,με ξερουν πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα kis1.jpg 79,2 KB · Εμφανίσεις: 26 kis2.jpg 169,1 KB · Εμφανίσεις: 26 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #1.777 16-12-08 14:58 Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η sabi έγραψε: #1.778 16-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Click για ανάπτυξη... καλο ταξηδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 16-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... καταλαβα που ειναι! Θα παω απο εκει...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει... Σε ευχαριστω Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η staman2 έγραψε: #1.780 16-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... Καλα,παιδια ,να τρελαθειτε απο την πικιλια,εχει και φοβερα ονυχιδρωμια,και παραγγελνει απο το καταλογο,εκατομδαδες σχεδια,εγω ψωνιζω εκει τωρα και 7 χρωνια,με ξερουν πολυ καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 14:58 Η aalyah έγραψε: #1.777 16-12-08 14:58 Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η sabi έγραψε: #1.778 16-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Click για ανάπτυξη... καλο ταξηδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 16-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... καταλαβα που ειναι! Θα παω απο εκει...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει... Σε ευχαριστω Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η staman2 έγραψε: #1.780 16-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:32 Η sabi έγραψε: #1.778 16-12-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Click για ανάπτυξη... καλο ταξηδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 16-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... καταλαβα που ειναι! Θα παω απο εκει...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει... Σε ευχαριστω Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η staman2 έγραψε: #1.780 16-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό. Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!! Φιλια!! Click για ανάπτυξη... καλο ταξηδι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.779 16-12-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... καταλαβα που ειναι! Θα παω απο εκει...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει... Σε ευχαριστω Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η staman2 έγραψε: #1.780 16-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο... Click για ανάπτυξη... καταλαβα που ειναι! Θα παω απο εκει...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει... Σε ευχαριστω Sabi! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:47 Η staman2 έγραψε: #1.780 16-12-08 15:47 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση. Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα! Click για ανάπτυξη... Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.