Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλως ηρθες στη παρεα!Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια..![]()
Εδω οι British Maniacs έχουν κανει παρεάκι!
Nα σου ζησει η Τερεζα σου!

https://www.mypetz.gr/threads/british-maniacs.221942/
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Κατι έλεγες για ένα μαγαζι στην Αθηνα με κρεβατάκια γουνινα...αν δεν κανω λαθος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γι'αυτα μιλαω...που ειναι? Ποια ειναι?αν σε ενδιαφερει στην Αθηνα ενα μαγαζη που εχει πολα γοτνινα κρεβατια και μαξηλαρια σε τρελα χρωματα και πολυ φτηνα τ.2106251990,2108013935,ειναι και τα 2 μαγαζια στην Βορια προαστια![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά!![]()
Καλώς ήρθες!! Να την χαίρεσαι την κουκλίτσα σου. Βάλε μας και φωτο να την καμαρώσουμε!!!Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια..![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστουμε!!!!!Αστέρι!!!!!!!!!![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλος ειρθες στα τσιντσιλακια!εχεις καμια φωτογραφια του Ιβαν?Η μητερα μου ειχε τον ιβαν περσικο τσιντσιλα..οταν τον πηραμε ημουν 10 χρονων ..σε σχεση με τα περσιας παρολο που ειναι μακριτριχο δεν μαδαει και ειχε τελειο χαρακτηρα..οσοι εχετε παιδακια ειναι οτι καλητερο...δυστηχως ο ιβαν μασ εχει 10 χρονια που δεν ειναι στη ζωη ..απο τοτε εχουμε την τερεζα μας..(τη πηραμε οταν ο ιβαν ηταν 2 χρονων ) που με πολυ φροντιδα και πολυ αγαπη ειναι 15 χρονων και ειναι μια χαρα κουκλιτσα..η τερεζα μας ειναι βρετανικη και μπορω να πω πολυ μα παρα πολυ γλυκια..![]()
σκευτεσε να ξανα παρεις τσιντσιλα?
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δειςΓι'αυτα μιλαω...που ειναι? Ποια ειναι?![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
χιαρουμε πολυ ,που φτασατε καλα,να σου ζεισει το μωρο μας.και φωτογραφιες βγαζεις τελιες περειμενω και αλλα ΠΟΛΛΑ!!!!!!εμείς φτάσαμε πριν από λίγο η μικρή έφαγε ήπιε νεράκι και πήγε τουαλέτα ! από χθες με πλησιάζει και όταν τη χαϊδεύω γουργουρίζει και παίζει με τα χέρια μου !είναι τέλεια, αύριο θα πάμε και στο γιατρό!θα βγάλουμε και πολλές φωτογραφίες και θα βάλω από αύριο τις πρώτες μας!sabi μου σε ευχαριστώ και πάλι για όλα η μικρή είναι ένα στολίδι και είμαι πολύ χαρούμενη που θα την φροντίζω εγώ!χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά!![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλημερουδια Βασάκο μου!!!βλέπω Αναστασία το avatar το εχει μόνο ο Τιμυς ε?ειναι ο πρωτος τι να κάνουμε![]()
ΝΑΙΙΙΙΙ είναι το πρώτο το μωράκι μου αυτο. Κι είναι τόσο βαθύς σε αισθήματα που όμως δεν ξέρει να τα εκφράσει. ΤΟν λατρεύω όπως κι όλα τους.
Φιλησέ μου τα μωρά σου τα ατελείωτα!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Eιναι pet shop?Καλημερα Γιουλη μου!Το μαγαζη ειναι στο Χαπ.Τρικουπι,λεγετε 'ΓΙΓΑΣ' και εχει γεματο υπογιο με μαξηλαρια και κρεβατια,και με αγορα ενα δεινει αλλο δωρο,ειναι διπλα σου πειγε να δεις![]()
που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερω
καλα μπορει να περναω συνεχεια και να μην το έχω δει
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Eιναι pet shop?που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερω
![]()
δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...
παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...
πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση.Eιναι pet shop?που κοντα στη Τρικουπη Ν. Ερυθραια ή προς Ν. Κηφισια?? δεν το ξερω
![]()

Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα!

Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλα,παιδια ,να τρελαθειτε απο την πικιλια,εχει και φοβερα ονυχιδρωμια,και παραγγελνει απο το καταλογο,εκατομδαδες σχεδια,εγω ψωνιζω εκει τωρα και 7 χρωνια,με ξερουν πολυ καλα.δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...
πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο...

Συνημμένα
aalyah
Διάσημο μέλος
Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!!
Φιλια!!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
καλο ταξηδι!Φιλάκια πολλά πολλά πολλά απο μένα. Σήμερα πετάω για ελλάδα! Ιντερνετ δεν θα μπορω να μπαίνω για καιρό. Γι'αυτό πλέον κινητό.
Να είστε καλά και να μου προσέχετε τα γατόνια σας!!!
Φιλια!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καταλαβα που ειναι!δες Γιουλάκι και ξέρεις όταν έρθω..τσουπ θα με πας κατευθείαν...παρε και φωτο να μας δείξεις τα σχέδια...
πες θα σας τα λανσάρω στο διαδικτυο...
Θα παω απο εκει
...θα το πω και στην Αντα...αν και μπορει να το ξερει...
Σε ευχαριστω Sabi!
staman2
Περιβόητο μέλος
Ομορφιά μου!!! Η μεσαία φωτο είναι όλα τα λεφτά!!ειναι αμεσος μετα το φαναρι Ταττοιου και Χ.Τρικουπη,διπλα στην στασι του λεωφοριου.παρε τηλεφονο να σου πουν την διευθενση.
Σας βαζω τελευτεες φωτογραφιες τις Ισις.απο δω και περα θα τα εχουμε απο την Γιοτα!
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool