ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
συμφωνώ υπάρχουν και εκτροφεία που είναι οικογενειακά με πολύ λίγα ζώα!Δεν ειμαι εκτροφείο κ ουτε θελω να γίνω, γιατι πιστεύω ότι η παραγωγή χαλαει την γοητεία (δεν θελω να προσβάλω κανέναν, ειναι καθαρα η γνώμη μου). Ας έχω τα γατιά μου και όποτε έχω μωραθα βρίσκω καλούς ανθρώπους που θα τα θέλουν. Πολλές φορές δεν μπορώ να δώσω τα μικρά γιατί τα έχω ήδη αγαπήσει.Κάπως έτσι έγινε και έχω πέντε γάτες στο σπίτι μου.
Ξέρω ένα πράγμα σίγουρα, η ζωη μου παει αναλογα με τα ζωα μου και αυτο δεν μ' ενοχλεί καθολου
Το τσιντσιλα με εχει γοητέψει 8 χρονια πριν και θα παραμείνει στην καρδια μου για παντα
Προσπαθω να μαθω τα πάντα για την τσιντσιλα και ότι θα βρω θα το μοιραστώ μαζί σας.
![]()
Αυτών είμαι υπέρ... ή υπεύθυνων ιδιωτών όπως εσύ! 
Μια απ'τα ίδια κι εγώ με τα Βιρμανικά...
Θα τα λέμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
ντροπή μου; ίσως.... θα βοηθούσε φωτογραφία ίσως ... (την άγνοια την δήλωσα εξ αρχής μη με πυροβολισετε :Ρ)περιμένω να δώ και τα μικρά τσιντσιλά της σάμπι. μικρα΄γατάκια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εφτασεεεεεεμπουρμίλα δεν έχω δει ποτέ μου νομίζω. δεν ήξερα κάν ότι υπάρχει τέτοια ράτσα.ντροπή μου; ίσως.... θα βοηθούσε φωτογραφία ίσως ... (την άγνοια την δήλωσα εξ αρχής μη με πυροβολισετε :Ρ)
περιμένω να δώ και τα μικρά τσιντσιλά της σάμπι. μικρα΄γατάκια![]()

https://www.burmilla.co.uk/
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
νομιζω η λεει αυτη δηλωνει την γατα της Μπουρμας (που κανονικα ειναι μαυρη)και το τσιντιλλα!
burm+illa
πως με βρισκετε?
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ωραια!!!εμενα μου αρεσει αυτη η φαση!!!Δεν ειμαι εκτροφείο κ ουτε θελω να γίνω, γιατι πιστεύω ότι η παραγωγή χαλαει την γοητεία (δεν θελω να προσβάλω κανέναν, ειναι καθαρα η γνώμη μου). Ας έχω τα γατιά μου και όποτε έχω μωραθα βρίσκω καλούς ανθρώπους που θα τα θέλουν. Πολλές φορές δεν μπορώ να δώσω τα μικρά γιατί τα έχω ήδη αγαπήσει.Κάπως έτσι έγινε και έχω πέντε γάτες στο σπίτι μου.
Ξέρω ένα πράγμα σίγουρα, η ζωη μου παει αναλογα με τα ζωα μου και αυτο δεν μ' ενοχλεί καθολου
Το τσιντσιλα με εχει γοητέψει 8 χρονια πριν και θα παραμείνει στην καρδια μου για παντα
Προσπαθω να μαθω τα πάντα για την τσιντσιλα και ότι θα βρω θα το μοιραστώ μαζί σας.
![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
πολυ καλη εψαξες εψαξες !νομιζω η λεει αυτη δηλωνει την γατα της Μπουρμας (που κανονικα ειναι μαυρη)και το τσιντιλλα!
burm+illa
πως με βρισκετε?

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
συμφωνω παρα πολυΔεν ειμαι εκτροφείο κ ουτε θελω να γίνω, γιατι πιστεύω ότι η παραγωγή χαλαει την γοητεία (δεν θελω να προσβάλω κανέναν, ειναι καθαρα η γνώμη μου). Ας έχω τα γατιά μου και όποτε έχω μωραθα βρίσκω καλούς ανθρώπους που θα τα θέλουν. Πολλές φορές δεν μπορώ να δώσω τα μικρά γιατί τα έχω ήδη αγαπήσει.Κάπως έτσι έγινε και έχω πέντε γάτες στο σπίτι μου.
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
γιατι απο 1000 site που βρεισκω τα 999 ειναι στα ρωσσικα και δεν θα καταλαβει κανεισ
. Εχεισ μωρα μπιρμανακια?
Μια κυρια εψαχνε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση στην παρακλησή μου 
zorica
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ακόμα όχι...απ'του χρόνου πρώτα ο Θεός!Γιουλη εισαι απιστεφτη,σε ευχαριστω πολυγιατι απο 1000 site που βρεισκω τα 999 ειναι στα ρωσσικα και δεν θα καταλαβει κανεισ
. Εχεισ μωρα μπιρμανακια?
Μια κυρια εψαχνε.

bunny
Περιβόητο μέλος
Γιούλη,έβαλα φωτό του εξώφυλλου του NG KIDS στους Birmaniacs.ακόμα όχι...απ'του χρόνου πρώτα ο Θεός!![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Γενικα δεν εχω ποτε πανω απο 1 αρσενικο.ζητησα σε καποια φαση ενα αρσενικο για εινοικιο,αλλα ηθελαν 3000ε. για τα ζευγαροματα και βεβαια δεν το πηρα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Η πρωτη μου γατα την αγορασα εγκυος,και μετα κρατησα μονο θυληκα.Μετα εφερα ενα αρσενικο,ειχα μια γεννα με αυτον,τον εδωσα στην θεια μου και το αρσενικο που εχω τωρα,ειναι 2 ετων μονο.Και ειναι ο καλυτερος γατος του κοσμου(για μενα)Γενικα δεν εχω ποτε πανω απο 1 αρσενικο.ζητησα σε καποια φαση ενα αρσενικο για εινοικιο,αλλα ηθελαν 3000ε. για τα ζευγαροματα και βεβαια δεν το πηρα...

moukelis
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
θα βρίσκω καλούς ανθρώπους που θα τα θέλουν. Πολλές φορές δεν μπορώ να δώσω τα μικρά γιατί τα έχω ήδη αγαπήσει.Κάπως έτσι έγινε και έχω πέντε γάτες στο σπίτι μου.