sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
εγώ θα μπορούσα να ζω κάθε μέρα με ζυμαρικά...
να δισκολο να κρατειθεις.
ναι αλλά ειναι γκρι, ασημένια, ή σκιασμένα?
πρεπει να ειναι σκιασμενα αλλα θα δειξει,γιατι πολυ ξανθω μουρι.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Εμενα δεν με ζυμωνει κανεις....σνιφ σνιφφ.αυτο ειναι ευκολο!!!!![]()
Επισης τρελαινομαι για τηγανητε πατατες, θα μπορουσα να φαω για πρωινο,μεσημεριανο και βραδυνο 7 μερες την εβδομαδα!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
τοτε δεν θα παμε ποτε για φαγητο μαζη γιατι να παρουμε 500 κιλαΕμενα δεν με ζυμωνει κανεις....σνιφ σνιφφ.Επισης τρελαινομαι για τηγανητε πατατες, θα μπορουσα να φαω για πρωινο,μεσημεριανο και βραδυνο 7 μερες την εβδομαδα!!!!!!!!!
![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμενα δεν με ζυμωνει κανεις....σνιφ σνιφφ.Επισης τρελαινομαι για τηγανητε πατατες, θα μπορουσα να φαω για πρωινο,μεσημεριανο και βραδυνο 7 μερες την εβδομαδα!!!!!!!!!
![]()

εμένα πάλι δεν με τρελαίνουν προτιμώ βραστές και πουρέ !και για πρωινό πατάτες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
που τον εχουν αυτον??στην ρωσια?????

θελω να τον φιλησω!!!!!!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
oχι! στη Κατω Κηφισιά!ρε Sabi τωρα το ειδα τι αγορι ειναι αυτος ο Κρις???σαν ψευτικος ειναι!!!!
που τον εχουν αυτον??στην ρωσια?????
θελω να τον φιλησω!!!!!!!!!![]()

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Για να καταλαβεις ποσο πολυ μου αρεσουν!!εμένα πάλι δεν με τρελαίνουν προτιμώ βραστές και πουρέ !και για πρωινό πατάτες?

ενταξει για πρωινο θα φαω μερεντα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Αν ειναι να τα μοιραστουμε κανενα προβλημα!! 250 εσυ και 250 κιλα εγω!τοτε δεν θα παμε ποτε για φαγητο μαζη γιατι να παρουμε 500 κιλα![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
με πατάτεςΓια να καταλαβεις ποσο πολυ μου αρεσουν!!ενταξει για πρωινο θα φαω μερεντα!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
σίγουρα την μερέντα έτσι το είπε για παραπλάνηση !με πατάτες![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω φευγω τωρα να παω να αδιασω το πετσοπ μου,θα τα πουμε αυριο,φυλακια
:kiss:καλο βραδι!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τρέλα η μερέντα!!σίγουρα την μερέντα έτσι το είπε για παραπλάνηση !![]()

πω πω τι μου κάνετε μεσημεριάτικα...

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Τι μου κανεις μανα μου ??τρέλα η μερέντα!!
πω πω τι μου κάνετε μεσημεριάτικα...![]()
σε τετοιο στυλ εννοεις? 

Luna
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι ο επιβήτορας της!! (δηλ. των γατιών της) Στο σπίτι της τον έχει!σοβαρα?????![]()

Γιατι?

elvenstar
Επιφανές μέλος
σίγουρα την μερέντα έτσι το είπε για παραπλάνηση !![]()

Κάπου είχα μία συνταγή για μερέντα (οπότε μπορείς να έχεις απίστευτες ποσότητες κ μετά να μπεις κ να μοιραστείς τα κιλά με κάποιον άλλοτρέλα η μερέντα!!
πω πω τι μου κάνετε μεσημεριάτικα...![]()
)Ευτυχώς υπήρξε η διευκρίνησηειναι ο επιβήτορας της!! (δηλ. των γατιών της)

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κάπου είχα μία συνταγή για μερέντα (οπότε μπορείς να έχεις απίστευτες ποσότητες κ μετά να μπεις κ να μοιραστείς τα κιλά με κάποιον άλλο)
Ευτυχώς υπήρξε η διευκρίνηση![]()
τη φτιάχνει η μητέρα μου...ειναι του Thermomix...
Ε.. ναι να μη παρεξηγηθούμε κιόλας...

Eγώ πάντως όταν θέλω να πάω στο σπίτι του φίλου μου του λέω...έχω οίστρο να σου'ρθω?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μου αρέσουν και με κρέμα...Κρουασαν με γεμιση μερεντα! γιαμ γιαμ!!![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
΄Η ακόμα καλύτερα μερέντα με γέμιση κρουασάν(όπως λέει κ η Ραίσα λείπει ένα μπαρμπαδέλι που του πέφτουν τα σάλια)Κρουασαν με γεμιση μερεντα! γιαμ γιαμ!!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool