Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
17 του Δεκέμβρη θα γίνει 8 μηνών το ζουζουνάκι μου!πόσο είναι το τερατάκι σου![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Όσο πιο μικρό είναι τόσο πιο εύκολα θα δεχτεί ένα νέο γατάκι γι αυτό σε ρωτάω. Ειναι Βιρμανάκι έτσι;17 του Δεκέμβρη θα γίνει 8 μηνών το ζουζουνάκι μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο πιο μικρό είναι τόσο πιο εύκολα θα δεχτεί ένα νέο γατάκι γι αυτό σε ρωτάω. Ειναι Βιρμανάκι έτσι;
δεν είναι καθαρόαιμη είναι περσικό με βιρμανίας!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Νομίζω όμως ότι έχει υπερισχύσει το Βιρμανάκι πάνω του. Τώρα θα δεις κ τον χαρακτήρα των περσικών θα σε έχουμε κ στα Περσακια μέλος ελπίζωδεν είναι καθαρόαιμη είναι περσικό με βιρμανίας!![]()
Είδα τις φωτογραφίες της μικρής σου στο γκάλερυ εισαι πολύ τυχερή ειναι πολύ κουκλα, κ οπως μου ελεγε η Αναστασία οταν πηγε στην Σάμπι το μικρουλι σου ειχε καθήσει στο χέρι της 3 ώρες υσηχο ύσηχο (όπως όλα τα περσακια άλλωστε) κ προσπαθούσε να εστιαση με τα ματάκια του γιατί επειδή ηταν μωρό δεν μπορούσε να εστιασει κ πολύ καλά
Και τρελαθηκε τοσο η Αναστασία που με πηρε τηλ. να μου το περιγράψειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
έχω και ένα περσικό τη Lita που είναι από τα πιο ήσυχα γατάκια που έχω γνωρίσει!Νομίζω όμως ότι έχει υπερισχύσει το Βιρμανάκι πάνω του. Τώρα θα δεις κ τον χαρακτήρα των περσικών θα σε έχουμε κ στα Περσακια μέλος ελπίζωΕίδα τις φωτογραφίες της μικρής σου στο γκάλερυ εισαι πολύ τυχερή ειναι πολύ κουκλα, κ οπως μου ελεγε η Αναστασία οταν πηγε στην Σάμπι το μικρουλι σου ειχε καθήσει στο χέρι της 3 ώρες υσηχο ύσηχο (όπως όλα τα περσακια άλλωστε) κ προσπαθούσε να εστιαση με τα ματάκια του γιατί επειδή ηταν μωρό δεν μπορούσε να εστιασει κ πολύ καλά
Και τρελαθηκε τοσο η Αναστασία που με πηρε τηλ. να μου το περιγράψει
δεν μπορείς να φανταστείς την αγωνία μου και πόσο θα ήθελα να την έχω εδώ και ζηλεύω και λίγο που οι άλλοι την έχουν δει και εγώ όχι
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σε καταλαβαίνωέχω και ένα περσικό τη Lita που είναι από τα πιο ήσυχα γατάκια που έχω γνωρίσει!δεν μπορείς να φανταστείς την αγωνία μου και πόσο θα ήθελα να την έχω εδώ και ζηλεύω και λίγο που οι άλλοι την έχουν δει και εγώ όχι
![]()
Ποτε θα πας να την πάρεις τη μικρούλα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε καταλαβαίνωΠοτε θα πας να την πάρεις τη μικρούλα;
αρχές Δεκεμβρίου απλά δεν ξέρω ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία γιατί θέλω να κατέβω με παρέα οπότε ή στις 12 ή στις 15 με 17 !ελπίζω να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνετε!έχω αρχίσει να προετοιμάζω τη Μίου πάντως

staman2
Περιβόητο μέλος
Είναι μια κουκλα η γατούλα σου. Πραγματικά τέλεια. Με τέλειο εκφραστικό βλέμμα. Να την χαίρεσαι τη Μιου σουη μόνη μου ανησυχία τώρα είναι πως θα το πάρει το μικρό μου τερατάκι!

aalyah
Διάσημο μέλος
Καλέ τελικά την μικρή πως θα την βαφτίσετε? Μου θυμήζει στα χρώματα το ένα απο τα τσιντσιλά μου (κανονικό ζωάκι τσιντσιλά όχι γάτα τσιντσιλά) που ήταν και θηλυκό!! Κουκλάκι!
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι μια κουκλα η γατούλα σου. Πραγματικά τέλεια. Με τέλειο εκφραστικό βλέμμα. Να την χαίρεσαι τη Μιου σου![]()
έγινες και επίσημα νονά μας, το είδες?

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ θα ζουλήξω Μίου και μικρό τσιντσιλάκι λίαν συντόμως!! Ε Λίτα μας καλή μας Λίτα??
Καλέ τελικά την μικρή πως θα την βαφτίσετε? Μου θυμήζει στα χρώματα το ένα απο τα τσιντσιλά μου (κανονικό ζωάκι τσιντσιλά όχι γάτα τσιντσιλά) που ήταν και θηλυκό!! Κουκλάκι!
αυτό έκλεισε !θα τα ζουλήξεις με το έρθεις Ελλάδα

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αναστασία άρχισε να ψάχνεις ονόματαέγινες και επίσημα νονά μας, το είδες?![]()
Και έτσι λέω οσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Τέλειος συγχρονισμός για τα χριστούγεννα μοιάζει κ σαν χιονονιφάδα η μικρήαρχές Δεκεμβρίου απλά δεν ξέρω ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία γιατί θέλω να κατέβω με παρέα οπότε ή στις 12 ή στις 15 με 17 !ελπίζω να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνετε!έχω αρχίσει να προετοιμάζω τη Μίου πάντως![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
λες να βάλω και στα δύο κόκκινα σκουφάκια για τα ΧριστούγενναΑναστασία άρχισε να ψάχνεις ονόματα
Και έτσι λέω οσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Τέλειος συγχρονισμός για τα χριστούγεννα μοιάζει κ σαν χιονονιφάδα η μικρή![]()
και να κάνω φωτογράφηση !

elvenstar
Επιφανές μέλος
Και γιατί όχι είναι τέλεια μοντέλα για τέτοια φωτογράφηση, αλλά γιατί 2 το περσάκι δεν θα έχει σκουφάκιλες να βάλω και στα δύο κόκκινα σκουφάκια για τα Χριστούγεννα
και να κάνω φωτογράφηση !![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
επειδή η Lita δεν είναι άσπρη σε αυτήν θα βάλω κερατάκια ταράνδου να κάνει τον ρουντολφ ή φτερά να κάνει το αγγελάκι !Και γιατί όχι είναι τέλεια μοντέλα για τέτοια φωτογράφηση, αλλά γιατί 2 το περσάκι δεν θα έχει σκουφάκι![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Να της βάλεις κ μια κόκκινη μύτη (αν δεν έχει ήδη)επειδή η Lita δεν είναι άσπρη σε αυτήν θα βάλω κερατάκια ταράνδου να κάνει τον ρουντολφ ή φτερά να κάνει το αγγελάκι !![]()

Οπότε μαζί με το μωρό να ζητήσεις κ την τιάρα, θα σου χρειαστεί για την Λίταάσε που η Lita είναι μεγάλη ντίβα και δεν θα άφηνε με τίποτα να της βάλεις σκουφάκι! αυτή είναι για μεγάλα πράγματα!![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Να της βάλεις κ μια κόκκινη μύτη (αν δεν έχει ήδη)
Οπότε μαζί με το μωρό να ζητήσεις κ την τιάρα, θα σου χρειαστεί για την Λίτα![]()
αυτό είναι σίγουρο και θα καμαρώνει η Lita

aalyah
Διάσημο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Αυτό το είχα κατά νου. Θα είναι και το μόνο σίγουρο. Θα ποζάρουν όλα μας τα γατουνια από εδώ με αγιοβασιλιάτικα σκουφιάλες να βάλω και στα δύο κόκκινα σκουφάκια για τα Χριστούγεννα
και να κάνω φωτογράφηση !![]()

επειδή η Lita δεν είναι άσπρη σε αυτήν θα βάλω κερατάκια ταράνδου να κάνει τον ρουντολφ ή φτερά να κάνει το αγγελάκι !![]()

Θα της πηγαίνουν. Πάρε ιδέα από τον Σείριο της Δωρας. ΤΟν έχει κάνει αγγελάκι με φτερά στο θεματάκι του δες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool