sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Λιτα
! επιγονδος θελω ονομα για την κορη σου να μην την φοναζω ψηψηνα.Να αρχειζει να μαθενει το ονομα τις
Βασια μεγαλο ευχαριστω για την βοηθεια σου.
δεν ξερω αν γνορειζεις,Ο Γεωργος πειρε χτες και το θυληκο και κλεισανε αλο ενα απο τα γρι
,τι να τα κανει δεν ξερω νομιζω να το κανει δωρο σε καπιον.
Οπιος ξερει πως κλειδονετε το θεμα ας να κλεισει για τα γατακια για πωληση σας παρακαλω .ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι ναι το είδα. Να βρουμε τωρα όνομα για το μωράκι σου. Τι λές???έγινες και επίσημα νονά μας, το είδες?![]()
Σκέφτομαι το Οντίλ θα σου άρεσε? Και μετά το Οντέτ, Μπιζού (κόσμημα), Σταλίτσα (γιατί σαν τσιντσιλά θα είναι ντελικάτη θηλυκιά), Εσθήρ, Ίσις.
Εσύ βέβαια θα αποφασίσεις σαν μανουλα της.! Με το καλό να την δεχθείς και να είστε ευτυχισμένοι όλοι μαζί.

Καλημέρα! Μπράβο Σάμπυ μου. Πόσο χαίρομαι για τα γατάκια που βρήκαν τέτοιες οικογένειες!!! Μακάρι να μαθαίνουμε κ νέα τους από εδώ. Τους το είπες??? Να μου φιλήσεις τα μωράκια και τη μαμά τους.Καλημερα κοριτσια! χτες βειγανε ολα τα γατακια,εμενε μονο η κορη τις Λιτας.Μου λειπουν ιδι περεμενω να ερθει το βραδι να τους παρω τηλεφινι να δω πως πειγανε το προτο 24ωρο.
Λιτα! επιγονδος θελω ονομα για την κορη σου να μην την φοναζω ψηψηνα.Να αρχειζει να μαθενει το ονομα τις
Βασια μεγαλο ευχαριστω για την βοηθεια σου.δεν ξερω αν γνορειζεις,Ο Γεωργος πειρε χτες και το θυληκο και κλεισανε αλο ενα απο τα γρι
Οπιος ξερει πως κλειδονετε το θεμα ας να κλεισει για τα γατακια για πωληση σας παρακαλω .ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
[/quote]
Καλημερα Αναστασια μου! τουςειπα να γεινουν μελι του σαιτ ας ελπιζουμε να το κανουν.Θα τους μειλεισω το βραδι να δω πως τα πειγαν ος τωρα και το γραψω τα νεα
indrilgon
Δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Το θέμα Σαμπι θα το κλειδώσουν οι διαχειριστές εσύ δεν κάνεις κάτι. Φαντάζομαι πως θα νιώθεις χωρίς τα μικρούλια σουΚαλημερα κοριτσια! χτες βειγανε ολα τα γατακια,εμενε μονο η κορη τις Λιτας.Μου λειπουν ιδι περεμενω να ερθει το βραδι να τους παρω τηλεφινι να δω πως πειγανε το προτο 24ωρο.
Λιτα! επιγονδος θελω ονομα για την κορη σου να μην την φοναζω ψηψηνα.Να αρχειζει να μαθενει το ονομα τις
Βασια μεγαλο ευχαριστω για την βοηθεια σου.δεν ξερω αν γνορειζεις,Ο Γεωργος πειρε χτες και το θυληκο και κλεισανε αλο ενα απο τα γρι
![]()
Το σημαντικό όμως ειναι οτι πήγαν σε καλά σπίτια που θα τα αγαπάνε
Αναστασία εγώ σκεφτόμουν επειδή εχει τέτοιο χρώμα να βρείτε κάτι που να έχει σχέση με Silver, snowflake, Bliz, crystal κάτι τέτοιο ή όνομα από νεραϊδούλα. Να σας βάλω μερικές διευθύνσεις που έχει τέτοια ονόματα από νεράιδες κ ξωτικά να διαλέξετε;Ναι ναι το είδα. Να βρουμε τωρα όνομα για το μωράκι σου. Τι λές???
Σκέφτομαι το Οντίλ θα σου άρεσε? Και μετά το Οντέτ, Μπιζού (κόσμημα), Σταλίτσα (γιατί σαν τσιντσιλά θα είναι ντελικάτη θηλυκιά), Εσθήρ, Ίσις.
Εσύ βέβαια θα αποφασίσεις σαν μανουλα της.! Με το καλό να την δεχθείς και να είστε ευτυχισμένοι όλοι μαζί.
.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημέρα και απο μένα ωραία ονόματα σκέφτηκες!Ναι ναι το είδα. Να βρουμε τωρα όνομα για το μωράκι σου. Τι λές???
Καλημέρα! Μπράβο Σάμπυ μου. Πόσο χαίρομαι για τα γατάκια που βρήκαν τέτοιες οικογένειες!!! Μακάρι να μαθαίνουμε κ νέα τους από εδώ. Τους το είπες??? Να μου φιλήσεις τα μωράκια και τη μαμά τους.![]()

μου άρεσε πολύ το Ίσις και το Οντέτ τι λες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος

indrilgon
Δραστήριο μέλος

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι αυτή είναι η μικρή μου και μεγάλη τώρα είναι έτσιΗ μικρή στην υπογραφή είναι; Να την χαίρεσαι! Ελπίζω να δέσει αμέσως με την μιου σου!![]()

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Στην καλύτερη ηλικία είναι για να δεχτεί νέο γατάκι, έχει και ρίζες βιρμανικες? Σίγουρα έχει ανάγκη απο παρέα όταν λείπεις... Είμαι σίγουρη οτι θα λατρευτουν και σε λίγο καιρό θα έχεις ένα γούνινο μπουκέτο να κοιμάτε στα πόδια σου!ναι αυτή είναι η μικρή μου και μεγάλη τώρα είναι έτσι!σε ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με το τερατάκι μου είναι και λίγο κακομαθημένη![]()
![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
η Μίου είναι περσικό με βιρμανίας και ναι όντως της λείπω γιατί όταν γυρνάω είναι πάντα ξαπλωμένη μπροστά στην εξώπορτα!να κοιμούνται στο κεφάλι μου θες να πεις γιατί εκεί βολεύεται η Μίου!Στην καλύτερη ηλικία είναι για να δεχτεί νέο γατάκι, έχει και ρίζες βιρμανικες? Σίγουρα έχει ανάγκη απο παρέα όταν λείπεις... Είμαι σίγουρη οτι θα λατρευτουν και σε λίγο καιρό θα έχεις ένα γούνινο μπουκέτο να κοιμάτε στα πόδια σου!![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
To Φέη πως σας φαίνεται? Η το Λίλη? Το Άριελ που είναι και όνομα αγγέλου? Ή το Μπιάνκα? Εγώ την δικιά μου την έλεγα Ίνκας. Επίσης ένα άλλο όνομα που μ'αρέσει πολύ είναι το Μάια (Η Μάγια) απο τον πολιτισμό των Μάγιας. Η Σάντυ, Σάια, Μέι, Μελίσα. Αυτα δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα.
και το Λίλη είναι πολύ ωραίο η νονά μας όμως που είναι ? από τα ονόματα που πρότεινε μου άρεσε το Ίσις και το Οντέτ ! τι έχει να πει?α νονά θέλουμε και δώρο πλησιάζουν Χριστούγεννα

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Ορίστε δεν θα χρειάζεται να πληρώνεις και λεφτά για εξτεσιον... θα χεις φυσική γουργουροτρίχα..η Μίου είναι περσικό με βιρμανίας και ναι όντως της λείπω γιατί όταν γυρνάω είναι πάντα ξαπλωμένη μπροστά στην εξώπορτα!να κοιμούνται στο κεφάλι μου θες να πεις γιατί εκεί βολεύεται η Μίου!![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
indrilgon
Δραστήριο μέλος
Πω πω τι καρδούλα μωρέ! Σαν αγγελάκι είναι η άτιμη!δείτε και κάτι αστείο!

aalyah
Διάσημο μέλος
και το Λίλη είναι πολύ ωραίο η νονά μας όμως που είναι ? από τα ονόματα που πρότεινε μου άρεσε το Ίσις και το Οντέτ ! τι έχει να πει?α νονά θέλουμε και δώρο πλησιάζουν Χριστούγεννα![]()
Εγώ απλά ιδέες είπα. Εσείς να τα συμφωνήσετε με την νονά της μικρής και να διαλέξετε

Αυτή την φωτό της Μιού όταν την προτοείδα στο γκάλερι σου κοπανιόμουν απο τα γέλια. Είναι απίστευτη

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Πω πω τι καρδούλα μωρέ! Σαν αγγελάκι είναι η άτιμη!![]()
είναι οι ήσυχες στιγμές της δηλαδή όταν κοιμάται!

indrilgon
Δραστήριο μέλος
Και η Λίτα σου όμως είναι φατσόνι!είναι οι ήσυχες στιγμές της δηλαδή όταν κοιμάται!![]()

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστώ πολύ !είναι σκέτη γλύκα και πολύ 'ήσυχη καμία σχέση σαν χαρακτήρες με τη Μίου!Και η Λίτα σου όμως είναι φατσόνι!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool