Chinchilla-maniacs

την είδα sabi μου ειναι μια μικρη θεα!αντε με το καλο να χαιρεσαι και τα σκυλάκια σου!:up:
ευχαριστω!η δικια σου παιζει συνεχια,τρεχει σαν τρελι,κηνηγαει τα ποδια μου.εχει μεγαλοσει πολυ κουκλιτσα ειναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω!η δικια σου παιζει συνεχια,τρεχει σαν τρελι,κηνηγαει τα ποδια μου.εχει μεγαλοσει πολυ κουκλιτσα ειναι
αχ τι θα κάνω που δεν μπορω να έρθω μονη μου και περιμένω να μπορει και αυτος!μου ειπε οτι στο τέλος αυτης της βδομάδας θα ξέρει πότε μπορουμε να έρθουμε!μολις μαθω θα σε ενημερωσω και θα σου στειλω και το τηλεφωνο μου !μετράω μερες ολο αυτο τον καιρο!:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ τι θα κάνω που δεν μπορω να έρθω μονη μου και περιμένω να μπορει και αυτος!μου ειπε οτι στο τέλος αυτης της βδομάδας θα ξέρει πότε μπορουμε να έρθουμε!μολις μαθω θα σε ενημερωσω και θα σου στειλω και το τηλεφωνο μου !μετράω μερες ολο αυτο τον καιρο!:/:
καλε!δεν σου για να βιαζεσε

καλε!δεν σου για να βιαζεσε
απο μονη μου βιαζομαι εγω !:lol::lol:θέλω να ερθει κοντα η γατοοικογενεια μου!:)

Sabi, χθες που πήγα για περπάτημα, πέρασα κατά τις 7 παρά απο το μαγαζι της Ερυθραιας και σε πήρε μια κοπέλα τηλέφωνο στα Μελίσσια για να σου κάνω "έκπληξη" αλλά ειχες φύγει! :)
Χαμος στο μαγαζι ε? Πολύ δουλειά! :up:

Sabi, χθες που πήγα για περπάτημα, πέρασα κατά τις 7 παρά απο το μαγαζι της Ερυθραιας και σε πήρε μια κοπέλα τηλέφωνο στα Μελίσσια για να σου κάνω "έκπληξη" αλλά ειχες φύγει! :)
Χαμος στο μαγαζι ε? Πολύ δουλειά! :up:
Για σου Γιουλη! παλη καλα με τετιους καιρους!θα ερθεις σημερα?

απο μονη μου βιαζομαι εγω !:lol::lol:θέλω να ερθει κοντα η γατοοικογενεια μου!:)
σε αυτο δεν μπορω να σε βοηθεισω...αλλα σε περημενω!:D

Για σου Γιουλη! παλη καλα με τετιους καιρους!θα ερθεις σημερα?
μαλλον ναι...έχω στρώσει το γιο μου για διάβασμα...ελπίζω να προλάβουμε...εσυ ούτως ή άλλως θα εισαι σπίτι?

μαλλον ναι...έχω στρώσει το γιο μου για διάβασμα...ελπίζω να προλάβουμε...εσυ ούτως ή άλλως θα εισαι σπίτι?
ναι θα ειμαι.:Dκαι θελω να ερθεις πολυ...

ναι θα ειμαι.:Dκαι θελω να ερθεις πολυ...
θα έρθω! Θα σε πάρω τηλ. για την ώρα ακριβώς;):D

δεν το αφηνετε για την αλλη βδομάδα να ερθω κι εγω?:P:redface:

δεν το αφηνετε για την αλλη βδομάδα να ερθω κι εγω?:P:redface:
θα ερθει Γιουλη σημερα και την αλλη ευδομαδα ξανα και εσει παρεα:up:

θα ερθει Γιουλη σημερα και την αλλη ευδομαδα ξανα και εσει παρεα:up:
με την φωτογραφικη παντα!!!:lol::lol::lol:

Καλημερα Βασια!τι κανεις?γεναει σκυλιτσα μου τωρα,εκανε 4 προστοπαρον.:up:
Καλησπέρα καλησπέρα!!! Σάμπι τι ακούω!!!! Γέννησε η σκυλίτσα σου!!! :up:Να τα χαίρεσαι τα μωράκια να μου την φιλήσεις τη σκυλίτσα!!:up:
Φιλάκια σ΄όλα τα γατοσκυλάκια σου. Και σε εκείνη την κουκλάρα τη γατουλα σου που με υποδέχθηκε. Την αδυναμία του άνδρα σου:D
Γιούλη, θα ξετρελαθείς στη Σάμπι άμα την επισκεφθείς. Και μόνον οι γνώσεις της για τα γατάκια, κ για τα σκυλιά (ως εκπαιδεύτρια σκύλων) θα σε ενθουσιάσει. Περιμένω εντυπώσεις και δώσε πολλά φιλάκια στη βαφτιστήρα μου την Ισιδα.:up::up::up:

Καλησπέρα καλησπέρα!!! Σάμπι τι ακούω!!!! Γέννησε η σκυλίτσα σου!!! :up:Να τα χαίρεσαι τα μωράκια να μου την φιλήσεις τη σκυλίτσα!!:up:
Φιλάκια σ΄όλα τα γατοσκυλάκια σου. Και σε εκείνη την κουκλάρα τη γατουλα σου που με υποδέχθηκε. Την αδυναμία του άνδρα σου:D
Γιούλη, θα ξετρελαθείς στη Σάμπι άμα την επισκεφθείς. Και μόνον οι γνώσεις της για τα γατάκια, κ για τα σκυλιά (ως εκπαιδεύτρια σκύλων) θα σε ενθουσιάσει. Περιμένω εντυπώσεις και δώσε πολλά φιλάκια στη βαφτιστήρα μου την Ισιδα.:up::up::up:
για αυτο θελω να γνωρεισω τηνΓιουλη πωσο πολυ ,γιατο εχουμε πολυ κινα πραγματα.το κοριτσακι πως μεγαλοσε.....ειναι κατι αλλοτα κουταβια ειναι πολυ καλα,ειναι 7 και παλυ 5!!!!!!!κοριτσια ,μαλον κατει κανω.....;):/:

αχ τα ειδα τι καλα που ειναι!!!!
αλλα θελουμε κι αλλες!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back