Chinchilla-maniacs

δεν το αφηνετε για την αλλη βδομάδα να ερθω κι εγω?:P:redface:
ε και τι σκάς? Ξαναπάμε! ;):P
Καλά κανονιζω μόνη μου ε? :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για αυτο θελω να γνωρεισω τηνΓιουλη πωσο πολυ ,γιατο εχουμε πολυ κινα πραγματα.το κοριτσακι πως μεγαλοσε.....ειναι κατι αλλοτα κουταβια ειναι πολυ καλα,ειναι 7 και παλυ 5!!!!!!!κοριτσια ,μαλον κατει κανω.....;):/:
Ναι πλέον νομίζω κι εγώ ότι κάτι κάνεις... τα μαγεύεις και γεννάνε όμορφα θηλυκά πλάσματα ντελικάτα σαν ... λουλούδια!!!:D
Πλάκα κάνω και τα αγοράκια είναι μαγευτικά. Απόδειξη το πόσα θηλυκά κ πόσα αρσενικά ζωάκια εχω εγώ στο σπίτι μας:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sabi μου...βρήκα και το σπιτι σου στο...χάρτη! :up:

Ναι πλέον νομίζω κι εγώ ότι κάτι κάνεις... τα μαγεύεις και γεννάνε όμορφα θηλυκά πλάσματα ντελικάτα σαν ... λουλούδια!!!:D
Πλάκα κάνω και τα αγοράκια είναι μαγευτικά. Απόδειξη το πόσα θηλυκά κ πόσα αρσενικά ζωάκια εχω εγώ στο σπίτι μας:up:
εμενα δεν με θελουν αρσενικα μου φενετε:cry:

Τα τσιντσιλά ειναι πανέμορφες γάτες!!!
Κουκλες!!
κι οσο για τα μωρά...σαν ψεύτικα...φρουφρουδένια!!!
Δηλώνω ερωτευμένη!!!
Γιώτα η κόρη σου ειναι ΚΟΥΚΛΑ!!! Απο κοντά ειναι το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!
Σαν ψεύτικη...
:inlove::inlove::inlove:
Sabi μου, σε ευχαριστώ για τη φιλοξενία και για το χυμο Σημήδας (ήταν πεντανοστιμος) ;):up:

τωρα συγουρα δεν θα χαθεις:lol::lol::lol:
αντε καλέ αμέσω το βρήκα!!! :up:
Εμ τι το΄χουμε το τουτου...για μοστρα μόνο?? Εχουμε και μυαλό:cool::P:lol:

τη φωτογραφική μηχανή τη ξέχασα! :P:lol:

καλημέρα...ουτε μια φωτο δεν πήρες?αστα αυτα και βαλτες..;)

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε!:P:Dπως θτιαχνετε το κεφι για δουλια με αυτο το καιρο??????:hmm::/:με αυτες φατσες γεινετε?:hmm:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    124,3 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 5.jpg
    5.jpg
    159,9 KB · Εμφανίσεις: 19
  • 6.jpg
    6.jpg
    104,2 KB · Εμφανίσεις: 20
Καλημέρα τσιντσιλάκια και γενικά γατομαμάδες κ γατομπαμπαδες.!!!
Είδες Γιουλη μου τι μαγεία είναι τα τσιντσιλάκια??? Καλά το ήξερες βέβαια αλλά το διεπίστωσες κ μόνη σου βλέποντας αυτά τα φοβερά κ μαγευτικά μωρά!!!!:up::up:

κουκλάκια Σαμπυ?τι καιρο εχετε κάτω?εμεις εδω συννεφιά και αρκετό αέρα...:)

καλημέρα Αναστασία...εγώ θα δω το ζεύγος των φίλων μου την επομενη βδομάδα...και ελπίζω να πάω και μια βόλτα στους γεννήτορες...:)αν βρεθει ώρα με τη Σαμπυ;)

καλημέρα...ουτε μια φωτο δεν πήρες?αστα αυτα και βαλτες..;)
νομιζεις κάνω πλάκα ε??
2 φωτο απ'το κινητό μονο έβγαλα:P:lol:
Το μωρο της Γιώτας με ξετρέλανε...οι άλλες ειναι αριστοκράτισες...μονο η μαμά του ήταν κοντά μου...η άλλη η μανούλα με τα 3 μωράκια ήταν κοντά τους...καλά και ο αρσενικός της ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ!
Αφήστε παιδιά έπαθα πλάκα...

Γιουλη θελουμε φωτοοοοοο!

κουκλάκια Σαμπυ?τι καιρο εχετε κάτω?εμεις εδω συννεφιά και αρκετό αέρα...:)
για σου Βασια!καιρος ειναι χαλια ,αροστος,πολυ ζεστη και υγρασια:(.οταν θα ερθεις στην Αθηνα να μου πεις να προγραμματεισω για σενα,γιατι δεν εισε και τωσο συχνα εδω.:D

Γιουλη θελουμε φωτοοοοοο!
η αληθια οτι και εγω ξεχασα μεχανη στην δουλια:redface:.συμερα,αυριο να κανω κινουρια φωτο,το υποσχουμε;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back