Chinchilla-maniacs

Γιουλη θελουμε φωτοοοοοο!
Εφτασε!!!!
Μη κοιτάς το φωτισμό...:redface:ειναι απο το κινητό μου και το φως της κουζινας που τις τράβηξα δεν ήταν πολύ καλο...:redface::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Εικόνα062.jpg
    Εικόνα062.jpg
    73,2 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Εικόνα065.jpg
    Εικόνα065.jpg
    86,5 KB · Εμφανίσεις: 28
Αντε,κι εμεις περιμεναμε φωτο απο τη μπεμπα και τον Κρις...Γιουλη τερμα,παραιτουμαι απο εκθεσιακη φωτογραφος σου!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εφτασε!!!!
Μη κοιτάς το φωτισμό...:redface:ειναι απο το κινητό μου και το φως της κουζινας που τις τράβηξα δεν ήταν πολύ καλο...:redface::D
οραιο βγεικε!:up:

Δεν ειναι πον πον άκι??:inlove:
Ολο τσαχπινιες ήταν...σε ξετρελαινει...

Συνημμένα

• Εικόνα079.jpg
    Εικόνα079.jpg
    20,6 KB · Εμφανίσεις: 28
Αντε,κι εμεις περιμεναμε φωτο απο τη μπεμπα και τον Κρις...Γιουλη τερμα,παραιτουμαι απο εκθεσιακη φωτογραφος σου!:mad:
:lol::lol::lol:
οραιο βγεικε!:up:
καλέ σαν κινεζάκι κίτρινο ειναι...:/:

για σου Βασια!καιρος ειναι χαλια ,αροστος,πολυ ζεστη και υγρασια:(.οταν θα ερθεις στην Αθηνα να μου πεις να προγραμματεισω για σενα,γιατι δεν εισε και τωσο συχνα εδω.:D

ευχαριστω...θα ειμαι απο Τρίτη μέχρι Σαββατο...μονο Παρασκευη δεν μπορω;)ελπίζω να τα πούμε:)

Γιουλη μολις επαναπροσληφθηκα απο μονη μου.Παιδια νομιζω οτι επαθα ενα μικρο εμφραγμα,εγκεφαλικο,εμβολη...

δεν θελω να σε απογοητεύσω Γιούλη αλλά τη Σεμέλη μέχρι και κοκκινη μου την εχεις στειλει...:D

Η μπεμπα θελει βυδιο με αλματα και παιχνιδια που κανει....;):D

φανταζομαι με τα 2 τα παιδια θα εχουν ξετρελαθει..:)

δεν θελω να σε απογοητεύσω Γιούλη αλλά τη Σεμέλη μέχρι και κοκκινη μου την εχεις στειλει...:D
Δεν έχω το κατάλληλο εργαλειο...τι να κάνω...:/:

Την έκπληξη η Sabi μας την άφησε για το τέλος...
Έχει ένα καταπλήκτικό ζευγάρι λυκοσκυλα, τέλεια εκπαιδευμένα απο την ίδια...γιατι ειναι και εκπαιδεύτρια σκύλων....
Ο αρσενικός της βγήκε στο δρόμο μαζί της και ενώ ήταν ένα θηριο πραγματικο και πανέμορφος, μπροστά της ήταν αρνάκι...
Ο,τι ήθελε τον έκανε με έναν λεπτο ήχο που έβγαζε και με το βλέμμα της... κι ολα αυτά με υπομονή και αγάπη τους τα έμαθε και ΠΟΤΕ με τη βια...:up::up:Αν του έλεγε να μας φάει θα μας έτρωγε κιόλας:blink::P

Εχουν και....7 μωράκια λυκοσκυλάκια...μήπως να πάρετε ένα δώρο στη γατούλα σας τα Χριστούγεννα:hmm::P:lol:
το σκέφτομαι για το Μορφέα, γιατι τα δώρα των κοριτσιών τα πήρα...:lol:

Γιουλη ειχες απολητο δικιο οταν ελεγες οτι να μας φανε...:redface:
καταλαυενω οτι δεν σωνω κατασταση αλλα.....

Συνημμένα

• 11.jpg
    11.jpg
    57,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 14.jpg
    14.jpg
    120,2 KB · Εμφανίσεις: 26
  • βον απετ..jpg
    βον απετ..jpg
    125,9 KB · Εμφανίσεις: 28
ευχαριστω...θα ειμαι απο Τρίτη μέχρι Σαββατο...μονο Παρασκευη δεν μπορω;)ελπίζω να τα πούμε:)
παρασκευη και εγω δουλευω απογευμα,αλλες μερα ευχαριστος!:D

Την έκπληξη η Sabi μας την άφησε για το τέλος...
Έχει ένα καταπλήκτικό ζευγάρι λυκοσκυλα, τέλεια εκπαιδευμένα απο την ίδια...γιατι ειναι και εκπαιδεύτρια σκύλων....
Ο αρσενικός της βγήκε στο δρόμο μαζί της και ενώ ήταν ένα θηριο πραγματικο και πανέμορφος, μπροστά της ήταν αρνάκι...
Ο,τι ήθελε τον έκανε με έναν λεπτο ήχο που έβγαζε και με το βλέμμα της... κι ολα αυτά με υπομονή και αγάπη τους τα έμαθε και ΠΟΤΕ με τη βια...:up::up:Αν του έλεγε να μας φάει θα μας έτρωγε κιόλας:blink::P

Εχουν και....7 μωράκια λυκοσκυλάκια...μήπως να πάρετε ένα δώρο στη γατούλα σας τα Χριστούγεννα:hmm::P:lol:
το σκέφτομαι για το Μορφέα, γιατι τα δώρα των κοριτσιών τα πήρα...:lol:
:up:με συγγηνεισες:redface::redface::redface:

Δεν ειναι πον πον άκι??:inlove:
Ολο τσαχπινιες ήταν...σε ξετρελαινει...
Αχου την .....:redface: να την βουτας σε νερο και να σφουγγαριζεις το σπιτι!!!!!!! :lol::lol::lol:

Καλυτερα τωρα;:D
065.jpg

062.jpg

079.jpg

Αντα η νοικοκυρα!:)

Αχου την .....:redface: να την βουτας σε νερο και να σφουγγαριζεις το σπιτι!!!!!!! :lol::lol::lol:
:lol::lol::lol:
Καλυτερα τωρα;:D
065.jpg

062.jpg

079.jpg
καλε τι ωραιες φωτο έβγαλα:P:up:
Επισης μπορεις να το χρησιμοποιήσεις αντι swiffer!!!!!!! :blink::blink:
σαν τη κόκκινη τη σκούπα τη μαλλιαρή...μονο που αυτη θα ειναι άσπρη:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back