Chinchilla-maniacs

sabi τα μωρα σου ειναι τελεια!!!
και αυτο το πον-πον που ειπε και η Γιουλη ειναι σαν ψευτικο!!!!
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κατάλαβα και γιατι ειναι τόσο σκούρα...οταν γεννιούνται εμφανιζεται πρωτα η γκρίζα άκρη τους που ειναι κοντή...μεγαλώνοντας μακραινει το τρίχωμα και εμφανιζεται το λευκο μέρος σιγά σιγά που ειναι και το πιο πολύ κι έτσι ασπρίζουν και κάνουν γκρίζες άκρες...κουκλιά...με πιο τραχυ τρίχωμα κι ευκολο στη φροντιδα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα τα φωτο εχουν μπλεξει και με αυτα που κατευασα απο το ιντερνετ,αλλα δεν μας πειραζει και αλλα ειναι να τα χαρουμε:D

Συνημμένα

• γ37.jpg
    γ37.jpg
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 37
  • γ36.jpg
    γ36.jpg
    4,6 KB · Εμφανίσεις: 38
  • γ35.jpg
    γ35.jpg
    4,7 KB · Εμφανίσεις: 38
  • γ34.jpg
    γ34.jpg
    15,5 KB · Εμφανίσεις: 38
  • γ33.jpg
    γ33.jpg
    3,3 KB · Εμφανίσεις: 40
Εφτασε!!!!
Μη κοιτάς το φωτισμό...:redface:ειναι απο το κινητό μου και το φως της κουζινας που τις τράβηξα δεν ήταν πολύ καλο...:redface::D
καταλαβαινουμε περι τινος προκειται!!!!:P:lol::lol::lol:

δεν θελω να σε απογοητεύσω Γιούλη αλλά τη Σεμέλη μέχρι και κοκκινη μου την εχεις στειλει...:D
:lol::lol::lol:πεστα!!!

ειναι πανεμορφα τα μωρα σας σαμπυ!!!!!κουκλακια!!!

τωρα τα φωτο εχουν μπλεξει και με αυτα που κατευασα απο το ιντερνετ,αλλα δεν μας πειραζει και αλλα ειναι να τα χαρουμε:D
πανεμορφα τα μικρουλια και ο κρις που ειδα θεος!:up::up:

για σας,για σας!που εισαστε ολη....:/:

Συνημμένα

• 5a384e169dfa[1].jpg
    5a384e169dfa[1].jpg
    40 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 1.jpg
    1.jpg
    49 KB · Εμφανίσεις: 16
  • 0_d6db_cfa05a74_orig[1].jpg
    0_d6db_cfa05a74_orig[1].jpg
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 14
  • 9d985d3dfff3[1].jpg
    9d985d3dfff3[1].jpg
    21,5 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 63ac21f0ad9e[1].jpg
    63ac21f0ad9e[1].jpg
    46 KB · Εμφανίσεις: 20
για σας,για σας!που εισαστε ολη....:/:
εχουμε πάει στο Θέμα "Μαην κουνάκια" εκει η φίλη και εκτροφέας Νεκταρια, έχει γέννα...
Τι να κάνουμε πήγαμε και ξεγεννάμε κι εμεις απο εκει! :/::)
Ελα αν θες...:D

Σάμπι τι πανέμορφες φωτογραφίες είναι αυτές; Και τα καινούρια μωράκια είναι σκέτη γλύκα:inlove: Τελικά άνοιξε κ το χρώμα τους που φοβόσουν, λες να γίνουν Τσιντσιλά μπλακ;:hmm:

Σάμπι τι πανέμορφες φωτογραφίες είναι αυτές; Και τα καινούρια μωράκια είναι σκέτη γλύκα:inlove: Τελικά άνοιξε κ το χρώμα τους που φοβόσουν, λες να γίνουν Τσιντσιλά μπλακ;:hmm:
πολυ λευκο βγενει,εχω ελπιδα οτι θα ειναι πολυ ξεχορηστα τα μωρα αυτα.συγουρα θα εχουν πολα στιχια απο την τσιντσιλα.:D

πολυ λευκο βγενει,εχω ελπιδα οτι θα ειναι πολυ ξεχορηστα τα μωρα αυτα.συγουρα θα εχουν πολα στιχια απο την τσιντσιλα.:D
Μα είναι πολύ ξεχωριστά γιατί είναι πανέμορφα ;):up:

Μα είναι πολύ ξεχωριστά γιατί είναι πανέμορφα ;):up:
ναι,αλλα αυτα βγαζουν πολυ λευκο,και δεν νομηζω εχω δει ξανα κατι τετιο:D

κοριτσια!τα μαικ κουν γενανε.δεν θελω να πω αυτο στην σελιδα τις για να μην την αγχοσω.αλλα τοση ωρα αν εχει γατακι μεσα ειναι μεγαλο προβλιμα.μειλεισα και με το δικο μου κτινιγιατρο και συμφονει.το γατακι μπορει να μην ζει πια και μετα κινδινευει η γατα τις γιατι ογιατρος τις δεν κανει κατι??????:hmm::(

κοριτσια!τα μαικ κουν γενανε.δεν θελω να πω αυτο στην σελιδα τις για να μην την αγχοσω.αλλα τοση ωρα αν εχει γατακι μεσα ειναι μεγαλο προβλιμα.μειλεισα και με το δικο μου κτινιγιατρο και συμφονει.το γατακι μπορει να μην ζει πια και μετα κινδινευει η γατα τις γιατι ογιατρος τις δεν κανει κατι??????:hmm::(
ο γιατρος -αν καταλαβα καλα- εφυγε

ο γιατρος -αν καταλαβα καλα- εφυγε
αυτο ειναι!σε μενα μετα απο 6 ωρες ανιξε την γατα και ειταν ολα γατακια νεκρα.γιατι μετα ξεκιναει μοληνση:(

Ωχ μην λες τέτοια Σάμπι αγχώνομαι!! Πω πω μην πάθει τίποτα μωρε και η μανούλα. Αν και να πω την αλήθεια και εγώ απορώ γιατί ο γιατρός δεν την άνοιξε να της το βγάλει να τελειώνουμε να ηρεμήσει και η μανούλα. Αλλά απο την άλλη αν θυμάμαι καλά όταν η Αμελί της Δώρας (moukelis) γεννούσε έβγαζε γατάκια μέχρι μετά που πέρασε μια ολόκληρη μέρα. Ίσως κάνω λάθος άλλα κάτι τέτοιο θυμάμαι. Και το γατάκι ήταν ζωντανό.

αυτο ειναι!σε μενα μετα απο 6 ωρες ανιξε την γατα και ειταν ολα γατακια νεκρα.γιατι μετα ξεκιναει μοληνση:(
ωχ!!!!:(:(:(

Ωχ μην λες τέτοια Σάμπι αγχώνομαι!! Πω πω μην πάθει τίποτα μωρε και η μανούλα. Αν και να πω την αλήθεια και εγώ απορώ γιατί ο γιατρός δεν την άνοιξε να της το βγάλει να τελειώνουμε να ηρεμήσει και η μανούλα. Αλλά απο την άλλη αν θυμάμαι καλά όταν η Αμελί της Δώρας (moukelis) γεννούσε έβγαζε γατάκια μέχρι μετά που πέρασε μια ολόκληρη μέρα. Ίσως κάνω λάθος άλλα κάτι τέτοιο θυμάμαι. Και το γατάκι ήταν ζωντανό.
ναι αν βγενουν με αργο ριθμο ολη ειναι μια χαρα,εδω εχει διαλεμα 14!!!!!!ωρες:blink:.μηπος ειναι καιρος να τις πουμε να παρε αλλη γνομη απο αλλο κτινιγιατρο?:hmm:

ναι αν βγενουν με αργο ριθμο ολη ειναι μια χαρα,εδω εχει διαλεμα 14!!!!!!ωρες:blink:.μηπος ειναι καιρος να τις πουμε να παρε αλλη γνομη απο αλλο κτινιγιατρο?:hmm:

Δεν ξέρω Σάμπι προβληματίζομαι. Δεν είναι και η Νεκταρία εκεί :( Μην αγχωθεί τώρα η Χριστίνα. Ουφ δεν ξέρω ειλικρινά. Δεν ξέρουμε τι είπε και η γιατρός. Αν δεν βοηθήσει η ένεση που της έκανε τότε τι επιλογές υπάρχουν?

Δεν ξέρω Σάμπι προβληματίζομαι. Δεν είναι και η Νεκταρία εκεί :( Μην αγχωθεί τώρα η Χριστίνα. Ουφ δεν ξέρω ειλικρινά. Δεν ξέρουμε τι είπε και η γιατρός. Αν δεν βοηθήσει η ένεση που της έκανε τότε τι επιλογές υπάρχουν?
η ενεσι αυτη λετουργει αμεσος(αν κανει κατι και ολας) σε 1 αντε 2 ωρες πρεπει να βγει το μωρο αλιος πας για κεσαρικι,αν ειναι συγουρο οτι εχει γατι,μακαρι να ειμουν εκι.....προσπαθω να την πω με το μαλακο οτι δεν εχει αλο χρωνο αλλα δεν ξερω.εγω δεν θα αθηνα την γατα μου ετσι.μια ακτινογραφια πρεπει να γεινει οσο ειναι ανυχτα τα γιατρια,την νυχτα τι θα κανει?:hmm::/:

ναι,αλλα αυτα βγαζουν πολυ λευκο,και δεν νομηζω εχω δει ξανα κατι τετιο:D
Εννοείς ότι αυτό είναι πολύ σπάνιο ή ότι δεν είναι αποδεκτό. Μήπως επειδη τα Μει κουνακια είναι μεγαλόσωμα δεν είναι παράξενο να καθυστερεί η γέννα:hmm:Αν κ έχει από χθες που γεννάει. Όμως η Νεκταρία απ όσο ξέρω είναι εμπειρη εκτροφέας δεν θα το είχε καταλάβει;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back