sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:55 Η sabi έγραψε: #1.461 05-12-08 17:55 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εννοείς ότι αυτό είναι πολύ σπάνιο ή ότι δεν είναι αποδεκτό Click για ανάπτυξη... πολυ σπανιο σαν σινδιαζμος χρωματον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η aalyah έγραψε: #1.462 05-12-08 17:56 Ναι και εγώ αυτό προσπάθησα να πω με το μαλακό αλλά.... Κοίτα είναι λογικό τι να κάνει η Χριστίνα και η Νεκταρία? Οτι μπορούν κάνουν. Εμένα αυτό που με αγχωνει είναι το γιατί έφυγε η γιατρός ενώ υπάρχει τόσο κρίσιμη κατάσταση. Δεν θα έπρεπε εκείνη να δραστηριοποιηθεί? Δηλαδή τι άλλο περιμένει να γίνει? Για την γιατρό μιλάω πάντα μην παρεξηγηθούν τα λόγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:00 Η sabi έγραψε: #1.463 05-12-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι και εγώ αυτό προσπάθησα να πω με το μαλακό αλλά.... Κοίτα είναι λογικό τι να κάνει η Χριστίνα και η Νεκταρία? Οτι μπορούν κάνουν. Εμένα αυτό που με αγχωνει είναι το γιατί έφυγε η γιατρός ενώ υπάρχει τόσο κρίσιμη κατάσταση. Δεν θα έπρεπε εκείνη να δραστηριοποιηθεί? Δηλαδή τι άλλο περιμένει να γίνει? Για την γιατρό μιλάω πάντα μην παρεξηγηθούν τα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... οταν γεναγε η γατα μου γιατρος ειταν ολη νυχτα μαζη μας,γιατι ειδε οτι κατι δεν παει καλα.αυτο που πρεπει να κανουν ειναι ακτινογραφια,αλλα δεν ακουνε ομος.πολυ λειπαμε την γατα μακαρι να μην εχει τιποτα μεσα τις για το καλο τις.εγω δεν θα τους πω τιποτα για αυτα,ας κανουν οτι νομιζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η elvenstar: #1.464 05-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πολυ σπανιο σαν σινδιαζμος χρωματον Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά κ αυτές τις φωτογραφίες που είχες βάλει κ το χρώμα το έλεγες μάρμαρο, δεν το έχω δει κ πολλές φορές, όπως κ τα τσιντσιλα black διάβασα ότι είναι πολύ σπάνια. Ότι χρώμα κ να είναι πάντως θα είναι κουκλια. Να ρωτήσω τελικα οι φίλοι της Βασιας δεν πήραν το ένα από τα γκριζάκια πήραν 2 Τσιντσιλα; Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα αυτό που με αγχωνει είναι το γιατί έφυγε η γιατρός ενώ υπάρχει τόσο κρίσιμη κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί έφυγε κ γιατι δεν πρότεινε αυτό που σκέφτηκε κ η Χριστίνα να κάνει μία ακτινογραφία ή υπέρηχο; Ή μήπως δεν κάνει καλό η ακτινοβολία για τα μωρα κ γι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:17 Η aalyah έγραψε: #1.465 05-12-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά κ αυτές τις φωτογραφίες που είχες βάλει κ το χρώμα το έλεγες μάρμαρο, δεν το έχω δει κ πολλές φορές, όπως κ τα τσιντσιλα black διάβασα ότι είναι πολύ σπάνια. Ότι χρώμα κ να είναι πάντως θα είναι κουκλια. Να ρωτήσω τελικα οι φίλοι της Βασιας δεν πήραν το ένα από τα γκριζάκια πήραν 2 Τσιντσιλα; Πραγματικά γιατί έφυγε κ γιατι δεν πρότεινε αυτό που σκέφτηκε κ η Χριστίνα να κάνει μία ακτινογραφία ή υπέρηχο; Ή μήπως δεν κάνει καλό η ακτινοβολία για τα μωρα κ γι αυτό; Click για ανάπτυξη... Παιδιά ποιο είναι το τσιντσιλά black? Εγώ την κτηνίατρο δεν μπορώ να καταλάβω Έλενα. Έναν υπέρηχο όπως λες και εσύ κάτι. Και καλό να μην είναι η ακτινοβολία για να μωρά είναι καλύτερο απο το ν'αρχίσει η συψεμία μέσα στην μάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:19 Η sabi έγραψε: #1.466 05-12-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά κ αυτές τις φωτογραφίες που είχες βάλει κ το χρώμα το έλεγες μάρμαρο, δεν το έχω δει κ πολλές φορές, όπως κ τα τσιντσιλα black διάβασα ότι είναι πολύ σπάνια. Ότι χρώμα κ να είναι πάντως θα είναι κουκλια. Να ρωτήσω τελικα οι φίλοι της Βασιας δεν πήραν το ένα από τα γκριζάκια πήραν 2 Τσιντσιλα; Πραγματικά γιατί έφυγε κ γιατι δεν πρότεινε αυτό που σκέφτηκε κ η Χριστίνα να κάνει μία ακτινογραφία ή υπέρηχο; Ή μήπως δεν κάνει καλό η ακτινοβολία για τα μωρα κ γι αυτό; Click για ανάπτυξη... ναι πειρε ενα γρι,αλλα δεν διαλεξε ακομα πιο ακριβος,οσο για τον γιατρο να μην το πω γιατι κνευριζουμε.εγω θα ειχα βουτιξει την γατα και θα πειγα σε κοντινο γιατριο για την ακτινογραφια και για αλλη γνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η aalyah έγραψε: #1.467 05-12-08 18:35 Η Χριστίνα είναι μόνη της και η Νεκταρία είναι για εγχείρηση. Νομίζω όταν γυρίσει η Νεκταρία κάτι θα κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η sabi έγραψε: #1.468 05-12-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Η Χριστίνα είναι μόνη της και η Νεκταρία είναι για εγχείρηση. Νομίζω όταν γυρίσει η Νεκταρία κάτι θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χριστινα δεν μπορει να παει στι γιατριο/εδω πειγε η δικια μου που ειναι 13 χρωνον.η γατα ερχετε διπλα τις αυτο συμβενει οτι ζηταει βοηθια,δεν θελω να πω πολα αλλα δεν ειναι καλα τα πραγματα,δεν ειπε γαλα,φευφει απο τα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η aalyah έγραψε: #1.469 05-12-08 18:49 Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η sabi έγραψε: #1.470 05-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... για αυτο και δεν λεω τιποτα,τις κανω καπιες εροτισεις να καταλαβω τι γεινετε,αλλα και Νεκταρια μετα απο εγγιριση θα ειναι σε θεση να ασχολιφει με την γατα.επρεπε να την παρει ο γιατρος στο γιαυριο του και να ασχολιφει σοβαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #1.471 05-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η sabi έγραψε: #1.472 05-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Click για ανάπτυξη... και εγω μολης ειδα την Βασια ισιχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η Lita έγραψε: #1.473 05-12-08 20:57 γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Η Lita έγραψε: #1.474 05-12-08 20:59 sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η sabi έγραψε: #1.475 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Click για ανάπτυξη... για σου!δεν ξερω τιποτα δεν γραφουντιποτα εδω και ωρα,μαλον ασχολιουντει με την γατα.θα διυμε.εγω φευγω τωρα,θα μαθω τα νεα αυριο.καλη νυχτα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η sabi έγραψε: #1.476 05-12-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Click για ανάπτυξη... ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Lita έγραψε: #1.477 05-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Click για ανάπτυξη... sabi μου αυτην την κυριακη θα ξερω και την ημερομηνια που θα κατεβω Αθηνα!θα σου στειλω μηνυμα και την κυριακη για να σου πω!ειχα και δουλειες αυτην τη βδομαδα και δεν μπηκα και πολυ στο site!ελπιζω απο αυριο να μπω και να μιλησουμε και να δουμε και τα υπεροχα τσιντσιλακια σου !καλο σου βραδυ και να μου φιλησεις την μικρη και ολα τα γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:30 Η sabi έγραψε: #1.478 06-12-08 08:30 Καλημερα Λιτα!η Ισισ εφαγε καλα κημιφεικε καλα,και προη,προη γεματη ενεργια δεν με αφεινε να παω στην δουλια,πεζαντας με τα ποδια μου,πολυ αργισα.....ειναι περοεργο οτι παλια Ισισ καθοταν στα χερια με τις ωρες και τωρα δεν θελει υοτε λεπτο,εχει τωση ενεργια,πως αντεχει η ιδια.δεν καθετε σε ενα μερος υοτε δευτερολεπτο,τρεχει σαν σφερα.τα αλλα μωρα μεγαλοσανε παρα πολυ και αυτη η κυριακη σκευτουμε να κανω φωτογραφιση.ατρα ειναι τα νεα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ32.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 34 γ31.jpg 4,3 KB · Εμφανίσεις: 36 γ30.jpg 5 KB · Εμφανίσεις: 33 γ29.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 34 γ28.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 33 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:07 Η Βάσια13859: #1.479 06-12-08 09:07 Καλημέρα Σαμπυ..να σου πω την αλήθεια και ο δικός μου ο μικρός στην αρχή ηταν της αγκαλιάς..τώρα το γύρισε σε παιχνίδι ξέφρενο..περιμενουμε να δούμε το νέο αίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Βάσια13859: #1.480 06-12-08 09:10 κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εννοείς ότι αυτό είναι πολύ σπάνιο ή ότι δεν είναι αποδεκτό Click για ανάπτυξη... πολυ σπανιο σαν σινδιαζμος χρωματον Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:56 Η aalyah έγραψε: #1.462 05-12-08 17:56 Ναι και εγώ αυτό προσπάθησα να πω με το μαλακό αλλά.... Κοίτα είναι λογικό τι να κάνει η Χριστίνα και η Νεκταρία? Οτι μπορούν κάνουν. Εμένα αυτό που με αγχωνει είναι το γιατί έφυγε η γιατρός ενώ υπάρχει τόσο κρίσιμη κατάσταση. Δεν θα έπρεπε εκείνη να δραστηριοποιηθεί? Δηλαδή τι άλλο περιμένει να γίνει? Για την γιατρό μιλάω πάντα μην παρεξηγηθούν τα λόγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:00 Η sabi έγραψε: #1.463 05-12-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι και εγώ αυτό προσπάθησα να πω με το μαλακό αλλά.... Κοίτα είναι λογικό τι να κάνει η Χριστίνα και η Νεκταρία? Οτι μπορούν κάνουν. Εμένα αυτό που με αγχωνει είναι το γιατί έφυγε η γιατρός ενώ υπάρχει τόσο κρίσιμη κατάσταση. Δεν θα έπρεπε εκείνη να δραστηριοποιηθεί? Δηλαδή τι άλλο περιμένει να γίνει? Για την γιατρό μιλάω πάντα μην παρεξηγηθούν τα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... οταν γεναγε η γατα μου γιατρος ειταν ολη νυχτα μαζη μας,γιατι ειδε οτι κατι δεν παει καλα.αυτο που πρεπει να κανουν ειναι ακτινογραφια,αλλα δεν ακουνε ομος.πολυ λειπαμε την γατα μακαρι να μην εχει τιποτα μεσα τις για το καλο τις.εγω δεν θα τους πω τιποτα για αυτα,ας κανουν οτι νομιζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η elvenstar: #1.464 05-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πολυ σπανιο σαν σινδιαζμος χρωματον Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά κ αυτές τις φωτογραφίες που είχες βάλει κ το χρώμα το έλεγες μάρμαρο, δεν το έχω δει κ πολλές φορές, όπως κ τα τσιντσιλα black διάβασα ότι είναι πολύ σπάνια. Ότι χρώμα κ να είναι πάντως θα είναι κουκλια. Να ρωτήσω τελικα οι φίλοι της Βασιας δεν πήραν το ένα από τα γκριζάκια πήραν 2 Τσιντσιλα; Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα αυτό που με αγχωνει είναι το γιατί έφυγε η γιατρός ενώ υπάρχει τόσο κρίσιμη κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί έφυγε κ γιατι δεν πρότεινε αυτό που σκέφτηκε κ η Χριστίνα να κάνει μία ακτινογραφία ή υπέρηχο; Ή μήπως δεν κάνει καλό η ακτινοβολία για τα μωρα κ γι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:17 Η aalyah έγραψε: #1.465 05-12-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά κ αυτές τις φωτογραφίες που είχες βάλει κ το χρώμα το έλεγες μάρμαρο, δεν το έχω δει κ πολλές φορές, όπως κ τα τσιντσιλα black διάβασα ότι είναι πολύ σπάνια. Ότι χρώμα κ να είναι πάντως θα είναι κουκλια. Να ρωτήσω τελικα οι φίλοι της Βασιας δεν πήραν το ένα από τα γκριζάκια πήραν 2 Τσιντσιλα; Πραγματικά γιατί έφυγε κ γιατι δεν πρότεινε αυτό που σκέφτηκε κ η Χριστίνα να κάνει μία ακτινογραφία ή υπέρηχο; Ή μήπως δεν κάνει καλό η ακτινοβολία για τα μωρα κ γι αυτό; Click για ανάπτυξη... Παιδιά ποιο είναι το τσιντσιλά black? Εγώ την κτηνίατρο δεν μπορώ να καταλάβω Έλενα. Έναν υπέρηχο όπως λες και εσύ κάτι. Και καλό να μην είναι η ακτινοβολία για να μωρά είναι καλύτερο απο το ν'αρχίσει η συψεμία μέσα στην μάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:19 Η sabi έγραψε: #1.466 05-12-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά κ αυτές τις φωτογραφίες που είχες βάλει κ το χρώμα το έλεγες μάρμαρο, δεν το έχω δει κ πολλές φορές, όπως κ τα τσιντσιλα black διάβασα ότι είναι πολύ σπάνια. Ότι χρώμα κ να είναι πάντως θα είναι κουκλια. Να ρωτήσω τελικα οι φίλοι της Βασιας δεν πήραν το ένα από τα γκριζάκια πήραν 2 Τσιντσιλα; Πραγματικά γιατί έφυγε κ γιατι δεν πρότεινε αυτό που σκέφτηκε κ η Χριστίνα να κάνει μία ακτινογραφία ή υπέρηχο; Ή μήπως δεν κάνει καλό η ακτινοβολία για τα μωρα κ γι αυτό; Click για ανάπτυξη... ναι πειρε ενα γρι,αλλα δεν διαλεξε ακομα πιο ακριβος,οσο για τον γιατρο να μην το πω γιατι κνευριζουμε.εγω θα ειχα βουτιξει την γατα και θα πειγα σε κοντινο γιατριο για την ακτινογραφια και για αλλη γνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η aalyah έγραψε: #1.467 05-12-08 18:35 Η Χριστίνα είναι μόνη της και η Νεκταρία είναι για εγχείρηση. Νομίζω όταν γυρίσει η Νεκταρία κάτι θα κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η sabi έγραψε: #1.468 05-12-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Η Χριστίνα είναι μόνη της και η Νεκταρία είναι για εγχείρηση. Νομίζω όταν γυρίσει η Νεκταρία κάτι θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χριστινα δεν μπορει να παει στι γιατριο/εδω πειγε η δικια μου που ειναι 13 χρωνον.η γατα ερχετε διπλα τις αυτο συμβενει οτι ζηταει βοηθια,δεν θελω να πω πολα αλλα δεν ειναι καλα τα πραγματα,δεν ειπε γαλα,φευφει απο τα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η aalyah έγραψε: #1.469 05-12-08 18:49 Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η sabi έγραψε: #1.470 05-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... για αυτο και δεν λεω τιποτα,τις κανω καπιες εροτισεις να καταλαβω τι γεινετε,αλλα και Νεκταρια μετα απο εγγιριση θα ειναι σε θεση να ασχολιφει με την γατα.επρεπε να την παρει ο γιατρος στο γιαυριο του και να ασχολιφει σοβαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #1.471 05-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η sabi έγραψε: #1.472 05-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Click για ανάπτυξη... και εγω μολης ειδα την Βασια ισιχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η Lita έγραψε: #1.473 05-12-08 20:57 γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Η Lita έγραψε: #1.474 05-12-08 20:59 sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η sabi έγραψε: #1.475 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Click για ανάπτυξη... για σου!δεν ξερω τιποτα δεν γραφουντιποτα εδω και ωρα,μαλον ασχολιουντει με την γατα.θα διυμε.εγω φευγω τωρα,θα μαθω τα νεα αυριο.καλη νυχτα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η sabi έγραψε: #1.476 05-12-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Click για ανάπτυξη... ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Lita έγραψε: #1.477 05-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Click για ανάπτυξη... sabi μου αυτην την κυριακη θα ξερω και την ημερομηνια που θα κατεβω Αθηνα!θα σου στειλω μηνυμα και την κυριακη για να σου πω!ειχα και δουλειες αυτην τη βδομαδα και δεν μπηκα και πολυ στο site!ελπιζω απο αυριο να μπω και να μιλησουμε και να δουμε και τα υπεροχα τσιντσιλακια σου !καλο σου βραδυ και να μου φιλησεις την μικρη και ολα τα γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:30 Η sabi έγραψε: #1.478 06-12-08 08:30 Καλημερα Λιτα!η Ισισ εφαγε καλα κημιφεικε καλα,και προη,προη γεματη ενεργια δεν με αφεινε να παω στην δουλια,πεζαντας με τα ποδια μου,πολυ αργισα.....ειναι περοεργο οτι παλια Ισισ καθοταν στα χερια με τις ωρες και τωρα δεν θελει υοτε λεπτο,εχει τωση ενεργια,πως αντεχει η ιδια.δεν καθετε σε ενα μερος υοτε δευτερολεπτο,τρεχει σαν σφερα.τα αλλα μωρα μεγαλοσανε παρα πολυ και αυτη η κυριακη σκευτουμε να κανω φωτογραφιση.ατρα ειναι τα νεα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ32.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 34 γ31.jpg 4,3 KB · Εμφανίσεις: 36 γ30.jpg 5 KB · Εμφανίσεις: 33 γ29.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 34 γ28.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 33 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:07 Η Βάσια13859: #1.479 06-12-08 09:07 Καλημέρα Σαμπυ..να σου πω την αλήθεια και ο δικός μου ο μικρός στην αρχή ηταν της αγκαλιάς..τώρα το γύρισε σε παιχνίδι ξέφρενο..περιμενουμε να δούμε το νέο αίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Βάσια13859: #1.480 06-12-08 09:10 κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι και εγώ αυτό προσπάθησα να πω με το μαλακό αλλά.... Κοίτα είναι λογικό τι να κάνει η Χριστίνα και η Νεκταρία? Οτι μπορούν κάνουν. Εμένα αυτό που με αγχωνει είναι το γιατί έφυγε η γιατρός ενώ υπάρχει τόσο κρίσιμη κατάσταση. Δεν θα έπρεπε εκείνη να δραστηριοποιηθεί? Δηλαδή τι άλλο περιμένει να γίνει? Για την γιατρό μιλάω πάντα μην παρεξηγηθούν τα λόγια μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:00 Η sabi έγραψε: #1.463 05-12-08 18:00 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι και εγώ αυτό προσπάθησα να πω με το μαλακό αλλά.... Κοίτα είναι λογικό τι να κάνει η Χριστίνα και η Νεκταρία? Οτι μπορούν κάνουν. Εμένα αυτό που με αγχωνει είναι το γιατί έφυγε η γιατρός ενώ υπάρχει τόσο κρίσιμη κατάσταση. Δεν θα έπρεπε εκείνη να δραστηριοποιηθεί? Δηλαδή τι άλλο περιμένει να γίνει? Για την γιατρό μιλάω πάντα μην παρεξηγηθούν τα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... οταν γεναγε η γατα μου γιατρος ειταν ολη νυχτα μαζη μας,γιατι ειδε οτι κατι δεν παει καλα.αυτο που πρεπει να κανουν ειναι ακτινογραφια,αλλα δεν ακουνε ομος.πολυ λειπαμε την γατα μακαρι να μην εχει τιποτα μεσα τις για το καλο τις.εγω δεν θα τους πω τιποτα για αυτα,ας κανουν οτι νομιζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η elvenstar: #1.464 05-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πολυ σπανιο σαν σινδιαζμος χρωματον Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά κ αυτές τις φωτογραφίες που είχες βάλει κ το χρώμα το έλεγες μάρμαρο, δεν το έχω δει κ πολλές φορές, όπως κ τα τσιντσιλα black διάβασα ότι είναι πολύ σπάνια. Ότι χρώμα κ να είναι πάντως θα είναι κουκλια. Να ρωτήσω τελικα οι φίλοι της Βασιας δεν πήραν το ένα από τα γκριζάκια πήραν 2 Τσιντσιλα; Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα αυτό που με αγχωνει είναι το γιατί έφυγε η γιατρός ενώ υπάρχει τόσο κρίσιμη κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί έφυγε κ γιατι δεν πρότεινε αυτό που σκέφτηκε κ η Χριστίνα να κάνει μία ακτινογραφία ή υπέρηχο; Ή μήπως δεν κάνει καλό η ακτινοβολία για τα μωρα κ γι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:17 Η aalyah έγραψε: #1.465 05-12-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά κ αυτές τις φωτογραφίες που είχες βάλει κ το χρώμα το έλεγες μάρμαρο, δεν το έχω δει κ πολλές φορές, όπως κ τα τσιντσιλα black διάβασα ότι είναι πολύ σπάνια. Ότι χρώμα κ να είναι πάντως θα είναι κουκλια. Να ρωτήσω τελικα οι φίλοι της Βασιας δεν πήραν το ένα από τα γκριζάκια πήραν 2 Τσιντσιλα; Πραγματικά γιατί έφυγε κ γιατι δεν πρότεινε αυτό που σκέφτηκε κ η Χριστίνα να κάνει μία ακτινογραφία ή υπέρηχο; Ή μήπως δεν κάνει καλό η ακτινοβολία για τα μωρα κ γι αυτό; Click για ανάπτυξη... Παιδιά ποιο είναι το τσιντσιλά black? Εγώ την κτηνίατρο δεν μπορώ να καταλάβω Έλενα. Έναν υπέρηχο όπως λες και εσύ κάτι. Και καλό να μην είναι η ακτινοβολία για να μωρά είναι καλύτερο απο το ν'αρχίσει η συψεμία μέσα στην μάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:19 Η sabi έγραψε: #1.466 05-12-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά κ αυτές τις φωτογραφίες που είχες βάλει κ το χρώμα το έλεγες μάρμαρο, δεν το έχω δει κ πολλές φορές, όπως κ τα τσιντσιλα black διάβασα ότι είναι πολύ σπάνια. Ότι χρώμα κ να είναι πάντως θα είναι κουκλια. Να ρωτήσω τελικα οι φίλοι της Βασιας δεν πήραν το ένα από τα γκριζάκια πήραν 2 Τσιντσιλα; Πραγματικά γιατί έφυγε κ γιατι δεν πρότεινε αυτό που σκέφτηκε κ η Χριστίνα να κάνει μία ακτινογραφία ή υπέρηχο; Ή μήπως δεν κάνει καλό η ακτινοβολία για τα μωρα κ γι αυτό; Click για ανάπτυξη... ναι πειρε ενα γρι,αλλα δεν διαλεξε ακομα πιο ακριβος,οσο για τον γιατρο να μην το πω γιατι κνευριζουμε.εγω θα ειχα βουτιξει την γατα και θα πειγα σε κοντινο γιατριο για την ακτινογραφια και για αλλη γνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η aalyah έγραψε: #1.467 05-12-08 18:35 Η Χριστίνα είναι μόνη της και η Νεκταρία είναι για εγχείρηση. Νομίζω όταν γυρίσει η Νεκταρία κάτι θα κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η sabi έγραψε: #1.468 05-12-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Η Χριστίνα είναι μόνη της και η Νεκταρία είναι για εγχείρηση. Νομίζω όταν γυρίσει η Νεκταρία κάτι θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χριστινα δεν μπορει να παει στι γιατριο/εδω πειγε η δικια μου που ειναι 13 χρωνον.η γατα ερχετε διπλα τις αυτο συμβενει οτι ζηταει βοηθια,δεν θελω να πω πολα αλλα δεν ειναι καλα τα πραγματα,δεν ειπε γαλα,φευφει απο τα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η aalyah έγραψε: #1.469 05-12-08 18:49 Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η sabi έγραψε: #1.470 05-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... για αυτο και δεν λεω τιποτα,τις κανω καπιες εροτισεις να καταλαβω τι γεινετε,αλλα και Νεκταρια μετα απο εγγιριση θα ειναι σε θεση να ασχολιφει με την γατα.επρεπε να την παρει ο γιατρος στο γιαυριο του και να ασχολιφει σοβαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #1.471 05-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η sabi έγραψε: #1.472 05-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Click για ανάπτυξη... και εγω μολης ειδα την Βασια ισιχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η Lita έγραψε: #1.473 05-12-08 20:57 γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Η Lita έγραψε: #1.474 05-12-08 20:59 sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η sabi έγραψε: #1.475 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Click για ανάπτυξη... για σου!δεν ξερω τιποτα δεν γραφουντιποτα εδω και ωρα,μαλον ασχολιουντει με την γατα.θα διυμε.εγω φευγω τωρα,θα μαθω τα νεα αυριο.καλη νυχτα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η sabi έγραψε: #1.476 05-12-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Click για ανάπτυξη... ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Lita έγραψε: #1.477 05-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Click για ανάπτυξη... sabi μου αυτην την κυριακη θα ξερω και την ημερομηνια που θα κατεβω Αθηνα!θα σου στειλω μηνυμα και την κυριακη για να σου πω!ειχα και δουλειες αυτην τη βδομαδα και δεν μπηκα και πολυ στο site!ελπιζω απο αυριο να μπω και να μιλησουμε και να δουμε και τα υπεροχα τσιντσιλακια σου !καλο σου βραδυ και να μου φιλησεις την μικρη και ολα τα γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:30 Η sabi έγραψε: #1.478 06-12-08 08:30 Καλημερα Λιτα!η Ισισ εφαγε καλα κημιφεικε καλα,και προη,προη γεματη ενεργια δεν με αφεινε να παω στην δουλια,πεζαντας με τα ποδια μου,πολυ αργισα.....ειναι περοεργο οτι παλια Ισισ καθοταν στα χερια με τις ωρες και τωρα δεν θελει υοτε λεπτο,εχει τωση ενεργια,πως αντεχει η ιδια.δεν καθετε σε ενα μερος υοτε δευτερολεπτο,τρεχει σαν σφερα.τα αλλα μωρα μεγαλοσανε παρα πολυ και αυτη η κυριακη σκευτουμε να κανω φωτογραφιση.ατρα ειναι τα νεα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ32.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 34 γ31.jpg 4,3 KB · Εμφανίσεις: 36 γ30.jpg 5 KB · Εμφανίσεις: 33 γ29.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 34 γ28.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 33 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:07 Η Βάσια13859: #1.479 06-12-08 09:07 Καλημέρα Σαμπυ..να σου πω την αλήθεια και ο δικός μου ο μικρός στην αρχή ηταν της αγκαλιάς..τώρα το γύρισε σε παιχνίδι ξέφρενο..περιμενουμε να δούμε το νέο αίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Βάσια13859: #1.480 06-12-08 09:10 κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι και εγώ αυτό προσπάθησα να πω με το μαλακό αλλά.... Κοίτα είναι λογικό τι να κάνει η Χριστίνα και η Νεκταρία? Οτι μπορούν κάνουν. Εμένα αυτό που με αγχωνει είναι το γιατί έφυγε η γιατρός ενώ υπάρχει τόσο κρίσιμη κατάσταση. Δεν θα έπρεπε εκείνη να δραστηριοποιηθεί? Δηλαδή τι άλλο περιμένει να γίνει? Για την γιατρό μιλάω πάντα μην παρεξηγηθούν τα λόγια μου. Click για ανάπτυξη... οταν γεναγε η γατα μου γιατρος ειταν ολη νυχτα μαζη μας,γιατι ειδε οτι κατι δεν παει καλα.αυτο που πρεπει να κανουν ειναι ακτινογραφια,αλλα δεν ακουνε ομος.πολυ λειπαμε την γατα μακαρι να μην εχει τιποτα μεσα τις για το καλο τις.εγω δεν θα τους πω τιποτα για αυτα,ας κανουν οτι νομιζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:11 Η elvenstar: #1.464 05-12-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από sabi: πολυ σπανιο σαν σινδιαζμος χρωματον Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά κ αυτές τις φωτογραφίες που είχες βάλει κ το χρώμα το έλεγες μάρμαρο, δεν το έχω δει κ πολλές φορές, όπως κ τα τσιντσιλα black διάβασα ότι είναι πολύ σπάνια. Ότι χρώμα κ να είναι πάντως θα είναι κουκλια. Να ρωτήσω τελικα οι φίλοι της Βασιας δεν πήραν το ένα από τα γκριζάκια πήραν 2 Τσιντσιλα; Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα αυτό που με αγχωνει είναι το γιατί έφυγε η γιατρός ενώ υπάρχει τόσο κρίσιμη κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί έφυγε κ γιατι δεν πρότεινε αυτό που σκέφτηκε κ η Χριστίνα να κάνει μία ακτινογραφία ή υπέρηχο; Ή μήπως δεν κάνει καλό η ακτινοβολία για τα μωρα κ γι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:17 Η aalyah έγραψε: #1.465 05-12-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά κ αυτές τις φωτογραφίες που είχες βάλει κ το χρώμα το έλεγες μάρμαρο, δεν το έχω δει κ πολλές φορές, όπως κ τα τσιντσιλα black διάβασα ότι είναι πολύ σπάνια. Ότι χρώμα κ να είναι πάντως θα είναι κουκλια. Να ρωτήσω τελικα οι φίλοι της Βασιας δεν πήραν το ένα από τα γκριζάκια πήραν 2 Τσιντσιλα; Πραγματικά γιατί έφυγε κ γιατι δεν πρότεινε αυτό που σκέφτηκε κ η Χριστίνα να κάνει μία ακτινογραφία ή υπέρηχο; Ή μήπως δεν κάνει καλό η ακτινοβολία για τα μωρα κ γι αυτό; Click για ανάπτυξη... Παιδιά ποιο είναι το τσιντσιλά black? Εγώ την κτηνίατρο δεν μπορώ να καταλάβω Έλενα. Έναν υπέρηχο όπως λες και εσύ κάτι. Και καλό να μην είναι η ακτινοβολία για να μωρά είναι καλύτερο απο το ν'αρχίσει η συψεμία μέσα στην μάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:19 Η sabi έγραψε: #1.466 05-12-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά κ αυτές τις φωτογραφίες που είχες βάλει κ το χρώμα το έλεγες μάρμαρο, δεν το έχω δει κ πολλές φορές, όπως κ τα τσιντσιλα black διάβασα ότι είναι πολύ σπάνια. Ότι χρώμα κ να είναι πάντως θα είναι κουκλια. Να ρωτήσω τελικα οι φίλοι της Βασιας δεν πήραν το ένα από τα γκριζάκια πήραν 2 Τσιντσιλα; Πραγματικά γιατί έφυγε κ γιατι δεν πρότεινε αυτό που σκέφτηκε κ η Χριστίνα να κάνει μία ακτινογραφία ή υπέρηχο; Ή μήπως δεν κάνει καλό η ακτινοβολία για τα μωρα κ γι αυτό; Click για ανάπτυξη... ναι πειρε ενα γρι,αλλα δεν διαλεξε ακομα πιο ακριβος,οσο για τον γιατρο να μην το πω γιατι κνευριζουμε.εγω θα ειχα βουτιξει την γατα και θα πειγα σε κοντινο γιατριο για την ακτινογραφια και για αλλη γνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η aalyah έγραψε: #1.467 05-12-08 18:35 Η Χριστίνα είναι μόνη της και η Νεκταρία είναι για εγχείρηση. Νομίζω όταν γυρίσει η Νεκταρία κάτι θα κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η sabi έγραψε: #1.468 05-12-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Η Χριστίνα είναι μόνη της και η Νεκταρία είναι για εγχείρηση. Νομίζω όταν γυρίσει η Νεκταρία κάτι θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χριστινα δεν μπορει να παει στι γιατριο/εδω πειγε η δικια μου που ειναι 13 χρωνον.η γατα ερχετε διπλα τις αυτο συμβενει οτι ζηταει βοηθια,δεν θελω να πω πολα αλλα δεν ειναι καλα τα πραγματα,δεν ειπε γαλα,φευφει απο τα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η aalyah έγραψε: #1.469 05-12-08 18:49 Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η sabi έγραψε: #1.470 05-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... για αυτο και δεν λεω τιποτα,τις κανω καπιες εροτισεις να καταλαβω τι γεινετε,αλλα και Νεκταρια μετα απο εγγιριση θα ειναι σε θεση να ασχολιφει με την γατα.επρεπε να την παρει ο γιατρος στο γιαυριο του και να ασχολιφει σοβαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #1.471 05-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η sabi έγραψε: #1.472 05-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Click για ανάπτυξη... και εγω μολης ειδα την Βασια ισιχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η Lita έγραψε: #1.473 05-12-08 20:57 γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Η Lita έγραψε: #1.474 05-12-08 20:59 sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η sabi έγραψε: #1.475 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Click για ανάπτυξη... για σου!δεν ξερω τιποτα δεν γραφουντιποτα εδω και ωρα,μαλον ασχολιουντει με την γατα.θα διυμε.εγω φευγω τωρα,θα μαθω τα νεα αυριο.καλη νυχτα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η sabi έγραψε: #1.476 05-12-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Click για ανάπτυξη... ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Lita έγραψε: #1.477 05-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Click για ανάπτυξη... sabi μου αυτην την κυριακη θα ξερω και την ημερομηνια που θα κατεβω Αθηνα!θα σου στειλω μηνυμα και την κυριακη για να σου πω!ειχα και δουλειες αυτην τη βδομαδα και δεν μπηκα και πολυ στο site!ελπιζω απο αυριο να μπω και να μιλησουμε και να δουμε και τα υπεροχα τσιντσιλακια σου !καλο σου βραδυ και να μου φιλησεις την μικρη και ολα τα γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:30 Η sabi έγραψε: #1.478 06-12-08 08:30 Καλημερα Λιτα!η Ισισ εφαγε καλα κημιφεικε καλα,και προη,προη γεματη ενεργια δεν με αφεινε να παω στην δουλια,πεζαντας με τα ποδια μου,πολυ αργισα.....ειναι περοεργο οτι παλια Ισισ καθοταν στα χερια με τις ωρες και τωρα δεν θελει υοτε λεπτο,εχει τωση ενεργια,πως αντεχει η ιδια.δεν καθετε σε ενα μερος υοτε δευτερολεπτο,τρεχει σαν σφερα.τα αλλα μωρα μεγαλοσανε παρα πολυ και αυτη η κυριακη σκευτουμε να κανω φωτογραφιση.ατρα ειναι τα νεα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ32.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 34 γ31.jpg 4,3 KB · Εμφανίσεις: 36 γ30.jpg 5 KB · Εμφανίσεις: 33 γ29.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 34 γ28.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 33 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:07 Η Βάσια13859: #1.479 06-12-08 09:07 Καλημέρα Σαμπυ..να σου πω την αλήθεια και ο δικός μου ο μικρός στην αρχή ηταν της αγκαλιάς..τώρα το γύρισε σε παιχνίδι ξέφρενο..περιμενουμε να δούμε το νέο αίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Βάσια13859: #1.480 06-12-08 09:10 κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sabi: πολυ σπανιο σαν σινδιαζμος χρωματον Click για ανάπτυξη... Ναι πραγματικά κ αυτές τις φωτογραφίες που είχες βάλει κ το χρώμα το έλεγες μάρμαρο, δεν το έχω δει κ πολλές φορές, όπως κ τα τσιντσιλα black διάβασα ότι είναι πολύ σπάνια. Ότι χρώμα κ να είναι πάντως θα είναι κουκλια. Να ρωτήσω τελικα οι φίλοι της Βασιας δεν πήραν το ένα από τα γκριζάκια πήραν 2 Τσιντσιλα; Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εμένα αυτό που με αγχωνει είναι το γιατί έφυγε η γιατρός ενώ υπάρχει τόσο κρίσιμη κατάσταση. Click για ανάπτυξη... Πραγματικά γιατί έφυγε κ γιατι δεν πρότεινε αυτό που σκέφτηκε κ η Χριστίνα να κάνει μία ακτινογραφία ή υπέρηχο; Ή μήπως δεν κάνει καλό η ακτινοβολία για τα μωρα κ γι αυτό; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:17 Η aalyah έγραψε: #1.465 05-12-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά κ αυτές τις φωτογραφίες που είχες βάλει κ το χρώμα το έλεγες μάρμαρο, δεν το έχω δει κ πολλές φορές, όπως κ τα τσιντσιλα black διάβασα ότι είναι πολύ σπάνια. Ότι χρώμα κ να είναι πάντως θα είναι κουκλια. Να ρωτήσω τελικα οι φίλοι της Βασιας δεν πήραν το ένα από τα γκριζάκια πήραν 2 Τσιντσιλα; Πραγματικά γιατί έφυγε κ γιατι δεν πρότεινε αυτό που σκέφτηκε κ η Χριστίνα να κάνει μία ακτινογραφία ή υπέρηχο; Ή μήπως δεν κάνει καλό η ακτινοβολία για τα μωρα κ γι αυτό; Click για ανάπτυξη... Παιδιά ποιο είναι το τσιντσιλά black? Εγώ την κτηνίατρο δεν μπορώ να καταλάβω Έλενα. Έναν υπέρηχο όπως λες και εσύ κάτι. Και καλό να μην είναι η ακτινοβολία για να μωρά είναι καλύτερο απο το ν'αρχίσει η συψεμία μέσα στην μάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:19 Η sabi έγραψε: #1.466 05-12-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά κ αυτές τις φωτογραφίες που είχες βάλει κ το χρώμα το έλεγες μάρμαρο, δεν το έχω δει κ πολλές φορές, όπως κ τα τσιντσιλα black διάβασα ότι είναι πολύ σπάνια. Ότι χρώμα κ να είναι πάντως θα είναι κουκλια. Να ρωτήσω τελικα οι φίλοι της Βασιας δεν πήραν το ένα από τα γκριζάκια πήραν 2 Τσιντσιλα; Πραγματικά γιατί έφυγε κ γιατι δεν πρότεινε αυτό που σκέφτηκε κ η Χριστίνα να κάνει μία ακτινογραφία ή υπέρηχο; Ή μήπως δεν κάνει καλό η ακτινοβολία για τα μωρα κ γι αυτό; Click για ανάπτυξη... ναι πειρε ενα γρι,αλλα δεν διαλεξε ακομα πιο ακριβος,οσο για τον γιατρο να μην το πω γιατι κνευριζουμε.εγω θα ειχα βουτιξει την γατα και θα πειγα σε κοντινο γιατριο για την ακτινογραφια και για αλλη γνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η aalyah έγραψε: #1.467 05-12-08 18:35 Η Χριστίνα είναι μόνη της και η Νεκταρία είναι για εγχείρηση. Νομίζω όταν γυρίσει η Νεκταρία κάτι θα κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η sabi έγραψε: #1.468 05-12-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Η Χριστίνα είναι μόνη της και η Νεκταρία είναι για εγχείρηση. Νομίζω όταν γυρίσει η Νεκταρία κάτι θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χριστινα δεν μπορει να παει στι γιατριο/εδω πειγε η δικια μου που ειναι 13 χρωνον.η γατα ερχετε διπλα τις αυτο συμβενει οτι ζηταει βοηθια,δεν θελω να πω πολα αλλα δεν ειναι καλα τα πραγματα,δεν ειπε γαλα,φευφει απο τα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η aalyah έγραψε: #1.469 05-12-08 18:49 Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η sabi έγραψε: #1.470 05-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... για αυτο και δεν λεω τιποτα,τις κανω καπιες εροτισεις να καταλαβω τι γεινετε,αλλα και Νεκταρια μετα απο εγγιριση θα ειναι σε θεση να ασχολιφει με την γατα.επρεπε να την παρει ο γιατρος στο γιαυριο του και να ασχολιφει σοβαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #1.471 05-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η sabi έγραψε: #1.472 05-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Click για ανάπτυξη... και εγω μολης ειδα την Βασια ισιχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η Lita έγραψε: #1.473 05-12-08 20:57 γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Η Lita έγραψε: #1.474 05-12-08 20:59 sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η sabi έγραψε: #1.475 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Click για ανάπτυξη... για σου!δεν ξερω τιποτα δεν γραφουντιποτα εδω και ωρα,μαλον ασχολιουντει με την γατα.θα διυμε.εγω φευγω τωρα,θα μαθω τα νεα αυριο.καλη νυχτα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η sabi έγραψε: #1.476 05-12-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Click για ανάπτυξη... ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Lita έγραψε: #1.477 05-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Click για ανάπτυξη... sabi μου αυτην την κυριακη θα ξερω και την ημερομηνια που θα κατεβω Αθηνα!θα σου στειλω μηνυμα και την κυριακη για να σου πω!ειχα και δουλειες αυτην τη βδομαδα και δεν μπηκα και πολυ στο site!ελπιζω απο αυριο να μπω και να μιλησουμε και να δουμε και τα υπεροχα τσιντσιλακια σου !καλο σου βραδυ και να μου φιλησεις την μικρη και ολα τα γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:30 Η sabi έγραψε: #1.478 06-12-08 08:30 Καλημερα Λιτα!η Ισισ εφαγε καλα κημιφεικε καλα,και προη,προη γεματη ενεργια δεν με αφεινε να παω στην δουλια,πεζαντας με τα ποδια μου,πολυ αργισα.....ειναι περοεργο οτι παλια Ισισ καθοταν στα χερια με τις ωρες και τωρα δεν θελει υοτε λεπτο,εχει τωση ενεργια,πως αντεχει η ιδια.δεν καθετε σε ενα μερος υοτε δευτερολεπτο,τρεχει σαν σφερα.τα αλλα μωρα μεγαλοσανε παρα πολυ και αυτη η κυριακη σκευτουμε να κανω φωτογραφιση.ατρα ειναι τα νεα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ32.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 34 γ31.jpg 4,3 KB · Εμφανίσεις: 36 γ30.jpg 5 KB · Εμφανίσεις: 33 γ29.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 34 γ28.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 33 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:07 Η Βάσια13859: #1.479 06-12-08 09:07 Καλημέρα Σαμπυ..να σου πω την αλήθεια και ο δικός μου ο μικρός στην αρχή ηταν της αγκαλιάς..τώρα το γύρισε σε παιχνίδι ξέφρενο..περιμενουμε να δούμε το νέο αίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Βάσια13859: #1.480 06-12-08 09:10 κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά κ αυτές τις φωτογραφίες που είχες βάλει κ το χρώμα το έλεγες μάρμαρο, δεν το έχω δει κ πολλές φορές, όπως κ τα τσιντσιλα black διάβασα ότι είναι πολύ σπάνια. Ότι χρώμα κ να είναι πάντως θα είναι κουκλια. Να ρωτήσω τελικα οι φίλοι της Βασιας δεν πήραν το ένα από τα γκριζάκια πήραν 2 Τσιντσιλα; Πραγματικά γιατί έφυγε κ γιατι δεν πρότεινε αυτό που σκέφτηκε κ η Χριστίνα να κάνει μία ακτινογραφία ή υπέρηχο; Ή μήπως δεν κάνει καλό η ακτινοβολία για τα μωρα κ γι αυτό; Click για ανάπτυξη... Παιδιά ποιο είναι το τσιντσιλά black? Εγώ την κτηνίατρο δεν μπορώ να καταλάβω Έλενα. Έναν υπέρηχο όπως λες και εσύ κάτι. Και καλό να μην είναι η ακτινοβολία για να μωρά είναι καλύτερο απο το ν'αρχίσει η συψεμία μέσα στην μάνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:19 Η sabi έγραψε: #1.466 05-12-08 18:19 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά κ αυτές τις φωτογραφίες που είχες βάλει κ το χρώμα το έλεγες μάρμαρο, δεν το έχω δει κ πολλές φορές, όπως κ τα τσιντσιλα black διάβασα ότι είναι πολύ σπάνια. Ότι χρώμα κ να είναι πάντως θα είναι κουκλια. Να ρωτήσω τελικα οι φίλοι της Βασιας δεν πήραν το ένα από τα γκριζάκια πήραν 2 Τσιντσιλα; Πραγματικά γιατί έφυγε κ γιατι δεν πρότεινε αυτό που σκέφτηκε κ η Χριστίνα να κάνει μία ακτινογραφία ή υπέρηχο; Ή μήπως δεν κάνει καλό η ακτινοβολία για τα μωρα κ γι αυτό; Click για ανάπτυξη... ναι πειρε ενα γρι,αλλα δεν διαλεξε ακομα πιο ακριβος,οσο για τον γιατρο να μην το πω γιατι κνευριζουμε.εγω θα ειχα βουτιξει την γατα και θα πειγα σε κοντινο γιατριο για την ακτινογραφια και για αλλη γνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η aalyah έγραψε: #1.467 05-12-08 18:35 Η Χριστίνα είναι μόνη της και η Νεκταρία είναι για εγχείρηση. Νομίζω όταν γυρίσει η Νεκταρία κάτι θα κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η sabi έγραψε: #1.468 05-12-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Η Χριστίνα είναι μόνη της και η Νεκταρία είναι για εγχείρηση. Νομίζω όταν γυρίσει η Νεκταρία κάτι θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χριστινα δεν μπορει να παει στι γιατριο/εδω πειγε η δικια μου που ειναι 13 χρωνον.η γατα ερχετε διπλα τις αυτο συμβενει οτι ζηταει βοηθια,δεν θελω να πω πολα αλλα δεν ειναι καλα τα πραγματα,δεν ειπε γαλα,φευφει απο τα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η aalyah έγραψε: #1.469 05-12-08 18:49 Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η sabi έγραψε: #1.470 05-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... για αυτο και δεν λεω τιποτα,τις κανω καπιες εροτισεις να καταλαβω τι γεινετε,αλλα και Νεκταρια μετα απο εγγιριση θα ειναι σε θεση να ασχολιφει με την γατα.επρεπε να την παρει ο γιατρος στο γιαυριο του και να ασχολιφει σοβαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #1.471 05-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η sabi έγραψε: #1.472 05-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Click για ανάπτυξη... και εγω μολης ειδα την Βασια ισιχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η Lita έγραψε: #1.473 05-12-08 20:57 γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Η Lita έγραψε: #1.474 05-12-08 20:59 sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η sabi έγραψε: #1.475 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Click για ανάπτυξη... για σου!δεν ξερω τιποτα δεν γραφουντιποτα εδω και ωρα,μαλον ασχολιουντει με την γατα.θα διυμε.εγω φευγω τωρα,θα μαθω τα νεα αυριο.καλη νυχτα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η sabi έγραψε: #1.476 05-12-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Click για ανάπτυξη... ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Lita έγραψε: #1.477 05-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Click για ανάπτυξη... sabi μου αυτην την κυριακη θα ξερω και την ημερομηνια που θα κατεβω Αθηνα!θα σου στειλω μηνυμα και την κυριακη για να σου πω!ειχα και δουλειες αυτην τη βδομαδα και δεν μπηκα και πολυ στο site!ελπιζω απο αυριο να μπω και να μιλησουμε και να δουμε και τα υπεροχα τσιντσιλακια σου !καλο σου βραδυ και να μου φιλησεις την μικρη και ολα τα γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:30 Η sabi έγραψε: #1.478 06-12-08 08:30 Καλημερα Λιτα!η Ισισ εφαγε καλα κημιφεικε καλα,και προη,προη γεματη ενεργια δεν με αφεινε να παω στην δουλια,πεζαντας με τα ποδια μου,πολυ αργισα.....ειναι περοεργο οτι παλια Ισισ καθοταν στα χερια με τις ωρες και τωρα δεν θελει υοτε λεπτο,εχει τωση ενεργια,πως αντεχει η ιδια.δεν καθετε σε ενα μερος υοτε δευτερολεπτο,τρεχει σαν σφερα.τα αλλα μωρα μεγαλοσανε παρα πολυ και αυτη η κυριακη σκευτουμε να κανω φωτογραφιση.ατρα ειναι τα νεα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ32.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 34 γ31.jpg 4,3 KB · Εμφανίσεις: 36 γ30.jpg 5 KB · Εμφανίσεις: 33 γ29.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 34 γ28.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 33 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:07 Η Βάσια13859: #1.479 06-12-08 09:07 Καλημέρα Σαμπυ..να σου πω την αλήθεια και ο δικός μου ο μικρός στην αρχή ηταν της αγκαλιάς..τώρα το γύρισε σε παιχνίδι ξέφρενο..περιμενουμε να δούμε το νέο αίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Βάσια13859: #1.480 06-12-08 09:10 κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι πραγματικά κ αυτές τις φωτογραφίες που είχες βάλει κ το χρώμα το έλεγες μάρμαρο, δεν το έχω δει κ πολλές φορές, όπως κ τα τσιντσιλα black διάβασα ότι είναι πολύ σπάνια. Ότι χρώμα κ να είναι πάντως θα είναι κουκλια. Να ρωτήσω τελικα οι φίλοι της Βασιας δεν πήραν το ένα από τα γκριζάκια πήραν 2 Τσιντσιλα; Πραγματικά γιατί έφυγε κ γιατι δεν πρότεινε αυτό που σκέφτηκε κ η Χριστίνα να κάνει μία ακτινογραφία ή υπέρηχο; Ή μήπως δεν κάνει καλό η ακτινοβολία για τα μωρα κ γι αυτό; Click για ανάπτυξη... ναι πειρε ενα γρι,αλλα δεν διαλεξε ακομα πιο ακριβος,οσο για τον γιατρο να μην το πω γιατι κνευριζουμε.εγω θα ειχα βουτιξει την γατα και θα πειγα σε κοντινο γιατριο για την ακτινογραφια και για αλλη γνωμη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:35 Η aalyah έγραψε: #1.467 05-12-08 18:35 Η Χριστίνα είναι μόνη της και η Νεκταρία είναι για εγχείρηση. Νομίζω όταν γυρίσει η Νεκταρία κάτι θα κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η sabi έγραψε: #1.468 05-12-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Η Χριστίνα είναι μόνη της και η Νεκταρία είναι για εγχείρηση. Νομίζω όταν γυρίσει η Νεκταρία κάτι θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χριστινα δεν μπορει να παει στι γιατριο/εδω πειγε η δικια μου που ειναι 13 χρωνον.η γατα ερχετε διπλα τις αυτο συμβενει οτι ζηταει βοηθια,δεν θελω να πω πολα αλλα δεν ειναι καλα τα πραγματα,δεν ειπε γαλα,φευφει απο τα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η aalyah έγραψε: #1.469 05-12-08 18:49 Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η sabi έγραψε: #1.470 05-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... για αυτο και δεν λεω τιποτα,τις κανω καπιες εροτισεις να καταλαβω τι γεινετε,αλλα και Νεκταρια μετα απο εγγιριση θα ειναι σε θεση να ασχολιφει με την γατα.επρεπε να την παρει ο γιατρος στο γιαυριο του και να ασχολιφει σοβαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #1.471 05-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η sabi έγραψε: #1.472 05-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Click για ανάπτυξη... και εγω μολης ειδα την Βασια ισιχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η Lita έγραψε: #1.473 05-12-08 20:57 γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Η Lita έγραψε: #1.474 05-12-08 20:59 sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η sabi έγραψε: #1.475 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Click για ανάπτυξη... για σου!δεν ξερω τιποτα δεν γραφουντιποτα εδω και ωρα,μαλον ασχολιουντει με την γατα.θα διυμε.εγω φευγω τωρα,θα μαθω τα νεα αυριο.καλη νυχτα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η sabi έγραψε: #1.476 05-12-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Click για ανάπτυξη... ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Lita έγραψε: #1.477 05-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Click για ανάπτυξη... sabi μου αυτην την κυριακη θα ξερω και την ημερομηνια που θα κατεβω Αθηνα!θα σου στειλω μηνυμα και την κυριακη για να σου πω!ειχα και δουλειες αυτην τη βδομαδα και δεν μπηκα και πολυ στο site!ελπιζω απο αυριο να μπω και να μιλησουμε και να δουμε και τα υπεροχα τσιντσιλακια σου !καλο σου βραδυ και να μου φιλησεις την μικρη και ολα τα γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:30 Η sabi έγραψε: #1.478 06-12-08 08:30 Καλημερα Λιτα!η Ισισ εφαγε καλα κημιφεικε καλα,και προη,προη γεματη ενεργια δεν με αφεινε να παω στην δουλια,πεζαντας με τα ποδια μου,πολυ αργισα.....ειναι περοεργο οτι παλια Ισισ καθοταν στα χερια με τις ωρες και τωρα δεν θελει υοτε λεπτο,εχει τωση ενεργια,πως αντεχει η ιδια.δεν καθετε σε ενα μερος υοτε δευτερολεπτο,τρεχει σαν σφερα.τα αλλα μωρα μεγαλοσανε παρα πολυ και αυτη η κυριακη σκευτουμε να κανω φωτογραφιση.ατρα ειναι τα νεα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ32.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 34 γ31.jpg 4,3 KB · Εμφανίσεις: 36 γ30.jpg 5 KB · Εμφανίσεις: 33 γ29.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 34 γ28.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 33 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:07 Η Βάσια13859: #1.479 06-12-08 09:07 Καλημέρα Σαμπυ..να σου πω την αλήθεια και ο δικός μου ο μικρός στην αρχή ηταν της αγκαλιάς..τώρα το γύρισε σε παιχνίδι ξέφρενο..περιμενουμε να δούμε το νέο αίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Βάσια13859: #1.480 06-12-08 09:10 κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Χριστίνα είναι μόνη της και η Νεκταρία είναι για εγχείρηση. Νομίζω όταν γυρίσει η Νεκταρία κάτι θα κάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:39 Η sabi έγραψε: #1.468 05-12-08 18:39 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Η Χριστίνα είναι μόνη της και η Νεκταρία είναι για εγχείρηση. Νομίζω όταν γυρίσει η Νεκταρία κάτι θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χριστινα δεν μπορει να παει στι γιατριο/εδω πειγε η δικια μου που ειναι 13 χρωνον.η γατα ερχετε διπλα τις αυτο συμβενει οτι ζηταει βοηθια,δεν θελω να πω πολα αλλα δεν ειναι καλα τα πραγματα,δεν ειπε γαλα,φευφει απο τα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η aalyah έγραψε: #1.469 05-12-08 18:49 Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η sabi έγραψε: #1.470 05-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... για αυτο και δεν λεω τιποτα,τις κανω καπιες εροτισεις να καταλαβω τι γεινετε,αλλα και Νεκταρια μετα απο εγγιριση θα ειναι σε θεση να ασχολιφει με την γατα.επρεπε να την παρει ο γιατρος στο γιαυριο του και να ασχολιφει σοβαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #1.471 05-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η sabi έγραψε: #1.472 05-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Click για ανάπτυξη... και εγω μολης ειδα την Βασια ισιχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η Lita έγραψε: #1.473 05-12-08 20:57 γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Η Lita έγραψε: #1.474 05-12-08 20:59 sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η sabi έγραψε: #1.475 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Click για ανάπτυξη... για σου!δεν ξερω τιποτα δεν γραφουντιποτα εδω και ωρα,μαλον ασχολιουντει με την γατα.θα διυμε.εγω φευγω τωρα,θα μαθω τα νεα αυριο.καλη νυχτα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η sabi έγραψε: #1.476 05-12-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Click για ανάπτυξη... ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Lita έγραψε: #1.477 05-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Click για ανάπτυξη... sabi μου αυτην την κυριακη θα ξερω και την ημερομηνια που θα κατεβω Αθηνα!θα σου στειλω μηνυμα και την κυριακη για να σου πω!ειχα και δουλειες αυτην τη βδομαδα και δεν μπηκα και πολυ στο site!ελπιζω απο αυριο να μπω και να μιλησουμε και να δουμε και τα υπεροχα τσιντσιλακια σου !καλο σου βραδυ και να μου φιλησεις την μικρη και ολα τα γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:30 Η sabi έγραψε: #1.478 06-12-08 08:30 Καλημερα Λιτα!η Ισισ εφαγε καλα κημιφεικε καλα,και προη,προη γεματη ενεργια δεν με αφεινε να παω στην δουλια,πεζαντας με τα ποδια μου,πολυ αργισα.....ειναι περοεργο οτι παλια Ισισ καθοταν στα χερια με τις ωρες και τωρα δεν θελει υοτε λεπτο,εχει τωση ενεργια,πως αντεχει η ιδια.δεν καθετε σε ενα μερος υοτε δευτερολεπτο,τρεχει σαν σφερα.τα αλλα μωρα μεγαλοσανε παρα πολυ και αυτη η κυριακη σκευτουμε να κανω φωτογραφιση.ατρα ειναι τα νεα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ32.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 34 γ31.jpg 4,3 KB · Εμφανίσεις: 36 γ30.jpg 5 KB · Εμφανίσεις: 33 γ29.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 34 γ28.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 33 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:07 Η Βάσια13859: #1.479 06-12-08 09:07 Καλημέρα Σαμπυ..να σου πω την αλήθεια και ο δικός μου ο μικρός στην αρχή ηταν της αγκαλιάς..τώρα το γύρισε σε παιχνίδι ξέφρενο..περιμενουμε να δούμε το νέο αίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Βάσια13859: #1.480 06-12-08 09:10 κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Η Χριστίνα είναι μόνη της και η Νεκταρία είναι για εγχείρηση. Νομίζω όταν γυρίσει η Νεκταρία κάτι θα κάνει. Click για ανάπτυξη... χριστινα δεν μπορει να παει στι γιατριο/εδω πειγε η δικια μου που ειναι 13 χρωνον.η γατα ερχετε διπλα τις αυτο συμβενει οτι ζηταει βοηθια,δεν θελω να πω πολα αλλα δεν ειναι καλα τα πραγματα,δεν ειπε γαλα,φευφει απο τα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:49 Η aalyah έγραψε: #1.469 05-12-08 18:49 Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η sabi έγραψε: #1.470 05-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... για αυτο και δεν λεω τιποτα,τις κανω καπιες εροτισεις να καταλαβω τι γεινετε,αλλα και Νεκταρια μετα απο εγγιριση θα ειναι σε θεση να ασχολιφει με την γατα.επρεπε να την παρει ο γιατρος στο γιαυριο του και να ασχολιφει σοβαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #1.471 05-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η sabi έγραψε: #1.472 05-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Click για ανάπτυξη... και εγω μολης ειδα την Βασια ισιχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η Lita έγραψε: #1.473 05-12-08 20:57 γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Η Lita έγραψε: #1.474 05-12-08 20:59 sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η sabi έγραψε: #1.475 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Click για ανάπτυξη... για σου!δεν ξερω τιποτα δεν γραφουντιποτα εδω και ωρα,μαλον ασχολιουντει με την γατα.θα διυμε.εγω φευγω τωρα,θα μαθω τα νεα αυριο.καλη νυχτα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η sabi έγραψε: #1.476 05-12-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Click για ανάπτυξη... ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Lita έγραψε: #1.477 05-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Click για ανάπτυξη... sabi μου αυτην την κυριακη θα ξερω και την ημερομηνια που θα κατεβω Αθηνα!θα σου στειλω μηνυμα και την κυριακη για να σου πω!ειχα και δουλειες αυτην τη βδομαδα και δεν μπηκα και πολυ στο site!ελπιζω απο αυριο να μπω και να μιλησουμε και να δουμε και τα υπεροχα τσιντσιλακια σου !καλο σου βραδυ και να μου φιλησεις την μικρη και ολα τα γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:30 Η sabi έγραψε: #1.478 06-12-08 08:30 Καλημερα Λιτα!η Ισισ εφαγε καλα κημιφεικε καλα,και προη,προη γεματη ενεργια δεν με αφεινε να παω στην δουλια,πεζαντας με τα ποδια μου,πολυ αργισα.....ειναι περοεργο οτι παλια Ισισ καθοταν στα χερια με τις ωρες και τωρα δεν θελει υοτε λεπτο,εχει τωση ενεργια,πως αντεχει η ιδια.δεν καθετε σε ενα μερος υοτε δευτερολεπτο,τρεχει σαν σφερα.τα αλλα μωρα μεγαλοσανε παρα πολυ και αυτη η κυριακη σκευτουμε να κανω φωτογραφιση.ατρα ειναι τα νεα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ32.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 34 γ31.jpg 4,3 KB · Εμφανίσεις: 36 γ30.jpg 5 KB · Εμφανίσεις: 33 γ29.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 34 γ28.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 33 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:07 Η Βάσια13859: #1.479 06-12-08 09:07 Καλημέρα Σαμπυ..να σου πω την αλήθεια και ο δικός μου ο μικρός στην αρχή ηταν της αγκαλιάς..τώρα το γύρισε σε παιχνίδι ξέφρενο..περιμενουμε να δούμε το νέο αίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Βάσια13859: #1.480 06-12-08 09:10 κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:42 Η sabi έγραψε: #1.470 05-12-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... για αυτο και δεν λεω τιποτα,τις κανω καπιες εροτισεις να καταλαβω τι γεινετε,αλλα και Νεκταρια μετα απο εγγιριση θα ειναι σε θεση να ασχολιφει με την γατα.επρεπε να την παρει ο γιατρος στο γιαυριο του και να ασχολιφει σοβαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #1.471 05-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η sabi έγραψε: #1.472 05-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Click για ανάπτυξη... και εγω μολης ειδα την Βασια ισιχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η Lita έγραψε: #1.473 05-12-08 20:57 γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Η Lita έγραψε: #1.474 05-12-08 20:59 sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η sabi έγραψε: #1.475 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Click για ανάπτυξη... για σου!δεν ξερω τιποτα δεν γραφουντιποτα εδω και ωρα,μαλον ασχολιουντει με την γατα.θα διυμε.εγω φευγω τωρα,θα μαθω τα νεα αυριο.καλη νυχτα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η sabi έγραψε: #1.476 05-12-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Click για ανάπτυξη... ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Lita έγραψε: #1.477 05-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Click για ανάπτυξη... sabi μου αυτην την κυριακη θα ξερω και την ημερομηνια που θα κατεβω Αθηνα!θα σου στειλω μηνυμα και την κυριακη για να σου πω!ειχα και δουλειες αυτην τη βδομαδα και δεν μπηκα και πολυ στο site!ελπιζω απο αυριο να μπω και να μιλησουμε και να δουμε και τα υπεροχα τσιντσιλακια σου !καλο σου βραδυ και να μου φιλησεις την μικρη και ολα τα γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:30 Η sabi έγραψε: #1.478 06-12-08 08:30 Καλημερα Λιτα!η Ισισ εφαγε καλα κημιφεικε καλα,και προη,προη γεματη ενεργια δεν με αφεινε να παω στην δουλια,πεζαντας με τα ποδια μου,πολυ αργισα.....ειναι περοεργο οτι παλια Ισισ καθοταν στα χερια με τις ωρες και τωρα δεν θελει υοτε λεπτο,εχει τωση ενεργια,πως αντεχει η ιδια.δεν καθετε σε ενα μερος υοτε δευτερολεπτο,τρεχει σαν σφερα.τα αλλα μωρα μεγαλοσανε παρα πολυ και αυτη η κυριακη σκευτουμε να κανω φωτογραφιση.ατρα ειναι τα νεα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ32.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 34 γ31.jpg 4,3 KB · Εμφανίσεις: 36 γ30.jpg 5 KB · Εμφανίσεις: 33 γ29.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 34 γ28.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 33 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:07 Η Βάσια13859: #1.479 06-12-08 09:07 Καλημέρα Σαμπυ..να σου πω την αλήθεια και ο δικός μου ο μικρός στην αρχή ηταν της αγκαλιάς..τώρα το γύρισε σε παιχνίδι ξέφρενο..περιμενουμε να δούμε το νέο αίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Βάσια13859: #1.480 06-12-08 09:10 κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... για αυτο και δεν λεω τιποτα,τις κανω καπιες εροτισεις να καταλαβω τι γεινετε,αλλα και Νεκταρια μετα απο εγγιριση θα ειναι σε θεση να ασχολιφει με την γατα.επρεπε να την παρει ο γιατρος στο γιαυριο του και να ασχολιφει σοβαρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:46 Η elvenstar: #1.471 05-12-08 19:46 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η sabi έγραψε: #1.472 05-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Click για ανάπτυξη... και εγω μολης ειδα την Βασια ισιχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η Lita έγραψε: #1.473 05-12-08 20:57 γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Η Lita έγραψε: #1.474 05-12-08 20:59 sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η sabi έγραψε: #1.475 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Click για ανάπτυξη... για σου!δεν ξερω τιποτα δεν γραφουντιποτα εδω και ωρα,μαλον ασχολιουντει με την γατα.θα διυμε.εγω φευγω τωρα,θα μαθω τα νεα αυριο.καλη νυχτα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η sabi έγραψε: #1.476 05-12-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Click για ανάπτυξη... ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Lita έγραψε: #1.477 05-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Click για ανάπτυξη... sabi μου αυτην την κυριακη θα ξερω και την ημερομηνια που θα κατεβω Αθηνα!θα σου στειλω μηνυμα και την κυριακη για να σου πω!ειχα και δουλειες αυτην τη βδομαδα και δεν μπηκα και πολυ στο site!ελπιζω απο αυριο να μπω και να μιλησουμε και να δουμε και τα υπεροχα τσιντσιλακια σου !καλο σου βραδυ και να μου φιλησεις την μικρη και ολα τα γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:30 Η sabi έγραψε: #1.478 06-12-08 08:30 Καλημερα Λιτα!η Ισισ εφαγε καλα κημιφεικε καλα,και προη,προη γεματη ενεργια δεν με αφεινε να παω στην δουλια,πεζαντας με τα ποδια μου,πολυ αργισα.....ειναι περοεργο οτι παλια Ισισ καθοταν στα χερια με τις ωρες και τωρα δεν θελει υοτε λεπτο,εχει τωση ενεργια,πως αντεχει η ιδια.δεν καθετε σε ενα μερος υοτε δευτερολεπτο,τρεχει σαν σφερα.τα αλλα μωρα μεγαλοσανε παρα πολυ και αυτη η κυριακη σκευτουμε να κανω φωτογραφιση.ατρα ειναι τα νεα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ32.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 34 γ31.jpg 4,3 KB · Εμφανίσεις: 36 γ30.jpg 5 KB · Εμφανίσεις: 33 γ29.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 34 γ28.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 33 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:07 Η Βάσια13859: #1.479 06-12-08 09:07 Καλημέρα Σαμπυ..να σου πω την αλήθεια και ο δικός μου ο μικρός στην αρχή ηταν της αγκαλιάς..τώρα το γύρισε σε παιχνίδι ξέφρενο..περιμενουμε να δούμε το νέο αίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Βάσια13859: #1.480 06-12-08 09:10 κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ δεν ξέρω βρε Σάμπι μου. Πάντως δεν είναι καλό να την αγχώσουμε και την Χριστίνα. Καθόλου καλό ειδικά για την γατούλα. Δεν ξέρω εγώ δεν έχω και την κατάλληλη εμπειρία να πω την αλήθεια. Εσύ ξέρεις καλύτερα. Click για ανάπτυξη... Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:49 Η sabi έγραψε: #1.472 05-12-08 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Click για ανάπτυξη... και εγω μολης ειδα την Βασια ισιχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η Lita έγραψε: #1.473 05-12-08 20:57 γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Η Lita έγραψε: #1.474 05-12-08 20:59 sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η sabi έγραψε: #1.475 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Click για ανάπτυξη... για σου!δεν ξερω τιποτα δεν γραφουντιποτα εδω και ωρα,μαλον ασχολιουντει με την γατα.θα διυμε.εγω φευγω τωρα,θα μαθω τα νεα αυριο.καλη νυχτα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η sabi έγραψε: #1.476 05-12-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Click για ανάπτυξη... ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Lita έγραψε: #1.477 05-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Click για ανάπτυξη... sabi μου αυτην την κυριακη θα ξερω και την ημερομηνια που θα κατεβω Αθηνα!θα σου στειλω μηνυμα και την κυριακη για να σου πω!ειχα και δουλειες αυτην τη βδομαδα και δεν μπηκα και πολυ στο site!ελπιζω απο αυριο να μπω και να μιλησουμε και να δουμε και τα υπεροχα τσιντσιλακια σου !καλο σου βραδυ και να μου φιλησεις την μικρη και ολα τα γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:30 Η sabi έγραψε: #1.478 06-12-08 08:30 Καλημερα Λιτα!η Ισισ εφαγε καλα κημιφεικε καλα,και προη,προη γεματη ενεργια δεν με αφεινε να παω στην δουλια,πεζαντας με τα ποδια μου,πολυ αργισα.....ειναι περοεργο οτι παλια Ισισ καθοταν στα χερια με τις ωρες και τωρα δεν θελει υοτε λεπτο,εχει τωση ενεργια,πως αντεχει η ιδια.δεν καθετε σε ενα μερος υοτε δευτερολεπτο,τρεχει σαν σφερα.τα αλλα μωρα μεγαλοσανε παρα πολυ και αυτη η κυριακη σκευτουμε να κανω φωτογραφιση.ατρα ειναι τα νεα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ32.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 34 γ31.jpg 4,3 KB · Εμφανίσεις: 36 γ30.jpg 5 KB · Εμφανίσεις: 33 γ29.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 34 γ28.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 33 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:07 Η Βάσια13859: #1.479 06-12-08 09:07 Καλημέρα Σαμπυ..να σου πω την αλήθεια και ο δικός μου ο μικρός στην αρχή ηταν της αγκαλιάς..τώρα το γύρισε σε παιχνίδι ξέφρενο..περιμενουμε να δούμε το νέο αίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Βάσια13859: #1.480 06-12-08 09:10 κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κορίτσια νομίζω ότι αφού συνεννοήθηκα μαζί τους η Βάσια που είναι κτηνίατρος είναι όλα εντάξει Click για ανάπτυξη... και εγω μολης ειδα την Βασια ισιχασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:57 Η Lita έγραψε: #1.473 05-12-08 20:57 γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Η Lita έγραψε: #1.474 05-12-08 20:59 sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η sabi έγραψε: #1.475 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Click για ανάπτυξη... για σου!δεν ξερω τιποτα δεν γραφουντιποτα εδω και ωρα,μαλον ασχολιουντει με την γατα.θα διυμε.εγω φευγω τωρα,θα μαθω τα νεα αυριο.καλη νυχτα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η sabi έγραψε: #1.476 05-12-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Click για ανάπτυξη... ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Lita έγραψε: #1.477 05-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Click για ανάπτυξη... sabi μου αυτην την κυριακη θα ξερω και την ημερομηνια που θα κατεβω Αθηνα!θα σου στειλω μηνυμα και την κυριακη για να σου πω!ειχα και δουλειες αυτην τη βδομαδα και δεν μπηκα και πολυ στο site!ελπιζω απο αυριο να μπω και να μιλησουμε και να δουμε και τα υπεροχα τσιντσιλακια σου !καλο σου βραδυ και να μου φιλησεις την μικρη και ολα τα γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:30 Η sabi έγραψε: #1.478 06-12-08 08:30 Καλημερα Λιτα!η Ισισ εφαγε καλα κημιφεικε καλα,και προη,προη γεματη ενεργια δεν με αφεινε να παω στην δουλια,πεζαντας με τα ποδια μου,πολυ αργισα.....ειναι περοεργο οτι παλια Ισισ καθοταν στα χερια με τις ωρες και τωρα δεν θελει υοτε λεπτο,εχει τωση ενεργια,πως αντεχει η ιδια.δεν καθετε σε ενα μερος υοτε δευτερολεπτο,τρεχει σαν σφερα.τα αλλα μωρα μεγαλοσανε παρα πολυ και αυτη η κυριακη σκευτουμε να κανω φωτογραφιση.ατρα ειναι τα νεα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ32.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 34 γ31.jpg 4,3 KB · Εμφανίσεις: 36 γ30.jpg 5 KB · Εμφανίσεις: 33 γ29.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 34 γ28.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 33 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:07 Η Βάσια13859: #1.479 06-12-08 09:07 Καλημέρα Σαμπυ..να σου πω την αλήθεια και ο δικός μου ο μικρός στην αρχή ηταν της αγκαλιάς..τώρα το γύρισε σε παιχνίδι ξέφρενο..περιμενουμε να δούμε το νέο αίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Βάσια13859: #1.480 06-12-08 09:10 κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:59 Η Lita έγραψε: #1.474 05-12-08 20:59 sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η sabi έγραψε: #1.475 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Click για ανάπτυξη... για σου!δεν ξερω τιποτα δεν γραφουντιποτα εδω και ωρα,μαλον ασχολιουντει με την γατα.θα διυμε.εγω φευγω τωρα,θα μαθω τα νεα αυριο.καλη νυχτα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η sabi έγραψε: #1.476 05-12-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Click για ανάπτυξη... ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Lita έγραψε: #1.477 05-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Click για ανάπτυξη... sabi μου αυτην την κυριακη θα ξερω και την ημερομηνια που θα κατεβω Αθηνα!θα σου στειλω μηνυμα και την κυριακη για να σου πω!ειχα και δουλειες αυτην τη βδομαδα και δεν μπηκα και πολυ στο site!ελπιζω απο αυριο να μπω και να μιλησουμε και να δουμε και τα υπεροχα τσιντσιλακια σου !καλο σου βραδυ και να μου φιλησεις την μικρη και ολα τα γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:30 Η sabi έγραψε: #1.478 06-12-08 08:30 Καλημερα Λιτα!η Ισισ εφαγε καλα κημιφεικε καλα,και προη,προη γεματη ενεργια δεν με αφεινε να παω στην δουλια,πεζαντας με τα ποδια μου,πολυ αργισα.....ειναι περοεργο οτι παλια Ισισ καθοταν στα χερια με τις ωρες και τωρα δεν θελει υοτε λεπτο,εχει τωση ενεργια,πως αντεχει η ιδια.δεν καθετε σε ενα μερος υοτε δευτερολεπτο,τρεχει σαν σφερα.τα αλλα μωρα μεγαλοσανε παρα πολυ και αυτη η κυριακη σκευτουμε να κανω φωτογραφιση.ατρα ειναι τα νεα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ32.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 34 γ31.jpg 4,3 KB · Εμφανίσεις: 36 γ30.jpg 5 KB · Εμφανίσεις: 33 γ29.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 34 γ28.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 33 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:07 Η Βάσια13859: #1.479 06-12-08 09:07 Καλημέρα Σαμπυ..να σου πω την αλήθεια και ο δικός μου ο μικρός στην αρχή ηταν της αγκαλιάς..τώρα το γύρισε σε παιχνίδι ξέφρενο..περιμενουμε να δούμε το νέο αίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Βάσια13859: #1.480 06-12-08 09:10 κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:01 Η sabi έγραψε: #1.475 05-12-08 21:01 Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Click για ανάπτυξη... για σου!δεν ξερω τιποτα δεν γραφουντιποτα εδω και ωρα,μαλον ασχολιουντει με την γατα.θα διυμε.εγω φευγω τωρα,θα μαθω τα νεα αυριο.καλη νυχτα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η sabi έγραψε: #1.476 05-12-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Click για ανάπτυξη... ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Lita έγραψε: #1.477 05-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Click για ανάπτυξη... sabi μου αυτην την κυριακη θα ξερω και την ημερομηνια που θα κατεβω Αθηνα!θα σου στειλω μηνυμα και την κυριακη για να σου πω!ειχα και δουλειες αυτην τη βδομαδα και δεν μπηκα και πολυ στο site!ελπιζω απο αυριο να μπω και να μιλησουμε και να δουμε και τα υπεροχα τσιντσιλακια σου !καλο σου βραδυ και να μου φιλησεις την μικρη και ολα τα γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:30 Η sabi έγραψε: #1.478 06-12-08 08:30 Καλημερα Λιτα!η Ισισ εφαγε καλα κημιφεικε καλα,και προη,προη γεματη ενεργια δεν με αφεινε να παω στην δουλια,πεζαντας με τα ποδια μου,πολυ αργισα.....ειναι περοεργο οτι παλια Ισισ καθοταν στα χερια με τις ωρες και τωρα δεν θελει υοτε λεπτο,εχει τωση ενεργια,πως αντεχει η ιδια.δεν καθετε σε ενα μερος υοτε δευτερολεπτο,τρεχει σαν σφερα.τα αλλα μωρα μεγαλοσανε παρα πολυ και αυτη η κυριακη σκευτουμε να κανω φωτογραφιση.ατρα ειναι τα νεα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ32.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 34 γ31.jpg 4,3 KB · Εμφανίσεις: 36 γ30.jpg 5 KB · Εμφανίσεις: 33 γ29.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 34 γ28.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 33 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:07 Η Βάσια13859: #1.479 06-12-08 09:07 Καλημέρα Σαμπυ..να σου πω την αλήθεια και ο δικός μου ο μικρός στην αρχή ηταν της αγκαλιάς..τώρα το γύρισε σε παιχνίδι ξέφρενο..περιμενουμε να δούμε το νέο αίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Βάσια13859: #1.480 06-12-08 09:10 κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: γεια σας κοριτσια τι κανετε?τελικα γεννησε η γατουλα? Click για ανάπτυξη... για σου!δεν ξερω τιποτα δεν γραφουντιποτα εδω και ωρα,μαλον ασχολιουντει με την γατα.θα διυμε.εγω φευγω τωρα,θα μαθω τα νεα αυριο.καλη νυχτα:kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:02 Η sabi έγραψε: #1.476 05-12-08 21:02 Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Click για ανάπτυξη... ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Lita έγραψε: #1.477 05-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Click για ανάπτυξη... sabi μου αυτην την κυριακη θα ξερω και την ημερομηνια που θα κατεβω Αθηνα!θα σου στειλω μηνυμα και την κυριακη για να σου πω!ειχα και δουλειες αυτην τη βδομαδα και δεν μπηκα και πολυ στο site!ελπιζω απο αυριο να μπω και να μιλησουμε και να δουμε και τα υπεροχα τσιντσιλακια σου !καλο σου βραδυ και να μου φιλησεις την μικρη και ολα τα γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:30 Η sabi έγραψε: #1.478 06-12-08 08:30 Καλημερα Λιτα!η Ισισ εφαγε καλα κημιφεικε καλα,και προη,προη γεματη ενεργια δεν με αφεινε να παω στην δουλια,πεζαντας με τα ποδια μου,πολυ αργισα.....ειναι περοεργο οτι παλια Ισισ καθοταν στα χερια με τις ωρες και τωρα δεν θελει υοτε λεπτο,εχει τωση ενεργια,πως αντεχει η ιδια.δεν καθετε σε ενα μερος υοτε δευτερολεπτο,τρεχει σαν σφερα.τα αλλα μωρα μεγαλοσανε παρα πολυ και αυτη η κυριακη σκευτουμε να κανω φωτογραφιση.ατρα ειναι τα νεα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ32.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 34 γ31.jpg 4,3 KB · Εμφανίσεις: 36 γ30.jpg 5 KB · Εμφανίσεις: 33 γ29.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 34 γ28.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 33 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:07 Η Βάσια13859: #1.479 06-12-08 09:07 Καλημέρα Σαμπυ..να σου πω την αλήθεια και ο δικός μου ο μικρός στην αρχή ηταν της αγκαλιάς..τώρα το γύρισε σε παιχνίδι ξέφρενο..περιμενουμε να δούμε το νέο αίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Βάσια13859: #1.480 06-12-08 09:10 κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Lita: sabi θα βαλεις και αλλες φωτο απο τα μικρα γκρι γατουλια!α η Ισις θα γινει στις 12 του μηνος 2 μηνων? Click για ανάπτυξη... ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2008 στις 21:07 Η Lita έγραψε: #1.477 05-12-08 21:07 Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Click για ανάπτυξη... sabi μου αυτην την κυριακη θα ξερω και την ημερομηνια που θα κατεβω Αθηνα!θα σου στειλω μηνυμα και την κυριακη για να σου πω!ειχα και δουλειες αυτην τη βδομαδα και δεν μπηκα και πολυ στο site!ελπιζω απο αυριο να μπω και να μιλησουμε και να δουμε και τα υπεροχα τσιντσιλακια σου !καλο σου βραδυ και να μου φιλησεις την μικρη και ολα τα γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:30 Η sabi έγραψε: #1.478 06-12-08 08:30 Καλημερα Λιτα!η Ισισ εφαγε καλα κημιφεικε καλα,και προη,προη γεματη ενεργια δεν με αφεινε να παω στην δουλια,πεζαντας με τα ποδια μου,πολυ αργισα.....ειναι περοεργο οτι παλια Ισισ καθοταν στα χερια με τις ωρες και τωρα δεν θελει υοτε λεπτο,εχει τωση ενεργια,πως αντεχει η ιδια.δεν καθετε σε ενα μερος υοτε δευτερολεπτο,τρεχει σαν σφερα.τα αλλα μωρα μεγαλοσανε παρα πολυ και αυτη η κυριακη σκευτουμε να κανω φωτογραφιση.ατρα ειναι τα νεα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ32.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 34 γ31.jpg 4,3 KB · Εμφανίσεις: 36 γ30.jpg 5 KB · Εμφανίσεις: 33 γ29.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 34 γ28.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 33 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:07 Η Βάσια13859: #1.479 06-12-08 09:07 Καλημέρα Σαμπυ..να σου πω την αλήθεια και ο δικός μου ο μικρός στην αρχή ηταν της αγκαλιάς..τώρα το γύρισε σε παιχνίδι ξέφρενο..περιμενουμε να δούμε το νέο αίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Βάσια13859: #1.480 06-12-08 09:10 κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sabi: ναι!θα εχει γενεθλια,και να παρει δωρο ποντικι Click για ανάπτυξη... sabi μου αυτην την κυριακη θα ξερω και την ημερομηνια που θα κατεβω Αθηνα!θα σου στειλω μηνυμα και την κυριακη για να σου πω!ειχα και δουλειες αυτην τη βδομαδα και δεν μπηκα και πολυ στο site!ελπιζω απο αυριο να μπω και να μιλησουμε και να δουμε και τα υπεροχα τσιντσιλακια σου !καλο σου βραδυ και να μου φιλησεις την μικρη και ολα τα γατακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 08:30 Η sabi έγραψε: #1.478 06-12-08 08:30 Καλημερα Λιτα!η Ισισ εφαγε καλα κημιφεικε καλα,και προη,προη γεματη ενεργια δεν με αφεινε να παω στην δουλια,πεζαντας με τα ποδια μου,πολυ αργισα.....ειναι περοεργο οτι παλια Ισισ καθοταν στα χερια με τις ωρες και τωρα δεν θελει υοτε λεπτο,εχει τωση ενεργια,πως αντεχει η ιδια.δεν καθετε σε ενα μερος υοτε δευτερολεπτο,τρεχει σαν σφερα.τα αλλα μωρα μεγαλοσανε παρα πολυ και αυτη η κυριακη σκευτουμε να κανω φωτογραφιση.ατρα ειναι τα νεα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα γ32.jpg 1,6 KB · Εμφανίσεις: 34 γ31.jpg 4,3 KB · Εμφανίσεις: 36 γ30.jpg 5 KB · Εμφανίσεις: 33 γ29.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 34 γ28.jpg 5,3 KB · Εμφανίσεις: 33 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:07 Η Βάσια13859: #1.479 06-12-08 09:07 Καλημέρα Σαμπυ..να σου πω την αλήθεια και ο δικός μου ο μικρός στην αρχή ηταν της αγκαλιάς..τώρα το γύρισε σε παιχνίδι ξέφρενο..περιμενουμε να δούμε το νέο αίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Βάσια13859: #1.480 06-12-08 09:10 κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα Λιτα!η Ισισ εφαγε καλα κημιφεικε καλα,και προη,προη γεματη ενεργια δεν με αφεινε να παω στην δουλια,πεζαντας με τα ποδια μου,πολυ αργισα.....ειναι περοεργο οτι παλια Ισισ καθοταν στα χερια με τις ωρες και τωρα δεν θελει υοτε λεπτο,εχει τωση ενεργια,πως αντεχει η ιδια.δεν καθετε σε ενα μερος υοτε δευτερολεπτο,τρεχει σαν σφερα.τα αλλα μωρα μεγαλοσανε παρα πολυ και αυτη η κυριακη σκευτουμε να κανω φωτογραφιση.ατρα ειναι τα νεα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:07 Η Βάσια13859: #1.479 06-12-08 09:07 Καλημέρα Σαμπυ..να σου πω την αλήθεια και ο δικός μου ο μικρός στην αρχή ηταν της αγκαλιάς..τώρα το γύρισε σε παιχνίδι ξέφρενο..περιμενουμε να δούμε το νέο αίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Βάσια13859: #1.480 06-12-08 09:10 κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημέρα Σαμπυ..να σου πω την αλήθεια και ο δικός μου ο μικρός στην αρχή ηταν της αγκαλιάς..τώρα το γύρισε σε παιχνίδι ξέφρενο..περιμενουμε να δούμε το νέο αίμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:10 Η Βάσια13859: #1.480 06-12-08 09:10 κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κι εγω ειπα να βγαλουν ακτινογραφία..και να μην περιμένουν πολύ..η ακτινοβολία για τα μικρά δεν ειναι επικίνδυνη σε αυτό το στάδιο..απαγορεύεται στην αρχή που αναπτύσσεται το μωρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.