ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Τι κανει το μωρουδάκι σου?
Τελικα κατέληξες στα ονοματα των κουταβιών σου?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος

δεν ξεχασα
. παρε κ ενα φιλακι σμουτςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Τα κουταβια μεγαλονουν και αρχιζουν και μπουσουλανε,τετια αρκουδακια τρελενουμε,κατι ιχους που βγαζουν,λατρια μου.Το αρσενικο βγαλανε ΑΤΤΙΛΑ,γιατι ειπαρχει και οπερα του Βερνι,και ετσει συμφονισαμε.Κατεβαλα τα χαρτια σημερα στο ΚΟΕ,ολλα καλα.
Τα κεφια αστα να πανε,δουλεβω σαν τρελι και σημερα μεχρι τις 21.00.Το μικπο γατακι παει πολυ καλα,μονιζω δεν ειπαρχει προβλιμα,απλα θα ειναι μικροσωμο,τιποτε αλλο,εσεις Βικκι,Γιουλη τι κανετε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εγώ τελευταια μερα στη δουλεια! Απο αύριο άδεια!!!

Θα ξαναέρθω την άλλη Δευτέρα στο γραφειο

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
αντε να βροχεις και να μας ξανα ερθειςπολυ ωραια, αλλα τωρα πρεπει να παω σε μια δουλεια κ θα γινω μουσκιδι. μου αρεσε το ΑΤΤΙΛΑΣ μπραβο σας παιδια

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε μισω!!!!!!Ωραια τα νέα σου!
Εγώ τελευταια μερα στη δουλεια! Απο αύριο άδεια!!!
Θα ξαναέρθω την άλλη Δευτέρα στο γραφειο![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι αλλα θα σου κάνω παρέα στο mycatΣε μισω!!!!!!![]()

Ποτε κλεινετε εσεις?? Ποιες μέρες?

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιουλη και βεβεα να με κανεις παρεα,αλιος να σε μισω ακομα περεσοτερα

Κλεινω 24/12 γιρω στις 18.00,αν ειμαι τιχερη,και θα ξανα ανειξω28/12,γαιτι πευτει λυγο περιεργα θετος.παντος εδω θα ειναι στην Αθηνα μηπος να παμε κανενα καφε.....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
πολυ βρεγμενος εξοθρευτης μου φενετε!!!!θα ξαναρθω. i 'll be back!!! που ελεγε κ ο εξολοθρευτης

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και βεβαια!!!Για σου γιατρε μου!να και εγω χαιρουμε οτι το μορουλι μου δεν εχει προβλιμα
Γιουλη και βεβεα να με κανεις παρεα,αλιος να σε μισω ακομα περεσοτεραΚλεινω 24/12 γιρω στις 18.00,αν ειμαι τιχερη,και θα ξανα ανειξω28/12,γαιτι πευτει λυγο περιεργα θετος.παντος εδω θα ειναι στην Αθηνα μηπος να παμε κανενα καφε.....

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
εδω θα εισε τις γιορτες ολες?και βεβαια!!!![]()
Η Αντα τι λεει?
Να βρεθουμε
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ίσως και για κανα φαγητάκι?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μεσα σε ο,τι κανονισετε...εκτος απο τη μερα των Χριστουγέννων φυσικά και την παραμονηθα ειμαι κι εγώ Αθήνα οποτε το καφεδάκι θα κανονιστει σίγουρα...και αυτή τη φορά λέω να το κάνουμε εξω...ίσως και για κανα φαγητάκι?
![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

ΒΑΣΙΑ1Οσο εισε στην Αθηνα κανονεισε...

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
26-27/12 ειμαι παντελος στην διαθεσει σας,και οντος παμε καπου εξω για φαγητο,καφε δεν εχει συμασια,αρκη να βρεθουμε
ΒΑΣΙΑ1Οσο εισε στην Αθηνα κανονεισε...![]()
Ωραια! Τηλεφωνιομαστε!ε καλα εννοειται οχι τις ημερες τις γιορτινες..μπορουμε να βρεθουμε τη δευτερη μέρα των Χριστουγέννων![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

ΚΕΡΝΑΩ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ!
Για το καλο και του χρωνου,σας περεμενω(δεν αστιεβουμε)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool