Chinchilla-maniacs

Καλημέρα Sabi! :)
Τι κανει το μωρουδάκι σου?
Τελικα κατέληξες στα ονοματα των κουταβιών σου?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ρε καλως τη sabi. τι κανεις?? πως πανε τα κεφια?? σημερα μας χρωστας το ονομα του αλλου κουταβιου!!!:hmm:
δεν ξεχασα:up:. παρε κ ενα φιλακι σμουτς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καληβροχι μερα σας!:PΤα κουταβια μεγαλονουν και αρχιζουν και μπουσουλανε,τετια αρκουδακια τρελενουμε,κατι ιχους που βγαζουν,λατρια μου.Το αρσενικο βγαλανε ΑΤΤΙΛΑ,γιατι ειπαρχει και οπερα του Βερνι,και ετσει συμφονισαμε.Κατεβαλα τα χαρτια σημερα στο ΚΟΕ,ολλα καλα.:up:
Τα κεφια αστα να πανε,δουλεβω σαν τρελι και σημερα μεχρι τις 21.00.Το μικπο γατακι παει πολυ καλα,μονιζω δεν ειπαρχει προβλιμα,απλα θα ειναι μικροσωμο,τιποτε αλλο,εσεις Βικκι,Γιουλη τι κανετε:hmm:

πολυ ωραια, αλλα τωρα πρεπει να παω σε μια δουλεια κ θα γινω μουσκιδι. μου αρεσε το ΑΤΤΙΛΑΣ μπραβο σας παιδια

Ωραια τα νέα σου!
Εγώ τελευταια μερα στη δουλεια! Απο αύριο άδεια!!!:up::up::up:
Θα ξαναέρθω την άλλη Δευτέρα στο γραφειο:)

πολυ ωραια, αλλα τωρα πρεπει να παω σε μια δουλεια κ θα γινω μουσκιδι. μου αρεσε το ΑΤΤΙΛΑΣ μπραβο σας παιδια
αντε να βροχεις και να μας ξανα ερθεις:up:

Ωραια τα νέα σου!
Εγώ τελευταια μερα στη δουλεια! Απο αύριο άδεια!!!:up::up::up:
Θα ξαναέρθω την άλλη Δευτέρα στο γραφειο:)
Σε μισω!!!!!!:P:lol:

θα ξαναρθω. i 'll be back!!! που ελεγε κ ο εξολοθρευτης

Σε μισω!!!!!!:P:lol:
Ναι αλλα θα σου κάνω παρέα στο mycat:P:lol:
Ποτε κλεινετε εσεις?? Ποιες μέρες?:hmm:

καλημέρα Σαμπίνα, χαιρομαι που είναι καλά το γατάκι!:)

Για σου γιατρε μου!να και εγω χαιρουμε οτι το μορουλι μου δεν εχει προβλιμα:up:
Γιουλη και βεβεα να με κανεις παρεα,αλιος να σε μισω ακομα περεσοτερα:lol::lol::lol::lol:Κλεινω 24/12 γιρω στις 18.00,αν ειμαι τιχερη,και θα ξανα ανειξω28/12,γαιτι πευτει λυγο περιεργα θετος.παντος εδω θα ειναι στην Αθηνα μηπος να παμε κανενα καφε.....

θα ξαναρθω. i 'll be back!!! που ελεγε κ ο εξολοθρευτης
πολυ βρεγμενος εξοθρευτης μου φενετε!!!!:P

Για σου γιατρε μου!να και εγω χαιρουμε οτι το μορουλι μου δεν εχει προβλιμα:up:
Γιουλη και βεβεα να με κανεις παρεα,αλιος να σε μισω ακομα περεσοτερα:lol::lol::lol::lol:Κλεινω 24/12 γιρω στις 18.00,αν ειμαι τιχερη,και θα ξανα ανειξω28/12,γαιτι πευτει λυγο περιεργα θετος.παντος εδω θα ειναι στην Αθηνα μηπος να παμε κανενα καφε.....
και βεβαια!!! :up::up::up:

θα ειμαι κι εγώ Αθήνα οποτε το καφεδάκι θα κανονιστει σίγουρα...και αυτή τη φορά λέω να το κάνουμε εξω...;)ίσως και για κανα φαγητάκι?:hmm:

θα ειμαι κι εγώ Αθήνα οποτε το καφεδάκι θα κανονιστει σίγουρα...και αυτή τη φορά λέω να το κάνουμε εξω...;)ίσως και για κανα φαγητάκι?:hmm:
Μεσα σε ο,τι κανονισετε...εκτος απο τη μερα των Χριστουγέννων φυσικά και την παραμονη:)

26-27/12 ειμαι παντελος στην διαθεσει σας,και οντος παμε καπου εξω για φαγητο,καφε δεν εχει συμασια,αρκη να βρεθουμε:up:
ΒΑΣΙΑ1Οσο εισε στην Αθηνα κανονεισε...:P

ε καλα εννοειται οχι τις ημερες τις γιορτινες..μπορουμε να βρεθουμε τη δευτερη μέρα των Χριστουγέννων;)

26-27/12 ειμαι παντελος στην διαθεσει σας,και οντος παμε καπου εξω για φαγητο,καφε δεν εχει συμασια,αρκη να βρεθουμε:up:
ΒΑΣΙΑ1Οσο εισε στην Αθηνα κανονεισε...:P

ε καλα εννοειται οχι τις ημερες τις γιορτινες..μπορουμε να βρεθουμε τη δευτερη μέρα των Χριστουγέννων;)
Ωραια! Τηλεφωνιομαστε!:)

και οπιος μπορει (λεω για ολους)ελατε αυριο,μεταυριο στα Μελισσια:up:
:D ΚΕΡΝΑΩ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ!:D
Για το καλο και του χρωνου,σας περεμενω(δεν αστιεβουμε):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back