Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
]Καλημερα κοριτσια!χτες ειρθανε οι φιλοι της Βασιας και πειρανε το γατακι τους.Τελικα διαλεξανε αυτο που ελεγες και εσει,Βασια μου,silver tabby.με εποσχευτεικαν της φωτογραφιες![]()
καλησπέρα Σαμπίνα πολύ χαιρομαι!ελπιζω να το δω κι αυτό όταν πάω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
ειναι 45 ειμερων!![]()
καλουλι μου!!!!τι γλυκο μωρο ειναι αυτο!!και πηραν τα αδερφακια του και εμεινε αυτο??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

ελπιζω να το δεις ,Βασια μου,και θα μου πεις την γνωμη σου.

Γιαννα ,πως παει η γατα σου,ποτε περειμενεις την γεννα

moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
ναι πειρανε την αδερφη της,πανδος χαρεικανε πολυ
ελπιζω να το δεις ,Βασια μου,και θα μου πεις την γνωμη σου.
Γιαννα ,πως παει η γατα σου,ποτε περειμενεις την γεννα![]()
φουσκωνει το γατουνι μου!!!

28/1 με 2/2 περιμενουμε!!!
εσεις δεν περιμενατε μια γεννα???
η μπαα??εχω μπερδευτει!!

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
και τα 3 αρσενικα που ειχα αργεισανε πολυ,μετα απο 1 ετος,γενεκα περσικα αργουν,τα κοριτσια ξεκινανε να ζειτανε νοριςΣαμπίνα τα αρσενικά τσιντσιλά πότε "ξυπνάνε"?δηλ πότε αρχίζουν να πάνε με γάτες?![]()
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
με της γεννες εχω τελιοσει προστοπορον,τωρα θα εχω ξανα γατακια απο σεπτεμβριοφουσκωνει το γατουνι μου!!!
28/1 με 2/2 περιμενουμε!!!
εσεις δεν περιμενατε μια γεννα???
η μπαα??εχω μπερδευτει!!![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Κούκλα πανέμορφη! Πραγματικά πολύ έχει μεγαλώσει το μωράκι σου Γιώτα!ήρθαμε και εμείς κοιτάξτε πόσο μεγαλώσαμε!

Αλήθεια??? Πώς το κάνει αυτο το κουκλί μου? Θα είναι τέλεια!!!που να τη δεις και από κοντά να γουργουρίζει και να νιαουρίζει ταυτόχρονα!![]()
Δώσε της ένα φιλάκι από εμένα!
Τι πανέμορφο που είναι!!αυτο το μωρακι εχει μεινει

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
Raisa
Περιβόητο μέλος

Μπράβο στα μωρά που βρήκανε όλα τους σπιτάκι....σίγουρα σου λείπουν τώρα όμως εεε????

Με τα σκυλάκια τι έκανες?
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Για σου Ραισα!καλη χρωνια και σε σεναΓεια σου Sabi....καλή χρονιά να έχουμε
Μπράβο στα μωρά που βρήκανε όλα τους σπιτάκι....σίγουρα σου λείπουν τώρα όμως εεε????
Με τα σκυλάκια τι έκανες?
.Τα σκυλακια θα αρχεισω να δεινω απο τελους αυτης της εβδομαδας,γιατι ειναι μικτα ακομα,με εχουν μουρλανει βεβεα παντελος,αλλα τι θα κανουμε τα ειθελαμε .εσει εχεισ μωρα τωρα η οχι?
Raisa
Περιβόητο μέλος
Για σου Ραισα!καλη χρωνια και σε σενα.Τα σκυλακια θα αρχεισω να δεινω απο τελους αυτης της εβδομαδας,γιατι ειναι μικτα ακομα,με εχουν μουρλανει βεβεα παντελος,αλλα τι θα κανουμε τα ειθελαμε .εσει εχεισ μωρα τωρα η οχι?
![]()
έτσι είναι...τα σκυλάκια είναι πιο ζωηρά από τα γατάκια....

Εμείς δεν έχουμε μωρά ακόμα....θα έχουμε γέννα αρχές με μέσα Φλεβάρη

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
για το καλοκερι διλαδι τα μωρα...έτσι είναι...τα σκυλάκια είναι πιο ζωηρά από τα γατάκια....
Εμείς δεν έχουμε μωρά ακόμα....θα έχουμε γέννα αρχές με μέσα Φλεβάρη![]()
εγω φοβαμε να κανω γεννες τοτε,γιατι καλοκερι δισκολα πουλιουντε.το προτο ζευγαρομα κανω αρχες μαιου,για να εχω ετιμα για πολιση στο σεπτεμβριο,μιαφωρα μου μεινανε τα γατια,και τωρα αποφευγω
Raisa
Περιβόητο μέλος
για το καλοκερι διλαδι τα μωρα...εγω φοβαμε να κανω γεννες τοτε,γιατι καλοκερι δισκολα πουλιουντε.το προτο ζευγαρομα κανω αρχες μαιου,για να εχω ετιμα για πολιση στο σεπτεμβριο,μιαφωρα μου μεινανε τα γατια,και τωρα αποφευγω
![]()
Ναι, τα μωρά θα δοθούν τον Μάιο....είναι όντως δύσκολη εποχή...αλλά υπάρχουν ήδη κρατήσεις....οπότε πιστεύω να πάνε όλα καλά
....κι εγώ δεν ήθελα τόσο νωρίς...περίμενα να έχουμε γέννα τον Μάιο και να τα δώσω Σεπτέμβριο αλλά η Ραίσα αποφάσισε αλλιώς και δεν τους πρόλαβα
Εσύ τι τα έκανες τα γατάκια που είχαν μείνει?

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μουρα ειναι μαζη μου την κρατισα αναγαστικα,τα 2 αρσενικα εδωσα παρα πολυ φτηνα 6 μηνων,ειταν μεγαλο λαθος ...Ναι, τα μωρά θα δοθούν τον Μάιο....είναι όντως δύσκολη εποχή...αλλά υπάρχουν ήδη κρατήσεις....οπότε πιστεύω να πάνε όλα καλά....κι εγώ δεν ήθελα τόσο νωρίς...περίμενα να έχουμε γέννα τον Μάιο και να τα δώσω Σεπτέμβριο αλλά η Ραίσα αποφάσισε αλλιώς και δεν τους πρόλαβα
Εσύ τι τα έκανες τα γατάκια που είχαν μείνει?![]()
.Οσο για την Ραισα,οπος ειπε ο αωδρας μου¨"οωσε τους προφιλακτικα"

εγω τους εχω χωρια,και κανω ζευγαρομα οποτε θελω εγω
Raisa
Περιβόητο μέλος
Η Μουρα ειναι μαζη μου την κρατισα αναγαστικα,τα 2 αρσενικα εδωσα παρα πολυ φτηνα 6 μηνων,ειταν μεγαλο λαθος ....Οσο για την Ραισα,οπος ειπε ο αωδρας μου¨"οωσε τους προφιλακτικα"
εγω τους εχω χωρια,και κανω ζευγαρομα οποτε θελω εγω
![]()

Ναι, αυτό έχω σκοπό να κάνω την άλλη φορά....απλώς πρέπει να κάνω κάτι εργασίες στον ήμι-υπαίθριο χώρο για να μην κρυώνει ο Φιντέλ όταν θα τον στέλνω εξορία

catworld
Νεοφερμένο μέλος

θελω να σας ρωτησω κατι¨πως γινεται να κρατησω ενα γατακι σε μια πολυκατοικια και να ειναι κι αυτο αλλα κι εγω ευτυχισμενο?

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
εεε,γεια σας!ειμαι καινουρια εδω!ξερετε,λατρευω τις γατες και ειδικα τα μικρα γατακια!ειχα καποτε 11 ολοκληρες γατουλες!!!!
θελω να σας ρωτησω κατι¨πως γινεται να κρατησω ενα γατακι σε μια πολυκατοικια και να ειναι κι αυτο αλλα κι εγω ευτυχισμενο?[/quote
Καλως ειρθες στην παρεα μας!Η γατα ,κατικηδιο του δωματιου,δεν εχει αναγη για της βολτες,για αυτο ανετα ζει στο σπιτι και σε κανει ευτιχιζμενη μονο με την υλικια την πορουσια!!!!!!
![]()
catworld
Νεοφερμένο μέλος
ομως αυτο μπορει να ειναι και επικινδυνο!!!!οποτε,ευχαριστω πολυ!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool