Chinchilla-maniacs

Καλημερα κοριτσια!χτες ειρθανε οι φιλοι της Βασιας και πειρανε το γατακι τους.Τελικα διαλεξανε αυτο που ελεγες και εσει,Βασια μου,silver tabby.με εποσχευτεικαν της φωτογραφιες:D
]

καλησπέρα Σαμπίνα πολύ χαιρομαι!ελπιζω να το δω κι αυτό όταν πάω:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι 45 ειμερων!:up:

καλουλι μου!!!!τι γλυκο μωρο ειναι αυτο!!και πηραν τα αδερφακια του και εμεινε αυτο??:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι πειρανε την αδερφη της,πανδος χαρεικανε πολυ:up::up:
ελπιζω να το δεις ,Βασια μου,και θα μου πεις την γνωμη σου.:hmm:
Γιαννα ,πως παει η γατα σου,ποτε περειμενεις την γεννα:hmm:

Σαμπι,σε τι ηλικια τα δινεις τα μικρουλια;

ναι πειρανε την αδερφη της,πανδος χαρεικανε πολυ:up::up:
ελπιζω να το δεις ,Βασια μου,και θα μου πεις την γνωμη σου.:hmm:
Γιαννα ,πως παει η γατα σου,ποτε περειμενεις την γεννα:hmm:

φουσκωνει το γατουνι μου!!!:):)
28/1 με 2/2 περιμενουμε!!!
εσεις δεν περιμενατε μια γεννα???
η μπαα??εχω μπερδευτει!!:blink:

Σαμπίνα τα αρσενικά τσιντσιλά πότε "ξυπνάνε"?δηλ πότε αρχίζουν να πάνε με γάτες?:hmm:

Σαμπίνα τα αρσενικά τσιντσιλά πότε "ξυπνάνε"?δηλ πότε αρχίζουν να πάνε με γάτες?:hmm:
και τα 3 αρσενικα που ειχα αργεισανε πολυ,μετα απο 1 ετος,γενεκα περσικα αργουν,τα κοριτσια ξεκινανε να ζειτανε νορις

φουσκωνει το γατουνι μου!!!:):)
28/1 με 2/2 περιμενουμε!!!
εσεις δεν περιμενατε μια γεννα???
η μπαα??εχω μπερδευτει!!:blink:
με της γεννες εχω τελιοσει προστοπορον,τωρα θα εχω ξανα γατακια απο σεπτεμβριο;)

ήρθαμε και εμείς κοιτάξτε πόσο μεγαλώσαμε!
Κούκλα πανέμορφη! Πραγματικά πολύ έχει μεγαλώσει το μωράκι σου Γιώτα!:)

που να τη δεις και από κοντά να γουργουρίζει και να νιαουρίζει ταυτόχρονα!:lol::lol::lol::lol:
Αλήθεια??? Πώς το κάνει αυτο το κουκλί μου? Θα είναι τέλεια!!!:up:Δώσε της ένα φιλάκι από εμένα!:D

αυτο το μωρακι εχει μεινει
Τι πανέμορφο που είναι!!:)

Καλημερα σε ολους!Τι κανετε,χαθεικαμε ενδελος,οι δουλες να μας φανε...Πως πανε τα γατακια?Εγω εδωσα ολα,σαββατω θα ερθει ο Δημητρης να παρε τον ναννο,και τελιοσα με τα γατακια μεχρι το σεπτεμβριο τουλαχηστον

Συνημμένα

• Εικόνα 011.jpg
    Εικόνα 011.jpg
    176 KB · Εμφανίσεις: 26
Γεια σου Sabi....καλή χρονιά να έχουμε:up:
Μπράβο στα μωρά που βρήκανε όλα τους σπιτάκι....σίγουρα σου λείπουν τώρα όμως εεε????:/:
Με τα σκυλάκια τι έκανες?

Γεια σου Sabi....καλή χρονιά να έχουμε:up:
Μπράβο στα μωρά που βρήκανε όλα τους σπιτάκι....σίγουρα σου λείπουν τώρα όμως εεε????:/:
Με τα σκυλάκια τι έκανες?
Για σου Ραισα!καλη χρωνια και σε σενα:up:.Τα σκυλακια θα αρχεισω να δεινω απο τελους αυτης της εβδομαδας,γιατι ειναι μικτα ακομα,με εχουν μουρλανει βεβεα παντελος,αλλα τι θα κανουμε τα ειθελαμε .εσει εχεισ μωρα τωρα η οχι?:hmm:

Για σου Ραισα!καλη χρωνια και σε σενα:up:.Τα σκυλακια θα αρχεισω να δεινω απο τελους αυτης της εβδομαδας,γιατι ειναι μικτα ακομα,με εχουν μουρλανει βεβεα παντελος,αλλα τι θα κανουμε τα ειθελαμε .εσει εχεισ μωρα τωρα η οχι?:hmm:

:lol: έτσι είναι...τα σκυλάκια είναι πιο ζωηρά από τα γατάκια....:lol::lol:
Εμείς δεν έχουμε μωρά ακόμα....θα έχουμε γέννα αρχές με μέσα Φλεβάρη;):)

:lol: έτσι είναι...τα σκυλάκια είναι πιο ζωηρά από τα γατάκια....:lol::lol:
Εμείς δεν έχουμε μωρά ακόμα....θα έχουμε γέννα αρχές με μέσα Φλεβάρη;):)
για το καλοκερι διλαδι τα μωρα...:hmm:εγω φοβαμε να κανω γεννες τοτε,γιατι καλοκερι δισκολα πουλιουντε.το προτο ζευγαρομα κανω αρχες μαιου,για να εχω ετιμα για πολιση στο σεπτεμβριο,μιαφωρα μου μεινανε τα γατια,και τωρα αποφευγω:(

για το καλοκερι διλαδι τα μωρα...:hmm:εγω φοβαμε να κανω γεννες τοτε,γιατι καλοκερι δισκολα πουλιουντε.το προτο ζευγαρομα κανω αρχες μαιου,για να εχω ετιμα για πολιση στο σεπτεμβριο,μιαφωρα μου μεινανε τα γατια,και τωρα αποφευγω:(

Ναι, τα μωρά θα δοθούν τον Μάιο....είναι όντως δύσκολη εποχή...αλλά υπάρχουν ήδη κρατήσεις....οπότε πιστεύω να πάνε όλα καλά:)....κι εγώ δεν ήθελα τόσο νωρίς...περίμενα να έχουμε γέννα τον Μάιο και να τα δώσω Σεπτέμβριο αλλά η Ραίσα αποφάσισε αλλιώς και δεν τους πρόλαβα:/:

Εσύ τι τα έκανες τα γατάκια που είχαν μείνει?:hmm:

Ναι, τα μωρά θα δοθούν τον Μάιο....είναι όντως δύσκολη εποχή...αλλά υπάρχουν ήδη κρατήσεις....οπότε πιστεύω να πάνε όλα καλά:)....κι εγώ δεν ήθελα τόσο νωρίς...περίμενα να έχουμε γέννα τον Μάιο και να τα δώσω Σεπτέμβριο αλλά η Ραίσα αποφάσισε αλλιώς και δεν τους πρόλαβα:/:

Εσύ τι τα έκανες τα γατάκια που είχαν μείνει?:hmm:
Η Μουρα ειναι μαζη μου την κρατισα αναγαστικα,τα 2 αρσενικα εδωσα παρα πολυ φτηνα 6 μηνων,ειταν μεγαλο λαθος ...:(.Οσο για την Ραισα,οπος ειπε ο αωδρας μου¨"οωσε τους προφιλακτικα":lol::lol::lol:εγω τους εχω χωρια,και κανω ζευγαρομα οποτε θελω εγω;)

Η Μουρα ειναι μαζη μου την κρατισα αναγαστικα,τα 2 αρσενικα εδωσα παρα πολυ φτηνα 6 μηνων,ειταν μεγαλο λαθος ...:(.Οσο για την Ραισα,οπος ειπε ο αωδρας μου¨"οωσε τους προφιλακτικα":lol::lol::lol:εγω τους εχω χωρια,και κανω ζευγαρομα οποτε θελω εγω;)

:lol::lol::lol:

Ναι, αυτό έχω σκοπό να κάνω την άλλη φορά....απλώς πρέπει να κάνω κάτι εργασίες στον ήμι-υπαίθριο χώρο για να μην κρυώνει ο Φιντέλ όταν θα τον στέλνω εξορία;):lol::lol:

εεε,γεια σας!ειμαι καινουρια εδω!ξερετε,λατρευω τις γατες και ειδικα τα μικρα γατακια!ειχα καποτε 11 ολοκληρες γατουλες!!!!:)
θελω να σας ρωτησω κατι¨πως γινεται να κρατησω ενα γατακι σε μια πολυκατοικια και να ειναι κι αυτο αλλα κι εγω ευτυχισμενο?:hmm:

εεε,γεια σας!ειμαι καινουρια εδω!ξερετε,λατρευω τις γατες και ειδικα τα μικρα γατακια!ειχα καποτε 11 ολοκληρες γατουλες!!!!:)
θελω να σας ρωτησω κατι¨πως γινεται να κρατησω ενα γατακι σε μια πολυκατοικια και να ειναι κι αυτο αλλα κι εγω ευτυχισμενο?:hmm:[/quote
:up:Καλως ειρθες στην παρεα μας!Η γατα ,κατικηδιο του δωματιου,δεν εχει αναγη για της βολτες,για αυτο ανετα ζει στο σπιτι και σε κανει ευτιχιζμενη μονο με την υλικια την πορουσια!!!!!!:up:

ναι,εχεις δικιο!το ξερω οτι δεν θελουν βολτες αλλα νομιζα οτι θα ηταν καλυτερα να παιζει σε εναν κηπο!!!!:)ομως αυτο μπορει να ειναι και επικινδυνο!!!!
οποτε,ευχαριστω πολυ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back