Chinchilla-maniacs

ναι,εχεις δικιο!το ξερω οτι δεν θελουν βολτες αλλα νομιζα οτι θα ηταν καλυτερα να παιζει σε εναν κηπο!!!!:)ομως αυτο μπορει να ειναι και επικινδυνο!!!!
οποτε,ευχαριστω πολυ!
Η γατα δεν πρεπει να βγενει στο κηπο,γιατι 1.μπορει να σκασει,2.μπορει να την κλεψουν(ανειναι ρατσα)3.μπορει να φαει κατι ακαταλιλο4. μπορει να φερει ψηλους και αροστια και παρα πολλα αλλα.μην το κανει,υλικια μοθ δεν χρεαζετε...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η γατα δεν πρεπει να βγενει στο κηπο,γιατι 1.μπορει να σκασει,2.μπορει να την κλεψουν(ανειναι ρατσα)3.μπορει να φαει κατι ακαταλιλο4. μπορει να φερει ψηλους και αροστια και παρα πολλα αλλα.μην το κανει,υλικια μοθ δεν χρεαζετε...;)

οποτε κακως οι προηγουμενες μου γατουλες ηταν εξω!:|αυτην θα την προσεχω σαν τα ματια μου γιατι εγω θα ειμαι αποκλειστικα η μαμα της:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οποτε κακως οι προηγουμενες μου γατουλες ηταν εξω!:|αυτην θα την προσεχω σαν τα ματια μου γιατι εγω θα ειμαι αποκλειστικα η μαμα της:D
ετσει μπραβο!τορα μειλας σαν αλιυθενι γατομαμα:up:τι ρατσα θα παρεις,η ενα κεραμιδακι??

ετσει μπραβο!τορα μειλας σαν αλιυθενι γατομαμα:up:τι ρατσα θα παρεις,η ενα κεραμιδακι??

τι να σου πω!μου αρεσουν ολες αλλα εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια στα Σιβηριας,Ragdoll,Βιρναμιας(καπως ετσι λεγεται)και Σιαμ!!!!μου αρεσουν πολυ οι μακρυτριχες!!!!:D:D:D

τι να σου πω!μου αρεσουν ολες αλλα εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια στα Σιβηριας,Ragdoll,Βιρναμιας(καπως ετσι λεγεται)και Σιαμ!!!!μου αρεσουν πολυ οι μακρυτριχες!!!!:D:D:D
πολυ σινδομα κοριτσια εδω θα εχουν της βιρμανιας,βρες την Γιουλι,εκεινη τα εχει

καλησπερα:)
τι κανετε τσιντιλακια??
Σαμπυ μου το μικρουλι Τσιντσιλακι τελικα το πηρε ο Δημητρης?

καλησπερα:)
τι κανετε τσιντιλακια??
Σαμπυ μου το μικρουλι Τσιντσιλακι τελικα το πηρε ο Δημητρης?
Καλημερα Γιουλι!:DΣημερα ειπε να το παρει,να δουμε.Τα κουταωια εχω μονο και τα νευρα μου.δεν μπορεις να φανταστεις τι φασαρια κανουν,ολη νυχτα τκακονοταν μεταξη τους,γριλιζμα,ουρλιαητο....χαμος...παί δεν κιμιθεικα,ελπιζω η γετονια θα αντεξη αλλο λιγο,πριν να τα δωσω:(
εσει ποτε προγραμματιζεις ζευγαρομα?εχεις κανει ειδη,καιρο εχουμε να τα πουμε:hmm:

Καλημερα Γιουλι!:DΣημερα ειπε να το παρει,να δουμε.Τα κουταωια εχω μονο και τα νευρα μου.δεν μπορεις να φανταστεις τι φασαρια κανουν,ολη νυχτα τκακονοταν μεταξη τους,γριλιζμα,ουρλιαητο....χαμος...παί δεν κιμιθεικα,ελπιζω η γετονια θα αντεξη αλλο λιγο,πριν να τα δωσω:(
εσει ποτε προγραμματιζεις ζευγαρομα?εχεις κανει ειδη,καιρο εχουμε να τα πουμε:hmm:
εχεις δικιο Σαμπυ μου...χαθηκαμε:/:...μωρε εχω λιγο πηξει και με το Χρηστο και τα μαθηματα του...ειναι πολυ αγχωμενος τελευταια και τον βοηθω αρκετα...
Περιμενω τον οιστρο της Καλυψως κατα το Φλεβαρη...και τη Σεμελη μαλλον το Καλοκαιρι...ανυπομονω να εχουμε Βιρμανακια:up:
Εσυ?Ειχες κανενα ζευγαρωμα νεο?

Κοιτα ενα φανταστικο site:up:
www.pictures-of-cats.org/

Δες και τις Σιβηρικες...Μωρε Σαμπυ πως θα ξεπερασω τον ερωτα μου γι'άυτα τα πλασματα?:(
Μη μου πεις παιρνοντας μια....δεν μπορω τεταρτο να παρω....:/:

για τα σκυλακια βρηκες οικογενειες?

Kορίτσια ακούω ότι οι ιερές της Βιρμανίας είναι καταπληκτικές γάτες σε χαρακτήρα και εμφάνιση. Μοιάζουν λίγο με μτις Σιάμ. Βάλτε καμιά φωτογραφία αν έχετε!
Κι εμένα όπως και σας μου αρέσουν πολύ οι Σιβηρίας, νορβηγικού δάσους και οι της Τουρκικής λίμνης Βαν! Αχ, αχ! Δεν μπορεί να τάχει κανείς όλα σ' αυτή τη ζωή, ούτε και πρέπει!

Kορίτσια ακούω ότι οι ιερές της Βιρμανίας είναι καταπληκτικές γάτες σε χαρακτήρα και εμφάνιση. Μοιάζουν λίγο με μτις Σιάμ. Βάλτε καμιά φωτογραφία αν έχετε!
Κι εμένα όπως και σας μου αρέσουν πολύ οι Σιβηρίας, νορβηγικού δάσους και οι της Τουρκικής λίμνης Βαν! Αχ, αχ! Δεν μπορεί να τάχει κανείς όλα σ' αυτή τη ζωή, ούτε και πρέπει!
Kατω απο τις φωτο μου εχω βαλει το Link με το αλμπουμ των Βιρμανικων μου...μπορεις να τις δεις...
επισης δες κι αυτο που εφτιαξε ενας φιλος μας Birmaniac;)
www.birman.gr

Και εγω εχω πειξει σε διαθορα θεματα,Γιουλι μου!:(Τα σκιλακια θα αρχεισω να δεινω απο αυτι την εβδομαδα(δεν αντεχω και πολυ)για να ξεπερασεις την τρελλα σου με το Σιβιριας μπορεις να βαλεις παντου στο σπιτι σου φωτογραφιες:lol::lol::lol:ι να πεισεις κανενα κοντινο φιλο,που δεν εχει γατα,να παρει ενα τετιο και θα πειγενεις και να το ζουλας απο εκει:lol::lol:
Για σου Ανιμα μου !εχεις δικιο,δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα διζτιχος:/:

για οση ωρα εχω wireless μπηκα να πω ενα γειαααα!!!!
τι κανετε????????:hello::hello:

για οση ωρα εχω wireless μπηκα να πω ενα γειαααα!!!!
τι κανετε????????:hello::hello:
Εγω καλα,αλλι νομηζω επησης,η Λθνα πψς παει,φουσκονει?:hmm:

Καλημερα σε ολους!:up:τι κανειτε?:hmm:εμενα χορις γατακια τωρα,προσπαθω να το συνηθεισω:/:

Συνημμένα

• P1180070.jpg
    P1180070.jpg
    99,7 KB · Εμφανίσεις: 26
  • P1180073.jpg
    P1180073.jpg
    123,5 KB · Εμφανίσεις: 37
Καλημερα!
Ειναι δυσκολο ε;Κι εγω φοβμαι οτι δε θα θελω να τα δωσω...

Εγω καλα,αλλι νομηζω επησης,η Λθνα πψς παει,φουσκονει?:hmm:

ναι ναι!!!κι ολη την ωρα θελει χαδακια στην κοιλιτσα!!!
παντα ηθελε αλλα τωρα το εχει παρακανει!!!:lol::lol:

Καλημερα σε ολους!:up:τι κανειτε?:hmm:εμενα χορις γατακια τωρα,προσπαθω να το συνηθεισω:/:

πρεπει να ειναι πολυ ασχημο εε??

Καλημερα!
Ειναι δυσκολο ε;Κι εγω φοβμαι οτι δε θα θελω να τα δωσω...

δεν θα θες!!!ουτε εγω θελω κι ακομα δεν τα εχω δει καν..:blink:

Ναι ναι αποκλειεται να θελω,εδω τη μαμα τους εχω και με εχει ξετρελανει,φανταζεσαι αυτα που θα ειναι μικρα και χαριτωμενα;

Ναι ναι αποκλειεται να θελω,εδω τη μαμα τους εχω και με εχει ξετρελανει,φανταζεσαι αυτα που θα ειναι μικρα και χαριτωμενα;

φανταζομαι,φανταζομαι!!!μια απο τα ιδια και εγω!!!:):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back