Chinchilla-maniacs

Καλημερα σε ολους!:up:τι κανειτε?:hmm:εμενα χορις γατακια τωρα,προσπαθω να το συνηθεισω:/:
Καλημερα Sabi...ο Δημητρης πηρε το μικρουλι κιολας?
Δεν ηταν πολυ μικρο για να φυγει απο τη μαμα του?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα Sabi...ο Δημητρης πηρε το μικρουλι κιολας?
Δεν ηταν πολυ μικρο για να φυγει απο τη μαμα του?
Για σου Γιουλι! το γατακι ειναι 2 μηνων,η μαμα δεν φιλαζε πια,και το πειρε:)αυτο ετσει και αλιος δεν θα μεγαλοσει;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για σας,για σας!μειλεισα με τον ΔΑΔ,τογατακι-νανος που πειρε παει παρα πολυ καλα,πολυ παιχνιδιαρα,τον ζητησα να μας βαλει και φωτογραφιες.Επεδι γενεκα χαθεικαμε,δεν εχω ακουσει και την Γιοτα καθολου.Τελους πανδον,ολλοι που πειρανε γατακια καπου ξαφανιστηκανει...:(τι κρημα:cry: Για την εκθεση επεισεις τιποτα δεν ακουγετε:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για σας,για σας!μειλεισα με τον ΔΑΔ,τογατακι-νανος που πειρε παει παρα πολυ καλα,πολυ παιχνιδιαρα,τον ζητησα να μας βαλει και φωτογραφιες.Επεδι γενεκα χαθεικαμε,δεν εχω ακουσει και την Γιοτα καθολου.Τελους πανδον,ολλοι που πειρανε γατακια καπου ξαφανιστηκανει...:(τι κρημα:cry: Για την εκθεση επεισεις τιποτα δεν ακουγετε:/:

Οσο μποι της λειπει τοσο σε ολα μεσα ειναι:P
εχει προσαρμοσετει στα παντα:up:
τρεχει κανει ρανει,παιζει,πηδαει,σκαρφαλωνει,κανει μπανακι,κοιματε αρκετα,νιαουριζει(λεμε τωρα:D),τρωει πλεον αρκετα για το μεγεθος της,νερακι γαλατακι,παιχνιδακια,τριβετε στις φλοκατες στο δωματιο,ειναι πολυ γενναια αλλα και φοβιτσιαρα καποιες φορες(για δευτερολεπτα μονο)εχει παρει φορα σε ολα που λετε,ειναι μια θεα:happy:,και ναι ,ειναι η κορη μου :inlove:ιιιιιιιιιχιχιχιχι.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο βρε Δημήτρη....από την περιγραφή που κάνεις καταλαβαίνει κανείς πόσο την αγαπάς την μικρούλα!!!!:up::up:
Να σου ζήσει και να περάσετε μαζί υπέροχες στιγμές!!!:rolleyes:
Αλήθεια, πότε θα έρθει και το 2ο μωρό στο σπίτι?
Ένας νάνος και ένας γίγαντας μαζί:hmm:....πλάκα θα έχει:lol::lol::lol:
Αλλά να προσέχεις και λίγο μην γίνει κατα λάθος κανένα ατύχημα πάνω στο παιχνίδι;)

μπραβο Δημητρι,τρελενομε,θελω να δω της φωτογραφιες με το αλλο μωρο....:P:happy:φανταζεσε την διαθορα:blink::lol:

Μπράβο βρε Δημήτρη....από την περιγραφή που κάνεις καταλαβαίνει κανείς πόσο την αγαπάς την μικρούλα!!!!:up::up:
Να σου ζήσει και να περάσετε μαζί υπέροχες στιγμές!!!:rolleyes:
Αλήθεια, πότε θα έρθει και το 2ο μωρό στο σπίτι?
Ένας νάνος και ένας γίγαντας μαζί:hmm:....πλάκα θα έχει:lol::lol::lol:
Αλλά να προσέχεις και λίγο μην γίνει κατα λάθος κανένα ατύχημα πάνω στο παιχνίδι;)

μπραβο Δημητρι,τρελενομε,θελω να δω της φωτογραφιες με το αλλο μωρο....:P:happy:φανταζεσε την διαθορα:blink::lol:

Ευχαριστω πολυ και τις δυο σας:D
περναμε ηδη τελεια και καθε δευτερολεπτο μαζι της ειναι κατι τρελο για εμενα:happy:,με εχει μουρλανει σας λεω:lol:,εχω αφησει ομως απειρο χωρο,εχω και τον Marey μου:) που θα ερθει τελος του αλλου μηνα,εκει να δειτε χαρες και παιχνιδια:P,φυσικα και θα ειμαι προσεκτικος;),αν και συντομα θα εχουν και τους χωρους τους,απλα θα ειμαστε μια χαρα ολοι μαζι,ειμαι σιγουρος,και φυσικα μολις μπορεσω και τα καταφερω θα ανεβασω και φωτογραφιες να μας δειτε σε ολο μας το φασμα και το μεγαλειο.:up:

περεμενουμε πλιρις ρεπορταζ,εγω ειμουν συγουρη οτι θα την αγαπας πολυ,για αυτο και την εχεις τωρα:happy:

περεμενουμε πλιρις ρεπορταζ,εγω ειμουν συγουρη οτι θα την αγαπας πολυ,για αυτο και την εχεις τωρα:happy:

Ευχαριστω πολυ κ.Sabi:D
και μονο που μου το ειχατε πει και πριν την παρω μου την εμπιστευτεικατε στα λογια και οτι εγω θα την παρω:),ηταν τιμη μου:happy:,ειλικρινα ειναι δωρο η κορουλα μου για εμενα:up:,ηδη δεν μπορω να σκεφτω εμενα χωρις εκεινη,ειμαστε ηδη ενα:P,απλα περιμενουμε στην παρεα μας και τον αδερφουλη μας:up:,υπομονη λοιπον.:rolleyes:

εγω να δεις πως περεμενω:D

καλεεε,sabi μου τι κανεις??τι νεα??που χαθηκες εσυ??μας εχουν φαει οι δουλειες!!!:):):)

καλεεε,sabi μου τι κανεις??τι νεα??που χαθηκες εσυ??μας εχουν φαει οι δουλειες!!!:):):)
:)τωρα ειναι δισκολος καιρος μεσα στην κρισι,και εχω παθει ψηλο καταθλεψη:/:απλα δεν εχω ορεξη για τιποτα:(
τα χαρτια εχουν φειγει τη τριτη,οταν να φτασουν σε σενα να μου πει,ενταξι;)

:)τωρα ειναι δισκολος καιρος μεσα στην κρισι,και εχω παθει ψηλο καταθλεψη:/:απλα δεν εχω ορεξη για τιποτα:(
τα χαρτια εχουν φειγει τη τριτη,οταν να φτασουν σε σενα να μου πει,ενταξι;)

γιατι παιδι μου καταθλιψη???λόγω εποχης??
κι εγω ειμαι λιγο μιζερη ειναι η αληθεια!
τους βρηκες τελικα??εγω νομιζα οτι οπου να ναι θα μου γυριζαν τα λεφτα πισω!!:)τι να πω,1000 ευχαριστω!!θα περιμενω με αγωνια εξω απο το ταχυδρομειο!!:up::up:

γιατι παιδι μου καταθλιψη???λόγω εποχης??
κι εγω ειμαι λιγο μιζερη ειναι η αληθεια!
τους βρηκες τελικα??εγω νομιζα οτι οπου να ναι θα μου γυριζαν τα λεφτα πισω!!:)τι να πω,1000 ευχαριστω!!θα περιμενω με αγωνια εξω απο το ταχυδρομειο!!:up::up:
μολης θα ερθουν πες μου,θα κανουν καμια εβδομαδα,περεμενω και εγω τα δικα μου:up:
κατα τα αλλα να μου περασει,που θα παει:/:μου εμενε και ενα κουταβακι,δεν ξερω τι να κανω,αγορα ειναι σε ασχιμη κατασταση,θα δουμε

Για σας σε ολους!Σιμερα επιτελους μου ειρθανε ολλα τα PEDIGREE απο την Ρωσσια.Και ειμαι πολυ χαρουμενι για αυτο το θεμα,θελω να διλοσω τα γατια μου στο ομιλο εδω,ελπιζω θα τα καταθερω;):up:
Γιαννα,ειρθανε τα δικα σου?:hmm:Τους εστειλανε πιο νωρης απο τα δικα μου,δεν μου εγραψες τιποτα,γιατι αν δεν ειρθανε,πρεπει να τους παρω τηλεφονο να δω τι γεινετε...:hmm::hmm:

Για σας σε ολους!Σιμερα επιτελους μου ειρθανε ολλα τα PEDIGREE απο την Ρωσσια.Και ειμαι πολυ χαρουμενι για αυτο το θεμα,θελω να διλοσω τα γατια μου στο ομιλο εδω,ελπιζω θα τα καταθερω;):up:
Γιαννα,ειρθανε τα δικα σου?:hmm:Τους εστειλανε πιο νωρης απο τα δικα μου,δεν μου εγραψες τιποτα,γιατι αν δεν ειρθανε,πρεπει να τους παρω τηλεφονο να δω τι γεινετε...:hmm::hmm:

μπραβο sabi μου!!!!μακαρι να τα τελειωσεις γρηγορα τα χαρτια σου!!!
δεν μου εχει ερθει τιποτα ακομα!!!!:(:(
με σηστημενο ερχονται η με κανονικο ταχυδρομειο????

Συγχαρητηρια κ.Sabi:D:up:

Γιαννα,τωρα να τους παρω τηλεφονο,γιατι κατι δεν παει καλα,επρεπε να εχουν ερθει τα ηαρτια σου.:hmm::(:mad:εωχαριστω ΔΑΔ!:up:
ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΠΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Συνημμένα

• P1230106.jpg
    P1230106.jpg
    105,1 KB · Εμφανίσεις: 21
  • P1230107.jpg
    P1230107.jpg
    129,3 KB · Εμφανίσεις: 23
  • P1230108.jpg
    P1230108.jpg
    96 KB · Εμφανίσεις: 20
καλημερα Σαμπίνα...την προηγούμενη βδομαδα έκανα τα εμβολιακια στα τσιντσιλακια σου..ηταν και τα 3 μαζι...κουκλια και χαρουμενα..:)

Γιαννα,τωρα να τους παρω τηλεφονο,γιατι κατι δεν παει καλα,επρεπε να εχουν ερθει τα ηαρτια σου.:hmm::(:mad:εωχαριστω ΔΑΔ!:up:
ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΠΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

για παρε βρε sabi μου παλι!!!ευχαριστω πολυ ξανα!!!:):)
σου ειχαν πει οτι εχουν λαβει τα λεφτα και οτι τα εστειλαν???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back