Luna
Περιβόητο μέλος

ακομα δεν εχω αξιωθει να ερθω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαλά τι φανταστικές γατούλες είναι αυτές? Είναι λίγο κουρεμένες? Ο δικός μου ο τσιντσιλά έχει πολύ πιο μακρυές τρίχες γι αυτό ρωτάω.Γιαννα,τωρα να τους παρω τηλεφονο,γιατι κατι δεν παει καλα,επρεπε να εχουν ερθει τα ηαρτια σου.εωχαριστω ΔΑΔ!
ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΠΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
θα ερθεις οποτε θελεις.τι ομορφες γατουλες που εχεις!!!να δω ποτε θα τις δω απο κοντα!!!
ακομα δεν εχω αξιωθει να ερθω...
τους περνω σημερα ολη μερα,δεν απανδανε
Συνημμένα
Luna
Περιβόητο μέλος
θα ερθεις οποτε θελεις.τους περνω σημερα ολη μερα,δεν απανδανε
![]()
αχ θα τους φαω αμα εχουν κανει λαθος οντως!!!

σου στελνω το pedigree με mail να δεις τι σου λεω!!!
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος

ειναι τοσο ωραια μωρα

αλλα η μαμα της κορης μου ειναι μια κουκλα

αρα και η κορη μου κουκλαρα ε?

moukelis
Επιφανές μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ανιμα μου,για σου!ναι τους κουρεβω λυγο,γιατι τους εχω στο σπιτι.Kαλά τι φανταστικές γατούλες είναι αυτές? Είναι λίγο κουρεμένες? Ο δικός μου ο τσιντσιλά έχει πολύ πιο μακρυές τρίχες γι αυτό ρωτάω.

Γιαννα,τωρα κειταξα το βιβλο μου,μαλον εχουν κανει λαθος,μολης να τους βρω στο τηλεφονο ,θα τους χοσω κανονικα.δεν το πειστευω,αφου τους ειπα τα πανδα

ΔΑΔ οραιο υπογραφι!

*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
Ανιμα μου,για σου!ναι τους κουρεβω λυγο,γιατι τους εχω στο σπιτι.
Γιαννα,τωρα κειταξα το βιβλο μου,μαλον εχουν κανει λαθος,μολης να τους βρω στο τηλεφονο ,θα τους χοσω κανονικα.δεν το πειστευω,αφου τους ειπα τα πανδα
ΔΑΔ οραιο υπογραφι!![]()
Ευχαριστω πολυ

Luna
Περιβόητο μέλος
Γιαννα,τωρα κειταξα το βιβλο μου,μαλον εχουν κανει λαθος,μολης να τους βρω στο τηλεφονο ,θα τους χοσω κανονικα.δεν το πειστευω,αφου τους ειπα τα πανδα![]()
ναι εε??θα σε παρω αυριο να μου πεις τι βρηκες στο βιβλιο σου!!
εχω ενχωθει για να προλαβω αν δηλωσω την γεννα εδω στον ΕΟΓ!!!

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Aααα,Ανιμα μου,για σου!ναι τους κουρεβω λυγο,γιατι τους εχω στο σπιτι.
ΔΑΔ οραιο υπογραφι!![]()
Σάμπι,
μ' ενδιαφέρει και μένα το λίγο κούρεμα (μόνο λίγο γιατί κι εγώ τάχω μόνο στο διαμέρισμα). Πως το κάνεις? Τις πας σε ειδικό ή το κάνεις μόνη σου?
Πες μου κάποια συμβουλή!
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Για σου ΑνιμαAααα,
Σάμπι,
μ' ενδιαφέρει και μένα το λίγο κούρεμα (μόνο λίγο γιατί κι εγώ τάχω μόνο στο διαμέρισμα). Πως το κάνεις? Τις πας σε ειδικό ή το κάνεις μόνη σου?
Πες μου κάποια συμβουλή!
!για να ειναι καλο το κουρεμα ωεωεα πρεπει να το κανει καπιος ιδικος,οταν το κανω μονη μου τους κανω ΤΕΡΑΤΑ!!
Επεδι κουρεμα κραταει μετα 2-3 μηνες καλο ειναι να γεινει οραιο,το ποπ πισω και κηλια κουρευω μονι μου
Συνημμένα
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι κανεις ,Τα γατακια σου ολο γλιθουντεκαλημέρα Σαμπινα...!![]()

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σαμπίνα μου τι να κάνω..η Αθηνα είχε οίστρο πάλι την προηγούμενη βδομάδα και δεν μπορουσα να φέρω αρσενικό λογω των κλειστών δρόμων..και ο Ιωνας ειναι μικρος ακόμα..
7 μιση μηνων και μόνο παίζει και την μυρίζει...αχ ποτε θα ξυπνησει να δουμε κανα γατακι κι εμεις...
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
όχι συνέχεια..αλλά αγαπιούνται..Σαμπίνα μου τι να κάνω..η Αθηνα είχε οίστρο πάλι την προηγούμενη βδομάδα και δεν μπορουσα να φέρω αρσενικό λογω των κλειστών δρόμων..και ο Ιωνας ειναι μικρος ακόμα..
7 μιση μηνων και μόνο παίζει και την μυρίζει...αχ ποτε θα ξυπνησει να δουμε κανα γατακι κι εμεις...
καλιτερα ετσει,μην βιαζεσε.γιατι τα γατακια το καλοκερι δεν φευγουν,εγω ποτε δεν ζευγαρονω αυτη την εποχη.σε 2-3 μηνες αυτος θα ειναι ετημος για πανδα,και θα εχεις τα γατακια η πιο καταλιλι εποχη![]()
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
μας εχει πεθάνει λίγο...
και την λυπαμαι κιολας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε καταλαβενω,θειμαμε το σιαμ μου.ευτιχος τα δικα μου δεν κανουν τοση φασαρια,και δεν χρεαζετε να τους κανω τιποτα,αυτο που κανεις νομιζω ειναι το πιο σοστο,μηπος ερεμιστικο,δεν ξερω....για καπιο λογο δεν μπορω να σου στειλω ΠΜ,για αυτο γραφω εδωναι αλλα μεχρι τότε ποιος ακούει την γκρινια της Αθηνάς?μας εχει πεθάνει λίγο...
και την λυπαμαι κιολας...
κουραγιο
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
το μονο θετικο ειναι οτι διαρκει 4 μερες...4 βραδια δηλαδη..
ευτυχως εσενα δεν κανουν φασαρια..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
μια ιδεα ειπα,βεβεα εσει ξερεις καλιτερα,πανδος ετσει θα γεινει απο δω και περα,δικα μου αρχειζουν και ζιτανε αφου ακομα φιλαζουνοχι ηρεμιστικα και τετοια, ή ορμονες δεν το συζητω...δεν κανω τιποτα στη γάτα..είμαι εναντια 100%...το μονο θετικο ειναι οτι διαρκει 4 μερες...4 βραδια δηλαδη..
ευτυχως εσενα δεν κανουν φασαρια..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool