Chinchilla-maniacs

ναι στις γάτες είναι πολύ σύνηθες να εχουν οίστρο κατά τη διάρκεια του θηλασμού και μάλιστα μενουν και εγκυες..εμεις που εχουμε τα αρσενικα ελευθερα ειναι πρόβλημα:(γι αυτο λέω αν γινει κατι με τον Ιωνα μετα θα τον στειρώσω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι στις γάτες είναι πολύ σύνηθες να εχουν οίστρο κατά τη διάρκεια του θηλασμού και μάλιστα μενουν και εγκυες..εμεις που εχουμε τα αρσενικα ελευθερα ειναι πρόβλημα:(γι αυτο λέω αν γινει κατι με τον Ιωνα μετα θα τον στειρώσω...[/quote
ναι,ειναι και αυτο,γιατι εχω τον Κρις μονιμα εξω;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ε ναι..φαντασου σε εμενα να θηλάζει και να ξαναμείνει εγκυος...ακομα και στο 6 μηνο δεν θελω να μεινει παλι..προβλημα..αυτα ελεγα και προχθες αλλου και ελεγα οτι μεσα στο σπιτι ειναι δύσκολα τα πραγματα με αρσενικο και θηλυκο..:(

ε ναι..φαντασου σε εμενα να θηλάζει και να ξαναμείνει εγκυος...ακομα και στο 6 μηνο δεν θελω να μεινει παλι..προβλημα..αυτα ελεγα και προχθες αλλου και ελεγα οτι μεσα στο σπιτι ειναι δύσκολα τα πραγματα με αρσενικο και θηλυκο..:(
βασικα ολοι εκτροφεοι λενε,οτι τα αρσενικα πρεπει να ειναι μονιμα εξω.δεν μπορεις να του κανεις καμια κλουωα μεγαλι στο μπαλκονι...ξερω εγω?:hmm:

Εμενα παντως θα μου κακοφαινοταν να τον εχω μονιμα εξω και να τον βαζω μεσα μονο οταν ειναι να ζευγαρωσει.Δεν ξερω,αν καποιος κανει εκτροφη,ισως θα επρεπε να ειχε ενα χωριστο δωματιο για τα αρσενικα,αλλα οχι εξω...Μου φαινεται λες και το χρησιμοποιει κανεις απλα για να ζευγαρωσει...:(Θα προτιμουσα να το στειρωσω,παρα να το εχω να ζει σε κλουβι μονιμα ή εξω.

Κι όμως ξέρω 100δες εκτροφεία που το κάνουν!!!;)

Εμενα παντως θα μου κακοφαινοταν να τον εχω μονιμα εξω και να τον βαζω μεσα μονο οταν ειναι να ζευγαρωσει.Δεν ξερω,αν καποιος κανει εκτροφη,ισως θα επρεπε να ειχε ενα χωριστο δωματιο για τα αρσενικα,αλλα οχι εξω...Μου φαινεται λες και το χρησιμοποιει κανεις απλα για να ζευγαρωσει...:(Θα προτιμουσα να το στειρωσω,παρα να το εχω να ζει σε κλουβι μονιμα ή εξω.

Κι εγώ δεν θα το μπορούσα ποτέ!!!
Και το θεωρώ υπερβολή.....αυτό που μπορεί να κάνει κανείς είναι να τον έχει χώρια μόνο τις μέρες που έχει οίστρο η γάτα;)

Μήπως τα εκτροφεία που ξέρεις Νικολέτα μου χαπακώνουν με ορμονες τις θηλυκες?γιατι αλλιως δεν γίνεται...ή τα χωριζεις ή τα χαπακώνεις και προκαλεις ενα ωραιοτατο καρκινο του μαστου ή μια ομορφοτατη πυομήτρα!:hmm:φυσικα υπάρχει και η λογικη αφηνω τη γάτα μου να ζευγαρώνει συνεχως που ειναι μια μορφη αλλης εκμετάλευσης..

καλημερα και καλο μηνα sabinaki μου!!δεν ξερω αν εισαι ακομα δουλεια,οταν μπορεις κανε μου μια αναπαντητη να σε παρω!!!!:):)

βασικα ολοι εκτροφεοι λενε,οτι τα αρσενικα πρεπει να ειναι μονιμα εξω.δεν μπορεις να του κανεις καμια κλουωα μεγαλι στο μπαλκονι...ξερω εγω?:hmm:

όχι Σαμπινα μου...δεν πάω για εκτροφέας εγώ..καμια γεννα αν κανουμε και μετα στείρωση....;)τα γατια τα πήραμε ως Pet και οχι σαν γεννητορες...εσυ ειπες εξ' αρχης οτι το θες για εκτροφειο...:)παντως κι εγω πιστευω οτι το αρσενικο μέσα ειναι πολύ δύσκολο...:/:ασε που αν βγαλω τον μικρο εξω ο καλος μου θα πετάξει εμενα έξω:lol:

Μήπως τα εκτροφεία που ξέρεις Νικολέτα μου χαπακώνουν με ορμονες τις θηλυκες?γιατι αλλιως δεν γίνεται...ή τα χωριζεις ή τα χαπακώνεις και προκαλεις ενα ωραιοτατο καρκινο του μαστου ή μια ομορφοτατη πυομήτρα!:hmm:φυσικα υπάρχει και η λογικη αφηνω τη γάτα μου να ζευγαρώνει συνεχως που ειναι μια μορφη αλλης εκμετάλευσης..

Όχι Βάσια μου....τα αρσενικά είναι μέσα στο σπίτι...απλώς όταν η θηλυκή έχει οίστρο τον έχουν χώρια....;):) αυτό εννοούσα :)

ναι και πιστευεις οτι μπορεις να εχεις ενα γάτο να φωνάζει στο ενα δωμάτιο και μια γάτα στο αλλο δωμάτιο να φωνάζει!?:hmm:εγώ βασικα εχω περάσει 8 μερες με οιστρο και σπασαν τα νευρα μου αλλα το υπομενω...και για ποσο θα τα κρατας χώρια, αν δεν εισαι εκει πώς θα αποτρέψεις μια ανεπιθυμητη εγκυμοσύνη?:hmm:δεν ξέρω εσυ μπορει να τα εχεις περάσει και να ξέρεις,...αν εχεις καποια εμπειρια πες μας...γιατι εγω απο οτι διαβάζω η γάτα μπορει να εχει οιστρο καθε βδομάδα για μηνες...πώς θα βγει το σεναριο σύμφωνα με το χωριζω στα 2 δωματια και για πόσο..πρακτικα το εχεις ζήσει.?γιατι απ΄οτι μας ειπες και ο Fidel σου ξεφυγε και πηγε στη Raisa που ειχε οιστρο....και μαλιστα σε ελαχιστες μερες..δεν ξερω ρωταω, μπορει να το εκανες στο παρελθον...παντως εγω οποιον γνωριζω καταφευγει σε ενα θαυματουργο χαπι....μια καλη ορμονη που κανει τη γατα να σταματαει....

και προς Θεου δεν κατακρίνω κανένα...ουτε τη Σαμπινα που δηλώνει ξεκαθαρα ότι ειναι εκτροφέας και εχει εξω το γατο, ουτε καποιον που θα δωσει χαπι στη γατα του...απλα ψαχνω να δω πώς μπορει εγω να τα βλέπω δύσκολα και αλλοι τόσο ευκολα:(παντως εγω που ειδα το γατο της Σαμπινας την κατανοω οτι τον εχει εξω,...γιατι τον εχει για μια δουλεια και ο γατος ψεκαζει και μυριζει...

Εγω θεωρω οτι καποιος ο οποιος ειναι εκτροφεας δε θα πρεπει σε καμια περιπτωση να αντιμετωπιζει καποιο απο τα ζωακια του ως μεσο "για να κανει μια δουλεια".Ειναι μελη της οικογενειας,ειτε παιζουν κι εναν ακομα ρολο,αυτου του επιβητορα,ειτε οχι.Δεν ξερω πως το καταφερνουν γενικα οι εκτροφεις,αλλα θα με πειραζε πολυ να χρειαζοταν να βγαζω εξω το γατο μου επειδη ψεκαζει.Ισως αν καποιος εχει μεγαλο σπιτι και αποφασισει να γινει εκτροφεας να μμπορουσε να φτιαξει καποιο χωρο καταλληλο για τα θηλυκα και καποιο για τα αρσενικα,οταν πρεπει να τα χωριζει.Αν δεν εχεις το χωρο και δεν τα εχεις σκεφτει αυτα,δε γινεσαι εκτροφεας πολυ απλα.
Η Νεκταρια αραγε πως τα καταφερνει που εχει τοσα αρσενικα και θηλυκα;:hmm:Να τη ρωτησουμε,ισως εχει καποια ιδεα.

Βασια μου,κατα οσω ξερω οι γατες εχουν οιστρο αναλογα με το φως,διλαδι οσο πιο πολυ μεγαλι η μερα(στο σπιτι τα φωτα μας) τωσο πιο σηχνα θελει τον γατο,και σηνιφος αυτο γεινετε καθε μηνα διστιχος.Για αυτο το θεμα μηπος εχει νοημα θα χαμιλονεις τα φοτα στο σπιτι.Μην γελας μια ιδεα λεω τωρα....Ωσο για τον Κρις ,τον εχω εξω οταν λειπω,μετα την δουλια ,καθουμε στην κουζινα με το λαπτοπ και τον εχω μαζη μου,του εκανα οραιο μπανιο και δεν μηριζι τωρα,και τα κοριτσια σε υπολιπο σπιτι.Οταν ειχα μωρα δεν μπορουσα να τον εχω στο σπιτι.Και οταν θα παρω το δικο μου σπιτι με το καλο,το προτο πραγμα που κειταω,ειναι χωρο για της γατες μου

εχεις απολυτο δίκιο Σαμπινα...οι γάτες ειναι ζωα που εξαρτώνται απο τη φωτοπεριοδο..μαλιστα εχουν γίνει μελέτες που λένε οτι αν μειωσεις τον φωτισμο σε 8 ωρες την ημερα η γάτα βγαίνει σε ανοιστρο...:)αλλά ελα που μέσα σε ενα σπιτι εχουμε παντα φως αναμμενο ή μια τηλεοραση;)τι να κάνω να ειμαι στο σκοταδι για την Αθηνα..να φανταστεις περυσι ήθελα να ερθει σε οιστρο και ειχα αναμμενα τα φωτα..φετος κάνω το αντιθετο,....και δυστυχως λόγω του τεχνητου φωτισμου...ναι οι γάτες μπορει να εχουν οιστρο ολο το χρονο..

Δωρα νομιζω και η Νεκταρια εχει ειδικο δωμάτιο για τα αρσενικα...και σαφως δεν δέχομαι να εκμεταλλευονται τα ζώα...:)

Χαιρομαι που συμφωνουμε!:)

Δημητρη μ'εχει φοβηθει το ματι σου ε;:lol::lol::lol::lol:

Oxi οχι Δωρα μου,ισα ισα που ταιριαζουμε:P,συμφωνω με τα λεγομενα σου;),και τα επικροτω:up:
μην ξεχνας με λενε και Δημητρη αχαχαχχααχαα:lol:

Όχι Βάσια μου....τα αρσενικά είναι μέσα στο σπίτι...απλώς όταν η θηλυκή έχει οίστρο τον έχουν χώρια....;):) αυτό εννοούσα :)
εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι!:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back