*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.341 03-02-09 00:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι! Click για ανάπτυξη... Αμα ο γαμπρος ειναι τσαμπιονη και οχι ερασιτεχνης σαν μερικους μερικους αχαχαχααχαχαχαχα,μαλλον ποιανει αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:53 Η elvenstar: #2.342 03-02-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι! Click για ανάπτυξη... Τα βάζουν σε χωριστά δωμάτια μια κ ο οίστρος στις γάτες είναι στανταρ δλδ ξέρουν από πριν πότε έχουν οίστρο οι θηλυκές κ τις χωρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:57 Ο πυρροθριξ: #2.343 03-02-09 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα βάζουν σε χωριστά δωμάτια μια κ ο οίστρος στις γάτες είναι στανταρ δλδ ξέρουν από πριν πότε έχουν οίστρο οι θηλυκές κ τις χωρίζουν. Click για ανάπτυξη... ρε συ δεν ειναι και καρα-στανταρ!!!να και η νικολετα περιμενε αργοτερα ας πουμε ,αλλα της ηρθε νωριτερα.Οχι της Νικολετας δηλαδη ,της Ραισας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:59 Ο πυρροθριξ: #2.344 03-02-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αμα ο γαμπρος ειναι τσαμπιονη και οχι ερασιτεχνης σαν μερικους μερικους αχαχαχααχαχαχαχα,μαλλον ποιανει αμεσως Click για ανάπτυξη... το μυριζονται παιδι μου,οχι σαν μερικους-μερικους!!!(που λες κι εσυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:32 Η moukelis έγραψε: #2.345 03-02-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Oxi οχι Δωρα μου,ισα ισα που ταιριαζουμε,συμφωνω με τα λεγομενα σου,και τα επικροτω μην ξεχνας με λενε και Δημητρη αχαχαχχααχαα Click για ανάπτυξη... Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.346 03-02-09 01:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το μυριζονται παιδι μου,οχι σαν μερικους-μερικους!!!(που λες κι εσυ) Click για ανάπτυξη... Θα τα δωσει ολα μαζεμενα στην επομενη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Click για ανάπτυξη... Mην μας παρει ολους η μπαλα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:47 Ο πυρροθριξ: #2.347 03-02-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Click για ανάπτυξη... κι εμενα!!!! τι γινεται ρε παιδια με τους Μητσαδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.348 03-02-09 01:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμενα!!!! τι γινεται ρε παιδια με τους Μητσαδες? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααααααα για σας περικαλω αχαχχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:54 Η moukelis έγραψε: #2.349 03-02-09 01:54 Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:21 Ο πυρροθριξ: #2.350 03-02-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Click για ανάπτυξη... εμενα ευτυχως εξαφανιστηκε και ο τελευταιος Μητσος και απο τοτε ειμαι μια χαρα!!!!!την τελευταια εννιαετια πορευομαι με Δημοσθενη!!!παροιμια για Μητσους εχουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:24 Η moukelis έγραψε: #2.351 03-02-09 02:24 Οχι δε διαθετουμε...Α ΟΚ αφου ειναι δοκιμασμενος και ο Δημοσθενης,αμα βρεθει κανεις στο δρομο μου θα εχω το νου μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:51 Η Raisa έγραψε: #2.352 03-02-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε συ δεν ειναι και καρα-στανταρ!!!να και η νικολετα περιμενε αργοτερα ας πουμε ,αλλα της ηρθε νωριτερα.Οχι της Νικολετας δηλαδη ,της Ραισας Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.353 03-02-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:58 Η Raisa έγραψε: #2.354 03-02-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Click για ανάπτυξη... Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 03-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.356 03-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Click για ανάπτυξη... Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.357 03-02-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Click για ανάπτυξη... Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 03-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Click για ανάπτυξη... Νικολετα οταν το βρεις, βαλτο στους Birmans σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:29 Η sabi έγραψε: #2.359 03-02-09 10:29 Καλημερα Γοιτλι!θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η Βάσια13859: #2.360 03-02-09 10:33 καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι! Click για ανάπτυξη... Αμα ο γαμπρος ειναι τσαμπιονη και οχι ερασιτεχνης σαν μερικους μερικους αχαχαχααχαχαχαχα,μαλλον ποιανει αμεσως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:53 Η elvenstar: #2.342 03-02-09 00:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι! Click για ανάπτυξη... Τα βάζουν σε χωριστά δωμάτια μια κ ο οίστρος στις γάτες είναι στανταρ δλδ ξέρουν από πριν πότε έχουν οίστρο οι θηλυκές κ τις χωρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:57 Ο πυρροθριξ: #2.343 03-02-09 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα βάζουν σε χωριστά δωμάτια μια κ ο οίστρος στις γάτες είναι στανταρ δλδ ξέρουν από πριν πότε έχουν οίστρο οι θηλυκές κ τις χωρίζουν. Click για ανάπτυξη... ρε συ δεν ειναι και καρα-στανταρ!!!να και η νικολετα περιμενε αργοτερα ας πουμε ,αλλα της ηρθε νωριτερα.Οχι της Νικολετας δηλαδη ,της Ραισας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:59 Ο πυρροθριξ: #2.344 03-02-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αμα ο γαμπρος ειναι τσαμπιονη και οχι ερασιτεχνης σαν μερικους μερικους αχαχαχααχαχαχαχα,μαλλον ποιανει αμεσως Click για ανάπτυξη... το μυριζονται παιδι μου,οχι σαν μερικους-μερικους!!!(που λες κι εσυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:32 Η moukelis έγραψε: #2.345 03-02-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Oxi οχι Δωρα μου,ισα ισα που ταιριαζουμε,συμφωνω με τα λεγομενα σου,και τα επικροτω μην ξεχνας με λενε και Δημητρη αχαχαχχααχαα Click για ανάπτυξη... Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.346 03-02-09 01:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το μυριζονται παιδι μου,οχι σαν μερικους-μερικους!!!(που λες κι εσυ) Click για ανάπτυξη... Θα τα δωσει ολα μαζεμενα στην επομενη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Click για ανάπτυξη... Mην μας παρει ολους η μπαλα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:47 Ο πυρροθριξ: #2.347 03-02-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Click για ανάπτυξη... κι εμενα!!!! τι γινεται ρε παιδια με τους Μητσαδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.348 03-02-09 01:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμενα!!!! τι γινεται ρε παιδια με τους Μητσαδες? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααααααα για σας περικαλω αχαχχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:54 Η moukelis έγραψε: #2.349 03-02-09 01:54 Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:21 Ο πυρροθριξ: #2.350 03-02-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Click για ανάπτυξη... εμενα ευτυχως εξαφανιστηκε και ο τελευταιος Μητσος και απο τοτε ειμαι μια χαρα!!!!!την τελευταια εννιαετια πορευομαι με Δημοσθενη!!!παροιμια για Μητσους εχουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:24 Η moukelis έγραψε: #2.351 03-02-09 02:24 Οχι δε διαθετουμε...Α ΟΚ αφου ειναι δοκιμασμενος και ο Δημοσθενης,αμα βρεθει κανεις στο δρομο μου θα εχω το νου μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:51 Η Raisa έγραψε: #2.352 03-02-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε συ δεν ειναι και καρα-στανταρ!!!να και η νικολετα περιμενε αργοτερα ας πουμε ,αλλα της ηρθε νωριτερα.Οχι της Νικολετας δηλαδη ,της Ραισας Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.353 03-02-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:58 Η Raisa έγραψε: #2.354 03-02-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Click για ανάπτυξη... Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 03-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.356 03-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Click για ανάπτυξη... Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.357 03-02-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Click για ανάπτυξη... Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 03-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Click για ανάπτυξη... Νικολετα οταν το βρεις, βαλτο στους Birmans σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:29 Η sabi έγραψε: #2.359 03-02-09 10:29 Καλημερα Γοιτλι!θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η Βάσια13859: #2.360 03-02-09 10:33 καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι! Click για ανάπτυξη... Τα βάζουν σε χωριστά δωμάτια μια κ ο οίστρος στις γάτες είναι στανταρ δλδ ξέρουν από πριν πότε έχουν οίστρο οι θηλυκές κ τις χωρίζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:57 Ο πυρροθριξ: #2.343 03-02-09 00:57 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα βάζουν σε χωριστά δωμάτια μια κ ο οίστρος στις γάτες είναι στανταρ δλδ ξέρουν από πριν πότε έχουν οίστρο οι θηλυκές κ τις χωρίζουν. Click για ανάπτυξη... ρε συ δεν ειναι και καρα-στανταρ!!!να και η νικολετα περιμενε αργοτερα ας πουμε ,αλλα της ηρθε νωριτερα.Οχι της Νικολετας δηλαδη ,της Ραισας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:59 Ο πυρροθριξ: #2.344 03-02-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αμα ο γαμπρος ειναι τσαμπιονη και οχι ερασιτεχνης σαν μερικους μερικους αχαχαχααχαχαχαχα,μαλλον ποιανει αμεσως Click για ανάπτυξη... το μυριζονται παιδι μου,οχι σαν μερικους-μερικους!!!(που λες κι εσυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:32 Η moukelis έγραψε: #2.345 03-02-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Oxi οχι Δωρα μου,ισα ισα που ταιριαζουμε,συμφωνω με τα λεγομενα σου,και τα επικροτω μην ξεχνας με λενε και Δημητρη αχαχαχχααχαα Click για ανάπτυξη... Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.346 03-02-09 01:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το μυριζονται παιδι μου,οχι σαν μερικους-μερικους!!!(που λες κι εσυ) Click για ανάπτυξη... Θα τα δωσει ολα μαζεμενα στην επομενη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Click για ανάπτυξη... Mην μας παρει ολους η μπαλα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:47 Ο πυρροθριξ: #2.347 03-02-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Click για ανάπτυξη... κι εμενα!!!! τι γινεται ρε παιδια με τους Μητσαδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.348 03-02-09 01:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμενα!!!! τι γινεται ρε παιδια με τους Μητσαδες? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααααααα για σας περικαλω αχαχχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:54 Η moukelis έγραψε: #2.349 03-02-09 01:54 Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:21 Ο πυρροθριξ: #2.350 03-02-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Click για ανάπτυξη... εμενα ευτυχως εξαφανιστηκε και ο τελευταιος Μητσος και απο τοτε ειμαι μια χαρα!!!!!την τελευταια εννιαετια πορευομαι με Δημοσθενη!!!παροιμια για Μητσους εχουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:24 Η moukelis έγραψε: #2.351 03-02-09 02:24 Οχι δε διαθετουμε...Α ΟΚ αφου ειναι δοκιμασμενος και ο Δημοσθενης,αμα βρεθει κανεις στο δρομο μου θα εχω το νου μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:51 Η Raisa έγραψε: #2.352 03-02-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε συ δεν ειναι και καρα-στανταρ!!!να και η νικολετα περιμενε αργοτερα ας πουμε ,αλλα της ηρθε νωριτερα.Οχι της Νικολετας δηλαδη ,της Ραισας Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.353 03-02-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:58 Η Raisa έγραψε: #2.354 03-02-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Click για ανάπτυξη... Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 03-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.356 03-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Click για ανάπτυξη... Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.357 03-02-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Click για ανάπτυξη... Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 03-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Click για ανάπτυξη... Νικολετα οταν το βρεις, βαλτο στους Birmans σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:29 Η sabi έγραψε: #2.359 03-02-09 10:29 Καλημερα Γοιτλι!θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η Βάσια13859: #2.360 03-02-09 10:33 καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Τα βάζουν σε χωριστά δωμάτια μια κ ο οίστρος στις γάτες είναι στανταρ δλδ ξέρουν από πριν πότε έχουν οίστρο οι θηλυκές κ τις χωρίζουν. Click για ανάπτυξη... ρε συ δεν ειναι και καρα-στανταρ!!!να και η νικολετα περιμενε αργοτερα ας πουμε ,αλλα της ηρθε νωριτερα.Οχι της Νικολετας δηλαδη ,της Ραισας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 00:59 Ο πυρροθριξ: #2.344 03-02-09 00:59 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αμα ο γαμπρος ειναι τσαμπιονη και οχι ερασιτεχνης σαν μερικους μερικους αχαχαχααχαχαχαχα,μαλλον ποιανει αμεσως Click για ανάπτυξη... το μυριζονται παιδι μου,οχι σαν μερικους-μερικους!!!(που λες κι εσυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:32 Η moukelis έγραψε: #2.345 03-02-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Oxi οχι Δωρα μου,ισα ισα που ταιριαζουμε,συμφωνω με τα λεγομενα σου,και τα επικροτω μην ξεχνας με λενε και Δημητρη αχαχαχχααχαα Click για ανάπτυξη... Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.346 03-02-09 01:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το μυριζονται παιδι μου,οχι σαν μερικους-μερικους!!!(που λες κι εσυ) Click για ανάπτυξη... Θα τα δωσει ολα μαζεμενα στην επομενη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Click για ανάπτυξη... Mην μας παρει ολους η μπαλα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:47 Ο πυρροθριξ: #2.347 03-02-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Click για ανάπτυξη... κι εμενα!!!! τι γινεται ρε παιδια με τους Μητσαδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.348 03-02-09 01:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμενα!!!! τι γινεται ρε παιδια με τους Μητσαδες? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααααααα για σας περικαλω αχαχχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:54 Η moukelis έγραψε: #2.349 03-02-09 01:54 Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:21 Ο πυρροθριξ: #2.350 03-02-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Click για ανάπτυξη... εμενα ευτυχως εξαφανιστηκε και ο τελευταιος Μητσος και απο τοτε ειμαι μια χαρα!!!!!την τελευταια εννιαετια πορευομαι με Δημοσθενη!!!παροιμια για Μητσους εχουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:24 Η moukelis έγραψε: #2.351 03-02-09 02:24 Οχι δε διαθετουμε...Α ΟΚ αφου ειναι δοκιμασμενος και ο Δημοσθενης,αμα βρεθει κανεις στο δρομο μου θα εχω το νου μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:51 Η Raisa έγραψε: #2.352 03-02-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε συ δεν ειναι και καρα-στανταρ!!!να και η νικολετα περιμενε αργοτερα ας πουμε ,αλλα της ηρθε νωριτερα.Οχι της Νικολετας δηλαδη ,της Ραισας Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.353 03-02-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:58 Η Raisa έγραψε: #2.354 03-02-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Click για ανάπτυξη... Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 03-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.356 03-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Click για ανάπτυξη... Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.357 03-02-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Click για ανάπτυξη... Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 03-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Click για ανάπτυξη... Νικολετα οταν το βρεις, βαλτο στους Birmans σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:29 Η sabi έγραψε: #2.359 03-02-09 10:29 Καλημερα Γοιτλι!θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η Βάσια13859: #2.360 03-02-09 10:33 καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Αμα ο γαμπρος ειναι τσαμπιονη και οχι ερασιτεχνης σαν μερικους μερικους αχαχαχααχαχαχαχα,μαλλον ποιανει αμεσως Click για ανάπτυξη... το μυριζονται παιδι μου,οχι σαν μερικους-μερικους!!!(που λες κι εσυ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:32 Η moukelis έγραψε: #2.345 03-02-09 01:32 Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Oxi οχι Δωρα μου,ισα ισα που ταιριαζουμε,συμφωνω με τα λεγομενα σου,και τα επικροτω μην ξεχνας με λενε και Δημητρη αχαχαχχααχαα Click για ανάπτυξη... Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.346 03-02-09 01:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το μυριζονται παιδι μου,οχι σαν μερικους-μερικους!!!(που λες κι εσυ) Click για ανάπτυξη... Θα τα δωσει ολα μαζεμενα στην επομενη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Click για ανάπτυξη... Mην μας παρει ολους η μπαλα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:47 Ο πυρροθριξ: #2.347 03-02-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Click για ανάπτυξη... κι εμενα!!!! τι γινεται ρε παιδια με τους Μητσαδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.348 03-02-09 01:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμενα!!!! τι γινεται ρε παιδια με τους Μητσαδες? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααααααα για σας περικαλω αχαχχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:54 Η moukelis έγραψε: #2.349 03-02-09 01:54 Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:21 Ο πυρροθριξ: #2.350 03-02-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Click για ανάπτυξη... εμενα ευτυχως εξαφανιστηκε και ο τελευταιος Μητσος και απο τοτε ειμαι μια χαρα!!!!!την τελευταια εννιαετια πορευομαι με Δημοσθενη!!!παροιμια για Μητσους εχουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:24 Η moukelis έγραψε: #2.351 03-02-09 02:24 Οχι δε διαθετουμε...Α ΟΚ αφου ειναι δοκιμασμενος και ο Δημοσθενης,αμα βρεθει κανεις στο δρομο μου θα εχω το νου μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:51 Η Raisa έγραψε: #2.352 03-02-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε συ δεν ειναι και καρα-στανταρ!!!να και η νικολετα περιμενε αργοτερα ας πουμε ,αλλα της ηρθε νωριτερα.Οχι της Νικολετας δηλαδη ,της Ραισας Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.353 03-02-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:58 Η Raisa έγραψε: #2.354 03-02-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Click για ανάπτυξη... Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 03-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.356 03-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Click για ανάπτυξη... Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.357 03-02-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Click για ανάπτυξη... Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 03-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Click για ανάπτυξη... Νικολετα οταν το βρεις, βαλτο στους Birmans σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:29 Η sabi έγραψε: #2.359 03-02-09 10:29 Καλημερα Γοιτλι!θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η Βάσια13859: #2.360 03-02-09 10:33 καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *D~A~D*: Oxi οχι Δωρα μου,ισα ισα που ταιριαζουμε,συμφωνω με τα λεγομενα σου,και τα επικροτω μην ξεχνας με λενε και Δημητρη αχαχαχχααχαα Click για ανάπτυξη... Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:46 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.346 03-02-09 01:46 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το μυριζονται παιδι μου,οχι σαν μερικους-μερικους!!!(που λες κι εσυ) Click για ανάπτυξη... Θα τα δωσει ολα μαζεμενα στην επομενη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Click για ανάπτυξη... Mην μας παρει ολους η μπαλα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:47 Ο πυρροθριξ: #2.347 03-02-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Click για ανάπτυξη... κι εμενα!!!! τι γινεται ρε παιδια με τους Μητσαδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.348 03-02-09 01:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμενα!!!! τι γινεται ρε παιδια με τους Μητσαδες? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααααααα για σας περικαλω αχαχχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:54 Η moukelis έγραψε: #2.349 03-02-09 01:54 Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:21 Ο πυρροθριξ: #2.350 03-02-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Click για ανάπτυξη... εμενα ευτυχως εξαφανιστηκε και ο τελευταιος Μητσος και απο τοτε ειμαι μια χαρα!!!!!την τελευταια εννιαετια πορευομαι με Δημοσθενη!!!παροιμια για Μητσους εχουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:24 Η moukelis έγραψε: #2.351 03-02-09 02:24 Οχι δε διαθετουμε...Α ΟΚ αφου ειναι δοκιμασμενος και ο Δημοσθενης,αμα βρεθει κανεις στο δρομο μου θα εχω το νου μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:51 Η Raisa έγραψε: #2.352 03-02-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε συ δεν ειναι και καρα-στανταρ!!!να και η νικολετα περιμενε αργοτερα ας πουμε ,αλλα της ηρθε νωριτερα.Οχι της Νικολετας δηλαδη ,της Ραισας Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.353 03-02-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:58 Η Raisa έγραψε: #2.354 03-02-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Click για ανάπτυξη... Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 03-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.356 03-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Click για ανάπτυξη... Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.357 03-02-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Click για ανάπτυξη... Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 03-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Click για ανάπτυξη... Νικολετα οταν το βρεις, βαλτο στους Birmans σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:29 Η sabi έγραψε: #2.359 03-02-09 10:29 Καλημερα Γοιτλι!θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η Βάσια13859: #2.360 03-02-09 10:33 καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: το μυριζονται παιδι μου,οχι σαν μερικους-μερικους!!!(που λες κι εσυ) Click για ανάπτυξη... Θα τα δωσει ολα μαζεμενα στην επομενη Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Click για ανάπτυξη... Mην μας παρει ολους η μπαλα ομως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:47 Ο πυρροθριξ: #2.347 03-02-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Click για ανάπτυξη... κι εμενα!!!! τι γινεται ρε παιδια με τους Μητσαδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.348 03-02-09 01:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμενα!!!! τι γινεται ρε παιδια με τους Μητσαδες? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααααααα για σας περικαλω αχαχχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:54 Η moukelis έγραψε: #2.349 03-02-09 01:54 Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:21 Ο πυρροθριξ: #2.350 03-02-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Click για ανάπτυξη... εμενα ευτυχως εξαφανιστηκε και ο τελευταιος Μητσος και απο τοτε ειμαι μια χαρα!!!!!την τελευταια εννιαετια πορευομαι με Δημοσθενη!!!παροιμια για Μητσους εχουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:24 Η moukelis έγραψε: #2.351 03-02-09 02:24 Οχι δε διαθετουμε...Α ΟΚ αφου ειναι δοκιμασμενος και ο Δημοσθενης,αμα βρεθει κανεις στο δρομο μου θα εχω το νου μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:51 Η Raisa έγραψε: #2.352 03-02-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε συ δεν ειναι και καρα-στανταρ!!!να και η νικολετα περιμενε αργοτερα ας πουμε ,αλλα της ηρθε νωριτερα.Οχι της Νικολετας δηλαδη ,της Ραισας Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.353 03-02-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:58 Η Raisa έγραψε: #2.354 03-02-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Click για ανάπτυξη... Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 03-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.356 03-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Click για ανάπτυξη... Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.357 03-02-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Click για ανάπτυξη... Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 03-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Click για ανάπτυξη... Νικολετα οταν το βρεις, βαλτο στους Birmans σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:29 Η sabi έγραψε: #2.359 03-02-09 10:29 Καλημερα Γοιτλι!θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η Βάσια13859: #2.360 03-02-09 10:33 καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο) Click για ανάπτυξη... κι εμενα!!!! τι γινεται ρε παιδια με τους Μητσαδες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*D~A~D* Δραστήριο μέλος Ο *D~A~D* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 578 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:48 Ο *D~A~D* έγραψε: #2.348 03-02-09 01:48 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμενα!!!! τι γινεται ρε παιδια με τους Μητσαδες? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααααααα για σας περικαλω αχαχχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:54 Η moukelis έγραψε: #2.349 03-02-09 01:54 Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:21 Ο πυρροθριξ: #2.350 03-02-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Click για ανάπτυξη... εμενα ευτυχως εξαφανιστηκε και ο τελευταιος Μητσος και απο τοτε ειμαι μια χαρα!!!!!την τελευταια εννιαετια πορευομαι με Δημοσθενη!!!παροιμια για Μητσους εχουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:24 Η moukelis έγραψε: #2.351 03-02-09 02:24 Οχι δε διαθετουμε...Α ΟΚ αφου ειναι δοκιμασμενος και ο Δημοσθενης,αμα βρεθει κανεις στο δρομο μου θα εχω το νου μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:51 Η Raisa έγραψε: #2.352 03-02-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε συ δεν ειναι και καρα-στανταρ!!!να και η νικολετα περιμενε αργοτερα ας πουμε ,αλλα της ηρθε νωριτερα.Οχι της Νικολετας δηλαδη ,της Ραισας Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.353 03-02-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:58 Η Raisa έγραψε: #2.354 03-02-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Click για ανάπτυξη... Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 03-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.356 03-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Click για ανάπτυξη... Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.357 03-02-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Click για ανάπτυξη... Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 03-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Click για ανάπτυξη... Νικολετα οταν το βρεις, βαλτο στους Birmans σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:29 Η sabi έγραψε: #2.359 03-02-09 10:29 Καλημερα Γοιτλι!θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η Βάσια13859: #2.360 03-02-09 10:33 καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: κι εμενα!!!! τι γινεται ρε παιδια με τους Μητσαδες? Click για ανάπτυξη... Ααααααααααααααααα για σας περικαλω αχαχχαχααχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 01:54 Η moukelis έγραψε: #2.349 03-02-09 01:54 Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:21 Ο πυρροθριξ: #2.350 03-02-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Click για ανάπτυξη... εμενα ευτυχως εξαφανιστηκε και ο τελευταιος Μητσος και απο τοτε ειμαι μια χαρα!!!!!την τελευταια εννιαετια πορευομαι με Δημοσθενη!!!παροιμια για Μητσους εχουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:24 Η moukelis έγραψε: #2.351 03-02-09 02:24 Οχι δε διαθετουμε...Α ΟΚ αφου ειναι δοκιμασμενος και ο Δημοσθενης,αμα βρεθει κανεις στο δρομο μου θα εχω το νου μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:51 Η Raisa έγραψε: #2.352 03-02-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε συ δεν ειναι και καρα-στανταρ!!!να και η νικολετα περιμενε αργοτερα ας πουμε ,αλλα της ηρθε νωριτερα.Οχι της Νικολετας δηλαδη ,της Ραισας Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.353 03-02-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:58 Η Raisa έγραψε: #2.354 03-02-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Click για ανάπτυξη... Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 03-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.356 03-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Click για ανάπτυξη... Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.357 03-02-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Click για ανάπτυξη... Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 03-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Click για ανάπτυξη... Νικολετα οταν το βρεις, βαλτο στους Birmans σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:29 Η sabi έγραψε: #2.359 03-02-09 10:29 Καλημερα Γοιτλι!θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η Βάσια13859: #2.360 03-02-09 10:33 καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:21 Ο πυρροθριξ: #2.350 03-02-09 02:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Click για ανάπτυξη... εμενα ευτυχως εξαφανιστηκε και ο τελευταιος Μητσος και απο τοτε ειμαι μια χαρα!!!!!την τελευταια εννιαετια πορευομαι με Δημοσθενη!!!παροιμια για Μητσους εχουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:24 Η moukelis έγραψε: #2.351 03-02-09 02:24 Οχι δε διαθετουμε...Α ΟΚ αφου ειναι δοκιμασμενος και ο Δημοσθενης,αμα βρεθει κανεις στο δρομο μου θα εχω το νου μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:51 Η Raisa έγραψε: #2.352 03-02-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε συ δεν ειναι και καρα-στανταρ!!!να και η νικολετα περιμενε αργοτερα ας πουμε ,αλλα της ηρθε νωριτερα.Οχι της Νικολετας δηλαδη ,της Ραισας Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.353 03-02-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:58 Η Raisa έγραψε: #2.354 03-02-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Click για ανάπτυξη... Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 03-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.356 03-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Click για ανάπτυξη... Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.357 03-02-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Click για ανάπτυξη... Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 03-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Click για ανάπτυξη... Νικολετα οταν το βρεις, βαλτο στους Birmans σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:29 Η sabi έγραψε: #2.359 03-02-09 10:29 Καλημερα Γοιτλι!θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η Βάσια13859: #2.360 03-02-09 10:33 καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι. Click για ανάπτυξη... εμενα ευτυχως εξαφανιστηκε και ο τελευταιος Μητσος και απο τοτε ειμαι μια χαρα!!!!!την τελευταια εννιαετια πορευομαι με Δημοσθενη!!!παροιμια για Μητσους εχουμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 02:24 Η moukelis έγραψε: #2.351 03-02-09 02:24 Οχι δε διαθετουμε...Α ΟΚ αφου ειναι δοκιμασμενος και ο Δημοσθενης,αμα βρεθει κανεις στο δρομο μου θα εχω το νου μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:51 Η Raisa έγραψε: #2.352 03-02-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε συ δεν ειναι και καρα-στανταρ!!!να και η νικολετα περιμενε αργοτερα ας πουμε ,αλλα της ηρθε νωριτερα.Οχι της Νικολετας δηλαδη ,της Ραισας Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.353 03-02-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:58 Η Raisa έγραψε: #2.354 03-02-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Click για ανάπτυξη... Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 03-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.356 03-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Click για ανάπτυξη... Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.357 03-02-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Click για ανάπτυξη... Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 03-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Click για ανάπτυξη... Νικολετα οταν το βρεις, βαλτο στους Birmans σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:29 Η sabi έγραψε: #2.359 03-02-09 10:29 Καλημερα Γοιτλι!θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η Βάσια13859: #2.360 03-02-09 10:33 καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι δε διαθετουμε...Α ΟΚ αφου ειναι δοκιμασμενος και ο Δημοσθενης,αμα βρεθει κανεις στο δρομο μου θα εχω το νου μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:51 Η Raisa έγραψε: #2.352 03-02-09 09:51 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε συ δεν ειναι και καρα-στανταρ!!!να και η νικολετα περιμενε αργοτερα ας πουμε ,αλλα της ηρθε νωριτερα.Οχι της Νικολετας δηλαδη ,της Ραισας Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.353 03-02-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:58 Η Raisa έγραψε: #2.354 03-02-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Click για ανάπτυξη... Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 03-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.356 03-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Click για ανάπτυξη... Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.357 03-02-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Click για ανάπτυξη... Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 03-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Click για ανάπτυξη... Νικολετα οταν το βρεις, βαλτο στους Birmans σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:29 Η sabi έγραψε: #2.359 03-02-09 10:29 Καλημερα Γοιτλι!θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η Βάσια13859: #2.360 03-02-09 10:33 καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ρε συ δεν ειναι και καρα-στανταρ!!!να και η νικολετα περιμενε αργοτερα ας πουμε ,αλλα της ηρθε νωριτερα.Οχι της Νικολετας δηλαδη ,της Ραισας Click για ανάπτυξη... Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.353 03-02-09 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:58 Η Raisa έγραψε: #2.354 03-02-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Click για ανάπτυξη... Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 03-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.356 03-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Click για ανάπτυξη... Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.357 03-02-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Click για ανάπτυξη... Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 03-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Click για ανάπτυξη... Νικολετα οταν το βρεις, βαλτο στους Birmans σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:29 Η sabi έγραψε: #2.359 03-02-09 10:29 Καλημερα Γοιτλι!θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η Βάσια13859: #2.360 03-02-09 10:33 καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα. Click για ανάπτυξη... Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:58 Η Raisa έγραψε: #2.354 03-02-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Click για ανάπτυξη... Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 03-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.356 03-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Click για ανάπτυξη... Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.357 03-02-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Click για ανάπτυξη... Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 03-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Click για ανάπτυξη... Νικολετα οταν το βρεις, βαλτο στους Birmans σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:29 Η sabi έγραψε: #2.359 03-02-09 10:29 Καλημερα Γοιτλι!θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η Βάσια13859: #2.360 03-02-09 10:33 καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα! Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει Click για ανάπτυξη... Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.355 03-02-09 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.356 03-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Click για ανάπτυξη... Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.357 03-02-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Click για ανάπτυξη... Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 03-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Click για ανάπτυξη... Νικολετα οταν το βρεις, βαλτο στους Birmans σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:29 Η sabi έγραψε: #2.359 03-02-09 10:29 Καλημερα Γοιτλι!θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η Βάσια13859: #2.360 03-02-09 10:33 καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται... Click για ανάπτυξη... Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.356 03-02-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Click για ανάπτυξη... Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.357 03-02-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Click για ανάπτυξη... Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 03-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Click για ανάπτυξη... Νικολετα οταν το βρεις, βαλτο στους Birmans σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:29 Η sabi έγραψε: #2.359 03-02-09 10:29 Καλημερα Γοιτλι!θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η Βάσια13859: #2.360 03-02-09 10:33 καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματακι απολυτα φυτικα... Click για ανάπτυξη... Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.357 03-02-09 10:05 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Click για ανάπτυξη... Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 03-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Click για ανάπτυξη... Νικολετα οταν το βρεις, βαλτο στους Birmans σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:29 Η sabi έγραψε: #2.359 03-02-09 10:29 Καλημερα Γοιτλι!θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η Βάσια13859: #2.360 03-02-09 10:33 καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα... Click για ανάπτυξη... Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.358 03-02-09 10:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Click για ανάπτυξη... Νικολετα οταν το βρεις, βαλτο στους Birmans σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:29 Η sabi έγραψε: #2.359 03-02-09 10:29 Καλημερα Γοιτλι!θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η Βάσια13859: #2.360 03-02-09 10:33 καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Arwen2015 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες Click για ανάπτυξη... Νικολετα οταν το βρεις, βαλτο στους Birmans σε παρακαλω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:29 Η sabi έγραψε: #2.359 03-02-09 10:29 Καλημερα Γοιτλι!θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η Βάσια13859: #2.360 03-02-09 10:33 καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 116 117 118 119 120 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 154 Επόμενη First Προηγούμενη 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 118 από 154 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημερα Γοιτλι!θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:33 Η Βάσια13859: #2.360 03-02-09 10:33 καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καλημέρα!τι κάνεις Σαμπινα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.