*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι!![]()
Αμα ο γαμπρος ειναι τσαμπιονη
και οχι ερασιτεχνης
σαν μερικους μερικους αχαχαχααχαχαχαχα
,μαλλον ποιανει αμεσως
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τα βάζουν σε χωριστά δωμάτια μια κ ο οίστρος στις γάτες είναι στανταρ δλδ ξέρουν από πριν πότε έχουν οίστρο οι θηλυκές κ τις χωρίζουν.εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι!![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ρε συ δεν ειναι και καρα-στανταρ!!!να και η νικολετα περιμενε αργοτερα ας πουμε ,αλλα της ηρθε νωριτερα.Οχι της Νικολετας δηλαδη ,της ΡαισαςΤα βάζουν σε χωριστά δωμάτια μια κ ο οίστρος στις γάτες είναι στανταρ δλδ ξέρουν από πριν πότε έχουν οίστρο οι θηλυκές κ τις χωρίζουν.

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
το μυριζονται παιδι μου,οχι σαν μερικους-μερικους!!!(που λες κι εσυ)Αμα ο γαμπρος ειναι τσαμπιονηκαι οχι ερασιτεχνης
σαν μερικους μερικους αχαχαχααχαχαχαχα
,μαλλον ποιανει αμεσως
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινοOxi οχι Δωρα μου,ισα ισα που ταιριαζουμε,συμφωνω με τα λεγομενα σου
,και τα επικροτω
μην ξεχνας με λενε και Δημητρη αχαχαχχααχαα![]()
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
το μυριζονται παιδι μου,οχι σαν μερικους-μερικους!!!(που λες κι εσυ)![]()
Θα τα δωσει ολα μαζεμενα στην επομενη

Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο)
Mην μας παρει ολους η μπαλα ομως

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
κι εμενα!!!!Ναι μαλλον το εχει το ονομα(αν και ο τελευταιος που περασε απο τη ζωη μου μου το εβγαλε ξινο)

τι γινεται ρε παιδια με τους Μητσαδες?
*D~A~D*
Δραστήριο μέλος
κι εμενα!!!!
τι γινεται ρε παιδια με τους Μητσαδες?
Ααααααααααααααααα για σας περικαλω
αχαχχαχααχαχα
moukelis
Επιφανές μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
εμενα ευτυχως εξαφανιστηκε και ο τελευταιος Μητσος και απο τοτε ειμαι μια χαρα!!!!!την τελευταια εννιαετια πορευομαι με Δημοσθενη!!!παροιμια για Μητσους εχουμε?Ναι βρε Δαναη κατι τρεχει,εμενα ξερεις τι μου συμβαινει;Ολα πανε μια χαρα,συνηθως κολλαμε εντελως,και ξαφνικα τσουπ,εξαφανιζονται.Μονο με Δημητρηδες μου συμβαινει αυτο!Ευτυχως ενας τουλαχιστον μου εκει ξεμεινει την τελευταια οκταετια κι εχω να πορευομαι.![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
εγω να ρωτησω πως γινεται αυτο?αφου οταν εχει οιστρο η θηλυκη ,ο αρσενικος ειναι ο πρωτος που το καταλαβαινει!μπορει να μεινει εγκυος στο πιτς-φιτιλι!![]()
ρε συ δεν ειναι και καρα-στανταρ!!!να και η νικολετα περιμενε αργοτερα ας πουμε ,αλλα της ηρθε νωριτερα.Οχι της Νικολετας δηλαδη ,της Ραισας![]()
Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ

οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως
όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια

Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Kαλημερα!Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ
οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως![]()
όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια
Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα.
Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει

Raisa
Περιβόητο μέλος
Kαλημερα!
Αστα Νικολετα, ετσι μου ειχε πει μια κυρια που γνωρισα στο αεροπλανο και σας ξεσηκωσα κι εσας, αλλα μιλωντας με την ομοιοπαθητο Κτηνιατρο μου ειπε οτι αυτο ειναι μυθος...δεν ισχυει![]()
Χμμμ, περίεργο
...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...Χμμμ, περίεργο...το είδα πάντως σε πολλά εκτροφεία να αναφέρεται...
![]()
με πολυ καλα αποτελεσματα
κι απολυτα φυτικα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Σοβαρα? Μακαρι...μηπως ομως ειναι τα beach flowers (ανθη της αμμουδιας) τα δινουμε για antistress κατευναστικο και αγχωλητικο...με πολυ καλα αποτελεσματα
κι απολυτα φυτικα...
Θα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε
....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Βαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτεςΘα ψάξω να τα βρω και θα τα βάλω για να τα δείτε....το μόνο που δεν ξέρω είναι αν υπάρχουν στην Ελλάδα...
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νικολετα οταν το βρεις, βαλτο στους Birmans σε παρακαλωΒαλτα μας Νικολετα...και θα μιλησω εγω με τις καταλινες...εχουν τα παντα αυτες![]()

sabi
Πολύ δραστήριο μέλος
θα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool