Chinchilla-maniacs

Καλημερα Γοιτλι!:Dθα εχεις κανενα γατακι θετως,πως τα βλεπεις τα πραγματα?:hmm:.
καλημερα Sabi! :)Πιστευω οτι θα εχω...περιμενω τον οιστρο της Καλυψως οπου να΄ναι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα τσιντσιλάκια!!! ?Και γενικώς γατόνια!
Τι κάνετε??
Τα κουκλάκια σου Σαμπι καλά όλα?
Ευχομαι κι από εδώ με το καλό τα βιρμανάκια μας φέτος να μας γεμίσουν με χαρές κι ομορφιές να χαζεύουμε. Φέτος να είναι και το έτος των βιρμανομωρών!!!!!
:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ:P:lol:
οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως;)
όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια ;)
Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα.

Νικολέτα μου στην πράξη λέω αν το εχεις κάνει..γιατι και εγω θεωρητικά τα λέω...αλλά ποσες μέρες με οιστρο γάτας εχεις περάσει?:hmm:αν θυμάμαι τη δευτερη μέρα που ηρθε ο Fidel πήγε με τη Rasia?γιατι ολα στη θεωρια ειναι ευκολα...αλλα πώς γινονται στην πράξη δεν ξέρω...:(επισης τα ομοιοπαθητικά δεν κάνουν ωοθυλακιορρηξία αυτο στο υπογράφω...μόνο μία ορμονη το κάνει και αυτη είτε χορηγείται είτε εκλύεται απο το ζώο οταν οχευεται...μονο μπορει να μειωσουν την ενταση των σημειων του οίστρου...

Διστιχος μαλον ενα μονο τροπος ειπαρχει....επομονι:(

αυτο κάνω Σαμπινα μου...αλλά και τώρα που δεν εχει οίστρο τα βράδια φωνάζει και αναγκαστικα την κλείνω με τον μικρο σε ενα δωματιο...για να κοιμομαστε κι εμεις και οι γειτονες..:(λυπαμαι πολυ αλλά δεν γινεται αλλιως,..

Ναι, δεν είναι στάνταρ πότε θα έχει οίστρο...πάντα στο περίπου....αλλά πριν έρθει ο οίστρος ο αρσενικός το μυρίζεται οπότε το μυρίζεσαι κι εσύ:P:lol:
οπότε μπορείς να τα χωρίσεις εγκαίρως;)
όσο για την θηλυκή μπορείς να δώσεις ομοιοπαθητικά σκευάσματα ώστε τα συμπτώματα οίστρου να είναι ήπια ;)
Θέλω να πω δλδ ότι ναι μεν πρέπει να έχεις έναν χώρο για να μπορείς να απομονώνεις τον γάτο για κάποιες μέρες αλλά όχι μόνιμα.
μπορει ομως και να μην προλαβεις να τα χωρισεις,οπωτε εχεις προβλημα μετα..
τελος παντων ο καθενας πραττει κατα συνειδηση...αλλος τα εχει χωριστα,αλλος μαζι,αλλος δινει ορμονες..

μπορει ομως και να μην προλαβεις να τα χωρισεις,οπωτε εχεις προβλημα μετα..
τελος παντων ο καθενας πραττει κατα συνειδηση...αλλος τα εχει χωριστα,αλλος μαζι,αλλος δινει ορμονες..
Σημφονω απολητος,εστει πατεισα με την Τασια περση,που η κορη μου την εβαλε με τον γατο για 3 λεπτα μονο....;)

Καλημερα!
Να ρωτησω κατι;Βλεπω συνεχεια σε μια αγγελια για ζευγαρωμα οτι προτεινουν τσιντσιλα με γαλαζια ματια.Υπαρχουν,ή εχουν αυστηρα πρασινα;:hmm:

Καλημερα!
Να ρωτησω κατι;Βλεπω συνεχεια σε μια αγγελια για ζευγαρωμα οτι προτεινουν τσιντσιλα με γαλαζια ματια.Υπαρχουν,ή εχουν αυστηρα πρασινα;:hmm:
τσιντσιλλα εχει αυστιρα πρασινα ματια,αλιος δεν ειναι τσιντσιλλα,δωσε μου αγγελια απο περιεργια παω να δω:D

Δεν εχουν βαλει φωτο,απλα μου φανηκε παραξενο που εμφανιστηκαν δυο με τσιντσιλα με μπλε ματια.:hmm:Εδω ειναι η αγγελια.

τον ειδα,δεν ειναι τσιντσιλλα,ειναι bicolor silver,και μαλιστα η ιδια δεν το ειξερε απλα,δεν την ειπε κανεις.

Sabi εχεις κανενα γατακι διαθεσιμο?Ενδιαφερεται ενας κυριος.:hmm:

Sabi εχεις κανενα γατακι διαθεσιμο?Ενδιαφερεται ενας κυριος.:hmm:
οχι,Νεκταρια μου,τελιοσανε,απο σεμπτεμβριο πια:(

γεια σας τι κάνετε?εμείς μεγαλώνουμε!

γεια σας τι κάνετε?εμείς μεγαλώνουμε!
ηρθα κι απο εδω!
κουκλα ειναι!! Πραγματι μεγαλωσε πολυ!
Με τη Μιου ειναι κολλητες ε?:up:

ηρθα κι απο εδω!
κουκλα ειναι!! Πραγματι μεγαλωσε πολυ!
Με τη Μιου ειναι κολλητες ε?:up:

ναι κολλητές ειδικά στις ζημιές!:lol::lol: βέβαια διεκδικούν και οι δυο την προσοχή μου και έχουμε μικρο ζήλιες!στην μόνη περίπτωση που ακούγονται χι ειναι όταν η μικρη κουβαλάει κάτι στο στόμα και θέλει να το πάρει η Μίου:lol::lol:

Καλε,ολοκληρο γατι εγινε!!!κουκλιτσα ειναι!!!:inlove::inlove::inlove:

Μοιαζει αρκετα σε πολλα σημεια στην κορη μου:up:
απο την κ.Sabi ειναι?

Γιωτα!καταπλεκτικη η μικρι:inlove::inlove:μεγαλοσει πολυ,τι κουκλα!
ΔΑΔ ποτε θα δουμε καμια φωτογραφια?:hmm:

Γιωτα!καταπλεκτικη η μικρι:inlove::inlove:μεγαλοσει πολυ,τι κουκλα!
ΔΑΔ ποτε θα δουμε καμια φωτογραφια?:hmm:

Μοιαζει αρκετα σε πολλα σημεια στην κορη μου:up:
απο την κ.Sabi ειν!αι?

Καλε,ολοκληρο γατι εγινε!!!κουκλιτσα ειναι!!!:inlove::inlove::inlove:

ναι από τη sabi !δεν είναι πολύ όμορφη ! ? χάρη στη Μίου έχει γίνει πολύ τερατάκι και αυτή!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back