ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου άρεσε πολύ ως ιδέα και αν το πάρω δεν θα το κάνω τόσο για τα γατιά μου, αλλά για εμένα και για να κάνω τη δική μου ζωή πιο εύκολη...
Ο μόνος μου προβληματισμός είναι πώς θα το μάθουν πέντε (πλέον) γάτες...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά, θα το πάρω!
Lady
Δραστήριο μέλος
Αμα τη μάθεις να σηκώνει και το καπάκι της τουαλέτας θα είσαι φοβερή!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MadCatMk2
Νεοφερμένο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Πάντως ένας απο τις γάτες της ladycat το κάνει μόνος του, χωρίς καμία εκπαίδευση

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gattina
Νεοφερμένο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Υποτίθεται οτι ένα απο τα πράγματα που του μαθαίνει το κιτ είναι αυτό.Κανείς σας δεν ανησυχεί μην τυχόν και το γατάκι παραπατήσει και πέσει μέσα;;; Γιατί εμένα τουλάχιστον αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη...
Πάντως μου φαίνεται θα το πάρω κάποια στιγμή! Δεν αντέχω το καθάρισμα της άμμου!!!!!
zweet_dreamz
Νεοφερμένο μέλος
πέτυχε??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι καπος ασυνηθηστο αλλα ενταξει.Φυσικα δεν θα προτιμουσα αυτη τη μεθοδο .Συμφωνω με τη vicki στη σελιδα 2.Νομιζω πως η αμμος ειναι καλυτερη .Δηλαδη οχι οτι σας παο κοντρα αλλα θα προτιμουσα να περνω αμμο στη γατα μου παρα να φοβαμαι για την υγεια μου.

Αυτη ειναι η γνωμη μου ...

Loveanimals
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Για τι προβλημα στην υγεια μιλαμε; Λες και εξω που πατε και χρησιμοποιειτε τουαλετες (πχ σε καποιο εστιατοριο) ειναι πιο καθαρες. Νομιζω πως ειστε λιγο παραλογοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyveli
Νεοφερμένο μέλος
Σκέφτομαι σοβαρά να μάθω μετά το Πάσχα τη γάτα μου την Pepsi να τα κάνει στην τουαλέτα. Μου φαίνεται πολύ βολικό, φθηνό και καθαρό, σε σχέση με την άμμο, τα σκορπισμένα χαλικάκια παντού ή ακόμη χειρότερα τα βρώμικα πατουσάκια.
Σίγουρα το γατί που ανεβαίνει παντού θα'χει πιο καθαρά χεράκια και ποδαράκια αν δεν έρχεται σε καμία περίπτωση σε επαφή με τα τσίσα και τα κακά της.
Διάβασα για ένα άτομο που ήθελε να το δοκιμάσει, καθώς και για τον meow της sakura που ήδη το κάνει. Chouzouris τελικώς το αγόρασες? Εντυπώσεις?
Προσωπικά θα κάνω την αυτοσχέδια μέθοδο που μου φαίνεται πιο εύκολη γιατί ελέγχω απόλυτα το μέγεθος της τρύπας και το αλλάζω εγώ σταδιακά όπως ακριβώς θέλω και νομίζω ότι είναι καλό για το ψιψίνι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Παρεπιπτωντος, πως μπορω να τον ξεμαθω απο το να πηγαινει στην τουαλετα; Του το εχω κοψει αρκετα, αλλα καποιες φορες παει

kyveli
Νεοφερμένο μέλος
ΛΔδ θα ακολουθήσεις την αντίστροφη διαδικασία. Κάνε το έτσι για καιρό και μετά τοποθέτησε σταδιακά την αμμολεκάνη δίπλα στην τουαλέτα κλπ.
Heidi
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το πάρω (Litter Kwitter), έχω 3 γάτες.
vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Οταν σκεφτομουνα να αποκτησω ανακαλυψα και το mycat το οποιο ξεψαχνησα , και επηδη ειναι το πρωτο μου ποστ , οφειλω να πω ενα ευχαριστω σε οσους ποσταρουν εδω που με εχουν κανει να νιωθω γκουρου
Περα απο τη θεωρια ομως ευχαριστω και τη Βαβα -(την υιοθετησα ως αρσενικο αλλα ευτυχως το ονομα ητανε unisex
)- Για να παμε και στο θεμα , αν και δεν ειχα ιδεα ουτε καν οτι οι γατες πανε σε αμμο , το litter kwitter επεσε γρηγορα στην αντιληψη μου.Τελη Ιουνιου που ηρθε η βαβα σπιτι ητανε ενος μηνα.Στα τελη του αυγουστου ειχα στα χερια μ το LKwitter και οχι δυσκολα αρχησε κοντα 3 μηνων να το χρησημοποιει .Εχει 3 σταδια (red - amber - green) , 3 ταψακια δλδ.Ειμαι στο 2ο εδω και πολυ καιρο , αν και το εχει συνηθησει και θα μπορουσα να προχωρησω , δεν θελω μεχρι να γινει η επεμβαση της στειρωσης και να χρειαστει να επαναφερω την λεκανη με την αμμο ουτε για 2-3 μερες , ενω θα εχει ραμματα και πρεπει να πηδαει στη λεκανη.Δεν ξερω αν τελικα καταφερω να εκπαιδευτει αλλα σημερα που γραφω αρχησε τα πρωτα βαρελακια και τα πρωτα τουλρωματα του ποπου οποτε εχει το πρωτο της οιστρο , οποτε εντος δεκεμβρη θα στειρωθει και θα προχωρησω στο 3 σταδιο.
Παντως γενικα δεν δειχνει να το απολαμβανει κιολας ,αν και μονο οταν το πρωτοεβαλα και στην αλλαγη του 1 με το 2ο δισκο εκανε την αναγκη της στο πατωμα.Οταν παει για τσισα παντα κανει μια στροφη πανω στο καπακι , περνει σταση αμεσως και "τσσσσσσσςςςςς".Οταν ειναι για τα χοντρα της ομως σκαβει την αμμο 2 λεπτα τη ριχνει δεξια αριστερα - δειχνει να το απεχθανετε που το κανει εκει - και οταν παρει θεση συνηθως πανε ολα καρφι στο νερο ,ειδικα οσο μεγαλωνει ο ποπος της πλησιαζει την τρυπα του 2ου σταδιου. Και επηδη 1 φοτο = 32323 λεξεις.
https://img697.imageshack.us/i/dsc00173tf.jpg/
https://img687.imageshack.us/i/dsc00165km.jpg/
Σε ποια λετε να κανει τα χοντρα της?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool