Club ιδιoκτητών με γάτες που πάσχουν απο aids

Μου φαίνεται όμως δύσκολο να κάνω εγώ ένεση... Είχε ποτέ κανείς την ίδια απορία; Είναι εύκολο να τα καταφέρεις;
Μην ανησυχείς, όταν ξεπεράσεις την αρχική φοβία είναι πανεύκολο. Έκανα κι εγώ ενέσεις ιντερφερόνης στη γατούλα μου, την πρώτη φορά βέβαια έτρεμε το χέρι μου από το άγχος, αλλά σιγά σιγά πήρα το κολάι και η όλη διαδικασία γινόταν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Ζήτησε από τον φαρμακοποιό να σου δώσει ψιλές βελόνες, έτσι δεν θα καταλαβαίνει καν το τσίμπημα. Το πιο εύκολο σημείο για να κάνεις την ένεση είναι ψηλά στην πλάτη, προς το σβέρκο. Ανασηκώνεις το δέρμα (περίπου όπως κάνει η μαμά γάτα για να πιάσει τα μικρά της) και κάνεις την ένεση στην πτύχωση του δέρματος. Ανάλογα με το πόσο συνεργάσιμος είναι ο γάτος σου, ίσως να χρειαστείς και βοήθεια από άλλο ένα άτομο, για να στον κρατάει. Επειδή όμως δεν πονάει η ένεση, τα περισσότερα γατάκια συνεργάζονται πολύ καλά.
Την πρώτη φορά που θα της κάνεις ένεση, κάντη στο κτηνιατρείο για να έχεις το γιατρό να σε καθοδηγεί και να σε διαβεβαιώσει ότι την έκανες σωστά. Τις υπόλοιπες όμως κάντες στο σπίτι, είναι κρίμα και για το ζωάκι να ταλαιπωρείται με πήγαινε-έλα στον κτηνίατρο κάθε μέρα.
Εύχομαι όλα να πάνε καλά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω δεν εχω ζησει παρομοια κατασταση και δε μπορω να σε συμβουλεψω,απλα ηθελα να σου ευχηθω να καλυτερεψει ο γατουλης σου και να περασετε πολλα πολλα χρονια ακομα αγκαλια.:)

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και φιλιά στο Βόλο (Είχα ζήσει φοβερή παιδική ηλικία εκεί με πολλές πάστες φούρνου!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παστες φουρνου απο τη Μινερβα ε;Κι εγω...προς το παρον βολευομαι με γαλακτομπουρεκο απο τον Μιχαλαρά στην Καλυμνο,ακους Αλικη;:P
Ελπιζω ολα να πανε καλυτερα,και καθε φορα που πας να τον δεις να ειναι και πιο δυνατος.

Σας έχω ζαλίσει....

Αφ' ενός έχω το πάθος του νεοφύτου, από την άλλη θέλω να εκφράζω τον πόνο μου ακόμα και αν δεν απαντάει κανείς (έλα όμως που απαντάτε και σας υπερευχαριστώ γι' αυτό!).

Όπως σας είχα πει πέρασα προχθές από το γιατρό... το γατάκι έδειχνε πολύ πολύ καλά, αλλά δεν είχε τελειώσει την αγωγή και το άφησα.

Σήμερα πήρα τηλέφωνο να δω πώς είναι και να ρωτήσω πότε θα το πάρω. Μου είπαν ότι τρώει καλά και δεν έχει πυρετό, οπότε πήγα να τον πάρω.

Όμως, έδειχνε πάλι ανόρεχτος. Τον μετρήσαμε και δεν είχε πυτρετό. Τον πήρα σπίτι μήπως με το γνωστό περιβάλλον νιώσει καλύτερα.

Φτάνουμε και του ετοιμάζω, νερό, φαι, παιχνίδια...

Τον αφήνω λίγο και όταν γυρίζω τον βλέπω ακίνητο εκεί που τον άφησα, πιο ανόρεχτο από ποτέ και έτοιμο να πέσει σε χειμερία νάρκη. Σε 2 λεπτά βλέπω τα πρώτα σάλια... Σκέφτομαι από τώρα ουλίτιδα; Πριν 5 μέρες είδαμε το στοματάκι του κι ήταν τέλεια...

Τον ξαναπάω στο γιατρό (ευτυχώς με δέχτηκε αν και κλειστό). Του ξαναπήραν αίμα.

Και τώρα κοιτάζω το ταβάνι.

Τι θα κάνω με το ψυχάκι μου; Κάθε φορά που έχει πυρετό πρέπει να ταλαιπωρείται έτσι; Υπάρχουν λύσεις; Τον βλέπω και σκίζεται η καρδιά μου. Κάθε φορά που με έβλεπε ξάπλωνε να του χαϊδέψω την κοιλιά και τώρα με κοιτάει με μια στωικότητα...

Πώς μπορώ να τον ανακουφίσω; Άκουσα για ένα ομοιοπαθητικό φάρμακο, αλλά δεν ξέρω πού μπορώ να το βρω..

Η ιντερφερόνη είναι όντως τόσο ακριβή;

Για τα ομοιοπαθητικά δεν ξέρω...
Η ενέσιμη κτηνιατρική ιντερφερόνη, ναι, δυστυχώς είναι τόσο ακριβή.
Δεν ανταποκρίνονται σ' αυτήν όλες οι γάτες, αλλά σε όσες ανταποκρίνονται κάνει καλό. Κάνε τον πρώτο κύκλο ενέσεων, μετά κάντε ξανά αιματολογικές για να δείτε αν υπήρξε κάποια θετική ανταπόκριση του οργανισμού και, αν ναι, προχωράτε και στους επόμενους κύκλους.

Τελικά ίσως να μην προλάβουμε την ιντερφερόνη...

Με πήρε ο γιατρός και μου είπε ότι τα λευκά έχουν πιάσει πάτο σχεδόν...

Τι να κάνω; Να τον πάω μέχρι τον αίλουρο για δεύτερη γνώμη; Πόση ταλαιπωρία το γατί;

Δεν μπορώ να αποφασίσω...

Μήπως να τον πήγαινες σε κάποιο γιατρό ειδικό σε αιματολογικά θέματα?
Κάποιο μέλος θα έχει κάτι υπόψη του εδώ μέσα:hmm:Κουράγιο πάντως ότι και να γίνει

Η klms κλινική.... Φαίνεται οργανωμένη και πλήρης, είναι στην Αγία Παρασκευή.. και νομίζω, αν θυμάμαι καλά είναι και στις προτεινόμενες...

Δεν ξέρω μου φαίνεται μια λύση...δες και εσύ φυσικά.
https://www.klms.gr/showprodlist.asp?catid=3

Τελικά ίσως να μην προλάβουμε την ιντερφερόνη...

Με πήρε ο γιατρός και μου είπε ότι τα λευκά έχουν πιάσει πάτο σχεδόν...

Τι να κάνω; Να τον πάω μέχρι τον αίλουρο για δεύτερη γνώμη; Πόση ταλαιπωρία το γατί;

Δεν μπορώ να αποφασίσω...
Inertia, καλημέρα!
Σου στέλνω πμ.

Σου εύχομε όλα να πάνε καλά και καλό κουράγιο πάντως ότι και να γίνει να ξέρεις ότι έκανες το καλύτερο για το γατάκι σου!!!!

ομοιοπαθητικα φαρμακα βρισκεις αρκετα ευκολα στα αναλογα φαρμακεια.εγω ειχα βρει για την γατα μου σε ενα που βρισκεται αγ. κωνσταντινου και σωκρατους στην ομονοια.του το ζητησαμε και το εφερε.μακαρι ολα να πανε καλα με το γατακι σου.

Ειναι καλυτερα ο γατουλης σου;Πως τα παει;

Δυστυχώς, ο Βούδας μέσα σε λίγες μέρες έχει χειροτερέψει πάρα πολύ...

Τον είδα σήμερα το απόγευμα για την 3η αιματολογική εξέταση... αφού χτύπησε το πρωί ένα πυρετό 41...

1. Έχει χάσει μέσα σε 3 μέρες αρκετό βάρος
2. Τα σάλια/οι τσίμπλες του είναι πλέον μόνιμη κατάσταση
3. Θρέφεται αποκλειστικά με ορό.
4. Χάνει απίστευτες ποσότητες τρίχας
4. Συν τοις άλλοις έχει αιμολυτική αναιμία.

Το χειρότερο είναι ότι δεν τρώει, ακόμα και όταν έχει πέσει ο πυρετός που σημαίνει ότι πονάει. Με τόση αντιβίωση δεν επιδέχεται κορτιζόνη...
Ο γατούλης μου είχε μάλλον καιρό τη νόσο (μπορεί να γεννήθηκε με αυτήν) και τώρα βρίσκεται στο τρίτο στάδιο, όπου νοσεί.

Νομίζω ότι πλέον ο Βουδάκος αποφασίζει αν θα ζήσει ή θα φύγει...

Τι κριμα...Ελπιζω να τα παει καλυτερα,ή να σταματησει να ποναει εστω...κουραγιο...

Δυστυχώς, ο Βούδας μέσα σε λίγες μέρες έχει χειροτερέψει πάρα πολύ...

Τον είδα σήμερα το απόγευμα για την 3η αιματολογική εξέταση... αφού χτύπησε το πρωί ένα πυρετό 41...

1. Έχει χάσει μέσα σε 3 μέρες αρκετό βάρος
2. Τα σάλια/οι τσίμπλες του είναι πλέον μόνιμη κατάσταση
3. Θρέφεται αποκλειστικά με ορό.
4. Χάνει απίστευτες ποσότητες τρίχας
4. Συν τοις άλλοις έχει αιμολυτική αναιμία.

Το χειρότερο είναι ότι δεν τρώει, ακόμα και όταν έχει πέσει ο πυρετός που σημαίνει ότι πονάει. Με τόση αντιβίωση δεν επιδέχεται κορτιζόνη...
Ο γατούλης μου είχε μάλλον καιρό τη νόσο (μπορεί να γεννήθηκε με αυτήν) και τώρα βρίσκεται στο τρίτο στάδιο, όπου νοσεί.

Νομίζω ότι πλέον ο Βουδάκος αποφασίζει αν θα ζήσει ή θα φύγει...

Ματάκια μου...
Τι να πω...Υπομονή για να δίνεις κουράγιο στο γατούλη σου...

Πως είναι ο γατούλης?:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back