Cool Cats: Kρατήστε τη γάτα σας δροσερή το καλοκαίρι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εγω χτες το μεσημερι πηρα μια βρεγμενη πετσετα και τα περασα αλλα δεν ενθουσιαστηκαν. Παρολα αυτα επεμεινα καθως ειχε απιστευτη ζεστη και ηταν σαν ζαβλακωμενα. Προσπαθησα να το κανω σαν παιχνιδι να κυνηγουν τη πετσετα, οποτε δεν τα πιεσα. Μετα γλυφονταν ατελειωτα....
Τα πατουσακια που τα ακουμπησα με κρυο νερακι φρικαραν. Οποτε δεν τα πιεσα.
Νομιζω η πετσετα τα βοηθησε παντως
:) :) :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Ντάρκυ για ένα περίεργο λόγο λατρεύει το νερό!! Όχι μόνο γουργουρίζει σαν τρελός κάθε φορά που τον περνάω με βρεγμένη πετσέτα, αλλά και κάθεται σαν κύριος στην αγκαλιά μου για να του βουτήξω τα πατουσάκια στο νεράκι..του ανοίγω την βρύση για να πιεί φρέσκο νεράκι και μπαίνει ολόκληρος κάτω σπό την βρύση και μένει εκεί με το νερό να τρέχει πάνω του 2-3 λεπτά.. Δεν το έχω ξαναδεί σε γατάκι αυτό.. :confused: Και φυσικά οι αγαπημένες του θέσεις είναι στο νιπτήρα, απέναντι από το α/c όσο κι αν προσπαθώ να τον μετακινώ από εκεί, στο πάτωμα απέναντι από τον ανεμιστήρα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σοφο γατακι
:lol: :lol: :lol:
Πραγματικα δεν συνηθιζεται να αγαπουν το νερο

εγώ βρέχω τα χέρια μου και τον περνάω σαν να τον χαιδέυω... Αυτό το κάνω 2-3 φορές... στα χέρια μου μένουν απειρες τρίχες και δίχνει ότι του αρέσει...ειδικά στην κοιλίτσα του...

εγώ βρέχω τα χέρια μου και τον περνάω σαν να τον χαιδέυω... Αυτό το κάνω 2-3 φορές... στα χέρια μου μένουν απειρες τρίχες και δίχνει ότι του αρέσει...ειδικά στην κοιλίτσα του...
Κι εγω το κάνω αυτό!:)

Κι εγω το κάνω αυτό!:)

;):up: τους αρέσει εσένα??
δεν μαζεύονται απίστευτες τρίχες??? νομίζω είναι καλύτερο και από το χτένισμα...

Τους αρέσει! Προς το παρόν μόνο ο Σιβα μαδάει αλλά λίγο. Αρκει μετά να πλύνω τα χέρια μου. Το πολύ μαλί έχει πέσει από τα μέσα Μαίου (5 τριχόμπαλες έβγαλε με εμετό μεσα σε 2 εβδομάδες σχεδόν...). Η Αργυρούλα είναι μικρή ακόμα και δεν μαδάει.
Πλάκα εχει που μόλις βραχούν αρχίζουν να γλύφονται μανιωδώς!!!!:lol:

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Πολύ χρήσιμες πραγματικά. Μπράβο σου

:greycat:ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!ΜΕ ΕΣΩΣΕΣΕΣ!!:up::hello::happy::whistle::D:);):lol::cat::kiss::happy::cool:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο Αρέθα πολύ καλό αυτό με την θερμοφόρα δεν το είχα σκεφτεί!Αν της την βάλω και σε μία φρεσκοπλυμένη θήκη που της αρέσεις η μυρουδιά, πιστέυω οτι θα της αρέσει πολύ:rolleyes:!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πραγματικά πολύ χρήσιμο το άρθρο σου, και αυτό με τη θερμοφόρα στη κατάψυξη, είναι μια ωραία ιδέα.Ευχαριστώ.:D

Ευχαριστώ γιά τό άρθρο σου. Πολύ χρήσιμες οί πληροφορίες σου. Κυρίως γιά όσους ζούμε σέ περιοχές πού τό τσιμέντο πρωταγωνιστεί. Υποθέτω πώς στήν εξοχή τά ζωάκια μας καί στίς πολύ μεγάλες ζέστες έχουν άλλες δεξιόδους.
...τά παγάκια τέλεια..θυμάμαι πώς έπαιζε ή σκύλα μου όταν ζούσε μέ τά παγάκια...τρελλαινόταν...
Νίνα

:up:Κάθε καλοκαίρι η μικρή μου δεινοπαθεί από τη ζέστη... άσε που είναι και πολύ επικίνδυνο να κολλήσει ψύλλους και άλλα μικροζωάκια πάνω της λόγω του πολύ πράσινου που υπάρχει στο μπαλκόνι...
Αφού κουρευτεί δεν νιώθει καθόλου άσχημα με την εμφάνισή της, ίσα-ίσα που ξαπλώνει στη σκιά και ακούς από μακρυά το χουρχουρητό της...
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

:up:Κάθε καλοκαίρι η μικρή μου δεινοπαθεί από τη ζέστη... άσε που είναι και πολύ επικίνδυνο να κολλήσει ψύλλους και άλλα μικροζωάκια πάνω της λόγω του πολύ πράσινου που υπάρχει στο μπαλκόνι...
Αφού κουρευτεί δεν νιώθει καθόλου άσχημα με την εμφάνισή της, ίσα-ίσα που ξαπλώνει στη σκιά και ακούς από μακρυά το χουρχουρητό της...
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Γιατί την κουρεύεις έχω ακούση ότι είναι επικύνδινο!Δηλαδή μου έχουν πεί ότι χρειάζετε νάρκωση και ότι εκτός απο ταλαιπορία για την γάτα είναι και επικύνδινο...:|

Πολυ χρησιμο αρθρο φιλε μου!:up:

έυγε οι συμβουλές σου είναι πολύ καλές και σωστές. μακάρι ολοί να τις ακόλουθουσαν γιατί δυστυχώς έχω δεί να φεύγουν διακόπες και να αφήνουν τα ζώα τους στο έλεος του Θεού.όσο για τα αυτοκίνητα αφήνουν ζώα ακόμη και μέσα σε γκαράζ απο καράβια. Έυγε για άλλη μία φορά

μπράβο για το άρθρο...είχα στεναχορηθεί πολύ γιατί μου χάλασε το κληματιστικό και ο ηλεκτρολόγος δεν μπορεσε να έρθει σήμερα... βέβαια ανοίγοντας το ψυγείο για να πάρω κάτι πετάχτηκε η καλυψώ και μπήκε μέσα...ζεσταινόταν πολύ σήμερα... αλλά μετά την έβρεχα και μπήκε μόνη της στην μπανιέρα και κοιμήθηκε εκεί.
ΥΓ : ένας φίλος μου στη χίο είδε ένα λαχανιασμένο γατάκι, σε ένα πετ σοπ, κλεισμένο σε ένα πλαστικό κλουβί όπου το χτυπούσε ο ήλιος και το μαγαζί ήταν κλειστό εκείνη τη στιγμή... δεν ήξερε πως να αντιδράσει...τι πρέπει να κάνει?

ένας φίλος μου στη χίο είδε ένα λαχανιασμένο γατάκι, σε ένα πετ σοπ, κλεισμένο σε ένα πλαστικό κλουβί όπου το χτυπούσε ο ήλιος και το μαγαζί ήταν κλειστό εκείνη τη στιγμή... δεν ήξερε πως να αντιδράσει...τι πρέπει να κάνει?
:mad:Το καλύτερο που μπορεί να κάνει ο φίλος σου είναι να αγοράσει το γατάκι και να τους πει ότι "το αγοράζω για να το σώσω!Γιατί έτσι που το έχετε στην βιτρίνα στον ήλιο το μόνο σίγουρο έιναι ότι δεν θα ζήσει!"
Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να τους εξηγήσει με όμορφο τρόπο ότι το είδε σε αυτήν την κατάσταση.Επίσης μπορεί να εκτυπώσει αυτό το άρθρο και να τους το πάει!!!!

ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ

Πολύ καλό και χρήσιμο άρθρο!Θα το εφαρμόσω αμέσως στον Τούλη μου!:D:D:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back