χριστινα
Διάσημο μέλος
Τα πατουσακια που τα ακουμπησα με κρυο νερακι φρικαραν. Οποτε δεν τα πιεσα.
Νομιζω η πετσετα τα βοηθησε παντως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Και φυσικά οι αγαπημένες του θέσεις είναι στο νιπτήρα, απέναντι από το α/c όσο κι αν προσπαθώ να τον μετακινώ από εκεί, στο πάτωμα απέναντι από τον ανεμιστήρα..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Πραγματικα δεν συνηθιζεται να αγαπουν το νερο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Κι εγω το κάνω αυτό!εγώ βρέχω τα χέρια μου και τον περνάω σαν να τον χαιδέυω... Αυτό το κάνω 2-3 φορές... στα χέρια μου μένουν απειρες τρίχες και δίχνει ότι του αρέσει...ειδικά στην κοιλίτσα του...

mimikaki
Διάσημο μέλος
Κι εγω το κάνω αυτό!![]()

τους αρέσει εσένα??δεν μαζεύονται απίστευτες τρίχες??? νομίζω είναι καλύτερο και από το χτένισμα...
Ismini
Διάσημο μέλος
Πλάκα εχει που μόλις βραχούν αρχίζουν να γλύφονται μανιωδώς!!!!

lera
Νεοφερμένο μέλος
candle-mary
Νεοφερμένο μέλος

:cat::kiss:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νίνα1
Νεοφερμένο μέλος
...τά παγάκια τέλεια..θυμάμαι πώς έπαιζε ή σκύλα μου όταν ζούσε μέ τά παγάκια...τρελλαινόταν...
Νίνα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
muarmar
Νεοφερμένο μέλος
Κάθε καλοκαίρι η μικρή μου δεινοπαθεί από τη ζέστη... άσε που είναι και πολύ επικίνδυνο να κολλήσει ψύλλους και άλλα μικροζωάκια πάνω της λόγω του πολύ πράσινου που υπάρχει στο μπαλκόνι...Αφού κουρευτεί δεν νιώθει καθόλου άσχημα με την εμφάνισή της, ίσα-ίσα που ξαπλώνει στη σκιά και ακούς από μακρυά το χουρχουρητό της...
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Γιατί την κουρεύεις έχω ακούση ότι είναι επικύνδινο!Δηλαδή μου έχουν πεί ότι χρειάζετε νάρκωση και ότι εκτός απο ταλαιπορία για την γάτα είναι και επικύνδινο...Κάθε καλοκαίρι η μικρή μου δεινοπαθεί από τη ζέστη... άσε που είναι και πολύ επικίνδυνο να κολλήσει ψύλλους και άλλα μικροζωάκια πάνω της λόγω του πολύ πράσινου που υπάρχει στο μπαλκόνι...
Αφού κουρευτεί δεν νιώθει καθόλου άσχημα με την εμφάνισή της, ίσα-ίσα που ξαπλώνει στη σκιά και ακούς από μακρυά το χουρχουρητό της...
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

romano82
Εκκολαπτόμενο μέλος

kastratos
Νεοφερμένο μέλος
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΥΓ : ένας φίλος μου στη χίο είδε ένα λαχανιασμένο γατάκι, σε ένα πετ σοπ, κλεισμένο σε ένα πλαστικό κλουβί όπου το χτυπούσε ο ήλιος και το μαγαζί ήταν κλειστό εκείνη τη στιγμή... δεν ήξερε πως να αντιδράσει...τι πρέπει να κάνει?
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
ένας φίλος μου στη χίο είδε ένα λαχανιασμένο γατάκι, σε ένα πετ σοπ, κλεισμένο σε ένα πλαστικό κλουβί όπου το χτυπούσε ο ήλιος και το μαγαζί ήταν κλειστό εκείνη τη στιγμή... δεν ήξερε πως να αντιδράσει...τι πρέπει να κάνει?
Το καλύτερο που μπορεί να κάνει ο φίλος σου είναι να αγοράσει το γατάκι και να τους πει ότι "το αγοράζω για να το σώσω!Γιατί έτσι που το έχετε στην βιτρίνα στον ήλιο το μόνο σίγουρο έιναι ότι δεν θα ζήσει!"Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να τους εξηγήσει με όμορφο τρόπο ότι το είδε σε αυτήν την κατάσταση.Επίσης μπορεί να εκτυπώσει αυτό το άρθρο και να τους το πάει!!!!
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool