Giannis The Great
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ θα τους έβριζα, γιατί το γατάκι το βάλανε εκεί πέρα για να το βλέπει ο κόσμος και αν θέλει να το αγοράσει.Όμως δεν έβλεπαν ότι είναι λαχανιασμένο;Δεν ντρέπονται καθόλου;Έτσι, όχι μόνο δεν θα το αγοράσει κανείς αλλά θα το βλέπεουν και θα το λυπούνται.Αν ήμουν ο φίλος σου, θα τους παρέδιδα στην Φιλοζωική!Το καλύτερο που μπορεί να κάνει ο φίλος σου είναι να αγοράσει το γατάκι και να τους πει ότι "το αγοράζω για να το σώσω!Γιατί έτσι που το έχετε στην βιτρίνα στον ήλιο το μόνο σίγουρο έιναι ότι δεν θα ζήσει!"
Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να τους εξηγήσει με όμορφο τρόπο ότι το είδε σε αυτήν την κατάσταση.Επίσης μπορεί να εκτυπώσει αυτό το άρθρο και να τους το πάει!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεσποινα86
Νεοφερμένο μέλος
θα εφαρμοσω τις συμβουλες σου στον ρουλη αν και το φοβαται λιγο το νερο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Richy
Νεοφερμένο μέλος
Πραγματι που καλη δουλεια αλλα θα μπορουσες να γραψεις οτι μπορουμε και να την αλοιψουμε με λιγο νερο στην γουνα της.ωστοσο ολα ηταν καλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ελβίρα
Νεοφερμένο μέλος
σε ευχαριστω aretha!για αυτο η γατα μου ειναι παντα εξαντλιμενη το καλοκαιρι....

giorgakious
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Σας παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας οι πεφωτισμενοι γιατι εγω δεν...

Λοιπον τι να κανω για να δροσισω τον Σμοκακο μου? Σκεφτομαι να τον πιτσιλαω με νερο αλλα πιστευω οτι θα φοβηθει και να νομιζει οτι τον μαλωνω....Καμια ιδεα??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος

shadowdancer
Δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
ελπιζω να μην την βαλουν στις αποσκευες......
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
βεβαια δεν ξερω αν κλιματιζεται ο χωρος των αποσκευων.....μπορει κιολας....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Ίσως ένα παγωμένο μπουκάλι να βοηθήσει. Ευτυχώς δεν είναι μεγάλη η διαδρομή. Ίσως να μπορείς να το τυλίξεις σ' αυτές τις ισοθερμικές σακούλες (ελπίζω να το λέω σωστά) για να μη λιώσει ο πάγος, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι κρύες απ' έξω.Edit: το καλύτερο είναι αυτό που αναφέρεται στο άρθρο
Βάλτε μια θερμοφόρα στην κατάψυξη και στη συνέχεια μέσα σε μια μαξιλαροθήκη. Είναι μια καλή πηγή δροσιάς για αρκετή ώρα και αρκετές γάτες παίρνουν ακόμα και τον υπνάκο τους πάνω σε τέτοια «παγο-μαξιλάρια».
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool