Cool Cats: Kρατήστε τη γάτα σας δροσερή το καλοκαίρι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:mad:Το καλύτερο που μπορεί να κάνει ο φίλος σου είναι να αγοράσει το γατάκι και να τους πει ότι "το αγοράζω για να το σώσω!Γιατί έτσι που το έχετε στην βιτρίνα στον ήλιο το μόνο σίγουρο έιναι ότι δεν θα ζήσει!"
Το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να τους εξηγήσει με όμορφο τρόπο ότι το είδε σε αυτήν την κατάσταση.Επίσης μπορεί να εκτυπώσει αυτό το άρθρο και να τους το πάει!!!!
Εγώ θα τους έβριζα, γιατί το γατάκι το βάλανε εκεί πέρα για να το βλέπει ο κόσμος και αν θέλει να το αγοράσει.Όμως δεν έβλεπαν ότι είναι λαχανιασμένο;Δεν ντρέπονται καθόλου;Έτσι, όχι μόνο δεν θα το αγοράσει κανείς αλλά θα το βλέπεουν και θα το λυπούνται.Αν ήμουν ο φίλος σου, θα τους παρέδιδα στην Φιλοζωική!:mad::mad::mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελειο το αρθρο σου! και το ειχαμε απορια αν ζεσταινεται περισσοτερο τωρα το καλοκαιρι με τοση γουνα!!:) θα εφαρμοσω τις συμβουλες σου στον ρουλη αν και το φοβαται λιγο το νερο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

mmmmm

Πραγματι που καλη δουλεια αλλα θα μπορουσες να γραψεις οτι μπορουμε και να την αλοιψουμε με λιγο νερο στην γουνα της.ωστοσο ολα ηταν καλα:happy:

ευχαριστω!

σε ευχαριστω aretha!για αυτο η γατα μου ειναι παντα εξαντλιμενη το καλοκαιρι....:hmm::hmm::hmm::happy::happy::happy:

Πάρα πολύ καλο το αρθρο και να φανταστειτε οτι εψαχνα απεγνωσμενα να βρω τρόπους να την δροσισω τωρα που ερχετε το καλοκαιρι!! Μπραβο!!:up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακρυτριχος VS ζεστη

Σας παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας οι πεφωτισμενοι γιατι εγω δεν...:D
Λοιπον τι να κανω για να δροσισω τον Σμοκακο μου? Σκεφτομαι να τον πιτσιλαω με νερο αλλα πιστευω οτι θα φοβηθει και να νομιζει οτι τον μαλωνω....Καμια ιδεα??:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μια βρεγμενη πετσετα θα βοηθουσε, για να ξαπλωνει πανω της. θα μπορουσες να την βαλεις πρωτα και στην καταψυξη.

ενα γερο βουρτσισμα, παγακια στο νερο του ,α φησε το μπανιο ανοιχτο να αραζει πανω στο σμαλτο αν θελει και κατω απο την κοιλια και στα μαγουλακια βρεξιμο με πετσετα
:)

Σας ευχαριστω!!! Πολυ χρησιμες και εξυπνες συμβουλες...:)

Είπα να το επαναφέρω, γιατί τώρα που σφίξανε πάλι οι ζέστες μπορεί να φανεί χρήσιμο. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε λιγες βδομαδες θα ταξιδεψουμε με την γατα μου κυπρο κ αναγκαστικα θα παμε αθηνα με κτελ..θα ηταν καλη ιδεα να της ειχα ενα παγωμενο μπουκαλι τιλιγμενο σε πετσετα στην γατοφορο? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η μερικες παγοκυστες all over
ελπιζω να μην την βαλουν στις αποσκευες......

δυστυχως εκει θα την βαλουν γιαυτο εχω αγχωθει τωρα που εχει τοση ζεστη:(

ρε θα λιωσει το ζωντανο....δεν την ανεβαζεις καλυτερα με προαστιακο?
βεβαια δεν ξερω αν κλιματιζεται ο χωρος των αποσκευων.....μπορει κιολας....

εγω το εχω ξαναπει και θα το λεω συνεχεια..ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΟ να βαζουμε τα ζωακια στις αποσκευες...ειδικα το καλοκαιρι...εγω,ή θα την αφηνα σε ατομο εμπιστοσυνης,ή θα πηγαινα με αεροπλανο...

τι εννοεις με αεροπλανο? με αεροπλανο θα παμε!! εχεις κατι αλλο να μου προτινεις που δεν το σκεφτηκα? δεν καταλαβαινω..:confused:

Αν μιλάμε για το χώρο αποσκευών στο αεροπλάνο, δεν υπάρχει πρόβλημα, τα προσέχουν αυτά όταν μεταφέρουν ζώα. Τώρα για το ΚΤΕΛ Πάτρα-Αθήνα δεν ξέρω...:hmm: Ίσως ένα παγωμένο μπουκάλι να βοηθήσει. Ευτυχώς δεν είναι μεγάλη η διαδρομή. Ίσως να μπορείς να το τυλίξεις σ' αυτές τις ισοθερμικές σακούλες (ελπίζω να το λέω σωστά) για να μη λιώσει ο πάγος, αλλά δεν ξέρω αν θα είναι κρύες απ' έξω.

Edit: το καλύτερο είναι αυτό που αναφέρεται στο άρθρο
Βάλτε μια θερμοφόρα στην κατάψυξη και στη συνέχεια μέσα σε μια μαξιλαροθήκη. Είναι μια καλή πηγή δροσιάς για αρκετή ώρα και αρκετές γάτες παίρνουν ακόμα και τον υπνάκο τους πάνω σε τέτοια «παγο-μαξιλάρια».

νομιζω οτι αν την ανεβαζες με προαστιακο θα ηταν καλυτερα....ασε που παει και κατευθειαν αεροδρομιο

στο αεροπλανο θα την εχω μαζι μου πανω..για τρενο μου ειπε η ηλιαννα οτι παλι σε καποιο σημειο θελει λεοφορειο, ταξιδεψε μια φιλη της πριν 1-2 βδομαδες, αλλα θα παρω ξανα τηλ..γμτ αν εφευγα οταν θα εφευγαν ολοι οι κυπριοι θα βαζαμε λεοφοριο που θα την ειχα μαζι μου πανω, αλλα φευγω πιο μετα εγω:/:

ευχαριστώ με βοηθησατε αρκετά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back