Copypaste το νέο μέλος !

Κατι αλλο δεν πρεπει να ναι απλα ειμαι υπερβολικα προστατευτικη μαμα!! Ουτως η αλλως σε 2 μερες παμε για εμβολιο κλπ.
Ειναι 2 μηνων και 1 βδομαδας, αρσενικο και τρωει κανονικοτατα. Αλλα πολυ ζωρο ρε παιδακι μου, φοβαμαι πως μ χει παρει τον αερα.Και πολυ αντιδραστικο, δεν ακουει!!!Σαν να μη το μαλωσα ποτε, συνεχιζει το παιχνιδι και τις σκανταλιες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

;)Εμενα φυσιολογικοτατο μου ακουγεται,ολα τα μικρα σκανταλιαρικα ειναι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol::lol:
ακριβώς έτσι. Άλλα είναι πιο αντιδραστικά κι άλλα λιγότερο. Αλλά οσο μεγαλώνουν, ηρεμούν

Κατι αλλο δεν πρεπει να ναι απλα ειμαι υπερβολικα προστατευτικη μαμα!! Ουτως η αλλως σε 2 μερες παμε για εμβολιο κλπ.
Ειναι 2 μηνων και 1 βδομαδας, αρσενικο και τρωει κανονικοτατα. Αλλα πολυ ζωρο ρε παιδακι μου, φοβαμαι πως μ χει παρει τον αερα.Και πολυ αντιδραστικο, δεν ακουει!!!Σαν να μη το μαλωσα ποτε, συνεχιζει το παιχνιδι και τις σκανταλιες...

πιστεψε με ...ειναι φυσιολογικοτατη η συμπεριφορα του...η πουπουλινα μου,ακομα και τωρα που ειναι περιπου 10 μηνων,ειναι σκετος διαολος..θελει υπομονη και προς Θεου,ποτε ξυλο η ασχημη συμπεριφορα απο μερους σου..δεν πρεπει να νιωσει ανασφαλεια η οτι δεν το αγαπας.. και ο μπουκακος μου,που τωρα ειναι τελειως αραχτος,οταν ηταν μικρουλης ,ηταν χειροτερος και απο την πουπουλινα...με παραφυλαγε κατω απο καναπεδες,κρεββατια,μπανιερες,απο οπου μπορεις να φανταστεις και με πεθαινε στις δαγκωνιες.... αν δεν εχει και αλλα γατακια για παρεα,πρεπει και αυτο να παιξει με καποιον και τα παιχνιδια τους,περιλαμβανουν ζαβολιες,δαγκωματα,γρατζουνιες κλπ...εξαλλου η αγαπη μας για τα ζωα ,στα δυσκολα φαινεται.....:)

H αληθεια ειναι πως του τις εχω βρεξει διοτι δεν ακουει. Το μαλωνω και το επομενο δευτερολεπτο κανει το ιδιο. Οι δαγκωνιες και γρατζουνιες δεν με πειραζουν, λεω ενα "μηηηηη" και ως εκει. Το προβλημα μου ειναι πως παει πισω απ το πισι και δαγκωνει τα καλωδια. Οπως καταλαβαινετε ειναι σοβαρο θεμα και πρεπει να το σταματησει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Και δυστυχως με το "μηηηη" δεν ακουει. Πρεπει κατι να γινει...Δε θελω σε καμια περιπτωση να το χτυπαω και πονα η ψυχη μου αλλα δημιουργει προβλημα στον υπολογιστη.

H αληθεια ειναι πως του τις εχω βρεξει διοτι δεν ακουει. Το μαλωνω και το επομενο δευτερολεπτο κανει το ιδιο. Οι δαγκωνιες και γρατζουνιες δεν με πειραζουν, λεω ενα "μηηηηη" και ως εκει. Το προβλημα μου ειναι πως παει πισω απ το πισι και δαγκωνει τα καλωδια. Οπως καταλαβαινετε ειναι σοβαρο θεμα και πρεπει να το σταματησει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Και δυστυχως με το "μηηηη" δεν ακουει. Πρεπει κατι να γινει...Δε θελω σε καμια περιπτωση να το χτυπαω και πονα η ψυχη μου αλλα δημιουργει προβλημα στον υπολογιστη.

συγνωμην που θα στο πω,αλλα αυτη η συμπεριφορα ειναι απαραδεκτη, ποτε δεν προσπαθουμε να εκπαιδευσουμε η να επιλησουμε προβληματα,με το ξυλο, κατα 1ον φερνει τα ακριβως αντιθετα αποτελεσματα,και κατα 2ον του δημιουργεις τεραστιο προβλημα...οταν παιρνουμε ενα ζωο,δεν προσπαθουμε να του αλλαξουμε τη φυση του και τα μικρα γατακια ειναι ακριβως αυτο...σκανταλιαρικα,ζωηρα,απειθαρχα και περιεργα...αυτο τωρα εξερευναει τον κοσμο του,και ο κοσμος του ειναι τοσπιτι σου,αν ηθελες κατι ησυχο,θα μπορουσες να παρεις ενα ψαρακι...ενα ειναι το σιγουρο,οτι αυτο που λες εσυ περιεργη συμπεριφορα,ειναι ακριβως αυτη που πρεπει να εχει ενα μικρο γατακι...μπορεις να βρεις καποιες αλλες λυσεις για τα καλωδια πχ να τα ψεκασεις με το απωθητικο σπρευ η να τα σκεπασεις με κατι κλπ

Σ ευχαριστω για την απαντηση σου. Μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες για το απωθητικο σπρει? Τι κανει και αν εχει παρενεργειες. Να τα σκεπασω δε γινεται, ειχα αντιμετωπισει προσφατα προβλημα με την υπερθερμανση.
Δευτερον μη ζητας συγνωμη οκ ο καθενας εχει την αποψη του. Δεν ειναι οτι καλυτερο και για εμενα το ξυλο (προφανως) αλλα με τα μηηη δεν ακουει. Δυστυχως. Και ειναι κατι που πρεπει οπωσδηποτε να σταματησει να κανει διοτι δημιουργει προβλημα στη δουλεια μου. Ειναι ουσιαστικα η μονη μου απαιτηση απο το copypaste. Ας με δαγκωνει οσο θελει, θα το ανεχτω αλλα ο βασικος κανονας ειναι να μην δαγκωνει τα καλωδια και αυτο πρεπει να το καταλαβει οπωσδηποτε. Μακαρι να ακουγε στα μη αλλα δεν ακουει. Ακομα και οταν του τις βρεξω ελαφρως παει ξανα εκει το επομενο λεπτο,επιτηδες

το απωθητικο σπρευ,τωρα το πειρα και εγω,ρωτησα τον κτηνιατρο και μου ειπε οτι δεν ειναι βλαβερο....το αλλο που μπορεις να κανεις,τωρα που το σκεφτομαι( το εκανα και εγω στον μπουκακο μου,χωρις να του δημιουργησει κανενα προβλημα) ειναι,να παρεις ενα ψεκαστηρακι,να του βαλεις νερο και οταν κανει τη ζημια,να το ψεκαζεις...οι γατες ,ως γνωστον,συχαινονται το νερο, προσεξε ομως,οχι για ψυλλου πηδημα( μπας και το συνηθισει) και οχι αργοπορημενα,θελει την στιγμη που το εκανε,εκεινη τη στιγμη να το καταβρεξεις...για να μπορεσει να το ταυτισει στο μυαλουδακι του...πιστευω ,οτι δεν ειναι κατι που θα του δημιουργησει προβλημα( ποτε βεβαια οταν ειναι αρρωστο).......και μπραβο σου που δεν τσαντιστηκες με αυτα που σου ειπα(...:lol::lol::lol: περιμενα να με βρισεις...:):))

αααα...ξεχασα να σου πω και κατι αλλο....τα γατακια αποκτουν καποιες συνηθειες,που με τον καιρο τις αλλαζουν,και εμενα ο μπουκακος ετρωγε τα καλωδια,και ξαφνικα την παρατησε εντελως αυτη τη συνηθεια,...οσο για το τι κανει το απωθητικο σπρευ,εχει μια μυρουδια ενοχλητικη για τις γατες( οχι για τον ανθρωπο) και υποτιθευαι οτι τις απωθει...

Το ψεκαστηρι το χω σκεφτει και εγω αλλα αν το ψεκασω επι τοπου θα γινουμε μπαρμπεκιου και εγω και το κοπι και το πισι!
Και γιατι να σε βρισω, δικιο εχεις, το ξυλο ειναι απαραδεκτο και δε μπορεις να φανταστεις ποσο χαλια νιωθω οταν το ακουμπαω εστω και ελαφρα. Πονα η ψυχη μου...Αλλα θα πονεσει και η ψυχη μου αν βρω τα καλωδια σμπαραλια. Λοιπον, σ ευχαριστω για τη συμβουλη του σπρευ, ως αρχαρια δεν το ηξερα και εννοειται πως θα το δοκιμασω.

Το ψεκαστηρι το χω σκεφτει και εγω αλλα αν το ψεκασω επι τοπου θα γινουμε μπαρμπεκιου και εγω και το κοπι και το πισι!
Και γιατι να σε βρισω, δικιο εχεις, το ξυλο ειναι απαραδεκτο και δε μπορεις να φανταστεις ποσο χαλια νιωθω οταν το ακουμπαω εστω και ελαφρα. Πονα η ψυχη μου...Αλλα θα πονεσει και η ψυχη μου αν βρω τα καλωδια σμπαραλια. Λοιπον, σ ευχαριστω για τη συμβουλη του σπρευ, ως αρχαρια δεν το ηξερα και εννοειται πως θα το δοκιμασω.

δεν χρειαζεται να το ψεκασεις επανω στα καλωδια...απομακρυνετο με το χερι σου...και ψεκασμα κατευθειαν:up::up:

Το σπρέι δεν το έχω δοκιμάσει αλλά το έχω ακούσει κι εγώ. ΚΑτι ακόμη που έχω διαπιστώσει. Οσο περισσότερο θυμώνουμε η φωνάζουμε., τοσο περισσότερο αντιδρούν σε αυτό. Προσωπικά θεωρώ πως είναι μεταδοτικό :lol:
Όπως και με τα παιδιά θέλει σταθερή προσέγγιση, ξανά και ξανα με ΠΟΛΥ υπομονή μέχρι να το ξεπεράσει. Και όσο γίνεται απομακρύνουμε ότι είναι επικίνδυνο στο δύσκολο διάστημα. ΚΑλή δύναμη :)

Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον. Σημερα καναμε και το πρωτο μας εμβολιο!! Βεβαια απο τη στιγμη που γυρισε δεν εχει ορεξη για τιποτα και εχει κυριολεκτικα λιωσει στον υπνο! Επιτελους βλεπω copypaste και σε ηρεμη version! Φταιει το εμβολιο ομως η απλα ετυχε?

βασικα κοιμαται απο το μεσημερι ως το τωρα ασταματητα. Ειχαμε και ατυχημα στο εμβολιο, χυθηκε απ εξω και το ξαναεκανε η γιατρος...μηπως το πειραξε? Ειναι ατονο και κοιμαται βαρια

βασικα κοιμαται απο το μεσημερι ως το τωρα ασταματητα. Ειχαμε και ατυχημα στο εμβολιο, χυθηκε απ εξω και το ξαναεκανε η γιατρος...μηπως το πειραξε? Ειναι ατονο και κοιμαται βαρια

τι..να σου πω...δεν το εχω ξαναακουσει αυτο!!!!!!μηπως του εκανε ναρκωση,για να κανει το εμβολιο??????

μμμμ μηπως ειμαι υπεραγχωμενη μαμα? Πρωτη φορα τοσο ατονο ομως, ουτε για μαμ δεν πηγε...Σκεφτομαι μηπως εχει πυρετο σαν αντιδραση στο εμβολιο (και οι ανθρωποι το παθαινουμε εξαλλου)

μμμμ μηπως ειμαι υπεραγχωμενη μαμα? Πρωτη φορα τοσο ατονο ομως, ουτε για μαμ δεν πηγε...Σκεφτομαι μηπως εχει πυρετο σαν αντιδραση στο εμβολιο (και οι ανθρωποι το παθαινουμε εξαλλου)

παντως,εγω,χτες πηγα τον μπουκακο μου για εμβολια...και ειναι μια χαρα...και καθε φορα που τον πηγαινα...δεν θελω να σε ανησυχησω(...και εγω υστερο ειμαι:lol::lol::lol:) αλλα παρακολουθησε τον λιγο..αυτες τις μερες

εγω ηδη εστειλα σμσ στην κτηνιατρο παντως!!! Πιο υστερω απο εμενα αποκλειεται!! Σ ευχαριστω πουπουλινα για το ενδιαφερον!

Καλημερα
Το Κοπιπειστ αισιως εφτασε 5 μηνες ζωης! Παρολα αυτα ακομα κ τωρα δεν καθεται σε κανεναν να το χαιδεψει..Δαγκωνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ και βγαζει νυχια...ειμαι σημαδεμενη παντου. Γιατι? Πως θα γινει να σταματησει το δαγκωμα επιτελους?

γιατί δεν του τα κόβετε τα νυχάκια..? κι εγώ με την δικιά μου είχαμε(και ακομα έχουμε λίγο όμως) πρόβλημα με τα νυχάκια..και επειδή είμαι απειρη στο να τα κόβω ( όχι οτι θα καθότανε) είπα στην κτηνίατρο και της τα έκοψε...αν δεν ξέρεις μην το κάνεις μόνη σου γιατί μπορεί να το τραυματίσεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back