Coshida (κίτρινη συσκευασία) – οικονομική στη χρήση!!!

Αντα

Διακεκριμένο μέλος

Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα.
Coshida (κίτρινη συσκευασία)

Coshida (κίτρινη συσκευασία) – οικονομική στη χρήση!!!
Είναι ένα προϊόν που θα βρείτε στα σουπερμάρκετ Lidl.

Περιγραφή

"Η άμμος Coshida κατασκευάζεται από 100% φυσική άργιλο και είναι απαλλαγμένη από βλαβερές ουσίες και ίνες. Ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις για την οικολογική υγιεινή των ζώων και μπορεί να πεταχτεί μαζί με τα οικιακά απορρίμματα χωρίς κανένα πρόβλημα. Η ικανότητα μετατροπής της άμμου σε μικρούς σβόλους, μειώνει σημαντικά την απαιτούμενη ποσότητα προϊόντος. Δεν είναι πλέον απαραίτητο να αντικαθιστάτε καθημερινά την άμμο, τώρα απλώς τη συμπληρώνετε. Η φυσική ικανότητα διόγκωσης και απορρόφησης των αποξηραμένων κόκκων κατακρατεί την υγρασία σε δευτερόλεπτα δημιουργώντας συμπαγείς σβόλους και αποτρέπει τη δημιουργία οσμών. Οι πατούσες της γάτας παραμένουν καθαρές, όπως και το τρίχωμά της", αναγράφει η συσκευασία Coshida.

Γενική εντύπωση

Αφού την αγόρασα, πρόσεξα ότι στη συσκευασία αναγραφόταν το ίδιο κείμενο με αυτό της Coshida Bentonit (μπλε συσκευασία). :hmm:Ευτυχώς το περιεχόμενό της ήταν διαφορετικό!!
Οι κόκκοι έχουν γκριζωπό χρώμα και το συνηθισμένο μέγεθος. Είναι πράγματι πολύ απορροφητική και καταπολεμάει άριστα τις μυρωδιές. Έχει όμως και το εξής μειονέκτημα: δεν δημιουργεί πολύ συμπαγείς σβόλους, με αποτέλεσμα αν δεν είσαι αρκετά προσεκτικός να σπάνε. Μια λύση θα ήταν να μην καθαρίζει κανείς την άμμο αμέσως μόλις τη χρησιμοποιήσει η γάτα, αλλά να περιμένει να "στεγνώσουν" λίγο οι σβόλοι(!!).

Κόστος

Η συσκευασία των 10 κιλών κοστίζει 3,99 ευρώ.

Σχέση ποιότητας/τιμής

Σε γενικές γραμμές είναι μια καλή άμμος. Είναι απορροφητική, αρκετά εύκολη στο καθάρισμα, άοσμη και -το πολύ σημαντικό- οικονομική. Δεν μπορώ απλά να πω ότι ξετρελάθηκα και από 'δω και πέρα θα χρησιμοποιώ μόνο αυτή. Θα σας πρότεινα να τη δοκιμάσετε και ανάλογα με τις απαιτήσεις σας και τις ανάγκες των δικών σας χνουδωτών συντρόφων να την προτιμήσετε ή όχι.

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• package.jpg
    package.jpg
    117,9 KB · Εμφανίσεις: 182
Ευχαριστούμε για την κριτική, Άντα! :)
Εγώ πάντως λέω να τη δοκιμάσω κι αυτή την άμμο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την έχω δοκιμάσει και πρέπει να πω ότι δεν μου άρεσε καθόλου...λασπώνει πολύ και απο μυρωδιά δεν λέει και πολλά!:down: Ειδικά αν την συγκρίνεις μα αυτή από τα plus, είναι πολύ κατώτερη! Δοκιμάστε και σεις και πείτε μας:hmm:

Δοκίμασε κανείς άλλος αυτή την άμμο βρε παιδιά? Εγώ έχω δοκιμάσει αυτή των Carrefour κι έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένη αν και από τιμή δεν λέει και πολλά... Θα σας ετοιμάσω κριτική μόλις μπορέσω!

Δοκίμασε κανείς άλλος αυτή την άμμο βρε παιδιά?
Εγώ πάντως δεν κατάφερα να τη βρω... Σε κάνα-δυό Lidl που πήγα είχαν μόνο τη μπλε συσκευασία Coshida. Την έχει εντοπίσει κανείς την κίτρινη στην Αθήνα; :hmm:

Τη βρηκα στο Lidl στη Νεα Ιωνια. Αλλα εμενα δεν με ενθουσιασε. Ενω ειναι φτηνη, μεσα σε μια εβδομαδα την πεταξα ολη. Αν ειναι να παρω 4 συσκευασιες το μηνα, δεν δινω καλυτερα 10 ευρω στην Everclean?

Εγώ την χρησιμοποιώ χρόνια και την βρίσκω στα LIDL παγκρατίου. Είμαι αρκετά ευχαριστημένη γιατί δεν ανακατέβεται η καθαρή άμμος με την βρώμικη από την στιγμή που η δεύτερη γίνεται σβώλοι. Τώρα που βρίσκομαι στην Ν. Ρόδο και δεν έχω κοντά μου LIDL χρησιμοποιώ την FRISKIES την αρωματική αλλά προτιμώ του LIDL. :)

ειναι καλο ομως για τις γατες να χρησιμοποιουν τη αρωματικη αμμο η τους αποθει;

ειναι καλο ομως για τις γατες να χρησιμοποιουν τη αρωματικη αμμο η τους αποθει;
Εξάρταται απο τη γατα!! χρησιμοποιω και εγω πια αρωματικη αμμο, και εχω 2 γατες...δεν παρατηρήσα καμια αλλαγη στην συμπεριφορα τους, οπως να μην θελουν να πανε κ.α.:)

:up: ευχαριστω πολυ :)

ευχαριστω αλλα δεν ειναι η δικη μου :lol: την βρηκα στο google αλλα μοιαζει πολυ με το δικο μου γατο :) δεν καταφερα να τον βγαλω μια καλη ακομα :rolleyes: οταν τα καταφερω θα την βαλω :D

εχω δοκιμασει αυτην την αμμο στη μπλε συσκευασια. Δε μου αρεσε γιατι λασπωνει και μυριζει.
Προτιμω την friskies (οχι την αρωματικη).Ειναι πιο ακριβη αλλα δεν μυριζει!

παιδια εγω δεν την βρισκω αυτη για να τη δοκιμασω, βρισκω μονο τη μπλε :( παντος εχω δοκιμασει την 10kg του ΑΒ βασιλοπουλου και ειναι αρκετα καλη

Μπορεί κάποιος που έχει χρησιμοποιήσει και τις δύο (κίτρινη και μπλε συσκευασία) να μας πει σε τι ακριβώς διαφέρουν; Αν τη βρω την κίτρινη θα την δοκιμάσω κι αυτήν για να δω και αν είναι θα σας πω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back